Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Ζώδια: Μια Ρομαντική Επανάσταση με αρχηγό τον Άρη! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκεφτόμουν, από το να εξαφανίζομαι και να εμφανίζομαι σα κομήτης, θα προσπαθήσω να το πάρω αλλιώς! Άλλωστε το αστρολογικό μενού του Μαΐου, έχει πολύ ζουμί!
Που λέτε, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ας υποθέσουμε κάνει χαρωπή συνάντηση με τον Ουρανό, που είναι στο ζώδιο του Ταύρου και ξαφνικά έχουν όρεξη για παιχνιδάκια! 


Η αλήθεια είναι πως ο Άρης στο ζώδιο αυτό, δεν είναι και τόσο μάχιμος, σα να ξεκουράζεται τούτη τη φορά, ναι μεν κάνει αυτά που κάνει, αλλά με λιγότερη ένταση! Να θυμίσω πως η διαίσθηση που έχουμε αυτές τις ημέρες είναι το κάτι άλλο! Οι ενέργειες του σύμπαντος είναι τόσο μαγικές, καλές και κακές, πάντα μια έκπληξη μεγάλη! Εννοείται πως το παρελθόν με το παρόν μπερδεύονται και κάτι θέλουν να μας πουν! Προφανώς ένα closer που δεν έγινε ποτέ.. ή σωστά, θα γίνει, αμέτι, μουχαμέτι!

Κάτι τέτοιες συζητήσεις κάνει ο Άρης με τον Ουρανό και σα να φεύγει ένα βάρος, σα να την είδαν αισιόδοξα τη δουλειά και ξαφνικά, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, παρέα με τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, βλέπουν εκείνο το μαγικό το φως, στο βάθος του τούνελ! Υπάρχει ελπίδα! There is hope!

Οπότε τις μέρες αυτές, αγκαλιάζουμε την αισιοδοξία, βάζουμε νέους στόχους, κυνηγάμε τα όνειρά μας, γιατί ποτέ δε ξέρουμε τι μέρα μας ξημερώνει! Κάθε τι που μας συμβαίνει είναι μια πρόκληση, που σίγουρα έχει σκοπό να μας οδηγήσει κάπου! Το κυνήγι του θησαυρού είναι άκρως απολαυστικό, είναι κοπιαστικό, απρόβλεπτο και αποζητά πρωτότυπες ιδέες! Θέλει πάθος, ορμή, θετική σκέψη και φαντασία! Και πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένας Άρης και ένας Ουρανός, που λένε και οι δυο, go for it!
Γύρω μας όμως, υπάρχουν εμπόδια, κακές ενέργειες, η ζήλια, ο φθόνος, η στασιμότητα, ο τύπος στυλ «δε βαριέσαι»! Ή ακόμα χειρότερα ο τύπος στυλ “I am better than you”! Οι τρικλοποδιές του Άρη! Θα τσακωθείς.. ή θα ξεγλιστρήσεις σα το χέλι; Διπλωματία χρυσά μου, οι όμορφοι τρόποι κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις!

Εν ολίγοις, ο Άρης προκαλεί και ο Ουρανός αποζητά πρωτότυπες αντιδράσεις!

Ο νικητής; Θα δείξει.. 😉

φιλάκια.. 

Ταύρος
Αν και δε σας αρέσουν και τόσο οι αλλαγές, ανεβάζετε πυρετό σχεδόν πάντα, τούτη τη φορά θα τις υποστείτε όπως και να έχει! Σίγουρα είναι για το καλό σας, οπότε φροντίστε άμεσα να τις χωνέψετε γιατί αλλάζουν οι καιροί και ή που θα προχωρήσετε αναλόγως, ή που θα κάνετε παρέα με το Ταυρίσιο σας το ύφος, τα πείσματα και τους εγωισμούς! Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, τις μέρες αυτές, παρέα με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, έχουν τα κέφια τους και θέλουν πολύ να σας βοηθήσουν και επαγγελματικά και κοινωνικά! Δηλαδή να ντυθείτε ωραία και να πάτε καμιά βόλτα, να χαλαρώσετε με τα φιλαράκια σας και να πείτε και ένα ναι σε μια νέα γνωριμία! Πόσο πια στο σπίτι; Να μάθετε νέα πράγματα και να χρησιμοποιήσετε νέες τεχνικές πάνω στη δουλειά σας! Φύσηξε γερός αέρας ανανέωσης λέμε, οπότε let it flow και όπου σας βγάλει! Βέβαια, για να πάνε όλα καλά, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε το Ταυρίσιο ταπεραμέντο σας και να συνεργαστείτε ομαλά με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά! Και να σας πουν μια κουβέντα παραπάνω και τι έγινε; Ο στόχος είναι ένας, της επιτυχίας φυσικά! Το χάος είναι άκρως ενοχλητικό για τα Ταυράκια, όμως πού και πού χρειάζεται, για να προκύψει εκείνο το μαγικό refresh!

Καρκίνος
Ο μαγικός Άρης ο οποίος βρίσκεται μέρες τώρα στο ζώδιό σας, είναι η αιτία, που τη βλέπετε αλλιώς τη δουλειά, πιο θετικά και αισιόδοξα! Κάνετε ένα σπουδαίο delete σε πρόσωπα και καταστάσεις που μια φορά και έναν καιρό σας πλήγωσαν! Ωραίες ημέρες για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους ανθρώπους που αγαπάτε πολύ-πολύ! Εννοείται πως δε σκαλίζετε πληγές, τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια και ανούσια επίσης! Μπορεί να αποζητάτε την ησυχία σας, να νιώθετε πως το κρεβατάκι σας είναι σκέτος παράδεισος, όμως ο Ουρανός από τον Ταύρο, το εξαφανίζει μαγικά, σας ντύνει με τα ωραία σας και σας κυκλοφορεί! Ο σκοπός του σύμπαντος το διάστημα αυτό, είναι να πάρετε τα επάνω σας, να πιστέψετε στον εαυτό σας, να δείξετε σε όλους πως ο λόγος σας μετράει, όπως και η παρουσία σας επίσης. Ναι μεν αλλά βέβαια, γιατί το χάος του Ουρανού σας κάνει και μπερδεύετε τη γλώσσα σας. Άλλα λέτε, άλλα εννοείτε, άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! Δεν έχει σειρά μου και σειρά σου..! Αφήστε τις παρεξηγήσεις για τον άλλο μήνα!

Σκορπιός
Μυστήρια τυχερές οι μέρες αυτές, αφού το σύμπαν σας δείχνει δυο δρόμους και πρέπει να διαλέξετε! Ή εκείνον που συμφέρει εσάς, ή εκείνον που συμφέρει τους άλλους! Και κάπως έτσι εμφανίζεται ο Άρης από τον Καρκίνο, να σας προστατέψει κατά βάθος, κάνοντάς σας σκληρούς, απόλυτους και αποφασιστικούς σε θέματα σχέσεων. Γίνεστε τέρμα παρορμητικοί, δηλαδή ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια ακατέργαστα, αλλά πρέπει να μάθουν το ποιοι μένουν και το ποιοι φεύγουν από τη ζωή σας και για ποιον λόγο! Το ζητούμενο χρυσά μου, είναι να τα πείτε πρώτα με τον εαυτό σας, να πάρετε αποφάσεις που αφορούν μόνο εσάς και αφού είστε απολύτως σίγουροι, τότε και μόνο να βγάλετε επίσημα τις ανακοινώσεις σας. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας ξεσηκώνει για κάτι νέο και πολύ διαφορετικό και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό! Δηλαδή αν αγαπάτε αληθινά μια ύπαρξη καιρός να το μάθει! Αν θέλετε να αλλάξετε τους συνεργάτες σας, εκείνους που γνωρίζετε πως σας φθονούν, γιατί όχι; Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες! Χρησιμοποιήστε τα χαρίσματά σας, δείτε το μέλλον και δράξτε αναλόγως! Ακόμα και τα όνειρα που βλέπετε έχουν σημασία!

Αιγόκερως
Ο Άρης από τον Καρκίνο, φουντώνει κάτι μέσα σας, οι επιθυμίες σε πρώτο πλάνο και τυχεροί οι ασυνόδευτοι της παρέας, αφού έχετε το περιθώριο να γίνετε πεταλουδίτσες και να επιλέξετε μια το ένα λουλούδι και μια το άλλο! Απρόβλεπτες συναντήσεις προκύπτουν, μοιραία πάθη, οι απολαύσεις των ημερών μπόλικες, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι! Δηλαδή ζήστε το σήμερα, δίχως ταμπέλες και περιορισμούς, όπως πάνε και όπως έρθουν! Θα το αντέξετε αυτό Αιγοκεράκια μου;;; Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας κάνει να τα θέλετε όλα δικά σας, κτητικούς, ζηλιάρηδες και επαναστάτες ίσως και χωρίς αιτία τούτη τη φορά! Τυχεροί στον έρωτα, να είστε καλά και φρόνιμα παιδιά όμως! Πολύ φιλελεύθεροι γίνεστε ξάφνου και αυτό προφανώς δεν αρέσει στους ανθρώπους σας, γιατί ο συντηρητικός χαρακτήρας σας σα να εξαφανίζεται ένα πράγμα! Το νου σας οι δεσμευμένοι της παρέας, γιατί σας βλέπω να κοιμάστε στο καναπέ.. ή στο σπίτι κάποιου φίλου! Μη κάνει κανείς το λάθος να σας δώσει οδηγίες χρήσης.. τον έφαγε το μαύρο το σκοτάδι! Κατά τα άλλα όλα super!

Ιχθύες
Άκρως ερωτικές οι μέρες αυτές του Μάη για εσάς, φτου-φτου μη σας ματιάσω, φλέγεστε από πάθος και λίγα λέω! Ο Άρης από τον Καρκίνο, είναι η αιτία, γιατί έχει τα κέφια του, βρίσκεται σε φουλ ρομαντική κατάσταση! Το τέλειο της υπόθεσης είναι πως οι δεσμευμένοι σα να θυμάστε τον λόγο που ερωτευτήκατε μια φορά και έναν καιρό, μέσα στα μέλια σας βρίσκω, στα χαμόγελα και στην ευτυχία! Φορέστε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι! Δε ξέρετε ποτέ ποιος μπορεί να παρακολουθεί την ευτυχία σας.. Και επειδή είστε συνήθως αρτίστες, σα να σας χτυπά κάτι μαγικό, οι ιδέες σας πέφτουν βροχή, η φαντασία σας καλπάζει, μήπως να φτιάξετε νέα πλάνα τώρα που παίζει; Να βάλετε νέους στόχους είτε ερωτικούς, είτε επαγγελματικούς; Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας κάνει λίγο σίφουνες, δηλαδή όπου πηγαίνετε αφήνετε το στίγμα σας, γοητεύετε τα πλήθη, συγκλονίζετε με τα λόγια σας ακόμα και εκείνους που σας γνωρίζουν καλά, γίνεστε ρομαντικοί επαναστάτες είτε υπάρχει αιτία, είτε όχι! Αν σας φέρνουν αντιρρήσεις, δε χρειάζεται να φορέσετε τη στολή της μάχης, ούτε να παίξετε ξιφομαχία! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια.. χαχα! 

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay