Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Τα Ζώδια της Κυριακής, 09/05/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αεράτη Κυριακή από όλες τις απόψεις, αφού σήμερα κάνει επίσκεψη η Αφροδίτη στους Διδύμους! Έχω την εντύπωση πως δε πέρασε και τόσο καλά στα Ταυράκια, αφού ο Ουρανός και ο Κρόνος, της τη χάλασαν τη δουλειά! Ερωτεύτηκε κανείς εκεί έξω παράφορα;;;; Να μας ενημερώσει να χαρούμε! 





Γενικώς είναι αεράτο το σκηνικό, ο Ερμής βρίσκεται επίσης στους Διδύμους, αυτός και αν είναι στο σπίτι του μετά από καιρό! Ο Δίας είναι ακόμα στον Υδροχόο, όπως και ο Κρόνος! Δηλαδή τα ζώδια που κατά βάθος ευνοούνται τις μέρες αυτές είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Όχι τόσο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό! Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δε θα προκύψουν και τα τυχερά, τύπου ένα αθώο φλερτ, ένα χαμόγελο μεγαλύτερης διάρκειας, μια επιθυμία για πονηριές και ζαβολιές!

Στο αστρολογικό τοπίο της ημέρας, έχουμε τον Πλούτωνα ο οποίος είναι κάτι μέρες ανάδρομος και θα είναι μέχρι και τις αρχές του Οκτώβρη, οπότε να προσμένετε πολλά πράγματα να τελειώσουν με πολύ απότομο και άγαρμπο τρόπο, επιστροφή δεν υπάρχει σε καταστάσεις που ουσιαστικά βλάπτουν και φυσικά καιρός για να φτιάξουμε κορμί! Όσοι βάλουν στόχο να βελτιώσουν το σώμα τους, το διάστημα αυτό, θα το πετύχουν! Κυρίως οι Αιγόκεροι της παρέας, αφού ο Πλούτωνας είναι κατσικωμένος στο σβέρκο τους, καιρό τώρα! Οπότε λιχουδιές κομμένες.. από αύριο όμως.. έτσι;;; χαχα

Φιλάκια.. 💋


Κριός
Μια πολύ όμορφη Κυριακή σας ξημέρωσε, όσο η μέρα περνά βρίσκετε τη καλή σας τη διάθεση, το κέφι να κάνετε τα beaute σας, να φτιάξετε τα ρούχα σας, ή ακόμα καλύτερα να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω βόλτα! Μπορεί να πιάσετε το τηλέφωνο και να το κλείσετε αφού πάρει φωτιά, μια επιθυμία να κουτσομπολέψετε τα πάντα όλα ίσως και να την έχετε και αυτή! Οι προσκλήσεις για βόλτες και σουαρέ όσο να’ναι έχουν τη τιμητική τους, οπότε καιρός να ξεπορτίσετε, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να δείξετε τη γλυκιά πλευρά του εαυτού σας! Μουτράκια τέλος!

Ταύρος
Ωραία ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, να κάνετε μια καλή καθαριότητα και να το δουλέψετε ομαδικά το θέμα, ίσως για να νιώσουν κάποιοι άλλοι λίγο καλύτερα! Πως δεν είστε ο τουρίστας του σπιτιού, κάτι προσφέρετε και εσείς πλην του οικονομικού και της φυσικής σας παρουσίας! Μη φουντώνετε Ταυράκια μου, άλλο δυο χέρια και άλλο τέσσερα! Ανάψτε πράσινο φως στον έρωτα και επιτρέψτε να σας πλησιάσει, είτε ο σύντροφός σας, είτε μια νέα ύπαρξη! Η Αφροδίτη είχε πλάνα που έγιναν αεροπλάνα, αλλά πάντα της αρέσουν οι ρομαντικές εκπλήξεις! Εντυπωσιάστε τη Θεά, τούτη τη φορά!

Δίδυμος
Μια υπέροχη ημέρα για βόλτες και δημόσιες σχέσεις φυσικά! Σας βλέπω να εξαφανίζεστε από το σπίτι, να παίρνετε τα βουνά και τις ραχούλες, ή ανεξάρτητα από τον αγέρα, να βρεθείτε σε ένα παραλιακό μέρος, με θέα το απέραντο γαλάζιο! Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση, είναι να ανταμώσετε εκείνα τα άτομα που θα σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Σα να αλλάζετε ρότα, κατεύθυνση, πώς να σας το πω, σα να ξεγλιστράτε σα το χέλι από τα εμπόδια του σύμπαντος! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από σήμερα, καιρός για φλερτ, νέες γνωριμίες και πιο ανέμελες καταστάσεις!

Καρκίνος
Εκμεταλλευτείτε τη ζαλάδα της Αφροδίτης, ξεγελάστε την για λίγο και αφιερώστε τη μέρα στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Από αύριο αλλάζει το σκηνικό, οπότε έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας, τι λέτε; Ωραία μέρα όχι για γλυκόλογα και νιαουρίσματα, αλλά για στιγμές φουλ στο πάθος! Αφήστε το γνωστό body language να τα πει όλα! Μισή ντροπή δική σας, μισή του άλλου! Η Αφροδίτη όμως είναι πονηρή και φέρνει πειρασμούς στο διάβα σας! Θα προτιμήσετε το «σιγουράκι», ή μια άγνωστη ύπαρξη που μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες; Έχετε χρόνο για το κυνήγι του θησαυρού;

Λέων
Από όλα τα καλά έχει το μενού της ημέρας, ειλικρινά, ότι του φανεί του λωλό Στεφανή! Μπορεί να τη δείτε ο αρχηγός της οικογένειας και ξαφνικά να ξεκινήσετε ελέγχους και ανακρίσεις για να τσεκάρετε, αν όλα βαίνουν καλώς, αν όλα είναι στη θέση τους! Όρεξη που την έχετε Κυριακάτικο! Από την άλλη μπορεί να σας τη δώσει και να τρέξετε για ένα shopping therapy, τύπου σειρά σας να «ψωνιστείτε»! Να ξεπαραδιαστείτε, μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος! Βέβαια, το να καλέσετε κόσμο στο σπίτι και να ψήσετε κανά κοψίδι, είναι προτιμότερο, ίσως και αυθόρμητό, ξέρετε ποιος είναι ο ψήστης εεε;;;;

Παρθένος
Συνήθως η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης, οπότε στα πλάνα σας έχετε καλό φαγητό και ύπνο! Παρά σας βόλεψε η εποχή της κλεισούρας, να όμως που τα δεδομένα αλλάζουν και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, έχει σκοπό να σας ξεσηκώσει, να σας ντύσει ωραία και να σας πάει μια τσάρκα πολύ όμορφη! Ναι μεν μπορεί να εμφανιστούν νέες υπάρξεις στο διάβα σας, όμως μπορεί και παλιές και ξαφνικά να φουντώσει ένα θαμμένο συναίσθημα και να έχετε μια από τα ίδια! Απολαύστε τις στιγμές και ξεπεράστε το θυμό σας, ή τα ταμπού σας, γιατί κάποιος λόγος θα υπάρχει.. ακόμα και για εκείνο το πέρα-δώθε..!!!

Ζυγός
Μέρα που καλό είναι να «ζυγιάσετε» τις καταστάσεις και να φερθείτε αναλόγως! Είναι από εκείνες τις Κυριακές που μπορείτε να είστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και συγχρόνως να ασχολείστε με τις δραστηριότητές σας! Αυθόρμητα μεν, αλλά όχι και τόσο, γιατί ίσως και να χρειαστεί να κάνετε τη καρδιά σας λίγο πέτρα, προκειμένου να συναναστραφείτε με ψυχές που δε συμπαθείτε και τόσο! Μια βοήθεια εξ ουρανού είναι το δώρο σας, αφού ένας φάκελος με χρήματα, να σας δοθεί, έτσι επειδή είστε το παλεύετε με ψυχή και σώμα! Let it flow.. όπως πάνε και όπως έρθουν..!!!

Σκορπιός
Σιγά-σιγά ανοίγουν οι δουλειές σας, είστε πανέτοιμοι, στα νύχια που λέμε, σήμερα μπορείτε να κλείσετε τον διακόπτη και να ξεκουραστείτε λιγάκι! Ακόμα και το μυαλό χρειάζεται μια παύση! Ο ανάδρομος Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου, σας ταξιδεύει στο ερωτικό σας παρελθόν, που το έχετε θάψει μεν, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα! Αν η καρδιά σας χτυπά δυνατά για ένα πρόσωπο, αυτές τις μέρες θα χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά! Τα ανεκπλήρωτα επιστρέφουν και αποζητούν ένα closer! Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε αυτές τις τόσο δυνατές μαγικές ενέργειες;;;

Τοξότης
Μια ωραία μέρα για να πάρετε τα βουνά, για να εισπνεύσετε καθαρό οξυγόνο, μπας και καθαρίσουν οι σκέψεις σας, από τα βάσανα της καθημερινότητας! Βέβαια, από την άλλη, όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, στρέφετε όλη σας τη προσοχή εκεί, καιρός για δημιουργικότητα και σκληρή δουλειά! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει έναν αέρα ανεμελιάς, διώχνει μακριά τις κακές τις σκέψεις και σα να σας απελευθερώνει ένα πράγμα! Το χέρι στη τσέπη θα το βάλετε όπως και να έχει, ο σκοπός βέβαια είναι να έρθει ένα καλύτερο αύριο! Φροντίστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν!

Αιγόκερως
Σήμερα γίνεστε πολύ ζηλιάρηδες, τα θέλετε όλα δικά σας! Αποζητάτε τη προσοχή του κόσμου, λίγο ντάντεμα παραπάνω, επιθυμείτε και εσείς χάδια, φροντίδα και προδέρμ, μου φαίνεται πως πρέπει να πάτε μια εκδρομή! Από την άλλη μπορεί να το ρίξετε στη φασίνα, να σηκώσετε όλο το σπίτι στον αέρα, γιατί κάπως πρέπει να εκτονωθείτε, να φύγει η ένταση που νιώθετε μέσα σας! Πριν πιάσετε το ξεσκονόπανο, ρωτήστε τον σύντροφό σας, ή τους φίλους σας, τι όρεξη έχουν για σήμερα; Ρίξτε μια χαρωπή πρόταση στο τραπέζι και αφήστε τους να επιλέξουν! Μετά ή γκρινιάζετε ή νιαουρίζετε..!

Υδροχόος
Εργασία και χαρά έχει το μενού της ημέρας, ως συνήθως, αν δε μπει το νερό στο αυλάκι δε θα ησυχάσετε ποτέ! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σαφώς σας ταιριάζει γάντι, γιατί γλυκαίνει το ύφος σας, διώχνει μακριά το υπερβολικό άγχος που έχετε και σας ωθεί στο να κάνετε δημόσιες σχέσεις προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Δείτε κόσμο, επικοινωνήστε, χαμογελάστε, έχετε όλο το πακέτο για να τους εντυπωσιάσετε! Η Αφροδίτη σας θυμίζει και τον έρωτα, που τόσο τον έχετε στα αζήτητα! Οι δεσμευμένοι αγαπιέστε περισσότερο και οι ελεύθεροι μεταμορφώνεστε σε πεταλουδίτσες..!

Ιχθύες
Αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο αισιόδοξο και χαρωπό με την Αφροδίτη από τους Διδύμους! Όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εκείνον που έχει μάθει να μάχεται! Οπότε ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις κακοτοπιές, εσείς πρέπει να επιμείνετε, για να ξημερώσει μια όμορφη ημέρα! Ο σκοπός δεν είναι να μπαλώσετε τις καταστάσεις, αλλά να τις τερματίσετε! Κάντε χώρο για μια νέα αρχή, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο! Πετάξτε τις παλιατζούρες, είτε είναι αντικείμενα, είτε συναισθήματα και συνήθειες ετών! Μια βοήθεια μαγική, σας ψιθυρίζει πως υπάρχει ελπίδα!

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay