Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Τα Ζώδια του μήνα: Απρίλιος 2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από ώρες ατελείωτες κατάφερα να φτάσω σε αυτό το μαγικό σημείο, του να μοιραστώ, την άποψή μου για αυτά που συμβαίνουν στο σύμπαν, αστρολογικά βεβαίως-βεβαίως! 

Ως Ταυρίνα είμαι πολύ θυμωμένη με όλους τους πλανήτες, γιατί μέρες τώρα ασχολείται με τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και εμάς μας έχει στα αζήτητα! 


Ο Άρης στους Διδύμους, μου έχει ζαλίσει το μυαλό, δεν τον αντέχω με τίποτα! Όμως ευνοεί πόσο κόσμο! Η Αφροδίτη από τον Κριό, είναι σε μια φάση, πολύ μυστήρια! Περισσότερο ανάβει φωτιές που λίγοι τις σβήνουν! Άρα αν σας μυρίζει κάρβουνο έξω στην ατμόσφαιρα, είναι οι καρδιές του κόσμου! Το φλερτ έχει τη τιμητική του, τα ψεματάκια και οι αταξίες, οπότε οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Απρίλη, έχουν διάθεση άκρως παιχνιδιάρικη και φλογερή! Όχι για όλους φυσικά!
Σε συνδυασμό με τον Δία και τον Κρόνο από τον Υδροχόο, το ένα μονοπάτι είναι στρωμένο από ροδοπέταλα και το άλλο με πρόκες! Λίγο το ένα και λίγο το άλλο, κάποια στιγμή θα φτάσουμε στον προορισμό μας! Ακόμα και με πατερίτσες αν χρειαστεί! 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι ουσιαστικά το φινάλε αυτού του φλογερού σκηνικού, αύριο στις 12/04! Ξεσηκώνεται ο κόσμος για νέα project, για να χαράξει μια πορεία διαφορετική, για να φτιάξει το μέλλον του, όσο αβέβαιο και αν είναι! Επαφές, λόγια, δημόσιες σχέσεις, οι μηχανές θα πάρουν μπρος για τα καλά και μέχρι να γεμίσει το Φεγγάρι τέλη του Απρίλη! Οπότε μέχρι τις 27/04 λίγο, πολύ, όλα τα ζώδια θα αποδεχτούν επίσημα τις ενέργειες του σύμπαντος και θα δράσουν αναλόγως!

Ο Άρης ο ζαβολιάρης, όσο βρίσκεται στους Διδύμους, έχει σκοπό να μας ξεπαραδιάσει κανονικά! Εδώ δε γίνεται κάποιος διαχωρισμός, απλά σε κάποιους φέρνει το χρήμα και το παίρνει πάλι πίσω και σε κάποιους απλά τους το κλέβει από το σεντούκι! 
Ο Ποσειδώνας εννοείται πως θολώνει κατά πολύ το τοπίο, γιατί θέλει να ρίξει τις αντιστάσεις του κόσμου, άλλωστε κανείς δε θα πάρει μαζί του, στον άλλο Κόσμο, ούτε 1 ευρώ! Ωραίο το μια ζωή την έχουμε, αλλά δε βλέπω να τη γλεντάμε κάπου..!? 

Δόξα να έχει αλλάζει το σκηνικό, προσαρμόζεται στην εποχή, είναι άνοιξη και εμείς οι Ταύροι αποζητάμε λίγο ενδιαφέρον, λίγη προσοχή! Έλεος με τους Κριούς και τους Υδροχόους.. 😏!

Η Αφροδίτη στις 14/04 ταξιδεύει στους Ταύρους, στην έπαυλη που έχει, στο σπίτι της! Ήδη ονειρεύεται τον ήλιο να μπαίνει μέσα στα δωμάτια, να τη ζεσταίνει στο παράθυρο, στην αυλή, στη λίμνη ..αγωνιά να βρεθεί στις ανέσεις της.. Την ακολουθούν πιστά ο Ερμής και μετά ο Ήλιος.. και ξαφνικά ζέστανε το τοπίο! Εκεί μαζί με τη παρεούλα της, έχει σκοπό να φτιάξει χαρωπές στιγμές, που θα χρωματίσουν τη καρδιά μας, κόκκινο καρά μπαμ!
Στις 23/04 το σύμπαν έχει τρελά κέφια! Ο Άρης πηγαίνει στους Καρκίνους, πετάει τη πανοπλία του, φοράει τις σατέν πιτζάμες του, παντοφλίτσα και αράζει επιτέλους στον καναπέ.. ή ακόμα και κάτω από ένα δέντρο! Θα ηρεμήσουμε λιγάκι, άντε μπας και πάρουμε καμιά ανάσα!
Όμως την ίδια μέρα η Αφροδίτη και ο Ουρανός, από το ζώδιο του Ταύρου, ετοιμάζουν ερωτικές εκπλήξεις και αποκαλύψεις ακόμα και εξομολογήσεις, οπότε Ταύροι, Σκορπιοί, Λιοντάρια και Υδροχόοι, για να έχετε το νου σας. Ή τώρα ή ποτέ! Ας πούμε λίγο πριν τη Πανσέληνο στον Σκορπιό, το σύμπαν μοιράζει μπόλικο συναίσθημα, αγάπες και λουλούδια και μόλις το Φεγγάρι κάνει μπαμ, τσουπ έφτασαν το πάθος και τα ένοχα μυστικά! Φανταστικό λοιπόν το φινάλε του Απρίλη!

Βέβαια, πίσω από τις χαρωπές καταστάσεις, κρύβεται ένας Πλούτωνας που φέρνει τα μαύρα σύννεφα πού και πού! Περισσότερο μας ταξιδεύει στο παρελθόν, σε ανθρώπους και στιγμές, που έχουν ακόμα κάτι να μας πουν! Ας γυρέψουμε μερικές ενοχλητικές αλήθειες, όχι τίποτα άλλο, να μη ξεχάσουμε ποτέ του ποιοι είμαστε στη πραγματικότητα και ποιος ο ρόλος μας στη ζωή αυτή!

Τέλος ο Ερμής και ο Ποσειδώνας, μας πηγαίνουν στον παράδεισο στις 30/04 και μετά το χάος!!! 😂..

φιλάκια.. 💋


Κριός
Ο φετινός Απρίλης είναι σίγουρα ο μήνας σας! Μπορεί να μη φαίνεται ακόμα, όμως αυτό που έχει να σας αποκαλύψει το σύμπαν, είναι πως τα όνειρα πραγματοποιούνται και πως όποιος το παλεύει έχει να ελπίζει για κάτι καλύτερο στη ζωή του! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φλερτάρει σχεδόν τους πάντες, εδώ έριξε στα δίχτυα της, κοτζάμ Κρόνο, τι της είναι ο Άρης, ο Δίας και ο Ποσειδώνας; Από τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας, από τις 12/04 και μετά, ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα! Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά, η καριέρα σας πάνω από όλα γιατί βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο! Ο Δίας και ο Κρόνος που βρίσκονται και οι δυο στον Υδροχόο, κρατούν δώρα, ανεκτίμητα και έχουν σκοπό να σας τα προσφέρουν, λίγο πριν τελειώσει ο μήνας! Θα ακούσετε πολλά μπράβο, ίσως να λάβετε και ένα μικρό μπόνους! Ερωτικά ενώ θέλετε, κάτι σας βαστάει γερά στη θέση σας, γιατί θέλετε και δε θέλετε! Ναι μεν αλλά! Ίσως να προκύψει ένα τεστ! Μια μοιραία συνάντηση, ένα τηλεφώνημα από το πουθενά, μια ύπαρξη που σίγουρα θα σας αναστατώσει. Το πώς θα δράσετε είναι άξιο απορίας! Από τις 19/04 και μετά αλλάζει το σκηνικό, οι υποχρεώσεις τις καθημερινότητας σας ζορίζουν και ίσως να ξεσπάσετε σε ένα μαγικό shopping therapy! Το φινάλε του Απρίλη από τη μια σας προβληματίζει σε θέματα χρημάτων και από την άλλη ο Ποσειδώνας σας ξεγελά.. πως όλα μια χαρά είναι! Μμμμ.. είναι;

Ταύρος
Ζόρικος ο φετινός Απρίλης με τον Άρη από τους Διδύμους! Μέχρι στιγμής το αστρολογικό σκηνικό, δε σας αφορά άμεσα, όμως πώς γίνεται να βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα, με τον Ουρανό και τον Κρόνο, να δένουν τα λουριά σφιχτά, να μας το εξηγήσει κάποιος! Πραγματοποιείτε κάποιες επιθυμίες σας, όμως βάζετε το χέρι βαθιά στη τσέπη, οπότε πάνε οι οικονομίες των ημερών, εξανεμίζονται μαγικά, αλλά αν είναι να χαμογελάσετε, χαλάλι! Να κρατάτε μικρό καλάθι γενικώς, γιατί τα ψεματάκια του Ποσειδώνα αμέτρητα και μπορεί να χαθείτε ακόμα και στο ίσιωμα! Υπομονή να κάνουν επίσκεψη στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος, γιατί τότε θα δείτε όντως μια άσπρη μέρα! Από τις 19/04 λοιπόν τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται όλα επάνω σας! Ερωτικά κάτι παίζει, αλλά κανείς δε γνωρίζει τίποτα για αυτό. Βέβαια, προς τα τέλη του Απρίλη η Αφροδίτη και ο Ουρανός σας ετοιμάζουν μια έκπληξη πολύ φοβερή και τρομερή! Κάποιοι Ταύροι εκεί έξω, ίσως να εκπληρώσετε, ακόμα και το ανεκπλήρωτο! Πάντως το διήμερο 23/04 και 24/04 να τις προσμένετε τις πεταλούδες στο στομάχι! Προς τα τέλη του μήνα, ίσως να προκύψει και μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα ανατρέψει τα πάντα όλα! Η επιλογή πάντα δική σας, ίσως να έφτασε η εποχή, να αδράξετε μια ευκαιρία! Το φινάλε του Απρίλη άκρως επεισοδιακό, με ένα Φεγγάρι στον Σκορπιό! Εσείς και τα ηφαίστεια! Μπουμ..

Δίδυμος
Μαγικό το σύμπαν στη περίπτωση τη δική σας! Ίσως και να είναι ο πιο όμορφος Απρίλης ever! Ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να πάρετε μπροστά, να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, να μην αφήσετε να πέσει καρφίτσα κάτω! Ανεβάζετε τον πήχη και εννοείται πως είστε τσίτα και δαγκώνετε, αλλά καλύτερα έτσι, παρά στη κοσμάρα σας και ότι προκύψει! Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, φέρνουν τη Θεά Τύχη, στη ζωή σας, εφόσον όμως το παλεύετε, αγωνίζεστε, μάχεστε για ένα καλύτερο αύριο! Βέβαια, μόλις η Αφροδίτη φύγει από τον Κριό, αλλάζει το σκηνικό για εσάς, πού να φύγουν και οι λοιποί πλανήτες;;; Από τις 15/04 και μετά σα να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, σας πιάνουν οι τεμπελιές σας και εξαφανίζεστε από τα κοινά! Άμα πει το αντίο του και ο Άρης τι θα κάνετε; Είναι μια τέλεια περίοδος λοιπόν, για να εργαστείτε με όλο σας το είναι, να ψαχτείτε τριγύρω, να κάνετε έντονη και απαραίτητη τη παρουσία σας! Οτιδήποτε και αν προκύψει, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας! Δε χρειάζεται να γνωρίζουν το τι και το πως, γιατί το κακό το μάτι παίζει πολύ! Ερωτικά, προτιμάτε τις φιλικές αγκαλιές, ότι και αν σημαίνει αυτό! Το φινάλε του Απρίλη ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σας κάνουν ένα δώρο! Μια συνάντηση; Ένα μαντάτο; Μια νέα επαγγελματική πρόταση; Να χαρείτε, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι, καλού-κακού! 

Καρκίνος 
Μάχιμος ο Απρίλης και όλα στα κόκκινα! Όσο ο Άρης είναι στους Διδύμους, έχετε μια απίστευτη ενέργεια, γίνεστε υπέρ δραστήριοι, αποκτάτε και ύφος! Πού να μπει στο ζώδιό σας, έρχεται στις 24/04 θα έχει στρώσει και το κρεβάτι του! Το μισό μήνα λοιπόν, τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, δεν είστε και τόσο συνεργάσιμοι, πατάτε πόδι όπου χρειάζεται και πρέπει! Δημιουργείτε αντιπάθειες, αλλά τελικά οι πολλές καλοσύνες βλάπτουν! Και από το πουθενά ίσως να σας κάνουν μια πρόταση, να αλλάξετε θέση, να πάρετε μια προαγωγή που από τη μια θα σας φέρει χαρά και από την άλλη άγχος! Όπως και να έχει μέσα στον Απρίλη σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, που σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας! Έρχονται πιο ήσυχες ημέρες γιατί η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο του Ταύρου, όσο να’ναι βρίσκετε τις ισορροπίες σας ξανά! Αλλάζετε ύφος, όμως όχι για πολύ, γιατί τσουπ έφτασε και ο Άρης στο ζώδιό σας! Ερωτικές αταξίες, είναι μέσα στο μενού των ημερών! Ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που συναντάτε κάθε μέρα, ξαφνικά να φουντώσει και να γίνει χαμούλης! Όμως ο Πλούτωνας και ο Κρόνος σας περιμένουν στη γωνιά γιατί αναρωτιούνται αν θα υποκύψετε στον πειρασμό και ποιες οι συνέπειες! Το ερωτικό σας παρελθόν σας στοιχειώνει, οπότε μακριά από μπελάδες και ξεσπάσματα! Κάτι δίνετε και κάτι παίρνετε..! 

Λέων
Ο Απρίλης σας έχει ήδη ξετρελάνει, βγήκε ο ήλιος, ήρθε η άνοιξη, και τα μυαλά στα κάγκελα! Και εντάξει αν είστε νέοι, ελεύθεροι και ωραίοι, why not? Όμως αν βρίσκεστε σε άλλη φάση και οι υποχρεώσεις τρέχουν, σας λέω omg! Ο Άρης από τους Διδύμους φταίει που το σπίτι δε το αντέχετε άλλο πια, που αποζητάτε μικρές αποδράσεις, για να φτιάχνετε το ψυχολογικό, που βασικά θέλετε να πάρετε τα βουνά και να μην επιστρέψετε ποτέ ξανά! Στο φινάλε τους η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Κριό, έχουν σκοπό να σας ζαλίσουν, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Άτακτους πολύ σας κάνουν, μια που σας φλερτάρουν και μια που θέλετε να μπείτε στο ψητό! Βιαστείτε γιατί από τις 14/04 και μετά αλλάζει το σκηνικό. Γίνεστε πιο γατούλες! Επαγγελματικά απρόβλεπτες εκπλήξεις κλέβουν το χαμόγελό σας! Ή που σας αναθέτουν επιπλέον δουλειά, ή σας αλλάζουν πόστο, κάτι πάντως σας δημιουργεί ανησυχία! Ο σκοπός είναι να είστε μέσα στο παιχνίδι και όχι στην απέξω! Οπότε πριν αντιδράσετε με το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο, σκεφτείτε σοβαρά τα γεγονότα! Είναι όμως μια περίοδος που κρύβει κάποιες ευκαιρίες. Όσοι ψάχνεστε μη το βάζετε κάτω με τίποτα! Κάτι καλό μπορεί να ανακαλύψετε! Με στόχο λοιπόν να γεμίσει η τσέπη σας, ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας, κάτι κρύβεται πίσω από το δέντρο!

