Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Τα «Αστρολογικά μαντάτα» του Ιούνη 2021, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και ξαφνικά με βρήκαν οι μέρες δημιουργικότητας και αποφάσισα να στρωθώ και να σας γράψω τα αστρολογικά μαντάτα του Ιούνη, από τη δική μου οπτική γωνιά!

Συναισθηματικά ασταθή θα τον χαρακτήριζα τον μήνα αυτόν, από όλες τις απόψεις! Αν τον χρωμάτιζα, ως πρώτα θα έβαζα το άσπρο και το μαύρο! Να όμως που παίζει πολύ κόκκινο και κίτρινο και όχι να μη πηγαίνει το μυαλό σας, σε ένα ουράνιο τόξο! Ούτε καν! 


Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 26/06! Δηλαδή θέματα σχέσεων σα να γλυκαίνουν, σα να βελτιώνονται, σα υπάρχει όλη η καλή η διάθεση, οι καρδιές να νιώσουν και να μοιράσουν αγάπη! Θέματα οικογενειακά βρίσκουν τις λύσεις τους και όπως φαίνεται προκύπτει και κατανόηση μεγάλη!
Το τέλος του Ιούνη μας βρίσκει με την Αφροδίτη στα Λιοντάρια, που σημαίνει πως ο έρωτας, εμφανίζεται δυναμικά στις ζωές μας και μας λέει με λίγα λόγια, Hello Summer! Φλογερό συναισθηματικά το φινάλε του Ιούνη, κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς!

Πολύ αισιόδοξα σας τα γράφω και η αλήθεια είναι πως μμμμ.. κομψί-κομψά γιατί η Αφροδίτη δε παίζει μόνη της μπάλα στο σύμπαν! Ο Δίας από τους Ιχθύες τη λατρεύει και την υποστηρίζει τρελά και ο Πλούτωνας ο οποίος είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω, της πάει κόντρα και κάπως έτσι τα δάκρυα χαράς, γίνονται λύπης.. να σου και τα δράματα!
Το διήμερο που ακολουθεί είναι άκρως αντιφατικό, γιατί μόλις η Αφροδίτη πάει να κάνει τα μαγικά της παρέα με τον Δία, μόλις πάει να σκάσει το χειλάκι μας, από χαρά και ευτυχία, τσουπ μπαίνουν εμπόδιο, ο Άρης, ο ανάδρομος Πλούτωνας, ο ανάδρομος Ερμής και ο Ποσειδώνας!
Οπότε οι μέρες 04/06 και 05/06 είναι σα τη μέρα με τη νύχτα, το άσπρο και το μαύρο! Έχει και συνέχεια το πράμα!
Μέχρι και τις 06/06 ο Δίας είναι ας πούμε δίπλα στην Αφροδίτη! Της κρατά το χέρι σφιχτά, τη βοηθά μέχρι εκεί που δε πάει! Οπότε οι εκπλήξεις αρκετές, ίσως και πολύ απρόβλεπτες, με ακραία συναισθήματα όμως, για τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες! Το νερό προφανώς είναι ένα στοιχείο που έχει πολλά να μας πει..
Ο Ποσειδώνας λοιπόν.. εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από τη φάση! 

Πιο είναι το θέμα των ημερών; Επιμένω γιατί είναι πέρα για πέρα μυστήριο και άκρως αινιγματικό! Ο Έρωτας σε πρώτο πλάνο, τα συναισθήματα έντονα, οι επιθυμίες πρέπει να εκπληρωθούν! Το θέμα όμως είναι ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα! Γιατί ξανά λέω.. τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή αυτή! Αυθόρμητα λοιπόν μπορεί να σταλεί και να παραδοθεί ένα μηνυματάκι! Δώσε για να λάβεις.. Ναι! Με σταθερό τέμπο.. όχι στη χάξη και στη φέξη! Λέει η θυμωμένη η Ταυρίνα! Οπότε ακολουθεί ένα τριήμερο πολύ τρελό και αλλοπαρμένο.. !!! 

Μετά τη Θεά Αφροδίτη, ας αναφερθώ στον αιώνιο μεγάλο της έρωτα, τον Άρη! Μα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί πώς τα κατάφεραν έτσι, βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο έστω για μια βδομαδούλα και μετά έχουν ξανά ραντεβού προς τα τέλη του Ιούνη, ωχ αμάν, πολύ φλογερό ως σκέψη, πολύ hot! Μέχρι τις 11/06 έχουν μπόλικο χρόνο να συναντηθούν, μιας που βρίσκονται πλέον στο ζώδιο του Καρκίνου.. οπότε κατά βάθος οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ αγαπησιάρικες! Κάποιοι εκδηλώνονται τρυφερά και κάποιοι κάπως άγαρμπα! Το ρεζουμέ είναι πως η αγάπη τους έδωσε το κίνητρο.. πολύ ρομαντικό και συγχρόνως δραματικό το σκηνικό! Επόμενο ραντεβού της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο του Λιονταριού, είναι στις 27/6 και 28/06! Μέρες που το ερωτικό θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο.. θα σπάσει το κοντέρ, κυρίως για Κριούς, Λιοντάρια και Τοξότες! 

Αυτά από ερωτικής άποψης, γιατί ο Άρης στα Λιοντάρια και μετά από τόση ξεκούραση, είναι έτοιμος για όλα! Πιάνει τρελή δουλειά ο Άρης, φτιάχνει τα σπαθιά του, γίνεται μάχιμος πολύ, οπότε έχει πολύ τρέξιμο η δουλειά! Όλα στα κόκκινα, θα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο του εαυτού μας, προκειμένου να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και για να είμαι ειλικρινής, θα πρέπει να τον ξεπεράσουμε κιόλας! Σα τα μυρμήγκια που το καλοκαίρι μαζεύουν προμήθειες για τον χειμώνα! Σκληρό, όμως είναι άκρως αποτελεσματικό όπως φαίνεται αιώνες τώρα!

Οπότε ως τώρα, ο Ιούνης έχει να μας δώσει τη δύναμη, να εργαστούμε με πάθος και πυγμή και να διεκδικήσουμε έναν μεγάλο έρωτα! Όλα ωραία μέχρι στιγμής;;; 

Ο Ιούνης που λέτε, είναι ίσως ο πιο τρελός μήνας του έτους! Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, ο Κρόνος ανάδρομος στους Υδροχόους, ο Πλούτωνας ανάδρομος στους Αιγόκερους και ακολουθούν ο Δίας από τους Ιχθύες και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες επίσης!!! Και τώρα που τα γράφω και τα εμπεδώνω μαζί σας, τα γλυκά μας τα ψαράκια θα έχουν δυο δυνατούς πλανήτες ανάδρομους από τα τέλη του Ιούνη και ξεκινά Ιούλης και άντε γεια! Τι καλοκαίρι θα είναι τούτο πραγματικά δε ξέρω! Του λωλού σίγουρα!

Ο Ποσειδώνας έχει ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο όπως φαίνεται!

Η Νέα Σελήνη στις 10/06 στους Διδύμους, γίνεται μαζί με μια έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο, μια θετική επιρροή κατά βάθος, που ουσιαστικά μας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους, σε σημείο ίσως και καταστροφικό! Κανένας ουρανοξύστης δε χτίστηκε μέσα σε μια νύχτα, οπότε οτιδήποτε φαντάζει τέλειο και ιδανικό και υπερβολικά ωραίο, μπορεί να είναι και μια φούσκα! Τσουπ το κενό!

Τις μέρες αυτές ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει τα λόγια μας, ή ακούμε αυτά που θέλουμε να ακούσουμε, οπότε λέμε και ψεματάκια στον εαυτό μας, ενώ δε πρέπει! Ο Ποσειδώνας θολώνει πολύ τα νερά, συνεπώς δε βλέπουμε καθαρά τις υποθέσεις που μας αφορούν άμεσα και όπως φαίνεται θα νιώσουμε λίγο μπερδεμένοι! Ο Άρης έχει φορέσει ήδη τη πανοπλία του και ετοιμάζεται για δράση.. δε κρατιέται ο άτιμος! Οπότε φαντάζομαι πως η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, μας θέλει φλύαρους και ονειροπόλους, αλλά δίχως να πάρουμε κάποιο ρίσκο! Μας ξεσηκώνει, αλλά συγχρόνως μας λέει.. stop, danger! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το νου σας, τα μάτια σας χίλια εκατόν δεκατέσσερα!

Από τις 20/06 και μετά βελτιώνεται το σκηνικό, η τελευταία εβδομάδα του Ιούνη, η πιο καλοκαιρινή και εντυπωσιακή από όλες! Ο Ήλιος στα Καρκινάκια, ο Ερμής έρχεται στα ίσα του.. η Αφροδίτη στον αφρό, μια παρέα με τον Ποσειδώνα, μια με τον Δία και τα καλύτερα έρχονται! Στον Πλούτωνα αναφέρομαι φυσικά, που τη βάζει στο μάτι και της τη χαλά για λίγο τη δουλειά, αλλά κατά βάθος δημιουργεί πάθη φλογερά, μυστικά, σκοτεινά, σαν από εκείνα που γράφουν στα Άρλεκιν! Πωωωωω για αυτά ζούμε..

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24/06 μμμ δε με εντυπωσιάζει και τόσο! Γίνεται στο ζώδιο που λατρεύει το χρήμα, που η εργασία είναι πάνω από όλα, που θα αφιερώσει ακόμα και την Κυριακή του, σε ένα project, προκειμένου να επιτύχει έναν ακόμα στόχο! Και μετά από τόσα βάσανα που μας έχουν βρει, υπάρχει κάθε δικαιολογία! Οπότε εκείνες οι ημέρες, είναι οι πιο extreme, σε θέματα καριέρας και εσόδων! Οι ταχύτητες διαστημικές, γιατί πρέπει να προλάβουμε, πρέπει να επιτύχουμε, επιβάλλεται να στρώσουμε τον δρόμο μας, για το μέλλον! Προφανώς αφορά τους δυνατούς παίχτες της ζωής, γιατί ο καλύτερος κερδίζει, τίποτα άλλο! Σκληρό και πολύ αληθινό! Τα ζώδια της Γης τα βλέπω με τη στολή του διαστημάνθρωπου, αλλά γιατί όχι; Μετά όμως έχει μπικίνι, κοκτέιλ και χαμόγελα!

Ο ανάδρομος Κρόνος από τον Υδροχόο, τι να κάνει άραγες;;; Βράζει με το ζουμί του η αλήθεια είναι και όχι δε θα μας κάνει καμία χάρη καλοκαιριάτικο! Το γεγονός πως τόσο καιρό αρκετοί πλανήτες βρίσκονται στους Διδύμους, είναι όπως φαίνεται άκρως βοηθητικό, σα να κατεβάζει την πίεση του Κρόνου, σα να του φυσά κρύο αέρα στο πρόσωπο.. Όμως σιγά-σιγά, οι πλανήτες αλλάζουν θέση, πάνε στα Καρκινάκια.. και εκεί ή που θα τον σαγηνεύσουν ρομαντικά, ή που θα τρελαθεί από τη γκρίνια τους.. και θα αστράψει και θα βροντήξει! Ύπουλη η παρουσία του στο σύμπαν! Βλέπει τα πάντα και είναι δίκαιος no matter what! 

Και φτάσαμε στο τέλος, με διέκοψαν πάρα πολλές φορές, η φασαρία ήταν απίστευτη και όμως φτάσαμε στο τέλος.. γιατί ο επιμένων νικά! Έχει μπόλικο ενδιαφέρον ο Ιούνης από αστρολογικής άποψης, θα μπορούσα να γράφω ώρες ατελείωτες, όμως το νόημα το πιάσαμε, θέλω να πιστεύω!

Οι πρώτες 10 μέρες είναι αφιερωμένες στον έρωτα, τις επόμενες 10 μέρες μας βρίσκει το χάος και οι τελευταίες 10 μέρες είναι ζάχαρη.. με αλάτι.. 😊!

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια κύριε Σύμπαν μου!

φιλάκια.. 

magicfariel

Φωτογραφία από Ria Sopala από το Pixabay