Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Οι μέρες του Σκορπιού, by MagicF’Ariel

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ετοιμάζονται να κάνουν τα μαγικά τους αύριο 18/06! Βρίσκονται σε ζώδια πολύ ρομαντικά, υπάρχει πολύ καλή διάθεση μεταξύ τους, οπότε για μερικές μερούλες, όλα στα ροζ!

Τα ζώδια του Νερού και της Γης, επηρεάζονται άμεσα, για αυτό αποφάσισα να γράψω για τους αγαπημένους μας Σκορπιούς! Το πιο δύσκολο και δύσπιστο ζώδιο όλων των εποχών! 

Και ξαφνικά εκεί που εσείς οι Σκορπιοί είστε μέσα στη μαυρίλα, στην απαισιοδοξία και τον εκνευρισμό, ξαφνικά το μυαλό σας, τρέχει σε πρόσωπα που έχετε απίστευτες αναμνήσεις μαζί και που σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς!
Προστάζει η καρδιά μετά από πολύ καιρό και ότι και αν κάνετε, όσο και αν αντιστέκεστε, οι χτύποι της πιο δυνατοί και η εικόνα του προσώπου που σας ενδιαφέρει μπροστά σας, ένα αόρατο φάντασμα! Νομίζετε πως αν απλώσετε το χέρι σας, μπορεί και να το αγγίξετε! 

Οπότε για πέντε μερούλες, μπορεί να τραγουδήσετε και το «ακούω φωνές..» χαχα! 

Τις μέρες αυτές, αποζητάτε πολύ αγάπη, φροντίδα και προδέρμ, θέλετε να σας δείχνουν τα συναισθήματά τους, εκείνοι που εσείς έχετε μέσα στην καρδιά, οπότε καλό είναι να ξεκινήσετε πρώτοι, να δείξετε ένα σημάδι, να ανάψετε το πράσινο το φως, για να έρθουν κοντά σας! Δε ξέρω τι θα κάνετε, ποδοπατήστε τον εγωισμό σας, αν να είναι για καλό σκοπό, γιατί όχι; Μετά παίζει να είστε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του κόσμου! Στείλτε το ρημάδι το μήνυμα, τι περιμένετε; Στη βράση κολλάει το σίδερο!
Ο ανάδρομος Ερμής παρέα με τους λοιπούς πλανήτες, σας ταξιδεύουν στο παρελθόν! Γυρεύετε τον έρωτα και την αγάπη σε ένα πρόσωπο που κάποτε, μια φορά και έναν καιρό, ξεκίνησε κάτι και έμεινε στη μέση, έτσι, δίχως ιδιαίτερο λόγο! Ή μπορεί να σας τη χάλασαν τη δουλειά οι συγκυρίες! Όμως το διάστημα αυτό ίσως και το timing να είναι σωστό, οπότε μήπως να στείλετε εκείνο το μήνυμα;; Επιμένει το σύμπαν τόσο πολύ, γιατί όχι;

Το κάνετε ακόμα πιο δύσκολο όμως! Είστε σε μια φάση που ρωτάτε τον εαυτό σας και του απαντάτε επίσης! Τύπου ποιος σας αγαπάει πιο πολύ; Ποιος σας νοιάζεται; Ποιος είναι δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια; Ποιος είναι εκείνος που αγωνιά να σας κρατήσει από το χέρι; Η απάντηση είναι μια, σωστά; 

Ο ανάδρομος Κρόνος και ο Ουρανός συνδυασμός που σκοτώνει, οπότε κρατά λίγο τα μπόσικα, σας κάνει πολύ Σκορπιούς, πεισματάρηδες, εγωιστές, καχύποπτους, το σκοτάδι είναι πάντα το στοιχείο σας! Οπότε η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, τύπου θα κερδίσει ο σκληρός ο χαρακτήρας σας, ή η τόσο ζεστή καρδιά σας;;; Ιδού η απορία! 
Και εντάξει αν είστε μόνοι, αλλά αν συνοδεύεστε και το μυαλό σας βρίσκεται αλλού, τότε οι αστραπές και οι βροντές πολύ δυνατές και ξαφνικές και άντε να δώσετε μια απάντηση αρεστή και πιστευτή! Η ένταση φέρνει το πάθος σε κάθε περίπτωση, οπότε φροντίστε να υπάρξει τουλάχιστον ένα και δυο και τρία happy end! 
Οπότε θέλετε, δε θέλετε, σας αρέσει, δε σας αρέσει, με όμορφη διάθεση τούτη τη φορά, θα προσπαθήσετε να βρείτε την άκρη του νήματος στη σχέση σας! Ή είναι δυνατή και αξίζει τον κόπο, ή δεν είναι και πρέπει να τελειώσει! Σε κάθε περίπτωση όμως, ο σκοπός είναι να είστε εσείς ευτυχισμένοι και οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας! Το αμοιβαίο είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας!

Λίγα λόγια για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Η μηχανή έχει πάρει μπροστά καιρό τώρα, οπότε κάθε μέρα που περνά, βρίσκετε την όρεξη και την δύναμη να είστε μέσα σε όλα, μάχιμοι, πρώτο μέτωπο και πολλά βήματα μπροστά! Θέλετε όλο και περισσότερα, βιάζεστε λιγουλάκι, αλλά τόσος χρόνος χάθηκε, οπότε ή τώρα ή ποτέ! Αποφύγετε να ζητήσετε παπάδες από τους άλλους, γιατί όλοι έχουν τα όριά του και σίγουρα δεν έχουν τη ταχύτητα και την ευστροφία που έχετε εσείς!
Οπότε απαιτήσεις να έχετε από λίγους και καλούς και σε όποιον αρέσει! Τηρήστε την ιεραρχία, για να εκτεθείτε τόσο όσο! Δε βάζετε το χέρι στη τσέπη, όμως δε το τσιγκουνεύεστε κιόλας, αν είναι να επενδύσετε στον εαυτό σας και στο μέλλον σας! 

Πού καταλήγουμε λοιπόν; Πως μέχρι και τις 23/06 όλα βαίνουν καλώς, η αισιοδοξία χτυπά ταβάνι και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Είτε στον ερωτικό τομέα, είτε στον επαγγελματικό! Δώστε για να λάβετε, ή ακόμα και να το βγάλετε από μέσα σας! Ξεπεράστε τον Σκορπίσιο σας εαυτό και όντως μπορεί να συμβεί κανά θαύμα!

Αφήστε την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να σας φιλήσουν στην καρδιά!

φιλάκια..

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay