Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ζώδια: Ο Ερμής το παίζει σε πολλά ταμπλό! by MagicF’Ariel..

17/04 – 21/04/2021 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πήρε το πληκτρολόγιο φωτιά σήμερα, είχα έμπνευση ένα πράγμα, έκανα και μια φοβερή διαπίστωση, δε μπορούσα να τον αφήσω τον Ερμή στην ησυχία του με τίποτα! 


Ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ζώδιο του Κριού και έχει τρελά κέφια τις μέρες αυτές! Μας αναστατώνει εμάς τους κοινούς θνητούς σε κάθε περίπτωση, αλλά χαλάλι! Τι να ειπώ, παίζει τόμπολα με τον Άρη από τους Διδύμους, παρέα με τον Δία από τον Υδροχόο;;; Μήπως έχουν στρώσει τσόχα στο τραπέζι και το έχουν ρίξει στο χαρτί; Κάτι κάνουν εκεί δα πέρα, πάνω στο σύμπαν, τα λένε φυσικά και τσουπ οι εκπλήξεις!

Χαρωπό το σύμπαν μέρες τώρα και όλα έχουν μια άτυπη ημερομηνία λήξης, δηλαδή τη στιγμή που οι πλανήτες θα φτάσουν στο ζώδιο του Ταύρου! Οπότε προς το παρόν, ο Ερμής και ο Ήλιος τραβούν τη προσοχή μας με κάθε τρόπο και ο σκοπός είναι να επιτευχθεί ο στόχος, η νίκη η μόνη σκέψη! Άρα η τριάδα, Ερμής, Άρης και Δίας, μας δραστηριοποιούν, μας ανάβουν φωτιές, μας ενημερώνουν σχετικά και με λίγη τύχη, ακόμα και θαύματα μπορούν να συμβούν! 

Το ΣΚ αυτό όμως στα πλάνα τους μπαίνει εμπόδιο ο Πλούτωνας! Τους αφήνει να οργανώσουν το τέλειο σχέδιο και μόλις ο Ερμής είναι έτοιμος να στείλει το μαντάτο, τσουπ πάει στα spam και άντε γεια! Θυμώνουμε εύκολα, ιδιαίτερα αν το έχουμε παλέψει, υπάρχει ένας κρυφός αναβρασμός! Κανείς δε θέλει να ακούει άλλο για εμπόδια, δυστυχία και μιζέρια, οπότε αν κάποιος μας φέρει αντίρρηση, δε πειράζει, αύριο θα αλλάξει γνώμη και μόνο με ηρεμία και ψυχραιμία θα βρεθούν οι λύσεις που γυρεύουμε! Βέβαια, να θυμάστε πως η πρώτη αντίδραση είναι πάντα και η πιο αληθινή! Άρα να είχαμε κάτι να λέγαμε..

Μήπως να έχουμε το νου μας και στο τιμόνι; Le fosse το λένε οι Γάλλοι το χαντάκι.. ήταν το πρώτο που έμαθα κάποτε .. σε ένα ταξίδι μου εκεί.. 😂

φιλάκια..


Κριός
Οι μέρες αυτές είναι πολύ δυνατές για εσάς! Παίρνετε τα ηνία στα πάντα όλα, γιατί αρκετά αφήσατε λάσκα τα λουριά, πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και στη θέση τους! Οι τελευταίες ημέρες του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σας, μέχρι δηλαδή και τις 21/04, είναι πολύ τυχερές για εσάς, έχουν αφήσει το καλύτερο για το τέλος! Εντάξει, ο δρόμος ίσως να μην είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, όμως πετυχαίνετε τους στόχους σας, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και αρκετοί εκεί έξω παίρνετε μεγάλη χαρά! Ο Ερμής έχει δωράκι για εσάς από τον Δία! Μέσα στο ΣΚ, ένα μαντάτο λοιπόν, που αφορά κυρίως τη δουλειά σας, θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση! Ο Άρης άλλωστε, δε σας αφήνει να χαλαρώσετε λεπτό, είστε τέρμα ανταγωνιστικοί και πρέπει να είστε οι καλύτεροι! Οπότε σας δίνει απίστευτη ενέργεια όταν κοιμάστε, να το ξέρετε αυτό! Ο Πλούτωνας όμως είναι πονηρός, ανάβει φωτιές, τεστάρει συμπεριφορές! Όταν θυμώνετε λοιπόν, μια βόλτα στο τετράγωνο και βαθιές ανάσες! Είτε παίζετε ομαδικά στη δουλειά σας, είτε ατομικά, να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας, προκειμένου να πετύχετε έναν στόχο και να ακούσετε ένα «μπράβο»!

Ταύρος 
Οι τελευταίες ημέρες του Ερμή στον Κριό έχουν χρώμα μαύρο, αφού ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον Αιγόκερω, του μπαίνει σφήνα και αυτό όσο να’ναι σας επηρεάζει άμεσα! Οι μέρες αυτές έχουν δυο όψεις. Μια σκοτεινή και μια φωτεινή! Τι εννοώ; Σε αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, παίζει να προκύψει μια νέα πρόταση επαγγελματική! Τι πιο ευχάριστο; Το θέμα είναι όμως, το πώς θα αντιμετωπίσετε τη πρόκληση αυτή, στη περίπτωση που ήδη εργάζεστε κάπου αλλού ας πούμε! Θα πείτε την αλήθεια ή θα την αποφύγετε προσωρινά; Να σας θυμίσω πως το ψέμα δε ταιριάζει καθόλου στους Ταύρους, δε το προτιμούν σε καμία περίπτωση! Οπότε η χαρά, ίσως να γίνει και ένας προβληματισμός, που ο Πλούτωνας αγωνιά να μάθει το τι και το πώς! Κάτι φτάνει στο τέλος του, για να προκύψει μια νέα αρχή! Και δε μας φτάνουν τα βάσανά μας, ένα ταξίδι στο παρελθόν ίσως και να προκύψει τυχαία, μια μοιραία συνάντηση, ένα κατά λάθος τηλεφώνημα, τσουπ τα μαντάτα τρέχουν.. δε βλέπω να σκάει κάποιο χαμόγελο! Το μηνυματάκι πάντως θα σκάσει μύτη όπως και να έχει! Το χαμόγελο .. χλωμό!

Δίδυμος
Να φορέσετε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι, γιατί το ΣΚ αυτό και για λίγες μέρες ακόμα, ας πούμε πως η Θεά Τύχη είναι με το μέρος σας! Ο Ερμής σαλιαρίζει με τον Δία και τον Άρη, τα έχουν βρει και σας δείχνουν ποια κατεύθυνση να πάρετε σε θέματα επαγγελματικά! Εννοείται πως δεν αφήνετε τίποτα στη τύχη του, το κυνηγάτε με πάθος, έρχεστε σε επαφή με τα κατάλληλα τα πρόσωπα, προκειμένου να εκπληρώσετε τουλάχιστον μια από τις επιθυμίες σας. Τα μαντάτα τρέχουν λοιπόν και σήμερα, αύριο θα λάβετε ένα μήνυμα που θα σας απογειώσει στους ουρανούς! Δε λέτε κουβέντα σε άνθρωπο, πουθενά λέμε, γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δε ξέρετε ποτέ τι μέσα έχουν οι τριγύρω! Βάλτε δυνατά μουσική, χορέψτε για πάρτη σας, φτιάξτε ένα κοκτέιλ, ας δέσει το γλυκό πρώτα και μετά θα φανεί η αλήθεια από μόνη της! Πάντως ο Ερμής σας έχει βοηθήσει απίστευτα και επιμένει κιόλας σε αυτό, γιατί παρέα με τον Άρη και τον Δία, σας έχουν κάνει ατρόμητους, αποφασιστικούς, δυνατούς και επιτέλους ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας! Αυτό σημαίνει από τη μια ηρεμία, από την άλλη καιρός για δράση! Φτου φτου.. 

Καρκίνος
Ο Ερμής τις μέρες αυτές έχει ένα πεσκέσι για εσάς, σκέτη μούρλια! Χρήματα σας δίνουν, είτε σας τα επιστρέφουν, είτε σας τα προσφέρουν, είτε πάρτε τα εσείς και μη ρωτάτε! Μεγάλη χαρά θα νιώσετε και ανακούφιση αν μπουν από το πουθενά πέντε φράγκα παραπάνω στον λογαριασμό σας! Το δώρο του Δία, από το ζώδιο του Υδροχόου! Οπότε μέχρι και τις 21/04 θα τα έχετε μάθει τα μαντάτα! Ωραία ως εδώ; Ο Πλούτωνας όμως, μπερδεύει τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και ξαφνικά γίνεστε γκρινιάρηδες και ανικανοποίητοι! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού των ημερών, γιατί εσείς τα προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και τις απαιτήσεις σας! Ειλικρινά, βάλτε νερό στο κρασί σας, γιατί συνήθως οι ασήμαντες λεπτομέρειες είναι εκείνες που ενοχλούν πιο πολύ! Τίθεται πολύ το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας και δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε πίσω με τίποτα! Ως επιχειρήματα λοιπόν θα σκαλίσετε το παρελθόν, θα το ξεθάψετε και omg! Μήπως να πηγαίνατε μια εκδρομή με ένα καλό σας φιλαράκι;;; Μήπως να κάνατε πράγματα για τον εαυτό σας;; Τι χρειάζεστε για να ηρεμήσουν οι σκέψεις σας;;; 

