Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Ζώδιο: Ταυράκια έχετε την εύνοια του σύμπαντος! by MagicF’Ariel..

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΜΑΙΟΣ 2021

Καλημέρα αξιολάτρευτα Ταυράκια μου! Είναι γεγονός, έφτασαν πάλι τα γενέθλιά μας, οπότε η αφιέρωση επιβάλλεται να είναι μοναδική και αξεπέραστη!

Ας ξεκινήσουμε με το ποδαρικό της Θεάς Αφροδίτης, που επιμένω είναι φοβερό το δώρο του σύμπαντος, για τα Ταυράκια και ας κρατά πολύ λίγο! Μέχρι τις 08/05 βαστά το γεγονός. Όντως η Θεά, έχει αφήσει το καλύτερο για το τέλος, παρέα με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, έχουν σκοπό να εμφανίσουν έναν μεγάλο έρωτα μέσα στη ζωή σας, από το πουθενά! Μπορεί να πέσει και από τον ουρανό! You never know!?

Και επειδή ως ζώδιο και προσωπικότητα, έχετε άλλες προτεραιότητες, τη καριέρα σας, ας πούμε, θα χρειαστεί να κάνετε χώρο, για λίγο ρομάνς! Ξέρω-ξέρω, τα πλάνα ποτέ δε γίνονται αεροπλάνα στη περίπτωση τη δική σας, ανεβάζετε πυρετό, να όμως που ο έρωτας δε σας χτυπά τη πόρτα κάθε μέρα! Οπότε, απολαύστε τη στιγμή και ξεπεράστε τη Ταυρίσια τη γκρίνια σας!
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 09/05 μέχρι και το τέλος του Μάη, σα να συνεχίζει το καλό της το έργο, σα να θέλει τούτη τη φορά, να σας κάνει να χαμογελάσετε, το πεσκέσι έχει μέσα δώρα αξίας ίσως και ανεκτίμητης! Η Θεά πέρα από αγάπες και λουλούδια, στέλνει και χρήμα, προκαλεί και επαγγελματικές ευκαιρίες, οπότε ανοίγουν οι δουλειές σας από τα μέσα του Μάη και μετά! Παίζει πολύ λοιπόν, να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση, να δώσετε τα χέρια για κάτι που θα τρίβετε τα μάτια σας!
Ο Κρόνος δικαιώνει τους μάχιμους Ταύρους, τους εργατικούς εκείνους που το παλεύουν για τη πάρτη τους πάνω από όλα! Κατακεραυνώνει όμως τους τεμπέληδες! Οπότε γλυκά μου Ταυράκια, να ξέρετε πως ο κλήρος έχει ήδη πέσει και ο Κρόνος ήδη γνωρίζει το τι και το πώς! Όμως επειδή ο Δίδυμος έχει δυο όψεις, όσο να’ναι επηρεάζεται η Αφροδίτη και εκεί που είναι καλή και χρυσοχέρα, εκεί γίνεται πολύ στρίντζο και μπορεί να πάρει τα δώρα της πίσω, μέσα σε μια νύχτα! Αν το ταμείο σας μέχρι τότε είναι γεμάτο, διατηρήστε το έτσι, μη δώσετε φράγκο σε κανέναν, γιατί τα δανεικά γίνονται αγύριστα και στη τελική, γράφει πουθενά στο κούτελό σας, «φιλανθρωπικό ίδρυμα»;;;
Και για να τελειώνουμε με την Αφροδίτη, σας ράβει το στόμα, σας ντύνει με φόρμες και σας τρέχει κανονικά, γιατί οι κοιλίτσες και τα μπουτάκια πρέπει να εξαφανιστούν, όχι εντελώς, αλλά πώς θα κάνετε εμφάνιση;;; Τόσα φορέματα τι θα τα κάνετε; Μη γελάτε οι άντρες! Τα τζιν μπαίνουν..;;; ή βρίσκουν μπάκα;

Ο Ερμής ο κολλητός της Αφροδίτης, όπου πηγαίνει εκείνη, ακολουθεί πιστά από πίσω, μέχρι και τις 03/05 θα βρίσκεται στον Ταύρο, τούτη τη φορά παίρνει πρώτος τα φτερά του και φεύγει για τους Διδύμους, της ανοίγει τον δρόμο ένα πράγμα! Μέχρι τα τέλη του Μάη, ο Ερμής φέρνει τα μαντάτα, τα οποία αφορούν την επαγγελματική σας πορεία! Ο φάκελος μέσα κρύβει λεφτά, μια προαγωγή, μια νέα θέση, μια ευκαιρία που προφανώς θα πρέπει να την αρπάξετε στο άψε σβήσε! Να γεμίσει το ταμείο σας, να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά για τη πάρτη σας, αλλά μη γίνετε και τέρμα τσιγκούνηδες! Δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τους Αιγόκερους.. χαχα! Μέχρι και τα τέλη του Μάη, καλό είναι να τακτοποιήσετε τα χρέη σας, να τα ρυθμίσετε αν χρειαστεί, να κλείσετε και καμιά τρύπα, γιατί μετά ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και αντιλαμβάνεστε πως τα ροδοπέταλα εξαφανίζονται από το μονοπάτι και σα να τα αντικαταστούν πέτρες μη πω κοτρόνες!

Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, σα να έχει πετάξει από επάνω του τη στολή της μάχης, έχει φορέσει τα ανοιξιάτικά του και τον βρίσκω πολύ χαλαρό και χαρωπό! Φταίνε τα γλυκά τα Καρκινάκια για αυτό, του ηρεμούν τη ψυχή ως δια μαγείας! Παρέα με τον Δία, ο οποίος για λίγο θα ταξιδέψει, έχει ανάγκη από διακοπές, πηγαίνει στους Ιχθύες, έχουν στο πρόγραμμα να φτιάξουν ένα υπέροχο κοκτέιλ το οποίο μια που θα το πιείτε και μια που θα απογειωθείτε σε άλλο level! Η προαγωγή που λέγαμε..! Αλλάζετε επάγγελμα; Επιστρέφετε σε ένα παιδικό σας όνειρο; Η δημιουργικότητά σας χτυπά ταβάνι, η εργατικότητά σας το ίδιο, οπότε υπάρχει μέλλον, υπάρχει φως, η αισιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο! Και πάλι όμως το τέλος του Μάη μπορεί να κρύβει κάτι μαύρα σύννεφα τύπου, πάνω στην ανεμελιά και στον ενθουσιασμό σας, να σκορπιστείτε άδικα και να έχετε απώλειες που κοστίζουν! Οπότε κρατάτε πάντα στην άκρη του μυαλού σας, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! 

Και μιας που κάνουμε συζήτηση για τα συννεφάκια, ας αναφερθώ στον Ήλιο που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και θα μείνει μέχρι και τις 20/05! Μήπως έχει εκνευριστεί από την εύνοια των άλλων και θέλει να σας τη σπάσει λιγουλάκι; Λίγο πριν έρθουν οι χαρές και τα γλέντια, θα σας ζορίσει κάπως, αφού παρέα με τον Ουρανό και τον Κρόνο σας προκαλούν αναποδιές, ερωτικές και επαγγελματικές, για να δουν το πώς θα τις διαχειριστείτε! Ένα τελευταίο τεστ, αφοσίωσης, εργατικότητας, δημιουργικότητας και ήθους! Μέχρι και τις 10/05 θα είστε στη τσίτα, νευράκια πολλά και το πείσμα σας, καταστροφικό ή όχι και τόσο; Αστράφτουν τα ματάκια σας, αλλά ψυχραιμία, υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
Το παράξενο της υπόθεσης είναι ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας, τσουπ πάλι εμφανίζονται οι σωτήρες σας, σα να τον μαλώνουν τον Ήλιο, σα να του τη λένε, τύπου, « ok, βάστα λίγο βρε αδερφέ» οπότε μια ανάσα τη παίρνετε στα ξαφνικά προς τα μέσα του Μάη, γιατί έχουμε και τούρτα με κεράκια να σβήσουμε!!! 

Μπορεί να πηγαίνω μπρος – πίσω ημερολογιακά, όμως το κάθε συμβάν έχει και από μια έννοια! Που μέχρι στιγμής αν κάνουμε μια σούμα, το τυχερό λαχείο είναι μέσα στο τσεπάκι σας! 

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον Ταύρο στις 11/05! Καιρός να κρεμάσετε σκόρδα επάνω σας, φτου – φτου, έχει να πέσει τρελό μάτι! Ο Ποσειδώνας έχει τρελά κέφια λέμε, περιμένει τον Δία πώς και πώς, οπότε επιμένει αστρολογικά, μια προαγωγή και μια αύξηση! Φαντάζομαι λοιπόν, πως κάτι συνταρακτικά ευχάριστο θα συμβεί σε επαγγελματικό επίπεδο! Ωραία.. το γεμίσαμε το φασούλι.. ο έρωτας πού είναι; Με ποιον θα μοιραστούμε τη χαρά αυτή; (με τον φούφουτο όπως φαίνεται)!

Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος σας συμμαζεύει τα μυαλά και ο Ουρανός σας τα ξαμολά στους ανθισμένους αγρούς, οπότε ναι μεν έχουμε χαρές και γλέντια για τους Ταύρους, όμως με λουριά και μέτρο; Μη ξεφύγει η κατάσταση και προκύψει καμιά ανώμαλη προσγείωση από το πουθενά! Όπως φαίνεται ο Μάης είναι αφιερωμένος στη καριέρα σας και στο χρήμα! Τον έρωτα τον βάζετε από μόνοι σας σε δεύτερη μοίρα, βοηθά το σύμπαν σε αυτό, οπότε οι δεσμευμένοι θα έχετε ερωτικά καβγαδάκια, εξαιτίας της αδιαφορίας σας και οι ελεύθεροι απλά θα κοιμάστε μονάχοι με το φόβο, μη χτυπήσει το τηλέφωνο!

Και φτάσαμε στο τέλος, με μια Πανσέληνο στον Τοξότη, με μια έκλειψη Σελήνης, με μια επιρροή πολύ τρελή και αλλοπαρμένη! Να το πιάσουμε τρεις μέρες πριν και τρεις μετά οπότε από τις 23/05 μέχρι και τις 29/05, να προσέχετε το σπιτάκι σας από κλέφτες, να βάλετε λουκέτο στο ταμείο σας, να προσέχετε τις κάρτες σας, τι να ειπώ, μήπως οτιδήποτε πολύτιμο έχετε να το χτίσετε μέσα σε έναν τοίχο; Τα μάτια σας δεκατέσσερα και λίγα λέω!

Το κερασάκι στη τούρτα είναι ο Ερμής ανάδρομος στις 30/05! 

καλό καλοκαίρι.. 💦

magicfariel

Φωτογραφία από JL G από το Pixabay