Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Ταύρο, 11/05/2021 by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα από τα πιο αισιόδοξα αστρολογικά γεγονότα του μήνα, είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία όπως πληροφορήθηκα γίνεται απόψε το βραδάκι! Οπότε, αποφάσισα να γράψω κάτι λίγα, πρώτον για να μοιράσω ελπίδα και δεύτερον για να τη δούμε θετικά τη δουλειά, μπας και μας ξημερώσει μια μαγική ημέρα! 



Η τύχη χτυπά τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, αλλά η αλήθεια είναι πως τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν όλα πάνω στους Ταύρους!


Έχουμε λοιπόν, δυο εβδομάδες μπροστά μας για να εκμεταλλευτούμε τις ομορφιές του σύμπαντος! Ο Άρης από τον Καρκίνο, ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, σιγοντάρουν με τα μπούνια που λέμε.. οπότε φαντάζομαι πως οι αλλαγές θα είναι απρόβλεπτες, πολύ δίκαιες και ρομαντικά επαναστατικές! Το σύμπαν δίνει την ευκαιρία σε κάποιες ψυχές εκεί έξω, να ονειρευτούν ξανά, να αποζητήσουν κάτι το διαφορετικό, να διώξουν μακριά τοξικές και ανούσιες σχέσεις και να κάνουν χώρο για κάτι νέο και πολύ φρέσκο! Ας υποθέσουμε πως το φως άναψε πράσινο, πως μέχρι να γεμίσει το Φεγγάρι, όποιος δώσει τη μάχη του για μια πιο όμορφη καθημερινότητα, για να ρισκάρει σε μια ιδέα ίσως πολλών ετών, για να δράσει αγκαλιάζοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα!

Ακόμα και τα όνειρα που βλέπουμε τη νύχτα.. έχουν την υπέρμετρη σημασία τους!

Εύχομαι καλή επιτυχία.. σε όλους.. Καιρός να τρέξουμε στα λιβάδια ανέμελοι.. 😂!

 φιλάκια


Κριός
Όπως φαίνεται το σύμπαν επιμένει πως το πορτοφόλι σας θα γεμίσει από χρήμα, όπως και να έχει! Οπότε το διάστημα αυτό, να προσμένετε ένα μπόνους, μια προαγωγή, μια αύξηση εσόδων και ας συνοδεύεται από πολύ δουλειά και κούραση. Πειράζει; Δε πειράζει! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ξεκινάτε αποταμίευση και ξεχνάτε για λίγο τα λούσα, γιατί το ζητούμενο είναι να φτιάξετε ένα κομπόδεμα! Στη δουλειά, φροντίστε να είστε κατανοητοί, ξεκάθαροι, απλοί και σε όποιον αρέσει! Όποιος ζορίζετε, από κει πάνε και οι άλλοι! Ερωτικές αποφάσεις, τις παίρνετε και αυτές!

Ταύρος
Οι τυχεροί της παρέας, αφού η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κρύβει απίστευτη μαγεία και υπόσχεται ένα πολύ καλύτερο αύριο για εσάς! Πετάτε πολλά πράγματα στα σκουπίδια, μετά από πολλά χρόνια, οτιδήποτε βαραίνει τη ψυχή σας, οτιδήποτε σας κουράζει, οτιδήποτε βαστάτε γερά ανούσια, λέτε επιτέλους το αντίο και ω ναι, πολύ μεγάλη η ανακούφιση που θα νιώσετε! Ένας νέος έρωτας θα έρθει, μόλις πείτε αντίο σε εκείνον, που μόνο έρωτας δεν είναι! Από σήμερα και για δεκαπέντε μέρες ακόμα, ίσως και να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο σας όνειρο! Έχει δύναμη το φεγγάρι!

Δίδυμος
Σας ταρακουνά κάπως το γεγονός, γιατί απλά σας δείχνει πως τίποτα δεν είναι μόνιμο στη ζωή σας, ασφάλεια δε νιώθετε πουθενά, προβληματίζεστε ποιον δρόμο πρέπει να διαλέξετε επιτέλους! Δημόσιες σχέσεις είναι το μυστικό, όμως με άτομα που λίγοι γνωρίζουν και στη τελική οι συζητήσεις που κάνετε, να μένουν εκεί και μόνο! Είναι προτιμότερο τις μέρες αυτές, να διαλέξετε το σωστό το μονοπάτι, να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς και τον Άσο στο μανίκι να αποφύγετε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα! Αποφύγετε τις ζαβολιές και τις αδικίες γιατί επιστρέφουν ως κομήτες!

Καρκίνος
Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως από σήμερα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, θα βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη, προκειμένου να τακτοποιήσετε τα χρέη σας! Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να ξελασπώσετε, μπας και ηρεμήσετε και εσείς λιγουλάκι! Φίλοι και γνωστοί, σας πιάνουν από το χεράκι και σας καθοδηγούν κατά κάποιο τρόπο, γιατί μια στήριξη κυρίως ψυχολογική τη χρειάζεστε πού και πού! Καιρός για βόλτες και πιο ανέμελες καταστάσεις, ακόμα και ο Άρης από το ζώδιό σας, επιτρέπει στον να χαλαρώσετε κάπως! Φλερτ και χαμόγελα λοιπόν!

Λέων
Το σύμπαν επιμένει πως βρίσκετε μια νέα δουλειά, πολύ καλύτερη από αυτή που έχετε, οπότε με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης, κυρίως εσείς που γυρεύετε μια τέτοια ευκαιρία, φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε αναλόγως, γιατί πολλά τα τυχερά της εποχής! Το ενδεχόμενο να μπείτε σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να επιλέξετε αυτό που σας συμφέρει, είναι μεγάλο, ξεκινήστε από σήμερα να καταγράφετε τα θετικά και τα αρνητικά της υπόθεσης! Λίγο γκρινιάρηδες σας βρίσκω, γιατί θέλετε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και δε σας τα δίνουν! Και τι έγινε;;;

Παρθένος
Μια επιθυμία να πάτε στο διάστημα την έχετε, δηλαδή οι τάσεις φυγής έχουν τη τιμητική τους τις μέρες αυτές! Ωραίες οι αλλαγές, είναι άκρως ανανεωτικές, αρκεί να έχετε κάνει ένα πλάνο, γιατί τα χύμα στο κύμα δε παίζουν με τίποτα! Η Νέα Σελήνη σας θέλει αισιόδοξους και χαρωπούς, για να βρείτε λύσεις στα θέματά σας, να τα αντιμετωπίσετε και μετά να κάνετε τα βήματα που πρέπει! Αρκετοί αποζητάτε τη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής και της καθημερινότητάς σας και ίσως και για πρώτη φορά, τα επαγγελματικά σας ζητήματα τα βάζετε σε δεύτερη μοίρα! Omg!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη σας κάνει καχύποπτους πολύ και ξαφνικά δεν εμπιστεύεστε κανέναν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα! Το χρήμα σας πονοκεφαλιάζει ένα πράγμα και τούτη τη φορά μπαίνετε μπροστά, κάνετε κουμάντο στο σπίτι, στον σύντροφό σας, ακόμα και στους γονείς σας, γιατί τα όποια χρέη υπάρχουν πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιηθούν! Στο χώρο της δουλειάς σας, να είστε πονηροί, γιατί οι εποχές είναι τέτοιες, σιγοντάρει και το σύμπαν, που ο καλύτερος θα νικήσει, είτε παίζει δίκαια, είτε όχι! Προφανώς θα χρειαστεί να κόψετε δρόμο για να φτάσετε στο τέρμα!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, τούτη τη φορά σας ζητά να πείτε αντίο στο παρελθόν! Να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας και ότι έγινε-έγινε! Τα όνειρα που κάνετε για ένα καλύτερο αύριο, είναι λογικά και επιθυμητά, όμως πρέπει να κάνετε χώρο στη ζωή σας για αυτά! Το διάστημα αυτό, να εστιάσετε στις σχέσεις σας, να είστε κατανοητοί, απλοί και ξεκάθαροι! Όχι δε θα στείλετε κάποιο τελεσίγραφο, αντιθέτως θα συνεργαστείτε και στην ίδια ταχύτητα με τους άλλους! Ξεπεράστε τον εαυτό σας, οι εποχές άλλαξαν και τα δεδομένα δεν υπάρχουν! Η αλλαγή ας έρθει πρώτα σε εσάς!

Τοξότης
Ανοίγουν οι δουλειές σας με τη Νέα Σελήνη και το πορτοφόλι σας γεμίζει, γεγονός που σας ανακουφίζει τρελά! Βέβαια, για να νιώσετε την απόλυτη ευτυχία, θα χρειαστεί να πληρώσετε κανά λογαριασμό, γιατί μετά το χάος! Ιδανικές οι μέρες για να τρέξετε όπου χρειάζεται, να βάλετε δόσεις, άντε και κανά γραμμάτιο, το ρεζουμέ είναι να μπουν όλα σε μια σειρά! Ξεχάστε για λίγο τους έρωτες, τις αγάπες και τα λουλούδια, είναι μέρες φουλ δημιουργικές και άκρως αποδοτικές όσον αφορά την εργασία σας και το χρήμα! Ίσως μια νέα πρόταση να σας απογειώσει..!!!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη λέει ναι στον έρωτα και όχι στις ανούσιες σπατάλες! Ωραίες ημέρες για να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας, να κάνετε πράγματα μαζί, να φουντώσει το συναίσθημα εκεί δα πέρα, να θυμηθείτε λίγο τα παλιά, τύπου γιατί ερωτευτήκατε τον σύντροφό σας εξαρχής;;; Ένα χόμπι σας ίσως να είναι η τέλεια αφορμή, για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και να βγάλετε έξτρα χρήμα! Ο έρωτας συνήθως φέρνει έμπνευση και κάπως έτσι προκύπτουν τα μαγικά! Όσα λεφτά και αν σας δώσουν, κρύψτε τα στο σεντούκι, για τις δύσκολες ημέρες..!!!

Υδροχόος
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, οπότε δε χρειάζεται να πιέζετε καταστάσεις που ουσιαστικά δε περνούν καν από τα χέρια σας! Ναι στις συζητήσεις, ναι στις νέες συμφωνίες, όμως υπομονή τα θαύματα δε γίνονται μέσα σε μια ημέρα! Η Νέα Σελήνη τονίζει τις αδυναμίες σας, ουδείς τέλειος και ενώ γνωρίζετε ποιο είναι το σωστό και τι θα ήταν καλό να κάνετε, τουλάχιστον για τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, πεισμώνετε, σκοτεινιάζετε και το αεροπλάνο είναι η μόνη λύση! Να ταξιδέψετε, να πάτε μια εκδρομή, στην επιστροφή σίγουρα κάποιος δε θα σας προσμένει..!

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη σας θυμίζει πως πρέπει να παίξετε μπάλα ομαδικά και όχι ατομικά, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει! Άκρως επικοινωνιακή η περίοδος αυτή, να μοιράζεστε τις απόψεις σας, γιατί κουβέντα στη κουβέντα εμφανίζονται λύσεις μοναδικές, που θα σας σώσουν από πολλά! Από λεφτά ολίγον τζίφος η υπόθεση, αφού ότι μπαίνει – βγαίνει και με γοργούς ρυθμούς! Κλείστε διάφορες τρύπες και ξεχάστε τη καλοπέραση για λίγο καιρό! Όσο αντιστέκεστε σε θέματα οικονομίας, άλλο τόσο θα προκύπτουν έκτακτα έξοδα! Φρόνιμα λοιπόν!

magicfariel

Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay