Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ζώδια: Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω 2021, by MagicF’Ariel!

27/04/2021 – 06/10/2021
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με αφορμή τον τσακωμό του Άρη με τον Πλούτωνα τις μέρες αυτές, αποφάσισα να γράψω λίγα λογάκια, όχι τίποτα άλλο, μπας και κατανοήσουμε, τις ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή μας! Από τη μια μέσα στη τρελή τη χαρά και στην όρεξη να βοηθήσουμε και από την άλλη μέσα στη ζοχάδα και η πάρτη μας πάνω από όλα! 




Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Μη βιαστείτε να χαρείτε οι λοιποί της παρέας, γιατί το καζάνι είναι μεγάλο και μας χωρά όλους μέσα! 

Ο Πλούτωνας είναι όπως έχουμε ξανά πει ο πλανήτης που αγαπά το σκοτάδι! Βάζει τέρμα σε θέματα ανούσια, στις εμμονές μας, στα κολλήματα που έχουμε και που πηγαίνουν τη ζωή μας πίσω! Δε ρωτά! Είναι εκείνος που γυρίζει τη σελίδα με το ζόρι! Μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, θα ταξιδέψουμε πολλές φορές στο παρελθόν, θα κοιτάξουμε τα λάθη μας face to face και θα τα αντιμετωπίσουμε κιόλας, αμέτι μουχαμέτι! Όποιος το πάρει απόφαση πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο!
Ναι μεν όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια, μπορεί να την θάβουμε μέσα μας, να φοβούμαστε να τη πούμε ακόμα και στον εαυτό μας, όμως αυτό δουλεύει στα κρυφά, κάνει τον κύκλο του! Ο κύκλος κλείνει όταν αποδεχόμαστε την αλήθεια, που είναι το πιο δύσκολο πράγμα από όλα! Συνεπώς μέσα στο διάστημα των τεσσάρων μηνών έχουμε τον χρόνο για να κάνουμε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα και να δράσουμε αναλόγως!
Ο σκοπός είναι να πούμε την αλήθεια στον εαυτό μας, να την αντιμετωπίσουμε με όμορφο τρόπο και να διώξουμε μακριά ανθρώπους, συνήθειες, καταστάσεις που μας πληγώνουν και μας πηγαίνουν πίσω! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και ο Πλούτωνας επειδή ξέρει και βλέπει, δε χαρίζεται σε κανέναν! Βρίσκεται και στο πιο αυστηρό ζώδιο τον Αιγόκερω, που δεν έχει μάθει να χαϊδεύει τα αυτιά κανενός! Ότι έχει ωριμάσει μέσα μας, βρίσκει τον δρόμο του! Ότι δεν έχει ωριμάσει, θα βρει τον τρόπο μέσα από γεγονότα που θα συμβούν για να φτάσει στο τελικό σημείο!

Βαθιές ανάσες.. λοιπόν.. και τέρμα τα ψέματα! 😉

φιλάκια.. 


Κριός
Όσο ο Πλούτωνας βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω, το αστρολογικό μενού κατά βάθος, σας θέλει κυρίως να ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, τη καριέρα σας και τις σχέσεις με εκείνους που συνεργάζεστε καθημερινά! Δεν έχει σημασία το αν εσείς βρίσκεστε σε ανοδική πορεία, αλλά αν αυτά που κάνετε είναι σωστά! Ο σκοπός είναι να μην αφήνετε εκκρεμότητες και οι συνεργάτες σας να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της εποχής! Μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, θα έχουν πέσει οι μάσκες, θα γνωρίζετε ποιοι σας σκάβουν τον λάκκο και ποιοι βρίσκονται στο πλευρό σας! Με επιμονή και υπομονή, διδάξτε τους, δείξτε τους, εκπαιδεύστε τους, ο σκοπός είναι να βρίσκεστε στην ίδια τη συχνότητα! Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η Θεία Δίκη! Οι καλοί μένουν, οι κακοί εξαφανίζονται από μόνοι τους!

Ταύρος
Το διάστημα που ο Πλούτωνας βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω, σας βοηθά στο να δείτε την πραγματικότητα κατάματα και να πάρετε αποφάσεις ζωής! Βασικά, διώχνετε από δίπλα σας εκείνους που σας βλάπτουν, που σας πληγώνουν, τους τοξικούς ανθρώπους, μια και καλή! Ναι μεν η σελίδα της ζωής σας θα αλλάξει όπως και να έχει, όμως τούτη τη φορά το μονοπάτι που θα επιλέξετε είναι πιο βατό, ρίχνετε τον πήχη, τόσο όσο! Ξεκολλάει ο εγκέφαλος, το πείσμα σα να εξαφανίζεται και η λογική παίρνει τη θέση του! Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή που θα πραγματοποιηθούν, ή που θα διαγραφτούν μια για πάντα! Όλα κάνουν τον κύκλο τους στη ζωή αυτή! Μήπως να βάζατε έναν στόχο τύπου να βελτιώσετε τη φυσική σας τη κατάσταση.. ; Να κόψετε τις κακές συνήθειες..; Για σκεφτείτε το!

Δίδυμος
Γερό το ταρακούνημα του Πλούτωνα για τη περίπτωση τη δική σας! Το διάστημα αυτό, σκάνε τα φαντάσματα του παρελθόντος, από το πουθενά και απλά σας θυμίζουν, πολλά από εκείνα που θέλετε να ξεχάσετε! Το χρήμα είναι η σκοτούρα σας, όταν το έχετε το ξοδεύετε σαν να μην υπάρχει αύριο και όταν το χρειάζεστε δε το βρίσκετε πουθενά! Ε λοιπόν, μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, οι εκπλήξεις μπόλικες, ίσως να σας δέσουν και τα χέρια, τύπου αν δεν τακτοποιήσετε το χάος που δημιουργήσατε μια φορά και έναν καιρό, δε θα μπορέσετε να ανοίξετε τα φτερά σας, ούτε καν! Το να σκούζετε και να ρίχνετε τις ευθύνες δεξιά και αριστερά, δεν είναι η λύση! Ξεπεράστε τις καλές εποχές και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα! Καιρός να διαγραφτούν πολλά άτομα από την ατζέντα σας! Delete!

Καρκίνος
Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας επηρεάζει άμεσα και σας κάνει να φέρεστε σα κακομαθημένα παιδιά! Αποζητάτε το διάστημα αυτό, να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα πάντα όλα, κάτι το οποίο φυσικά και δε γίνεται! Το παρελθόν σας χτυπά τη πόρτα πολύ δυνατά και σας αναστατώνει γιατί συνηθίζετε να αφήνετε τις δουλειές σας μισό τελειωμένες.. Οπότε το διάστημα αυτό, το σύμπαν σας λύνει όλες τις απορίες, σας αποκαλύπτει κιόλας τη πηγή του προβλήματος και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη ψυχραιμία από μέρους σας, για να φτιάξουν τα πράγματα! Να έχετε κατά νου, τον ρόλο που έχετε στη ζωή αυτή, το ποια είναι η θέση σας, το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Ίσως να χρειαστεί να αποδεχτείτε πώς σε κάποια ζητήματα κάποιος άλλος είναι ο αρχηγός!

Λέων
Ο Πλούτωνας ανάδρομος από τον Αιγόκερω, από τη μια σας θυμίζει ότι θέλετε να ξεχάσετε και από την άλλη ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε μια και έξω, μπας και ηρεμήσει κάποια στιγμή η ψυχούλα σας! Τα βάζετε με εκείνους που ποτέ δε σας στάθηκαν αληθινά, αλλά και με τον εαυτό σας, που τους δώσατε τόσες ευκαιρίες! Σε αναμμένα κάρβουνα λοιπόν, κυρίως για θέματα προσωπικά και οικογενειακά, μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη! Το διάστημα αυτό, ίσως και να πάρετε μερικά κιλά παραπάνω, ενώ προσπαθείτε για το αντίθετο! Η καλή διατροφή χρειάζεται καλή ψυχολογία, οπότε πρώτα θα χρειαστεί να φτιάξετε τη διάθεσή σας και μετά ως δια μαγείας θα ξεμπλοκάρουν τα πάντα όλα! Μια μούρλια σας πιάνει πάντως, τύπου να κόψετε συνήθειες που κάνουν κακό στον οργανισμό σας! Μήπως να κόψετε και τα δεσμά με κάποιους;;;

Παρθένος
Ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, χτυπά κατευθείαν στα ερωτικά σας τα θέματα! Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον παράξενο εαυτό σας και να δώσετε μια ευκαιρία στον σύντροφό σας, να σας δείξει το τι αισθάνεται για εσάς και το πόσο σας έχει ανάγκη! Μπορεί να σας καταπιέζουν τέτοια συναισθήματα ή συμπεριφορές, όμως όλοι έχουν το δικαίωμα στη ζωή αυτή, να αγαπούν και να εκφράζονται ελεύθερα! Υποχωρητικοί λοιπόν, όχι τίποτα άλλο, για να υπάρξει συνέχεια όμορφη στο love story της ζωής σας! Το παρελθόν ξανά χτυπά σα κομήτης, εμφανίζονται φαντάσματα από τα παλιά, που σας αναστατώνουν όμορφα και σας θυμίζουν τι εστί έρωτας! Μέχρι τις αρχές Οκτώβρη, απολαύστε τα δώρα του σύμπαντος και μη ζητάτε τα ρέστα στο κάθε τι! Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν!

Ζυγός
Ανακατωσούρα φέρνει ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω! Μπλοκάρει το μέλλον σας, επαναφέρει θέματα από το παρελθόν, ζόρικα και άλυτα, όχι για εσάς, αλλά για τους άλλους! Ξαφνικά κρίνουν τον τρόπο που ζείτε, σας πικραίνουν, σας δείχνουν πως τόσο καιρό η κατανόηση, ήταν ένα θέατρο, οπότε μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, να είστε πονηροί και καχύποπτοι, γιατί όπως φαίνεται κάποιος θέλει απεγνωσμένα να σας φάει το οικοπεδάκι, το σπιτάκι, τη προίκα σας και να σας πετάξει στην απέξω! Μάχιμο το διάστημα αυτό σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο! Πέφτουν σίγουρα οι μάσκες και η απογοήτευση είναι σαφώς μεγαλύτερη όταν διαπιστώνετε πως οι εχθροί σας, είναι δικοί σας άνθρωποι! Κάντε τη καρδιά σας πέτρα και προστατέψτε τα συμφέροντά σας!

Σκορπιός
Εννοείται πως σας ταιριάζει γάντι ο Πλούτωνας, είτε είναι στα ίσα του, είτε ανάδρομος, έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με το σκοτάδι! Τις έχετε πάρει τις αποφάσεις σας καιρό τώρα, απλά το διάστημα αυτό, τις ανακοινώνετε, όχι απλά ως ιδέα, αλλά επιβλητικά και με στόμφο! Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και σε όποιον δεν αρέσει, μακριά και καθόλου αγαπημένοι! Δίκιο έχετε σε κάθε περίπτωση, αλλά πού να το βρείτε; Χαλάτε λίγο τη ζαχαρένια των βολεμένων και εκείνων που δίπλα σας ζουν όμορφα και πλουσιοπάροχα! Φροντίστε, να έχετε ακράδαντα επιχειρήματα, να αποστομώνετε το κοινό σας και δίχως υπερβολικές αντιδράσεις, στο αθόρυβο, να πετυχαίνετε τους στόχους σας! Ο σαματάς σας ταιριάζει, αλλά τούτη τη φορά δε χρειάζεται! Μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, θα έχει καθαρίσει το τοπίο! Υπομονή!

Τοξότης
Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι σαν ένα κακό σπυρί για εσάς! Εστιάζει στο πορτοφόλι σας, στα χρήματά σας, έχει σκοπό να σας δείξει με τον χειρότερο τρόπο, τη κάκιστη διαχείριση που κάνετε καιρό τώρα! Προφανώς κάτι θα έχετε πάρει χαμπάρι, οπότε καλό είναι από εδώ και πέρα να γίνετε τσιγκούνηδες, μπας και σωθείτε από τα χειρότερα! Είναι μια περίοδος που εμφανίζει ξεκάθαρα τα χρέη σας, τις αταξίες σας, τις λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές σας, οπότε και να θελήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας, δε θα τα καταφέρετε και τόσο! Θα σκουντουφλάτε, πάνω σε εμπόδια που οι ίδιοι τα έχετε φτιάξει! Συνεπώς μαζέψτε κανά φράγκο, πληρώστε κανά λογαριασμό, βάλτε δόσεις, κάντε ρυθμίσεις, τακτοποιήστε οικονομικά ζητήματα για να μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα μέσα στον χειμώνα που έρχεται! Σα τα μυρμήγκια ένα πράμα..

Αιγόκερως
Ο ανάδρομος Πλούτωνας στο ζώδιό σας, είναι ένα γεγονός πολύ μυστήριο και σκληρό συγχρόνως! Σας βάζει σε μια διαδικασία να κάνετε ένα flash back στη ζωή σας και να διώξετε μακριά οτιδήποτε δε σας κάνει! Παρακολουθείτε τα γεγονότα, είτε είστε οι πρωταγωνιστές, είτε όχι και δίχως να κάνετε και πολλά, διώχνετε μακριά εκείνους που σας πληγώνουν, που σας πηγαίνουν συνέχεια πίσω, μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι καθοριστικές και άκρως αναγεννησιακές! Πλάνα που έγιναν αεροπλάνα, τους ρίχνετε μια ματιά ακόμα, γιατί ο σκοπός είναι ή να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας, ή να τους τερματίσετε, να αναθεωρήσετε και να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή! Το να είστε επιθετικοί και αυστηροί δεν έχει καμία σημασία! Εφόσον είστε σίγουροι, απλά προσπερνάτε αθόρυβα και χτίζετε νέες βάσεις, για ένα νέο μέλλον!

Υδροχόος
Ο Πλούτωνας ανάδρομος, είναι μια υπόθεση πολύ μυστήρια για την ύπαρξή σας! Τα πάτε καλά με το σκοτάδι, μιας που είναι το αγαπημένο σας μέρος και μέσα από αυτό, ανακαλύπτετε διαρκώς τα χαρίσματά σας και αντλείτε δύναμη για το μέλλον! Μπορεί να είστε νευρικοί και αγχώδεις ως χαρακτήρες, όμως θα πρέπει να τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά για να βγείτε νικητές στο τέλος! Χρησιμοποιήστε το χάρισμα της τηλεπάθειας που έχετε, γιατί πάντα σας λέει την αλήθεια, πάντα σας προφυλάσσει, πάντα σας αποκαλύπτει πράματα και θάματα, κυρίως για ανθρώπους που ενώ δείχνουν καλοί δεν είναι! Μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη, ας έχετε μάτια και στη πλάτη σας, παντού, γιατί η ζήλεια είναι πολύ κακό πράγμα! Ίσως και να ζήσετε για ακόμα μια φορά «τον πόλεμο των άστρων»! Εμπιστοσύνη πουθενά λοιπόν! Πολλές φορές θα πεταχτείτε από τον ύπνο σας, γιατί το παράλληλο σύμπαν που ζείτε, σας φανερώνει συναισθήματα και βιώματα που συνήθως θάβετε, προκειμένου να μη πληγωθείτε ξανά! Το χάρισμα της τηλεπάθειας έχει τα καλά του έχει και τα κακά του, αλλά λέει πάντα την αλήθεια!

Ιχθύες
Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι η αιτία που το διάστημα αυτό, ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε ακατέργαστα διαμάντια! Ασυμμάζευτοι σε σημείο που προκαλείτε τη δυσαρέσκεια του κόσμου, ανθρώπων που σας αγαπούν και σας στηρίζουν και αν δε προσέξετε, θα σας κλείσουν τη πόρτα μια και καλή! Καβαλάτε λίγο το καλάμι, γίνεστε ισχυρογνώμων και απροσάρμοστοι σε μια περίοδο που όλοι μάχονται για να επιβιώσουν και να βελτιώσουν τη ζωή τους! Κανείς δε θα σας κάνει τη χάρη, όταν είστε άδικοι και πικρόχολοι με εκείνους που σας έχουν βοηθήσει κατά επανάληψη! Ας πούμε πως η περίοδος χάριτος έφτασε στο τέλος της! Μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη θα καταφέρετε δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια να διώξετε μακριά ανθρώπους καλούς και κακούς! Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα ξερά και το σύμπαν όλο! Κόψτε ταχύτητα λοιπόν και δουλέψτε για πάρτη σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay