Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ζώδια: Μαγικά εξωπραγματικό το ΣΚ 29/05 – 30/05/2021, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ ήθελα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, αλλά μιας και ανοίξει το μάτι, οι σκέψεις πιάνουν δουλειά και μετά άντε γεια!

Δροσερό το ΣΚ αυτό, από όλες τις απόψεις, αλλά σε κάποιες περιοχές ίσως και να είναι θερμό, γιατί απλά η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Καρκίνο, κάνουν κουμάντο τις μέρες αυτές, μέσω Ποσειδώνα! 



Πώς τα κατάφεραν πάλι, να ειδωθούν αυτές οι δυο ψυχές, έστω και από μακριά, έστω και στα κλεφτά, είναι απίστευτο! Αιώνια ερωτευμένοι, αιώνια πείσματα και εγωισμοί, αιώνια αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον! Ένας έρωτας μεγάλος, μεταξύ του Θεού του Πολέμου και της Θεάς της Αγάπης! Αντίθετοι κόσμοι, αντίθετα συναισθήματα, πόσο πάθος, αχ και βαχ!

..αυτοί το έζησαν τουλάχιστον.. δεν έτρεξαν να κρυφτούν!
..το στάζω το φαρμάκι μου.. όπου βρεθώ και όπου σταθώ η Ταυρίνα.. όπως καταλαβαίνετε.. 😄!

Όμως.. δίνω μια ευκαιρία ακόμα στο σύμπαν, στο Κάρμα και γράφω, πως τις μέρες αυτές, ο σκοπός είναι να ανακαλύψουμε τα βαθιά μας τα συναισθήματα, για κάποιους ανθρώπους, να τα μοιραστούμε ίσως, να εκτιμήσουμε τις συναισθηματικές τις σχέσεις μας λίγο διαφορετικά!
Η αληθινή αγάπη, όπως και ο παθιασμένος έρωτας, έχουν τόση δύναμη, που όση στάχτη και να ρίξει ο Ποσειδώνας, όσο και να θολώσει τα νερά της θάλασσας, με τα φουρτουνιασμένα κύματα, δε θα καταφέρει να χωρίσει, ή να διαγράψει όσα αισθάνεται η ψυχή! Οπότε η μάχη και πάλι είναι δυνατή, θέλει όμως προσοχή.. 
Ο Ποσειδώνας είναι πονηρός, παραπλανητικός, ψευτράκος, κρύβει απίστευτες παγίδες, γιατί ίσως ποτέ να μη πίστεψε στην αληθινή αγάπη.. Και εδώ ερχόμαστε, εσύ και εγώ, εμείς, να του αποδείξουμε, πως δεν είναι έτσι.. 

🍒Το κερασάκι είναι ο Ερμής που ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος.. Το παρελθόν ήδη βολτάρει στις σκέψεις μας.. Αποζητά ένα όμορφο closer!

καλό ΣΚ!
φιλάκια..


Κριός 
Ένα πολύ ευχάριστο ΣΚ μόλις ξεκίνησε για εσάς! Η αλήθεια είναι πως οι μέρες συνεχίζουν να έχουν το άρωμα του Ποσειδώνα, οπότε με τη βοήθεια του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα ξεφύγουν οι σκέψεις σας, οι επιθυμίες σας και τις μέρες αυτές θα κάνετε ότι προστάζει η καρδιά! Αρκετοί μπορεί να τη βγάλετε ξαπλωμένοι και να ονειρεύεστε Ιππότες και παλάτια! Κάποιοι μπορεί να μπείτε στο αυτοκίνητο και όπου σας βγάλει! Να ανακαλύψετε μια παραλία από το πουθενά! Το φλερτ έχει τη τιμητική του, εμφανίζονται διάφορες υπάρξεις στο διάβα σας, σα κομήτες, κάπως έτσι και θα εξαφανιστούν! Ένα μήνυμα από το παρελθόν σας αναστατώνει..!

Ταύρος 
Προτείνω το ΣΚ αυτό, να αφήσετε στο σπίτι, τις κάρτες σας, το πορτοφόλι σας, οτιδήποτε σας είναι πολύτιμο και να έχετε πάνω σας τα απολύτως απαραίτητα! Είναι το αστρολογικό τοπίο τέτοιο, που μπορεί να χάσετε τα πάντα όλα από αφηρημάδα, ή να σας κλέψουν κιόλας! Βέβαια, μήπως να μένατε σπιτάκι σας, να βάζατε και συναγερμό; Τι να σας πω, αμπαρωθείτε καλού-κακού!!! Από τη μια ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει σπάταλους, τούτη τη φορά για καλό σκοπό, όμως αν σας ζητήσουν δανεικά, να πείτε ένα ηρωικό όχι! Ταυρίσιες τσιγγουνιές μυρίζομαι, αλλά με τόση θολούρα στο σύμπαν, μπορεί κάποιος να σας εξαπατήσει! 

Δίδυμος 
Στο μάτι του Κυκλώνα, ως συνήθως και ένα ΣΚ σκέτη μούρλια! Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, όμως παρέα με τον Ποσειδώνα γίνεται πολύ σκανταλιάρα! Άτακτη εκείνη, άτακτοι και εσείς! Και επειδή κυκλοφορείτε, οι γνωριμίες πιο πολλές, φλερτάρετε φουλ, τσουπ ανακαλύψατε ένα κελεπούρι! Πριν φορτσάρετε ρωτήστε το τι και το πώς, γιατί πάλι σε παράξενες καταστάσεις θα μπλέξετε! Υπάρχει λόγος; Καλύτερα λοιπόν να το ρίξετε στο shopping therapy, άλλωστε αυτό σας ψιθυρίζει στο αυτί ο Άρης. Οπότε μια βόλτα στα μαγαζιά είναι ότι πρέπει να για να φτιάξετε το ψυχολογικό! Το νου σας, πού σκορπάτε πονηρά χαμόγελα..!

Καρκίνος
Ο Άρης από το ζώδιό σας, κρατά τα μπόσικα τις μέρες αυτές και κυρίως το ΣΚ που μόλις ξεκίνησε! Παρέα με τον Ποσειδώνα, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, η φαντασία σας καλπάζει και ευτυχώς τα σενάρια που κάνετε είναι κυρίως αισιόδοξα και θετικά! Πάλι καλά, γιατί αυτό σημαίνει, όχι μουρμούρα! Λέμε τώρα.. Αρκετοί μια επιθυμία να φύγετε κάπου μακριά, να πάτε να αράξετε το κορμί σας στη θάλασσα, θα την έχετε, οπότε να το κάνετε οπωσδήποτε, γιατί έτσι θα διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια και θα αντλήσετε θετική από τη φύση! Θα προτιμούσατε με τα φιλαράκια σας να κάνετε μια τέτοια εξόρμηση και όχι με τον σύντροφό σας! Να του το πούμε;; 

Λέων
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, είναι μόνιμο το κακό που σας έχει βρει! Μεταξύ σοβαρού και αστείου φυσικά, αλλά το ΣΚ αυτό, το μόνο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας είναι το πώς να ξεπορτίσετε και να συναντήσετε τα φιλαράκια σας! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, γιατί όχι; Αν όμως έχετε υποχρεώσεις, τότε να το ξανά σκεφτείτε, γιατί έχει παντόφλα το μενού! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φταίει και ο Ποσειδώνας παρέα, που γεμίζουν το μυαλό σας με τόσες ιδέες, τύπου να πάτε παραλία, να πάτε κάπου μακριά, να πάτε στο βουνό, όπου φύγει-φύγει! Ένα πολύ ανέμελο ΣΚ, που καλά θα κάνετε να αποφύγετε να έχετε επάνω σας, όλη σας τη περιουσία!

Παρθένος
Ένα ΣΚ πολύ μυστήριο για εσάς, τα συναισθήματά σας είναι των άκρων, από τη μια έχετε τη διάθεση να μεγαλουργήσετε, από την άλλη όμως, να τεμπελιάσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Η γκρίνια είναι μόνιμη, κυρίως όταν σας ζητούν να αφιερώσετε χρόνο σε διάφορες υποθέσεις που θα μπορούσε και κάποιος άλλος να βοηθήσει! Τις μέρες αυτές να κρατάτε μικρό καλάθι, κυρίως σε κολακείες που προέρχονται από άσχετους, να σας το πω κάπως έτσι! Ο Άρης από τον Καρκίνο, παρέα με τον Ποσειδώνα, σας κάνουν τέρμα εργασιομανείς και αρκετοί έχετε στόχο και πρέπει να τον πετύχετε! Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε; Μια καλή δουλειά ή μια καλή σχέση; Και τα δυο, ίσως;

Ζυγός 
Χρυσά μου, το ΣΚ αυτό, ίσως και να έχετε μπόλικη εργασία και χαρά! Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, παρέα με τον Ποσειδώνα, σας ανοίγουν νέους δρόμους επαγγελματικούς ή αυξάνουν τις υποχρεώσεις σας! Από τη μια μέρα στην άλλη και δίχως καμιά προειδοποίηση! Οπότε αρκετοί εκεί έξω, να τη ξεχάσετε τη παραλία! Ευτυχώς που βρίσκεται ακόμα η Αφροδίτη στους Διδύμους και όσο να’ναι η διάθεσή σας είναι ανάλαφρη, χαρωπή, αισιόδοξη και ερωτιάρα! Είστε και εσείς παιδιά του καλοκαιριού, οπότε όπως και να έχει ντυθείτε ωραία, αρωματιστείτε, γιατί συναντήσεις προκύπτουν που σας αναστατώνουν και σας βάζουν σε μπελάδες επίσης! Είστε για περιπέτειες;

Σκορπιός
Από τα μια μυστήρια ΣΚ του μήνα και στο φινάλε κιόλας! Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου από τη μια σας δίνει μια απίστευτη όρεξη για δημιουργικότητα, από την άλλη όμως σας κάνει έντονα συναισθηματικούς! Ο Ποσειδώνας βάζει το χεράκι του, οπότε νιώθετε μια σύγχυση, ξαφνικά σκέφτεστε πρόσωπα και καταστάσεις, φτιάχνετε το δικό σας σενάριο, τη δική σας εκδοχή και πέφτετε στα πατώματα! Τραγικό το βρίσκω, γιατί αν στέλνατε ένα μήνυμα ή παίρνατε ένα τηλεφώνημα, να διαπιστώσετε άλλα πράγματα και να απογειωθείτε στους ουρανούς! Δώστε για να λάβετε, μη ζητάτε τα πάντα όλα, έτοιμα στο πιάτο! Αποφύγετε το shopping therapy, θέλετε πολλά λεφτά!

Τοξότης
Είστε και εσείς στο μάτι του Κυκλώνα, παρέα με τους Διδύμους! Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, παρέα με την Αφροδίτη και τον Άρη, ο Ερμής έχει ήδη ξεκινήσει τα πείσματα, γυρίζει ανάδρομος όπου να’ναι, οπότε δε νιώθετε και πολύ καλά! Σα να ζαλίζεστε, μήπως είστε μέσα σε ένα καράβι και ταξιδεύετε προς το άγνωστο; Ένα τέτοιο ΣΚ είναι, τα συναισθήματά σας μπερδεμένα, οι σκέψεις σας χαοτικές και σα να έχετε την επιθυμία να γίνετε πολύ κακά παιδιά! Η Αφροδίτη σας μαγεύει τις μέρες αυτές και σας μπλέκει σε περιπέτειες, που μετά θα το φυσάτε και δε θα κρυώνει με τίποτα! Ανεξάρτητα από το αν συνοδεύσετε ή όχι, το νου σας με ποιον συναναστρέφεστε! Πιο πολύ..

Αιγόκερως
Γλυκά μου, το ΣΚ αυτό πραγματικά δε ξέρετε τι θέλετε! Και όταν δε βγάζετε το πρόγραμμα από βραδύς, μουρμουράτε και γκρινιάζετε από το πρωί! Ας είναι αυθόρμητο το σκηνικό, από το κρεβάτι στη κουζίνα και μετά στη θάλασσα; Έχει κρυουλάκι η αλήθεια είναι, οπότε μήπως μια βόλτα κάπου ωραία; Από τη μια γελάτε και από την άλλη σκούζετε! Από τη μια φιλάτε και αγκαλιάζετε τους ανθρώπους σας, από την άλλη τους διώχνετε! Ο Ποσειδώνας όσο να’ναι έχει δύναμη και μαζί με τον Άρη από τον Καρκίνο, έχουν φτιάξει ένα υπέροχο, μεθυστικό κοκτέιλ μόνο για εσάς! Οπότε η ζαλάδα είναι δικαιολογημένη. Περπατήστε, ξαπλώστε στο χορτάρι, κάτω από ένα δέντρο. Κοιμηθείτε γλυκά!

Υδροχόος
Ας υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο ΣΚ ξεκούρασης και ανεμελιάς, γιατί μετά το πρόγραμμα είναι φουλ στις επαγγελματικές δραστηριότητες! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φταίει, που τη βλέπετε Δον Ζουάν τη δουλειά και ερωτοτροπείτε και φλερτάρετε με οποιαδήποτε ύπαρξη σας τραβά τη προσοχή! Ο Κρόνος είτε είναι στα ίσα του, είτε όχι, ακόμα δε θα σας μαλώσει! Κάνει λίγο τα στραβά τα μάτια, γιατί ο Άρης είναι πολύ φορτσάτος και ιδιαίτερα απαιτητικός στη περίπτωση τη δική σας! Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για δημόσιες σχέσεις, κυρίως με ανθρώπους που έχετε μέσα στη καρδιά! Όπου όμως ακούτε κολακείες μεγάλες, στροφή και σε άλλη παρέα! Danger!!!

Ιχθύες
Απορώ πώς και δεν έχετε πάει στο διάστημα ακόμα! Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, έχει τρελά κέφια, από τη μια συναναστρέφεται με τον Άρη, από την άλλη με την Αφροδίτη, είναι και ο Δίας στο ζώδιό σας, πω πω πω, από τύχη βουνό! Οι σκέψεις σας χαοτικές, από τη μια όμορφες, από την άλλη όχι και τόσο, σε κάθε περίπτωση να πάτε να αράξετε σε μια παραλία, να ηρεμήσει το είναι σας, γιατί μόνο το γαλάζιο της θάλασσας σας σώνει, μέρες που είναι! Ο Άρης από τον Καρκίνο, σας δίνει απίστευτη ενέργεια και σας βάζει σε χαρωπές περιπέτειες, στα πολύ ξαφνικά! Σα να έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα και σας να έφτασε ο καιρός για καλοκαιρινές διακοπές! Του λωλού!

magicfariel 

Φωτογραφία από Anja🤗#helpinghands #solidarity#stays healthy🙏 από το Pixabay