Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Τα Ζώδια της Κυριακής, 02/05/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Μπήκε Μάης, ο τόπος έχει ανθίσει, οι μέλισσες έχουν πιάσει τρελή δουλειά! Αυτό σημαίνει ζωή, η έναρξη μιας νέας εποχής, υπάρχει μέλλον!

Η αλήθεια είναι πως έχω χάσει λίγο τις ημέρες, είμαι αλλού για αλλού και αυτή η συννεφιά, έχει εκνευρίσει όλο το είναι μου! Πότε θα βγάλει τομάτα το μποστάνι, δίχως ήλιο; Για να δούμε θα κάνω παραγωγή φέτος ή τάμα να βγει ο ήλιος;;; 



Κάθε χρόνο αλλάζουν τα δεδομένα, προσωπικά ως Ταυρίνα ταράζομαι, αναστατώνομαι, αρχίζω να αναρωτιέμαι, αρχίζω να επιβεβαιώνομαι! Όπως φαίνεται, εμείς φτιάχνουμε τους κανόνες, εμείς τους χαλάμε, εμείς τους διαμορφώνουμε εκ νέου, εμείς τελικά έχουμε το πρόβλημα! 😆.. φοβερή διαπίστωση!

Σήμερα που λέτε έφτασε Κυριακή του Πάσχα, οι σούβλες έχουν πάρει φωτιά, οι πατάτες ήδη ψήνονται στο φούρνο, το τζατζίκι είναι ήδη στο ψυγείο για να δέσει και η τούρτα φυσικά παραμένει υπομονετικά να προκύψει ως επιδόρπιο! Οι μυρωδιές πάνε και έρχονται, οι θερμίδες θα χτυπήσουν κόκκινο στο άψε σβήσε! 
Όμως το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για απόψε! Φλέγεται από έρωτα και πάθος, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και με τον Πλούτωνα! Σα να παίζουν κρυφτό και μια δίνει φιλάκι στον έναν και μια στον άλλον, αντιλαμβάνεστε πως ζωηρεύουν πολύ τα συναισθήματα του κόσμου! 

Ο Ερμής στέλνει κάτι μηνύματα, που σίγουρα κάποια μαγουλάκια θα κοκκινίσουν από ντροπή. Πονηρά χαμόγελα, κρυφά ραντεβουδάκια και αμέτρητες ζαβολιές! Η έναρξη της πιο ερωτικής εβδομάδας του Μάη!

..ας φάω ένα γιαλαντζί.. 😂 

φιλάκια.. 


Κριός
Ωραία ημέρα για να πάτε επίσκεψη στο σπίτι κάποιου άλλου! Προτιμάτε να ξεπαραδιαστείτε σε δώρα και γλυκά, παρά να κάνετε τον οικοδεσπότη! Η αλήθεια είναι πως πνίγεστε τις μέρες αυτές, όλο δουλειές, σπίτι, μαγειρέματα, καθαριότητες, είδαν πως έχετε χρόνο και σας φόρτωσαν με διάφορα, έτσι επειδή! Προτιμήστε τις φιλικές παρέες, παρά τις οικογενειακές, γιατί οι περίεργες ερωτήσεις προκύπτουν πάνω στη καλύτερη μπουκιά και μετά ξεκινούν τα δράματα! Σε κάθε περίπτωση το νου σας το πώς αντιδράτε και το τι λέτε, γιατί δε θέλει και πολύ ..η παρεξήγηση! 

Ταύρος 
Το σύμπαν είναι μαγικό στη περίπτωση τη δική σας και ας γκρινιάζετε και παραπονιέστε, για τις αδικίες του! Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Ναι μεν τα κέφια σας είναι πεσμένα, δε θέλετε να σας ενοχλούν, βαριέστε το κάθε τι, όμως ένα μαντάτο μπορεί να σας ξεσηκώσει και να σας απογειώσει στους Ουρανούς, έτσι ξαφνικά! Ακόμα και μια μοιραία συνάντηση μπορεί να προκύψει, να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας! Μετά το γεύμα συνήθως ακολουθεί το γλυκό! Ίσως η γλύκα να είναι επί δυο μέχρι εκείνη τη στιγμή! Το πάθος επιστρέφει, νύχτα..!

Δίδυμος
Σα να μην έχετε και τόσο τα κέφια σας σήμερα, σα να μη θέλετε να πάτε σε εκείνο το τραπέζι, τι θα σκαρφιστεί το μυαλουδάκι σας πάλι; Βέβαια όπου και αν πάτε, τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε, κατά λάθος, λέμε τώρα! Το νου σας να φλερτάρετε με ελεύθερες υπάρξεις, εφόσον είστε και εσείς ελεύθεροι! Πώς αλλιώς να σας το πω; Μην έχουν δράματα από το πουθενά! Αν είστε οι οικοδεσπότες, αποζητάτε πολλά μπράβο για τις ετοιμασίες που κάνατε και τις λιχουδιές που φτιάξατε! Γκριζωπό προσωπάκι με φουλ ρομαντική διάθεση! Ποιος θα αντιληφθεί τις επιθυμίες σας; 

Καρκίνος
Από τις πιο όμορφες μέρες του Μάη, μετά από καιρό, οι δεσμευμένοι βλέπετε καρδούλες, είστε μέσα στα μέλια που λέμε, τυχερός ο σύντροφός σας από μια άποψη! Θα ήταν προτιμότερο να αφοσιωθείτε στη σχέση σας, παρά να φορέσετε ποδιά και να μαγειρεύετε όλη την ημέρα. Ας το κάνει κάποιος άλλος τούτη τη φορά το τραπέζι! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας φτιάχνουν το πιο ρομαντικό σκηνικό για εσάς και μόνο! Εκμεταλλευτείτε το καταλλήλως! Το κουφό της ημέρας είναι να πάτε σε ένα τραπέζι και να φλερτάρουν τον σύντροφό σας! Ποιος άστραψε και ποιος βρόντιξε;;;

Λέων
Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω σήμερα και τη κακοκεφιά! Βρήκατε τη μέρα να θυμηθείτε πράγματα και θάματα! Σα να μη θέλετε να πάτε σε εκείνο το οικογενειακό τραπέζι, σα να μη θέλετε να έρθει κανείς στο σπίτι σας, είστε ικανοί να βάλετε τον εαυτό σας τιμωρία σε ένα δωμάτιο μέσα! Φταίει που χάθηκε ο ήλιος μέρες τώρα, μη κλαίτε θα έρθει το καλοκαίρι! Με το ζόρι σας ντύνουν, με το ζόρι σας πάνε βόλτα, με το ζόρι σας βάζουν τη μπουκιά στο στόμα! Κανονίστε να σας εγκαταλείψουν και να μείνετε μόνοι και ατάιστοι μέρα που είναι! Ηρεμήστε λιγουλάκι.. ξέρετε τι λέω!

Παρθένος
Με φουλ ρομαντική διάθεση ξεκινά η μέρα σας! Ονειρεύεστε τον Ιππότη πάνω στο άλογο, ή τη πριγκηπέσα, για κάντε καμιά ευχή εκεί δα πέρα, δε ξέρετε ποτέ! Ο Ποσειδώνας σας κάνει υπερβολικά συναισθηματικούς, ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια, βιώνετε την ιδανική στιγμή σε κάθε περίπτωση! Προλαβαίνετε να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε! Είναι το υπέρτατο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Σήμερα βέβαια, λέτε ναι σε οτιδήποτε σας προτείνουν, ωραία ημέρα για να γίνετε πιο κοινωνικοί, περισσότερο ομιλητικοί και γοητευτικοί επίσης..! 

Ζυγός
Νιώθετε πιεσμένοι τις μέρες αυτές και ενώ σιγά-σιγά ανοίγετε τα φτερά σας, νιώθετε μια απαισιοδοξία που σήμερα βρήκε να σας χτυπήσει! Όπως φαίνεται δε θα είστε και η καλύτερη παρέα, από τη μια χαρωποί, από την άλλη σκυθρωποί και με το παραμικρό η μπιχτή, να σου και το φαρμάκι! Συνήθως έτσι είναι τα οικογενειακά τραπέζια, ή και τα φιλικά, για αυτό μήπως να πιάσετε ένα βιβλίο και να αράξετε σε μια γωνιά μέχρι να σας φωνάξουν για φαγητό;;; Κάτι μυστήριες συναντήσεις παίζουν, που θα σας ταξιδέψουν σίγουρα στο παρελθόν και θα σας ανάψουν κάτι φωτίτσες..! 

Σκορπιός 
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα και τα σορόπια γιατί πόσο πια θα πληγώνετε τους ανθρώπους πους ας αγαπούν; Είστε έτοιμοι να στείλετε εκείνο το μήνυμα, να κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα, γιατί έχετε την ανάγκη να μοιράσετε αγάπη, να νιώσετε καλύτεροι άνθρωποι! Να’ναι καλά η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας που μαλακώνουν τη καρδιά σας! Οπότε αποφύγετε τη πολυκοσμία, ας είναι η παρέα σας ιδιαίτερη, ας τη βγάλετε με τον σύντροφό σας, με λίγους και πολύ καλούς! Ο Πλούτωνας μπορεί να σας οδηγήσει απόψε σε μια αγκαλιά πολύ ζεστή και αξέχαστη επίσης..!

Τοξότης
Νιώθετε τέλεια, ανεβασμένη η διάθεσή σας, σίγουρα σας έχουν προσκαλέσει σε διάφορα σουαρέ, εννοώ λιβάδια με ψησταριές και τα γνωστά! Σα αθώα, αυθόρμητα παιδιά της φύσης, μπορεί να πιείτε λίγο παραπάνω και να ξεχάσετε πως συνοδεύεστε και τα σχετικά! Παρέα με τους Διδύμους ανάβετε φωτιές και κάνετε ζαβολιές που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση πολύ κόσμο! Και επειδή έτσι φουντώνει το ερωτικό σας ταπεραμέντο να ξέρετε πως απόψε η βραδιά θα είναι μεγάλη! Φροντίστε να έχει και πυροτεχνήματα και όχι τραγωδίες! Το νου σας! 

Αιγόκερως
Οι πρωταγωνιστές της ημέρας από αστρολογικής άποψης! Είναι τέτοιο το σκηνικό, που μεταμορφώνεστε στα πιο ερωτικά πλασματάκια ever! Η Αφροδίτη, ο Πλούτωνας και ο Ερμής, έχουν προστάξει τον Έρωτα, όλα τα βέλη του να τα ρίξει επάνω σας, έχει στήσει καραούλι από χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι σας! Αναθεωρείτε τις απόψεις σας από κάθε άποψη! Αποφύγετε να κάνετε σκέψεις για το πού πήγαν τα λεφτά, ξεχάστε για λίγο τις τσιγκουνιές σας, γιατί χαλάτε τη διάθεσή σας άνευ λόγου και αιτίας! Μη φάτε πολύ, μη βαρύνετε, γιατί έχει μυστήριες συναντήσεις απόψε!

Υδροχόος
Από τη μια έχετε τη διάθεση να βρεθείτε σε εκείνο το οικογενειακό τραπέζι, από την άλλη το βρίσκετε χάσιμο πολύτιμου χρόνου από τις δουλειές σας! Καλά, χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας, γιατί όσο τα χρόνια περνούν, λιγοστεύουν κάποιες παρουσίες, οπότε κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό! Ενώ το σύμπαν σήμερα έχει τρελά κέφια, ο κόσμος φλερτάρει και ερωτεύεται, εσείς το σνομπάρετε αυτό, τα λόγια σας γίνονται καυστικά και απαισιόδοξα! Ευτυχώς που η Αφροδίτη σας μαλώνει από το αυτί, τι σημασία έχει να ζητήσετε αύριο ένα συγγνώμη, ενώ μπορείτε να το αποφύγετε;;;

Ιχθύες
Θεσπέσια η διάθεσή σας, ο Ποσειδώνας σας κάνει υπερβολικά ρομαντικούς, ευαίσθητους, χαρωπούς, είναι και η Αφροδίτη στο κόλπο, σας βλέπω πάνω στο ροζ το συννεφάκι να πετάτε όλη την ημέρα! Τα οικογενειακά σουαρέ δε σας αρέσουν και τόσο, προτιμάτε φέτος το εμείς οι δυο, μπορεί να φτιάξετε και γκουρμετιές, ένα ξεχωριστό τραπέζι σε κάθε περίπτωση! Κάποιοι βέβαια, παίζει να μπείτε στο αμάξι και να εξαφανιστείτε, να πάτε μια βόλτα μακρινή, ίσως να περάσετε και τίποτα διόδια, έτσι για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη! Έρωτας και ζαβολιές για σήμερα!

magicfariel

Φωτογραφία από MireXa από το Pixabay