Παρθένος
Το μισό Απρίλη σα να σας βάζει τιμωρία το σύμπαν, νιώθετε πως κάποιος τα έχει βάλει με τη πάρτη σας, ίσως και να παραμιλάτε μέρες τώρα! Ο Άρης από τους Διδύμους και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, πραγματικά σας έχουν μαγέψει, είστε μέσα στη γκρίνια, δε ξέρετε τι θέλετε, ποιοι είστε, πού πάτε! Κλασικά ανοιξιάτικα υπαρξιακά προβλήματα! Το να σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες, έτσι απλά, άνευ λόγου και αιτίας, είναι ένα σενάριο, στο οποίο θα αντιδράσετε με τον χειρότερο τρόπο! Ένα ακόμα τεστ ή μια παγίδα που καλό είναι να είστε πονηροί και καχύποπτοι με τις απρόβλεπτες συμπεριφορές του κόσμου για να αποφύγετε τα χειρότερα! Καλό είναι λοιπόν εν βρασμώ να μη πάρετε αποφάσεις που αργότερα ίσως και να μετανιώσετε! Οι τελευταίες δέκα μέρες του Απρίλη σαφώς καλύτερες, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ταύρο, όσο να’ναι φέρνουν μια γαλήνη στη ψυχή και στις σκέψεις σας! Ακόμα και ο Άρης από τον Καρκίνο, σας πλημμυρίζει με αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Να υποθέσω εμφανίζεται μια μαγική νεράιδα στα ξαφνικά, λαμβάνετε χρήματα από εκεί που δε το περιμένετε! Το φοβερό είναι να σας διαγράψουν και κάτι οφειλές! Τι θέλετε να σας φέρει η Αφροδίτη και ο Ουρανός; Λεφτά ή Έρωτα; Το Φεγγάρι στον Σκορπιό, φέρνει ένα ταξίδι στις σκέψεις σας! Κάπου μακριά.. 

Ζυγός
Καλά φορέστε καμιά μπλε χάντρα για το μάτι γιατί θα τη χρειαστείτε! Ο Απρίλης είναι ένας φοβερός μήνας για εσάς, από όλες τις απόψεις! Άλλο ύφος υπάρχει το πρώτο δεκαπενθήμερο και άλλο το δεύτερο! Ως δια μαγείας κάποιες επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα, κάτι που η καρδούλα σας το ήθελε τόσο πολύ, να πιείτε έστω ένα ποτήρι νερό στο όνομα του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου! Ανοίγουν οι ουρανοί σε όλα τα επίπεδα, λεφτά, έρωτας, ταξίδια, νέες συμφωνίες, από όλα τα καλά έχουν οι μέρες του Απρίλη! Ο Άρης από τους Διδύμους σας λατρεύει, για να δείτε το πόσο τυχεροί είστε! Ναι μεν είναι μάχιμο το πεδίο, όμως φροντίστε να στρώσετε σωστά το κρεβάτι σας, για να κοιμηθείτε υπέροχα αργότερα! Με πιάνετε τι σας λέω; Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει το χρήμα στη ζωή σας! Το μαζεύετε πίσω στη θέση του, ή το αυγατίζετε κιόλας, πάντως γεμίζει το σακούλι απρόβλεπτα επίσης! Φροντίστε λοιπόν μέχρι τέλος του μήνα, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, αν όντως συμβεί κανά θαύμα μπας και ξενοιάσετε! Βασικά μεταμορφώνεστε σε κυνηγοί, είτε στον έρωτα, είτε στο χρήμα! Στοχεύετε, απαιτείτε, μάχεστε, πρέπει να βγείτε νικητές! Το Φεγγάρι στον Σκορπιό στις 27/04 σας ξεσηκώνει να κάνετε μεγάλη ζωή, να νιώσετε έστω για λίγο Βασιλιάδες και μετά.. άδεια η μπάνκα! Τραγικό;

Σκορπιός
Ο Απρίλης είναι ένας εξωφρενικός μήνας για εσάς! Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ όπως και να έχει! Η πολύ κλεισούρα στο σπίτι σε συνδυασμό με το σύμπαν, σας έχουν κάνει να επιθυμείτε μια εξαφάνιση από τα πάντα όλα! Ένα ταξίδι κάπου μακριά δίχως επιστροφή! Το ζητούμενο είναι, τώρα πια που γνωρίζετε όλη την αλήθεια, να τη διαχειριστείτε με λογική, γιατί το συναίσθημα προς το παρόν κάνει ζημιά! Ο Κρόνος από τον Υδροχόο είναι ο λόγος που υπάρχουν εμπόδια παντού! Προφανώς δεν έχετε εκμεταλλευτεί σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας και για αυτό συμβαίνει αυτό! Χρειάζεται οπωσδήποτε να βρείτε την άκρη του νήματος πάνω σε θέματα οικογενειακά, να φροντίστε για τις γνωστές ισορροπίες και μετά όλο και κάποια πόρτα θα ανοίξει! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, σίγουρα θα ηρεμήσει τη καρδούλα σας, αλλά οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δε σας αφήνουν μυαλό για τον έρωτα! Οπότε ή που ξεκαθαρίζετε τη θέση σας απέναντι στον σύντροφό σας, ή που δε ξεσηκώνετε τον κόσμο, έτσι απλά για την επιβεβαίωση! Ο Άρης από τους Διδύμους σας κάνει υπερβολικά σπάταλους και εντάξει ας πληρωθεί ένας λογαριασμός και λίγο αργότερα! Το τελευταίο δεκαήμερο του Απρίλη ξεκινά η μάχη, ανοίγουν οι δουλειές σας! Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Η τηλεπάθεια στο αποκορύφωμά της!

Τοξότης
Όπως θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι ο Απρίλης είναι ένας μήνας πολύ παράξενος! Ευνοεί φυσικά τους ελεύθερους και ωραίους, κατακεραυνώνει τους δεσμευμένους, αφού η λέξη ελευθερία επανέρχεται στο προσκήνιο και λίγα λέω! Μέχρι και τις 14/04 το φλερτ, οι πονηρές ματιές και τα χαμόγελα έχουν τη τιμητική τους, ανεξάρτητα από τη κατάσταση που βρίσκεστε! Αν προκύψει κάτι, γιατί όχι, άλλωστε το ψυχολογικό είναι το ζητούμενο να φτιάξει! Ερωτικά καβγαδάκια στο μενού των ημερών, ο Άρης από τους Διδύμους μόνο προβλήματα φέρνει! Μεταξύ μας έχει ξεπαραδιάσει όλα τα ζώδια και εννοείται και εσάς, αφού ξαφνικά θα βρεθείτε μέσα σε ένα κομμωτήριο, να φτιάχνετε τα πάντα όλα! Υπάρχει και συνέχεια, την αφήνω στη φαντασία σας! Το ταξίδι της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο, πατούν λίγο φρένο στο ξέφρενο τρόπο που λειτουργείτε, για αυτό αφήστε πέντε φράγκα στην άκρη, το φινάλε του Απρίλη κρύβει εκπλήξεις εξοργιστικές θα έλεγα το ξωτικό! Το σενάριο να αποκαλυφτεί κάτι ξεχασμένο είναι πολύ μεγάλο και να τραβάτε τις κοτσίδες σας! Μη παίζετε με τη φωτιά σε ερωτικό επίπεδο, γιατί ίσως και να καείτε! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας φουλ στα εμπόδια! Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας κάνουν φινάλε στον Απρίλη, καιρός για δημιουργικότητα και νέα πλάνα στο τραπέζι σας!

Αιγόκερως
Φλογερός ο Απρίλης για εσάς από όλες τις απόψεις! Όσο οι πλανήτες ασχολούνται με το ζώδιο του Κριού, άλλο τόσο εσείς βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα και μέσα στη γκρίνια! Δε ξέρω αν κάνατε αποκαλύψεις τις μέρες αυτές, αν μάθατε θαμμένα μυστικά οικογενειακά, αν σας έχουν κάνει μπουρλότο, όπως και να έχει εσείς θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και όχι οι άλλοι! Ο Άρης από τους Διδύμους, από όπου και αν βρίσκεται συνήθως ξεσκεπάζει όλα τα χαλιά του σπιτιού και πάντα βρίσκει κάτι! Ο Πλούτωνας που είναι στο ζώδιό σας, το διάστημα αυτό, ρίχνει μπόλικο σκοτάδι στις σκέψεις σας, σα να παίρνετε τη ζωή σας από την αρχή, να ανακαλύπτετε τα λάθη σας εκ νέου και να μαλώνετε με τον εαυτό σας, γιατί απλά μια φορά και έναν καιρό κάνατε κάποιες επιλογές! Ταξιδεύετε όπως και να έχει σε όμορφες και άσχημες στιγμές! Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έχουν σκοπό να σας τρελάνουν. Από τη μια σας βάζουν σε διαδικασία να μαζέψετε πέντε φράγκα και από την άλλη να τα ξοδέψετε δίχως να υπάρχει αύριο! Ο ένας σας σκανταλίζει και ο άλλος δένει τα λουριά! Ποιος θα νικήσει στο τέλος, εσείς θα μας το πείτε! Υπομονή, να μπει η Αφροδίτη στον Ταύρο και να ακολουθήσουν ο Ερμής και ο Ήλιος! Ερωτικά μια το έχετε και μια δε το έχετε, πάντως μένετε μακριά από περιπέτειες! Προφανώς ονειρεύεστε τον ιππότη πάνω στο άλογο, όμως προς τα τέλη του μήνα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα τον εξαφανίζουν!

Υδροχόος
Εντάξει το ξέρουμε πως έχει συγκλονιστεί και ταρακουνηθεί όλη σας η ύπαρξη εδώ και ένα χρόνο, αλλά τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται! Ναι μεν έχετε τον Δία στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως η Θεά Τύχη είναι δίπλα σας, όμως εφόσον ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίσετε αλήθειες που πονούν χρόνια τώρα! Προφανώς το διάστημα αυτό είδατε ποιοι αληθινά σας αγαπούν και σας στηρίζουν, οπότε ο Κρόνος που είναι επίσης στο ζώδιό σας, θα τους διώξει από τη ζωή σας ο κόσμος να χαλάσει! Ίσως και να έφτασε ο Απρίλης για να συμβεί αυτό! Ο Άρης από τους Διδύμους σας έχει ξεσηκώσει για τα καλά, οπότε οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του μήνα είστε φουλ μέσα στη ζωντάνια, στην αισιοδοξία, στα φλερτ, μη πω πως φλέγεστε κανονικά! Από τη μια ζητάτε κάτι το επιφανειακό στον έρωτα και από την άλλη την αληθινή αγάπη, ακόμα δεν έχετε αποφασίσει για τη συνέχεια του έργου αυτού! Η προσοχή σας είναι σίγουρα στραμμένη στα νέα επαγγελματικά πλάνα που έχετε στα σκαριά, οι επαφές αυξάνονται, είστε έτοιμοι για όλα! Η Αφροδίτη και ο Άρης μαζί με τον Δία, σας απογειώνουν μέχρι και τις 17/04 οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε! Γκρινιάζετε σταθερά για το χρήμα, αλλιώς μαθημένοι, όμως υπομονή όπου να’ναι θα αλλάξει και αυτό! Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας κάνει λίγο σπιτόγατους και η Πανσέληνος στον Σκορπιό οξύθυμους γεμάτους από παραξενιές! Υπομονή!

Ιχθύες
Επεισοδιακός ο Απρίλης από όλες τις απόψεις, θα το έχετε καταλάβει ως τώρα! Οικογενειακά θέματα σας στρεσάρουν, ο Άρης από τους Διδύμους φταίει για όλα! Σας έχει ανάψει φωτιές, που μόνο εσείς μπορείτε να σβήσετε! Ο Ποσειδώνας σίγουρα βάζει το χεράκι του σε όλο αυτό, δε σας αφήνει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που προκύπτουν, με τη σοβαρότητα που πρέπει! Λυπάμαι, αλλά η μαγική σας νεράιδα δε θα σας βοηθήσει τούτη τη φορά! Ως συνήθως γίνεστε πολύ κακά παιδιά και κάνετε πράγματα που βλάπτουν και τον εαυτό σας και τη τσέπη σας! Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά το νου σας! Καμία φευγάτη κατάσταση δε θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα, για αυτό φρόνιμα! Προς τα μέσα του Απρίλη γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση! Ηρεμεί η ζωή σας σε προσωπικό επίπεδο, μιας που η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος πηγαίνουν στο ζώδιο του Ταύρου και ο Άρης στον Καρκίνο! Σα να εξαφανίζεται μαγικά η ένταση των ημερών, όμως επειδή το σύμπαν σας τη φυλάει, όλο και κάποια ανακοίνωση θα σας σοκάρει, κάποιος σας βάζει στη θέση σας και σας δείχνει και τον δρόμο! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός στις 23/04 και 24/04 φέρνουν μια ύπαρξη στη πόρτα σας! Το σοκ θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλο! Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται όπως και η ζωή άλλωστε! 

magicfariel

Φωτογραφία από Musa KIZILAY από το Pixabay