Λέων
Όπως φαίνεται αστρολογικά πρέπει να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Η αισιοδοξία σας στα κόκκινα, κοιμάστε με χαμόγελο, ξυπνάτε το ίδιο! Ο Άρης από τους Διδύμους, παρέα με τον Δία, είναι η αιτία που νιώθετε έτσι! Αυτά που σκέφτεστε, οι επιθυμίες σας, είναι στο χέρι σας να πραγματοποιηθούν! Μιλάμε σε λογικά πλαίσια πάντα! Οπότε καλό είναι να ξεχάσετε τις αναβολές και τα αργότερα και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή! Η τύχη του Δία, φαντάζομαι σε πρώτη φάση, είναι οι αφορμές που παρουσιάζονται καθημερινά μπροστά σας, που ουσιαστικά σας βοηθούν να λάβετε τις αποφάσεις σας! Ποτέ ο Δίας δε δίνει κάτι έτοιμο στο πιάτο! Πρώτα εσείς θα δείξετε ενδιαφέρον, θα το κυνηγήσετε και αν όντως η επιλογή σας είναι ορθή, τότε τσουπ το μαγικό χέρι του Δία! Ο Άρης φυσικά είναι και η αιτία που ξεπορτίζετε πολύ τις μέρες αυτές! Το νου σας, γιατί ναι μεν βγήκε ο ήλιος, όμως δε σημαίνει πως ήρθε και το καλοκαίρι! Ο Ερμής όμως παρέα με τον ήλιο σας κάνουν και πολύ καλούς θεατρίνους! Μόλις μυρίζεστε τα σκούρα, το παίζετε «θλιμμένη χήρα» για να σας λυπηθούν και να σας αφήσουν να κάνετε τις ζαβολιές σας!

Παρθένος
Κατά πάσα πιθανότητα τις μέρες αυτές να σας έρθει ένας λογαριασμός προς πληρωμή από το πουθενά! Ουρανοκατέβατη έκπληξη! Και να σοκαριστείτε φυσικά, γιατί δε τρέχουν και από τα μπατζάκια σας τα πενητάευρα! Οπότε θέλοντας και μη θα χρειαστεί να τα βάλετε κάτω, να συζητήσετε τις ανησυχίες σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να ψαχτείτε λίγο παραπέρα. Υπάρχει τίποτα που θα μπορούσατε να το πουλήσετε αξίας, που δε σας είναι χρήσιμο πια; Αντιλαμβάνεστε πως τέτοιες οικογενειακές συζητήσεις συνήθως καταλήγουν σε καταστάσεις τύπου «μια φορά και έναν καιρό» και άντε να βγάλετε άκρη τώρα! Ο Ερμής λοιπόν σας τα κάνει ολίγον κουλουβάχατα, βρίσκεται και σε σύγχυση επειδή ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο, ο Πλούτωνας του τη φυλάει, οπότε δε μας τα λέει και πολύ καλά στη περίπτωση τη δική σας! Το νου σας γιατί εύκολα προκύπτουν καυγάδες και τα λόγια γίνονται πικρόχολα, όμως δύσκολα κρατιούνται οι ισορροπίες! Διπλωματική στάση να ακολουθήσετε και ας γίνεται μπροστά σας τη μουρλής! Αποφύγετε να εκμεταλλευτείτε τις αδυναμίες των άλλων προς όφελός σας!

Ζυγός 
Καιρό τώρα ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, αφού όλο το σύμπαν είναι υπέρ σας, από κάθε άποψη! Δυσκολίες και εμπόδια πάντα υπάρχουν, όμως το θέμα είναι το πώς τα αντιμετωπίζετε και με ποιους. Πώς το αποτέλεσμα θα είναι άκρως απολαυστικό; Ο Άρης από τους Διδύμους, σας δίνει δύναμη, κουράγιο, την όρεξη, να το παλέψετε και να βγείτε νικητές! Και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Έχετε ήδη δραστηριοποιηθεί, είμαι σίγουρη για αυτό, οπότε το ΣΚ ο Ερμής, με τον Άρη και τον Δία, έχουν σκοπό να σας μοιράσουν τα πιο ευχάριστα και όμορφα δώρα! Οπότε είστε σίγουρα σε καλό δρόμο! Συγκεκριμένα το ΣΚ 17/04 και 18/04, είναι ιδανικό για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, για να εκφράσετε τις απόψεις σας, πλέον γνωρίζετε το τι και το πώς, οπότε έχετε το αβαντάζ του χρόνου.. Λαμπεροί και ανοιξιάτικοι, κερδίζετε τις εντυπώσεις, σας προτιμούν, είστε σίγουρα μέσα στα πράγματα και τα νέα τα γνωρίζετε από πρώτο χέρι! Ο Ερμής, ο πανούργος, έχει φάκελο κρυφό από την Αφροδίτη! Τον περιμένει πώς και πώς! Του δίνει χρήματα για το ταξίδι του! Και εκείνος σας τα δωρίζει! Φοβερό;;; Αυτά είναι!

Σκορπιός 
Θεωρώ πως είναι μια περίοδος που έχετε βάλει μπροστά τις μηχανές και ο σκοπός είναι να εργαστείτε, να είστε μέσα στο παιχνίδι, με τις καλύτερες προϋποθέσεις φυσικά! Ο Ερμής σε δυο μερούλες φεύγει πηγαίνει στον Ταύρο, οπότε έχει να σας δώσει ένα τελευταίο δώρο! Προσκλήσεις, επαφές, τηλεφωνήματα, θα γίνουν αρκετές συναντήσεις, όπου θα χρειαστεί να δείξετε το καλύτερο του εαυτού σας! Που σημαίνει πως εκφράζετε τις απόψεις σας, μιλάτε με πάθος για τις ιδέες σας, δείχνετε ορεξάτοι και έτοιμοι για όλα! Σημασία έχει να μην είναι μονόπλευρο όλο αυτό. Δηλαδή να ακούσετε με προσοχή τα λόγια των άλλων, τις απόψεις τους, γιατί κάπου στη μέση βρίσκεται πάντα η αλήθεια και οι καλύτερες οι λύσεις! Ο Πλούτωνας φυσικά σας κάνει λίγο σκοτεινούς, απόλυτους και μονόχνοτους, αλίμονο λέω, για αυτό κοιτάξτε μη χαλάσετε το image σας, από τον παράξενο Σκορπίσιο χαρακτήρα σας! Αρκετοί μπορεί να έχετε το πάνω χέρι ή τον τελευταίο τον λόγο, όμως δε πάει έτσι τώρα πια! Ξεκινάτε με αυτά που έχετε και στη πορεία καταλήγουν «αυθόρμητα» σε εσάς, δίνοντάς σας τον τίτλο του ηγέτη!

Τοξότης 
Η αλήθεια είναι πως έχετε τέσσερις μερούλες ακόμα για να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του Άρη από τους Διδύμους! Ο Ερμής που λέτε, κάνει πολύ παρέα με τον Άρη και τον Δία και όπως μας τα λέει το σύμπαν, αυτό ίσως να είναι και το τυχερό σας το ΣΚ, πάνω σε θέματα επαγγελματικά! Αν είχατε κάνει τις προτάσεις σας, έρχονται οι απαντήσεις και νιώθετε μεγάλη χαρά και ανακούφιση! Τα μαντάτα που προσμένετε ο Ερμής θα φροντίσει να σας τα στείλει πριν πάει στο ζώδιο του Ταύρου οπότε να έχετε κοντά το τηλέφωνό σας και να είστε συνδεδεμένοι, stand by το λένε στο USA και connected! Να λειτουργήσετε ανταγωνιστικά, δεν υπάρχουν καλοσύνες και συμπάθειες, ο καλύτερος θα πάρει τη θέση, θα αναλάβει τη δουλειά, οπότε ο Άρης σας βοηθά να κοιτάξετε το συμφέρον σας! Ο ατιμούλης ο Ερμής σας ρίχνει σκέψεις τύπου να δώσετε τα χέρια κάτω από το τραπέζι ή να δωροδοκήσετε κάποιον, το νου σας γιατί ο Πλούτωνας ρίχνει βλέφαρο και μπορεί να εκτεθείτε από το πουθενά! Το παιχνίδι σας πρέπει να είναι καθαρό, αγνό παρθένο μαλλί, γιατί τότε και μόνο το αποτέλεσμα θα είναι άκρως απολαυστικό! Το νου σας..!!!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως οι μέρες αυτές είναι φανταστικές και ονειροπαρμένες, διότι ο Ερμής έχει τα κέφια του και παίζει μπάλα μια από εδώ και μια από εκεί, για αυτό σας πονάει το κεφάλι, για αυτό έχετε έλλειψη συγκέντρωσης, για αυτό δε ξέρετε από πού σας έρχεται το μαντάτο και τι εννοεί ο ποιητής! Ο Πλούτωνας βέβαια, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, έχει ορεξούλες τις μέρες αυτές και προσμένει ένα στραβοπάτημα για να ρίξει το σκοτάδι του και το χάος φυσικά! Οπότε εκεί που είστε χαρωποί, εκεί ξαφνικά θυμώνετε και εκεί που στάζει μέλι το στοματάκι σας, τσουπ στάζει και μπόλικο φαρμάκι, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε! Επειδή όμως συνήθως είστε τίμιοι και το παιχνίδι σας είναι καθαρό, το ΣΚ αυτό παίζει να ανοίξουν οι ουρανοί, συνεπώς νέες συμφωνίες μπορεί να προκύψουν, άρα νέα έσοδα! Ακόμα και ένα τυχερό παιχνίδι μπορεί να σας δώσει μεροκάματο καλό! Τι σας είπα τώρα;;; Το δώρο του Ερμή και του Δία είναι μια αποκάλυψη, κάτι ξεχασμένο, που στη παρούσα φάση σας είναι χρήσιμο πολύ! Οπότε ένα ταξιδάκι στο παρελθόν, ή σε μια αποθήκη αξίζει τον κόπο! Σε κάτι ξεχασμένα ντουλάπια και συρτάρια συνήθως κρύβονται θησαυροί!

Υδροχόος
Οι μηχανές έχουν ανάψει, τις έχετε στο αθόρυβο, επιτέλους η ζωή σας απόκτησε ένα βαθύτερο νόημα με τον ερχομό τούτης της άνοιξης! Ετοιμάζεστε γιατί σας έχει βρει και αυτή η γνωστή δράση-αντίδραση, τύπου θα αποχωρήσετε από το παιχνίδι όταν εσείς το αποφασίσετε και όχι επειδή κάποιοι το προστάζουν, έτσι επειδή! Δημόσιες σχέσεις έχει το μενού, αμέτρητες οι συζητήσεις, οι μέρες αυτές είναι καταπληκτικές, μέχρι και τις 21/04 οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα! Ο Πλούτωνας βέβαια, ρίχνει βλέφαρο σε όλα τα ζώδια και όσο να’ναι έχετε και κάτι κοινά, αγαπάτε πολύ το σκοτάδι, άρα το ΣΚ αυτό σας κάνει κάπως κακόκεφους, επιθετικούς, θυμωμένους και ανυπόμονους ως και αυτοκαταστροφικούς! Εμφανίζονται πρόσωπα μπροστά σας που σας θυμίζουν πολύ εκείνο το παρελθόν που τόσο θέλετε να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε! Δε πηγαίνει όμως έτσι η ιστορία, άμα γραφτεί, πάει και τελείωσε! Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συστηθείτε ξανά από την αρχή! Ο έρωτας δεν υπάρχει πουθενά στο προσκήνιο, οπότε αντίο γλύκες, καλώς ήρθαν τα χιόνια ξανά! Το δίκιο σας θα το βρείτε ήρεμα!

Ιχθύες
Το έχουμε καταλάβει πως ο Άρης από τους Διδύμους σας έχει ζαλίσει το μυαλό, έχει σκοπό να σας αποκαλύψει όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας! Όμως όσο ο Ερμής κάνει παρέα με τον Άρη και τον Δία, οι μέρες σας είναι σαφώς πολύ καλύτερες! Είναι κατάλληλη η περίοδος για να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν και να μη πείτε κουβέντα σε κανέναν! Κάτι ετοιμάζετε εσείς, όσο το κρατάτε για τον εαυτό σας, άλλο τόσο θα επιτύχετε άμεσα αυτό που θέλετε! Αν ανοίξετε το στοματάκι σας, μόνο το χάος μπορεί να σας φέρει στο μυαλό και τίποτα άλλο! Το ΣΚ αυτό είναι ιδανικό για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας και να ρίξετε νερό στο κρασί σας, γιατί διαπιστώνετε πως όλοι μαζί τελικά παλεύετε για το ίδιο πράγμα! Όμορφες οικογενειακές στιγμές προκύπτουν, ή με τον σύντροφό σας και ως δια μαγείας, μπαίνουν οι σωστές λέξεις στο στόμα σας και βελτιώνετε τις σχέσεις σας στα ξαφνικά! Το να σας δώσουν χρήματα για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή, παίζει πολύ, όμως μη το διαλαλήσετε! Ο Ερμής παρέα με τον Δία σας βοηθούν να βάλετε μια τελεία σε μια υπόθεση από το παρελθόν!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay