Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ζώδια: Νέα Σελήνη στους Διδύμους 10/06/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη το σημερινό, όμως τα αστρολογικά γεγονότα είναι τέτοια, που μου προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους και ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους! Τριπλή η έκπληξη του σύμπαντος! 




Και το κερασάκι στη τούρτα είναι ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι τέρμα στραβωμένος και δημιουργεί χαοτικές καταστάσεις παντού, νευράκια και σύγχυση μεγάλη!
Η σημερινή επιρροή είναι τόσο δυνατή, έχει μεγάλη διάρκεια, δηλαδή θα κρατήσει κάτι μήνες, που σημαίνει πως οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι απρόοπτες, παράξενες, μπερδεμένες, αλλά με τη βοήθεια των λοιπών πλανητών καθοριστικές για το μέλλον!

Ο ανάδρομος Ερμής ξύνει πληγές από το παρελθόν! Οτιδήποτε υπάρχει στο υποσυνείδητό μας χρόνια τώρα, εμφανίζεται, γιατί κάτι που πρέπει να κάνει τον κύκλο του, θα τον κάνει όπως και να έχει, μέχρι το έτος αυτό φτάσει στο τέλος του! Επαγγελματικά όνειρα που έγιναν και ποτέ δεν ευοδώθηκαν; Ερωτικά σκιρτήματα που προκάλεσαν απωθημένα συναισθήματα;; Ότι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και ξαφνικά έπαυσε αφήνοντάς μας με ένα ανεξήγητο γιατί; Τέτοιες μέρες ξεκινούν από σήμερα λοιπόν και πραγματικά μέχρι τα Χριστούγεννα πολλά τα δώρα του σύμπαντος! Αρκετοί θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό!

Και τελειώνω με την Αφροδίτη, που έχει πάρει χαμπάρι τη δουλειά, που θα μας ανοίξει τα μάτια τούτη τη φορά και θα φανερώσει ερωτικές αλήθειες άκρως συγκλονιστικές! Κάποιοι θα απογοητευτούν και θα πληγωθούν και κάποιοι θα απογειωθούν στο διάστημα από χαρά!

Σε κάθε περίπτωση όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να φανερωθεί εκείνη η περιβόητη και άκρως ενοχλητική ΑΛΗΘΕΙΑ!

φιλάκια..


Κριός
Το διάστημα αυτό, είναι μεταβατικό για εσάς, αλλαγές προκύπτουν μεγάλες και τρανές, τις οποίες έχετε ήδη δουλέψει και προκαλέσει εσείς οι ίδιοι εδώ και πολύ καιρό! Βέβαια, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος στους Διδύμους, έως και τις 22/06, θα χρειαστεί να είστε φρόνιμοι και μετρημένοι, γιατί προκύπτουν εμπόδια που μπορούν να σας παρασύρουν σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι, από αυτό που επιθυμείτε! Και δε το θέλουμε αυτό! Σε κάθε περίπτωση, να κρατάτε μικρό καλάθι σε άγνωστες και πολλά υποσχόμενες ιδέες και να κλείσετε τα αυτιά σας γενικώς! Πολύ βαβούρα για το τίποτα!

Ταύρος
Νέα Σελήνη σημαίνει νέα βήματα, σωστά; Βοηθά στο να ανοίξουμε τα φτερά μας, προς μια πιο αισιόδοξη κατεύθυνση! Ναι σε όλα αυτά, όμως το χέρι μακριά από τη τσέπη! Έχετε μαζέψει πέντε φράγκα, είναι δικά σας, είναι το μαξιλάρι που σας κοιμίζει γλυκά τις νύχτες! Οπότε αν έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και συγχρόνως να επενδύσετε σε κάτι νέο, γιατί όχι;;; Αλλιώς φρόνιμα! Ο ανάδρομος Ερμής άλλωστε, θα σας κάνει να πείτε πολλές φορές, το «κάθε εμπόδιο, για καλό»! Ο Ποσειδώνας δείχνει αρκετές ιδέες φοβερές, που όμως κρύβουν απίστευτες παγίδες! Το νου σας!

Δίδυμος
Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τη περίπτωση τη δική σας! Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, έκλειψη Ηλίου επίσης και ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας! Νομίζω πρέπει να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι και να κόψετε κάθε επαφή με τον κόσμο! Να χαθείτε για μερικές μερούλες, γιατί έτσι θα παραμείνετε safe και μακριά από κάκιστα κουτσομπολιά! Έφτασε ο καιρός που θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, ή το ένα ή το άλλο, συμβιβασμοί τέλος! Οπότε δύσκολη η απόφαση και σίγουρα καθοριστική για το μέλλον σας! Θα κάνετε ότι ευχαριστεί εσάς, οτιδήποτε ικανοποιεί την ύπαρξή σας! Όμως μέχρι και τις 22/06 το επικοινωνιακό σας το χάρισμα σμπαράλια, λόγω ανάδρομου Ερμή, οπότε από τις 23/06 και μετά οι ανακοινώσεις! Φρόνιμα!

Καρκίνος
Δε θέλω να σας πληγώσω.. αλλά η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, βάζει στο μυαλό σας κάτι σκέψεις, ίσως και εξωπραγματικές! Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο, που τις μέρες αυτές, θα φαντάζεστε δράκους και θα κάνετε κάτι σενάρια, πέρα για πέρα τραγικά! Αστράφτει το ματάκι σας, άνευ λόγου και αιτίας! Γίνεστε καχύποπτοι πολύ με ανθρώπους από το καθημερινό σας περιβάλλον, βγάζετε έναν θυμό και μια επιθετικότητα, που καλό είναι να αποφύγετε τέτοιες συμπεριφορές! Αφήστε να περάσει το μπουρίνι και μετά βλέπουμε.. Να κλείνετε τα αυτιά σας σε κακοπροαίρετα κουτσομπολιά!

Λέων
Αυθόρμητα πλασματάκια μου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και το σύμπαν μαζί, σας τα κάνουν λίγο μπάχαλο τις μέρες αυτές! Άλλα σκέφτεστε, άλλα λέτε, άλλα εννοείτε, άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! Είτε αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά, τη ζημιά τη κάνετε και θα υπάρχει ένταση, όσο το χάος πρωταγωνιστεί, με τον Ερμή ανάδρομο! Μετά τις 23/06 θα ηρεμήσετε κάπως και θα ξεθολώσει το μυαλό σας! Θα βάλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, αλλά τη σωστή χρονική στιγμή και όχι τούτη φυσικά! Να αποφεύγετε τις ανούσιες σπατάλες! Τα απολύτως απαραίτητα!

Παρθένος
Με αυτή τη Νέα Σελήνη, σα να προσμένετε κάτι νέο επαγγελματικά πώς και πώς, αλλά όπως φαίνεται μια απογοήτευση θα τη πάρετε, γιατί ακόμα το σύμπαν δε θα σας τη κάνει τη χάρη! Με ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, ας έχετε λιγότερες προσδοκίες, γιατί με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, σας πουλούν πολλά φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες! Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και να παραβλέψετε για λίγο τις φιλοδοξίες σας! Ότι είναι να συμβεί, ίσως από τον επόμενο μήνα! Για ακόμα μια φορά, σας φορτώνουν με οικογενειακά βάρη και σας ζητούν και τα ρέστα! Εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα προσεχώς!

Ζυγός
Μια επιθυμία να απογειωθείτε την έχετε, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Ωραία τα όνειρα και οι φιλοδοξίες, συνήθως η Νέα Σελήνη βοηθά, πόσο μάλλον τώρα που γίνεται στους Διδύμους! Όμως με ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο και με την έκλειψη Ηλίου, μπλοκάρετε και ενώ γνωρίζετε το τι θέλετε και το πώς, κάνετε το εντελώς αντίθετο! Παράξενες ημέρες, χαοτικές που σας κάνουν αλλοπρόσαλλους! Πάρτε το από την αρχή, για να διορθώσετε τα λάθη σας και θα φτάσετε εκεί που επιθυμείτε, δίχως να προκύψουν πολλά ευτράπελα! Το να τάζετε λαγούς με πετραχήλια, είναι ότι χειρότερο!

Σκορπιός
Θα βγείτε από τα ρούχα σας πολλές φορές το διάστημα αυτό, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική, οπότε το βαστάτε γερά, είναι μια κουβέντα! Το παρελθόν είναι ένα κακό σπυρί, οτιδήποτε έχετε θάψει, εμφανίζεται και αποζητά τη λύση του και ένα φινάλε επίσης! Η έκλειψη Ηλίου, επηρεάζει την τσέπη σας, ίσως να μη γεμίσει τόσο γρήγορα όπως σας είχαν τάξει! Οπότε τις μέρες αυτές, σα να περνάτε από κόσκινο τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και πιο προσωπικές, γιατί θέματα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, είναι στο πρόγραμμα για να σας ταλαιπωρήσουν! Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Τοξότης
Άκρως καταπιεστική η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους όσον αφορά τη περίπτωση τη δική σας! Επαγγελματικό το θέμα κυρίως, ή που ρίχνετε νερό στο κρασί σας και αφήνετε το μπουρίνι να περάσει, ή που σηκώνετε μπαϊράκι και προκαλείτε έναν κακό χαμό, με τραγικές συνέπειες φυσικά! Θέματα σχέσεων σας βασανίζουν, οι μάσκες πέφτουν και την αλήθεια θα τη πείτε και θα σας τη πουν, αρέσει, δεν αρέσει! Να γίνετε επαναστάτες, με αιτία όμως και όχι απλά επειδή νιώθετε μια υπερένταση μέσα σας! Ο ανάδρομος Ερμής ρίχνει λάδι στη φωτιά, τεστάρει τις σχέσεις σας, σε όλα τα επίπεδα!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, παρέα με την έκλειψη Ηλίου και το σύμπαν όλο, σας μεταμορφώνουν σε ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί! Μπορεί εσείς να έχετε προγραμματίσει τα πάντα όλα, να όμως που τα πλάνα θα γίνουν αεροπλάνα και τελευταία στιγμή θα χρειαστεί πολλές φορές να δώσετε λύσεις ή ακόμα να κάνετε και τον πυροσβέστη! Αντίθετα συναισθήματα, αντίθετες συμπεριφορές όμως η θερμοκρασία σταθερή! Μέχρι και τις 22/06 να κρατάτε μικρό καλάθι, να μη πιστεύετε λέξη και να διπλό τσεκάρετε τα πάντα όλα! Προτείνω τις σοβαρές σας υποθέσεις να τις αφήσετε για Ιούλιο!

Υδροχόος
Γλυκά μου φορέστε πολλές μπλε χάντρες, γιατί είστε οι μοναδικοί που τη βγάζετε λάδι με τέτοιο τρελό πλανητικό σκηνικό! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι δωράκι του σύμπαντος στη παρούσα φάση! Σας έρχεται το κέφι να φτιάξετε απίστευτα πράγματα, να φανούν τα ταλέντα σας, μέσα από αυτά, να προκαλέσετε τον θαυμασμό του κόσμου, να βρεθείτε στο σημείο εκείνο που ονειρεύεστε καιρό τώρα! Η έκπληξη είναι τα ερωτικά σας ζητήματα, που ξαφνικά φλέγεστε για μια ύπαρξη, που ίσως και να ζει σε άλλον πλανήτη! Επιλέγετε να ακούσετε τη καρδιά σας και όχι τη λογική!

Ιχθύες
Άκρως ανανεωτική η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους και με το ζόρι μάλιστα! Θα αναφερθώ στον Άρη που πριν καιρό ξεσκέπασε μπόλικα οικογενειακά προβλήματα και σας αναστάτωσε με τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε! Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί, τίποτα δεν έχει αλλάξει, οπότε τα προβλήματα παραμένουν και αποζητούν απεγνωσμένα τις λύσεις! Αρκετοί ξεβολεύεστε από το σπιτάκι σας, ή σας διώχνουν, ή επιδιώκετε κάτι καλύτερο, μια άλλη γειτονιά, το δικό σας μικρό παλάτι! Ζητήματα από το παρελθόν σκάνε σα κομήτες και σας θυμίζουν, πως αν δεν .. αυτό.. τότε εκείνο.. ούτε καν!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Info > Selling of my photos to StockAgencies is not permitted από το Pixabay