Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ζώδια: Πανσέληνος στον Αιγόκερω 2021, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε και πάλι τέλος του μήνα και το Φεγγάρι γέμισε ξανά! Αύριο (24/6) το βραδάκι, θα το κοιτάζουμε εκεί ψηλά, ολόγιομο, μαγικό, να λαμπυρίζει πάνω στις θάλασσες του κόσμου, να λαμπυρίζει πάνω σε δυο όμορφα μάτια!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σε ένα χειμερινό ζώδιο, με τόσο αυστηρά και σοβαρά χαρακτηριστικά, θα περιμέναμε να μας επηρεάσει ανάλογα, να όμως που ο Δίας ο Θεός της Τύχης και της Ευημερίας, κρύβεται κάπου εκεί πίσω, στα σκοτεινά και βοηθά μαγικά, εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη! 





Και επειδή λένε τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, αν έχετε πιάσει τον εαυτό σας να μιλά γλυκά και όμορφα στα ξαφνικά, σίγουρα φταίει το Φεγγάρι. Ιδανικές μέρες για μια απίστευτη ερωτική εξομολόγηση! Λόγια αγάπης, έρωτα και πάθους, θα ειπωθούν σε εκείνες τις υπάρξεις που αληθινά το αξίζουν!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Οπότε ποιος θα ζήσει το απόλυτο 💘love story, τις ημέρες αυτές;;; Τα τηλέφωνα χτυπούν, τα μηνυματάκια απρόβλεπτα, χαρωπά, ερωτικά, φλογερά που φανερώνουν τόσο πόθο! Συναντήσεις, μοιραίες, ξαφνικές, από όλα τα καλά έχει τούτη η Πανσέληνος να μας προσφέρει..!

Μήπως κάποιος εκεί έξω.. να μας εκπλήξει με μια πέρα για πέρα αληθινή ερωτική εξομολόγηση;;;

Ραντεβού αύριο το βράδυ.. στις 22:00! 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας βοηθά να δείτε τις υποθέσεις σας, με ψυχραιμία και να οργανώσετε τον χρόνο σας καλύτερα! Τις μέρες αυτές θα προσπαθήσετε να μην εργάζεστε τόσες πολλές ώρες, αλλά να βρίσκεστε περισσότερο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Νιώθετε πως σας χρειάζονται παντού, όμως ένα σώμα, ένα μυαλό και δυο χέρια δε μπορούν να χωριστούν στα δύο! Μήπως να πάρετε καμιά βδομαδούλα άδεια, να ξεκουραστείτε, αντί να γκρινιάζετε;

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, προφανώς σας κάνει τέρμα εργασιομανείς και ας είναι καλοκαίρι! Τις μέρες αυτές, δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, γνωρίζετε πολύ καλά στο πώς να κινηθείτε, πιάνετε πουλιά στον αέρα! Μπορεί για κάποιους να είστε απαιτητικοί και δυσνόητοι, όμως πρώτα έχει σκληρή δουλειά και μετά διακοπές! Αφού επιτύχετε τους στόχους που έχετε βάλει! Καιρός να δείξετε τα χαρίσματά σας, να εντυπωσιάσετε με τη δυναμική του χαρακτήρα σας!

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι μια πολύ ζόρικη επιρροή για μια προσωπικότητα σα και εσάς! Με το ζόρι λοιπόν, σας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, σας συμμαζεύει σε θέματα οικονομικά κυρίως! Για λίγες μέρες θα είστε τσιγκούνηδες και παράξενοι, γεγονός που θα γοητεύσει εκείνους που σας γνωρίζουν και από την καλή και από την άλλη την ζαβή πλευρά! Να επιμείνετε σε θέματα επαγγελματικά, γιατί κάτι μια νέα πρόταση, σίγουρα θα σας απογειώσει!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας πιάνει από το χεράκι και σας πηγαίνει κάπου μακριά βόλτα, ένα ταξιδάκι στο παρελθόν, για να δείτε από πού ξεκινήσατε και πού έχετε καταλήξει! Αν είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τη πορεία της ζωής σας, τότε όλα μια χαρά! Είστε έτοιμοι για να πάτε στο επόμενο level, ότι και αν σημαίνει αυτό! Αν όμως νιώθετε δυσαρεστημένοι, τότε η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να αλλάξετε τη σελίδα μια και καλή! Κάποιος λέει το «αντίο»! 

Λέων
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας αναστατώνει ένα πράγμα, σας ξεσηκώνει, για αλλαγές μεγάλες και τρανές, τις οποίες μπορεί και να τις έχετε φανταστεί, αλλά η θεωρία από την πράξη, πολλά τα χιλιόμετρα! Μπορεί τις μέρες αυτές, να αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας ή ακόμα του γραφείου σας! Μπορεί ακόμα και να δηλώσετε παραίτηση από τη δουλειά σας, γιατί κάποιος σας μίλησε για κάτι καλύτερο! Αφήνετε τα σίγουρα για το άγνωστο! Μετά δεν έχει όμως γυρισμό!

Παρθένος
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας ντύνει όμορφα και σας ξεπορτίζει! Ιδανικές ημέρες για βόλτες και μακρινά ταξίδια! Στις προτάσεις που σας κάνουν, για διάφορες δραστηριότητες, ας είστε πιο θετικοί, γιατί είναι καιρός να κάνετε νέες γνωριμίες! Το διάστημα αυτό όσο πιο ομαδικά παίζετε, άλλο τόσο θα μπορέσετε εκπληρώσετε προσωπικούς στόχους και επιθυμίες! Επιτρέπεται να φλερτάρετε παραπάνω από τα συνηθισμένα, ο Έρωτας μυρίζει θάλασσα, ήλιο και κοκτέιλ!

Ζυγός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας ζορίζει η αλήθεια είναι, γιατί το διάστημα αυτό, οι δουλειές σας έχουν ανοίξει και ο χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος! Καλοκαιράκι μεν, αλλά τούτη τη φορά, έχει λιγότερα πλατσουρίσματα στη θάλασσα, όμως για καλό σκοπό! Ναι μεν η δουλειά πάνω από όλα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να διαγράψετε όλες τις όμορφες προσωπικές στιγμές! Προσπαθήστε να είστε παρών και συνεπείς στους ανθρώπους σας!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας κάνει ακόμα πιο εκφραστικούς τις μέρες αυτές, σε σημείο που λέτε τόσο φωναχτά τις απόψεις σας, να είστε σίγουροι πως θα ακουστούν και κάποια από αυτά θα γίνουν και πράξεις! Αφού βρίσκεστε σε τόσο θετική και αισιόδοξη διάθεση, να κάνετε δημόσιες σχέσεις το διάστημα αυτό, να φλερτάρετε με τη ψυχή σας γιατί το σύμπαν σας χρωστά χαρές και χαμόγελα! Οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας, έχουν πολλά να σας δώσουν! Νέες εμπειρίες!

Τοξότης
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, έχω την εντύπωση πως φέρνει ξαφνικά χρήματα στα χέρια σας με σκοπό να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας! Από την άλλη βέβαια, σας φανερώνει πως τα χρήματα που καταφέρατε να μαζέψετε, είναι αρκετά, είτε για να φτιάξετε τον χώρο της δουλειάς σας, είτε για να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας! Σας βλέπω ή να γκρεμίζετε τοίχους, ή να βρίσκετε ένα νέο σπίτι, πιο μεγάλο και πιο όμορφο, για να φωλιάσετε τον έρωτά σας, παρέα με τον σύντροφό σας!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα που είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, σας ανανεώνουν ριζικά ίσως και αμετάκλητα! Ότι αλλαγές έχετε επιθυμήσει για τον εαυτό σας, θα τις καταφέρετε, όχι όμως ακολουθώντας το γνωστό το μονοπάτι, αλλά το άγνωστο! Την ανατροπή εσείς θα την κάνετε, αλλάζοντας ρότα, γκρεμίζοντας το δεδομένο και έχοντας πείσμα και υπομονή! Το Φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να πείτε την αλήθεια και να ξαλαφρώσετε!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, βοηθά κατά πολύ να πέσουν οι μάσκες και να δείτε face to face, το ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σας αγαπούν και σας νοιάζονται! Βέβαια, θα δείτε και εκείνους που σας ζηλεύουν και σας φθονούν, οπότε καλό είναι να εκφράσετε τα αληθινά σας τα συναισθήματα και τις απόψεις σας και σε όποιον αρέσουν! Δείτε την δημιουργικά τη δουλειά και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά σας, που ποτέ δε σας προδίδει και σας κάνει αληθινά ευτυχισμένους!

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας ξεπορτίζει και σας βολτάρει από εδώ και από εκεί, αρκεί να είστε με τα φιλαράκια σας και γενικότερα με ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι! Καλοκαιρινή η διάθεσή σας, χαρωπή και ανάλαφρη! Να είστε θετικοί στις προτάσεις που σας κάνουν, γιατί κάπως έτσι θα προκύψουν νέες γνωριμίες, είτε ερωτικές, είτε φιλικές! Ωραίες μέρες για να κανονίσετε διάφορες εξορμήσεις, σε παραλίες, σε βουνά και ραχούλες, αρκεί να είστε χαμογελαστοί!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από SilviaMSdigitalARTS από το Pixabay