Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Οι καλοκαιρινές ημέρες των Διδύμων, by MagicF’Ariel!

Ιούλιος 2021 
Καλησπέρα στα όμορφα Διδυμάκια της παρέας! Και μιας που τελειώνει ο Ιούνης, αποφάσισα να σας γράψω λίγα λογάκια για τον μήνα που έρχεται! 

Αστρολογικά ο Ιούλιος είναι ένας μήνας σκέτη φωτιά! Ο Άρης από τα Λιοντάρια έχει τρελές ορέξεις, σα να θυμάται από τι είναι φτιαγμένος, που σημαίνει τρεχάτε ποδαράκια μου! 



Εννοώ πως ανοίγουν οι ουρανοί επαγγελματικά και τουλάχιστον οι 15 πρώτες μέρες είναι τόσο πολύ γεμάτες που ίσως να ξεχάσετε ακόμα και τις καλοκαιρινές διακοπές! Μετά από πολύ καιρό λοιπόν, εργάζεστε full time, γεμίζει το πορτοφόλι και λέτε αντίο στις ξάπλες και στα σουαρέ! Νευράκια έχει το μενού και μπόλικο άγχος, γιατί ο Άρης σα να χτυπιέται σώμα με σώμα με τον Κρόνο και τον Ουρανό, γεγονός που κάνει το κλίμα εκρηκτικό, επαναστατικό και εσάς άκρως αντιδραστικούς! 

Το νου σας, γιατί η πρώτη εβδομάδα του Ιούλη, κρύβει εκπλήξεις ολίγον δυσάρεστες, τύπου σηκώνετε μπαϊράκι και είστε έτοιμοι για χωρισμούς δίχως δράματα! Αντίο και εξαφανιζόλ, συμπεριφορές παιδικές και καθόλου αποδεκτές και μετά άντε να βρείτε αγκαλιά τις μέρες του χειμώνα!

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως θα καταφέρετε να πληρώσετε όλους σας τους λογαριασμούς και να περισσέψουν και πέντε φράγκα για εκείνο το περιβόητο shopping therapy! Χρήμα μπαίνει και χρήμα βγαίνει, αλλά όταν όλα είναι στη θέση τους τακτοποιημένα, ποιος ο λόγος της τσιγκουνιάς; Χρόνο για τέτοιου είδους απολαύσεις έχετε, όμως όχι για να δίνετε εξηγήσεις από εδώ και από εκεί!

Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια μέχρι και τις 21/07 θα σας έχει μια κρύο και μια ζέστη! Από τη μια σας κάνει πέρα για πέρα φιλικούς από την άλλη πέρα για πέρα αντιπαθητικούς! Από τη μια σας αρέσουν πολύ οι παρέες που έχετε, από την άλλη όχι και τόσο! Τα συναισθήματά σας έντονα πολύ, γίνεστε πολλές φορές υπερβολικοί και ψυχροί σα παγοκολόνες! Προφανώς ότι αξίζει μένει και ότι δεν αξίζει φεύγει, το διώχνετε μακριά με τη συμπεριφορά σας!

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν κρυφό ερωτικό ραντεβουδάκι στα μέσα του Ιούλη, που σημαίνει πως στα πολύ ξαφνικά, μπορεί να ξυπνήσει ένας άλλος σας εαυτός, να φλερτάρετε έντονα τις μέρες εκείνες και να παρασυρθείτε σε πάθη αχαλίνωτα, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Το νου σας, να είστε φρόνιμοι και πιστοί και ειλικρινείς γιατί ο Κρόνος έχει μάτια και βλέπει και δε θέλουμε στο άσχετο να σας τιμωρήσει! Το δώρο φυσικά του σύμπαντος είναι ή ένας γάμος ή ένας χωρισμός! 

Ο Ερμής που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, έχει σκοπό να κάνει τρελό ταξιδάκι μέσα στον Ιούλη! Στις 12/07 πηγαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 28/07 στα Λιοντάρια! Συνεπώς φτιάχνει βαλτισούλα και δε την αδειάζει, αφού έχει σκοπό να τριγυρίσει από νησί σε νησί, σα τουρίστας ένα πράγμα! Τι σημαίνουν όλα αυτά για εσάς;;; Ας γελάσουμε λιγουλάκι!

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι τέρμα επικοινωνιακές, μιας που ο Ερμής έχει έρθει στα ίσα του! Βρίσκετε τις κατάλληλες τις λέξεις, ξεδιπλώνονται τα χαρίσματά σας για ακόμα μια φορά! Όμως του μπαίνει σφήνα ο Ποσειδώνας, του χαλά λίγο το χαρωπό κλίμα του καλοκαιριού και κάπως έτσι ξεκινάτε να λέτε μικρά αθώα ψεματάκια από εδώ και από εκεί και σας τα ανταποδίδουν όμως! Άντε να βρείτε την άκρη του νήματος! Ποτέ!
Με το που μπαίνει ο Ερμής στον Καρκίνο, έρχονται και οι εκπλήξεις! Σας γυρεύουν! Θέλουν να σας δώσουν οτιδήποτε σας οφείλουν! Γεμίζει το σακούλι, από ξεχασμένα λεφτά; Οπότε το χρήμα επιμένει, έχει κατεύθυνση! Την τσέπη σας! Όσο ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή μέχρι και τις 27/07, μπορείτε να ελπίζετε για ένα πολύ γεμάτο πορτοφόλι! Πωωω θα καεί το πελεκούδι λέμε! Λίγο πριν φύγει ο Ιούλης, ο Ερμής από τα Λιοντάρια σας κάνει πολύ δυνατούς και ανεξάρτητους παίχτες, που σημαίνει πως όποιος έχει πρόβλημα με τη πάρτη σας, το λύνετε μια και έξω, face to face!

Ο Ιούλιος όπως φαίνεται είναι ο πιο δυνατός μήνας για εσάς! Μπορείτε να εργαστείτε, μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, μπορείτε να μαζέψετε χρήματα και να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες! Σας το χρωστάει το σύμπαν άλλωστε! Βέβαια, το κλίμα είναι γεμάτο από εντάσεις, υπάρχει πίεση και πολλά τα deadline, αλλά μετά από τόση ξεκούραση που σας βρήκε τον χειμώνα, γιατί όχι; Σας δίνετε η ευκαιρία να μπει το νερό στο αυλάκι! Ίσως να ξεκινήσει ο μήνας λίγο στραβά, να σας δείξει λανθασμένα σημάδια, εσείς δε πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα!

Ο Ποσειδώνας που είναι ανάδρομος στους Ιχθύες, θολώνει τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας, σας μπερδεύει κάπως, φέρνει παράξενους ανθρώπους στο διάβα σας, αλλά εσείς πρέπει να είστε βράχος! Να μη παλαντζάρετε από εδώ και από εκεί! Έχετε στόχο και πρέπει να τον πετύχετε! Και φυσικά τις μέρες του Ιούλη δεν εμπιστεύεστε κανέναν!
Τις ημέρες που ο Άρης έχει ραντεβού με την Αφροδίτη, πλην όσων σας έγραψα, μπορεί να εμφανιστεί ως κομήτης ένα μαναράκι από τα παλιά και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας! Μπορεί να σας αρέσει αυτό, μπορεί να ενοχληθείτε κιόλας! Δικό σας το θέμα!

Η Πανσέληνος στις 24/07 στους Υδροχόους, είναι ένα χαρμόσυνο νέο, παίρνετε μεγάλη ανάσα εκείνες τις ημέρες! Τότε λοιπόν αποφασίζετε και για τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές! Μέχρι όμως να καταλήξετε στο θέμα της παρέας και του προορισμού, θα σας γυρίσει λίγο το ματάκι, αλλά δε σας φοβάμαι! Θα τη βρείτε την άκρη σας! Ένα δράμα θα το ζήσουμε παρέα, παρακαλώ πολύ όχι άλλες κόνξες!

Το φινάλε του Ιούλη έχει τα μουτράκια του, σας βγαίνει και απίστευτη κούραση, αλλά όπου φύγει – φύγει! Και με λεφτά στη τσέπη.. αυτό πού το πάτε;;; Μια μικρή γεύση σας την έδωσα.. Οι λεπτομέρειες.. στη πορεία..

φιλάκια..

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay