Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Τα Ζώδια ενός υπέροχου ΣΚ 22/05 – 23/05/2021, by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μόλις ξεκίνησε ένα ΣΚ, πολύ τρομερό και φοβερό, φουλ στις εκπλήξεις και στα απρόβλεπτα! Εστίασα στο συναισθηματικό κομμάτι, γιατί συνήθως όταν φτάνει το γλυκό καλοκαιράκι, η καρδούλα μας χτυπά κάπως διαφορετικά! Αποζητούμε το φλερτ, τα γλυκόλογα, τις ζεστές ματιές και οι όμορφες στιγμές, ας είναι πιο πολλές! Ωραία ως εδώ; 




Αστρολογικά τα νέα είναι πολύ μυστήρια! Το σύμπαν έχει βάλει στο μάτι τους Διδύμους και τους Ιχθύες! Οι μέρες αυτές είναι πολύ παράξενες, τα μαντάτα τρέχουν και είναι εντελώς ασυνάρτητα! Λυπάμαι που το λέω, αλλά τα ψεματάκια για ακόμα μια φορά έχουν τη τιμητική τους! 

Από τη μια ο Ήλιος με τον Δία έχουν μια τρελή αντιπαράθεση, από την άλλη ο Ερμής με τον Ποσειδώνα συναγωνίζονται ποιος είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι, να και μετά εμείς αναρωτιόμαστε, με πολύ μεγάλη απορία το τι συνέβη;;; Οπότε τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή τη χαοτική κατάσταση, είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! 

Ο Ποσειδώνας χρυσά μου δίνει ρέστα μέσα στο ΣΚ αυτό, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με άγνωστες υπάρξεις που κάνουν περίεργες ερωτήσεις! Δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις! Βέβαια, ο Ποσειδώνας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια, προκαλεί μια τρελή σύγχυση, οπότε η επικοινωνία γίνεται κάπως χαοτική. Άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε, άλλα απαντάτε.. Αλλού για αλλού! Ακόμα και ένα φλερτ αν προκύψει, μπορεί να φαντάζει τέλειο, όμως να κρύβει από πίσω τις περιπέτειες του αιώνα! Το νου σας, το νου σας! 

Ο Ήλιος σα να καβάλησε το καλάμι που λέμε και στέλνει με κάθε τρόπο, ενέργειες μαγικές και πολύ δυνατές, που μας πιάνουν στον ύπνο και μετά έχουμε τον ασυμμάζευτο! Τα ίδια ζώδια βάλλονται, αλλά κυρίως οι Δίδυμοι και οι Ιχθύες! Εσείς θα κάνετε τα πάντα για να τραβήξετε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και όπως φαίνεται θα δείξετε έναν χαρακτήρα τόσο παράξενο, που κάποιοι θα ενοχληθούν και θα σας το ανταποδώσουν στο λεπτό! Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, αν και δε το βλέπω και αποφύγετε την υπερβολική έκθεση, γιατί οι συνέπειες ίσως να είναι τραγικές!

Οπότε εμείς τη βλέπουμε διαφορετικά τη δουλειά, δηλαδή μας θέλει ζαλισμένους ο Ποσειδώνας;;; Γιατί όχι; Ζαλισμένοι από έρωτα, αγάπη, ρομάνς και ας κρατήσει μόνο το ΣΚ αυτό! Ο Ερμής στέλνει κατά λάθος, εξεπίτηδες ένα ερωτικό μηνυματάκι; Το αποδεχόμαστε, ανταποκρινόμαστε, δε μένουμε στο διαβάστηκε, αλλά ας μη κάνουμε σκέψεις για το μέλλον! Ότι συμβεί στο ΣΚ αυτό! Ο Ήλιος μας θέλει ψωνάρες;;; χαχαχα.. Όποιος έχει τα φόντα και τα προσόντα ας φορέσει φτερά και πούπουλα.. και ας πιάσει το μικρόφωνο! Θεατές υπάρχουν μπόλικοι! Μόνο όμως για δυο μέρες έτσι; Ο Δίας τι; Έχει υπαρξιακά προβλήματα και πρέπει να τα έχουμε και εμείς;; Ας κάνουμε κάτι δημιουργικό, για να βρούμε τον δρόμο μας ξανά..!

Κατά τα άλλα.. είναι ένα υπέροχο ΣΚ! 

φιλάκια..


Κριός
Από τις πιο ερωτικές μέρες του Μαΐου, είτε υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, είτε όχι! Φροντίστε το ΣΚ αυτό, να αφήσετε τις δουλειές σας στην άκρη και να εστιάσετε στη προσωπική σας τη ζωή. Αυθόρμητα φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα, στο σπίτι κυρίως. Μπορείτε να φύγετε για ένα διήμερο, με προορισμό το άγνωστο! Το φλερτ έχει τη τιμητική του, οπότε ας έχει καλοκαιρινές βόλτες το μενού. Είναι από εκείνα τα ΣΚ, που καλό είναι να προτιμήσετε τη περιπέτεια, το πάθος, το παιχνίδι, γιατί χρειάζεται να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε από τη κορυφή ως τα νύχια!

Ταύρος
Συννεφάκια χαράς για τους ελεύθερους της παρέας, «γκρίζα» για τους δεσμευμένους! Το ΣΚ αυτό, θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σας, να εκφράζεστε δίχως υπερβολές, δίχως ύφος, δίχως γκρίνιες. Οι καλοί τρόπο πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τα παραπονάκια ας είναι γλυκά, για να γίνουν κατανοητά και φυσικά να αποφύγετε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις, ακόμα και ας βρίσκεστε στο στάδιο του φλερτ. Οπότε για ακόμα μια φορά, είναι στο χέρι σας, συναισθηματικά, όσο πιο χαλαροί είστε, άλλο τόσο μπορείτε να αποφύγετε τις εντάσεις. Το βασικό είναι να υπάρξει ανταπόκριση από το μέτωπο!

Δίδυμος
Μυστήριο το ΣΚ αυτό από ερωτικής άποψης! Τα καβγαδάκια έχουν τη τιμητική τους, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Αυτό από τη μια είναι ένα άκρως εκνευριστικό παιχνιδάκι, από την άλλη μπορεί να είναι η αιτία να φουντώσει το πάθος και να ζήσετε όμορφες και αξέχαστες καταστάσεις! Βέβαια, οι δεσμευμένοι της παρέας, γίνεστε κάπως κτητικοί, γιατί για να βελτιωθεί η σχέση σας, χρειάζονται και οι δυο να το προσπαθήσετε και όχι μονάχα εσείς! Ένα φλερτ όμως μπορεί να προκύψει από το πουθενά, με ένα πρόσωπο που νιώθετε πως αντιπαθείτε τρελά! Δράση – αντίδραση, μουτράκια και πάθος!

Καρκίνος
Που λέτε το ΣΚ αυτό, το σύμπαν έχει σκοπό να τεστάρει τη σχέση σας! Κάτι μπορεί να συμβεί, που θα σας προκαλέσει τη περιέργεια, τύπου το ταίρι σας, είναι δίπλα σας 100% ή κοιτάζει από εδώ και από εκεί;;; Ευχάριστα τα νέα, γιατί προτιμά εσάς σε κάθε περίπτωση!!! Και κάπως έτσι φουντώνει ο έρωτας ξανά! Μπορεί και εσείς να ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα, όσο και να το σκαλίσετε το θέμα η απάντηση είναι μια! Αγαπά εσάς και μόνο! Όσοι κάνετε παρέα με τη μοναξιά σας, να προσμένετε ένα προξενιό, από το πουθενά, έτσι επειδή κάπου, κάπως, κάποτε πρέπει και βρείτε και εσείς το ταίρι σας!

Λέων
Ένα υπέροχο ΣΚ ξεκινάει για εσάς, φουλ στις αγάπες και στα λουλούδια! Φλέγεστε ένα πράγμα, οπότε είστε έτοιμοι να κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα επιθυμήσετε τις ξάπλες και το σπιτάκι σας, γιατί προφανώς συνηθίσατε τα χουχουλιάσματα και στη τελική έφτασε ο καιρός να βελτιωθεί η σχέση σας σε όλα τα επίπεδα! Πολύ φλερτ έχει το μενού, ακόμα και τα ελεύθερα Λιοντάρια, θα βολτάρετε από εδώ και από εκεί, θα ανακατευτείτε με σκοπό πάντα to know us better! Χαρείτε τις στιγμές!

Παρθένος
Μπάχαλο η κατάσταση, προτείνω να εξαφανιστείτε το ΣΚ αυτό, να κλείσετε τα τηλέφωνα, να αποφύγετε τις βόλτες και τις μυστήριες συναντήσεις! Το σύμπαν σας θυμήθηκε και με το παραπάνω, οπότε παίζει στα ξαφνικά να σας φλερτάρουν νέες υπάρξεις και παλιές όμως, την ίδια στιγμή μάλιστα! Γοητευτικό και χαρωπό το γεγονός, εφόσον είστε μονάχοι! Λίγο φλερτ παραπάνω, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Όμως αν συνοδεύεστε, μη περιμένετε να σας δώσουν και συγχαρητήρια, αντιθέτως από μια χαζή αφορμή, να γίνει ο κακός ο χαμός! Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται..!! Σωστά;;;

Ζυγός
Φουλ ερωτευμένοι το ΣΚ αυτό, απογειώνεστε σε άλλους ουρανούς! Θα τα δείτε τα αστεράκια όπως και να έχει! Φροντίστε λοιπόν να πάτε μια εκδρομή, παρέα με φίλους, παρέα με το ταίρι σας, μοιραστείτε τη χαρά σας, με λίγους και καλούς! Επιτέλους αράζετε μέσα σε μια αγκαλιά και νιώθετε πως δεν υπάρχει λόγος πια για φλερτ και νέες γνωριμίες! Μπορεί ακόμα να σας κάνουν και μια ερωτική εξομολόγηση και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Οπότε φροντίστε και εσείς από με τη σειρά σας να ανταποδώσετε με το καλύτερο του εαυτού σας! Λέτε να φάμε κουφέτα φέτος; Στα ξαφνικά;

Σκορπιός
Ένα ταξίδι στο παρελθόν το κάνετε όπως και να έχει! Αυτό το γεγονός έχει δυο όψεις, τη καλή και τη κακή! Η αλήθεια όμως πάντα είναι τέτοια, που το πάθημα το κάνει μάθημα, όσες φορές και αν χρειαστεί μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας! Τυχεροί φυσικά είναι οι ελεύθεροι Σκορπιοί, που δεν έχουν να λογοδοτήσουν κάπου! Αντιθέτως το βρίσκετε ως ένα παιχνιδάκι σχετικά συναρπαστικό, αφού σπάνια κλείνετε τις πόρτες με το παρελθόν! Πάντα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σας προσμένει! Η αληθινή αγάπη σας αποκαλύπτεται μαγικά! Εάν υπάρχει ταίρι, θα έχετε δράματα! Υπομονή και ειλικρίνεια πάνω από όλα!

Τοξότης
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας μέσα στο ΣΚ! Για κάποιο λόγο επιθυμείτε την ελευθερία σας, που σημαίνει πως μια μικρή συναισθηματική επανάσταση θα τη κάνετε και ότι προκύψει! Το ζητούμενο είναι να νιώσετε ελεύθεροι, αλλά δίπλα στον σύντροφό σας, αν υπάρχει! Εκτός αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας! Όσοι αποφασίσετε να το ρίξετε στη συζήτηση, φροντίστε να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι, γιατί ποιος ο λόγος να βασανίζετε τον κόσμο; Αν κάνετε αρνητικές σκέψεις θα έχουμε δράματα, αν κάνετε θετικές σκέψεις, ίσως και να βρείτε τη κατανόηση που γυρεύετε! Ερωτικά καβγαδάκια προσεχώς! 

Αιγόκερως
Αταξίες φουλ έχει το ΣΚ αυτό και πραγματικά συγκλονίζομαι! Δηλαδή μπορεί σήμερα να βγείτε ραντεβού με το πρόσωπο που σας αρέσει και αύριο να πάτε βόλτα με έναν πρώην ας πούμε! Είτε έχετε μόνιμη σχέση, είτε όχι, το νου σας, γιατί το σύμπαν είναι πολύ αυστηρό και θα σας τιμωρήσει! Και μετά θα κλαίτε, τύπου τι κακό έχετε πράξει; Ανεξάρτητα από τα παράξενα αστρολογικά νέα, όσοι έχετε έναν σύντροφο, δείξτε του αγάπη και τρυφερότητα και φτιάξτε όμορφες στιγμές, ρομαντικές! Όσο για εσάς τους ελεύθερους και ωραίους, έχει πολύ φλερτ, πονηρές ματιές, σας γεμίζουν από τηλεφωνικά ραβασάκια!

Υδροχόος
Τι φλογερό ΣΚ είναι αυτό; Νιώθετε πολύ ωραία μετά από καιρό και το χαμόγελο και η ζεστασιά επιστρέφουν στη ζωή σας και τι σημαίνει αυτό; Ξαφνικά βρίσκετε την όρεξη και για τον έρωτα! Πολύ φλερτ έχει το μενού των ημερών, ίσως να κάνετε και πράγματα απίστευτα, πρωτότυπα, μοναδικά, προκειμένου να προκαλέσετε μερικά καρδιοχτύπια παραπάνω, να ξετρελαθούν μερικές ψυχές για πάρτη σας! Καθαρά εγωιστικό το παιχνιδάκι σας, στη περίπτωση φυσικά που δε προκύψει εκείνο το αμοιβαίο! Οπότε πριν ανάψετε φωτιές, κάντε πλάνο και για το πώς θα τις σβήσετε! Εντάξει χρυσά μου;

Ιχθύες
Μυστήριο πολύ το ΣΚ αυτό για εσάς! Κάτι σας βρίσκει ξαφνικά και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν όχι τότε τι να ειπώ; Μήπως να σας κλειδαμπαρώσουν μέσα σε ένα δωμάτιο, μέχρι να περάσει το αστρολογικό μπουρίνι; Ο έρωτας βρίσκεται πάντα σε μέθη και εμφανίζετε τις πιο απρόβλεπτες στιγμές! Οπότε ωραίος ο ενθουσιασμός, γοητευτικό το να αρέσετε, όμως σε κάποιες περιπτώσεις είναι φουλ παραπλανητικό το σκηνικό και καταστροφικό, αν πέσετε με τα μούτρα ας πούμε! Οι δεσμευμένοι κρατήστε τα μπόσικα και οι ελεύθεροι μικρό καλάθι! Ο καιρός θα δείξει!

magicfariel

Φωτογραφία από Peggy und Marco Lachmann-Anke από το Pixabay