Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 03/07 – 04/07/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ιούλιος μπήκε με πολύ άγριες διαθέσεις, από άποψη αστρολογική! Ο Άρης επιτέλους επισκέφτηκε ένα ζώδιο που του ταιριάζει απόλυτα, οπότε φανταστείτε τι μπορεί να κάνει ένα Λιοντάρι μέσα στη ζούγκλα; Χαμό! Σωστά; 

Όμως το τριο καμπολέρο, Άρης, Κρόνος και Ουρανός, τα έχουν κάνει πλακάκια και θέλουν να μας τρελάνουν εντελώς! Τίποτα δε θάβεται κάτω από το χαλί, όλα στη φόρα, να σου και τα δράματα! Ένα κοκτέιλ πολύ δυνατό, δίκαιο και απρόβλεπτο! Ναι μεν Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, στο μάτι του Κυκλώνα, όμως και όλα τα υπόλοιπα τα ζώδια! Έχει ο Άρης ένταση για όλους! Είμαι σίγουρη για αυτό! 

Έχω αναφέρει κατά επανάληψη, πως μέχρι το έτος να φτάσει στο τέλος του, θα πέσουν οι μάσκες, η αλήθεια θα φανεί και ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του! Τούτη τη φορά θα σωθούν εκείνοι που έχουν αγνή ψυχή, καλές προθέσεις, ήθος και τιμιότητα! Αξίες που έχουν χαθεί, γιατί το χρήμα και τα μεγαλεία έχουν καρβουνιάσει πολλές υπάρξεις εκεί έξω!

*Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν είσαι μόνος; 

*Τι να τη κάνεις τη σπιταρόνα αν δεν έχεις φίλους και οικογένεια; 

*Τι να το κάνεις το ακριβό αμάξι, όταν το έχεις σκεπασμένο στο γκαράζ όλο τον χρόνο;

Όλες οι χλίδες του κόσμου, φέρνουν απίστευτη μοναξιά, τεράστια λύπη και δεν έχουν να δώσουν κανένα συναίσθημα πέρα του κορεσμού και της αλαζονείας!

Όταν μοιράζεσαι όμως, αυτά τα λίγα και καλά, νιώθεις πολύ ευτυχισμένος έτσι; Μοιράζεις αγάπη, ενδιαφέρον, ζεστασιά και το φιλί που λαμβάνεις, έχει ανεκτίμητη αξία! 

Αυτά μας λένε ο Άρης, ο Ουρανός και ο Κρόνος, με άγαρμπο τρόπο!
ψιλά γράμματα.. για μερικούς.. 

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικο το ΣΚ αυτό, από όλες τις απόψεις! Ξαφνικά διαπιστώνετε πως ο μήνας από οικονομικής άποψης δε βγαίνει με τίποτα! Μήπως να αφήσετε κάτι απλήρωτο; Ή τρέξατε να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα και τώρα κλαίτε; Ο Ουρανός φέρνει τις εκπλήξεις, τη μια μετά την άλλη, δηλαδή ξεχασμένες οφειλές, που περιθώρια άλλα δεν υπάρχουν! Και ο Άρης σας κάνει μπουρλότο! Το να ρίξετε ευθύνες από εδώ και εκεί, δεν είναι λύση, πάει στάζει το στόμα σας φαρμάκι! Υπομονή 10 μερούλες και μετά όλα στρώνουν..!

Ταύρος
Ο Άρης από τα Λιοντάρια σας προκαλεί απίστευτη ένταση είτε υπάρχει σοβαρός λόγος, είτε όχι! Το ΣΚ αυτό, καλό είναι να προσέχετε στην οδήγηση, γιατί μια η ζέστη, μια η αφηρημάδα, πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν! Από τη μια έχετε κέφι για όμορφες καταστάσεις και από την άλλη όχι και τόσο! Αρκετοί βλέπω να κλειδαμπαρώνεστε στο σπιτάκι σας, αλλά και εκεί θα πρέπει να είστε ήρεμοι και όχι με το παραμικρό να τσακώνεστε! Είστε λίγο σε αναμμένα κάρβουνα, οπότε να είστε ψύχραιμοι στα απρόβλεπτα γεγονότα!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως το ΣΚ αυτό, είναι πέρα για πέρα ζόρικο και τα νεύρα σας θα γίνουν κρόσσια, γιατί απλά κάποιοι φάσκουν και αντιφάσκουν για θέματα που θεωρείτε σοβαρά! Αν σας έχουν τάξει διάφορα, νιώθετε πως αρκετά είναι λόγια του αέρα γεγονός που σας αγχώνει, κυρίως αν αφορούν επαγγελματικά ζητήματα! Χαοτικό το διήμερο αυτό, σας μπερδεύουν ακόμα και στα πιο απλά πράγματα! Βουνό ή θάλασσα; Ψαρομεζές ή κρεατομεζές; Ο Άρης δε σας αφήνει να χαλαρώσετε ούτε λεπτό! Γκρίνια και μουρμούρα έχει το μενού!

Καρκίνος
Όλο για λεφτά μιλάτε, για χρέη, για έσοδα, για το ταμείο σας γενικότερα! Το ΣΚ αυτό είναι μια σπαζοκεφαλιά για εσάς, γιατί ξαφνικά σας ζητούν τα απίστευτα και πρέπει εσείς να κάνετε τον συνδυασμό και να δώσετε το αποτέλεσμα! Κομπιουτεράκι να έχετε κάπου κοντά γιατί πολλά τα συν και τα πλην! Ο Άρης είναι η αιτία που μπορεί να χάσετε ακόμα και το πορτοφόλι σας, οπότε αφήστε στο σπίτι τα πάντα όλα! Βέβαια, θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο ΣΚ, λίγη θάλασσα, λίγο κρασί και το αμόρε σας! Ωραία φάση..!

Λέων 
Με τον Άρη στο ζώδιό σας, να είναι τέρμα γκαζωμένος, βλέπω να βγαίνουν φλόγες από τα μάτια σας! Το ΣΚ αυτό είναι ζόρικο, νιώθετε απίστευτη πίεση και έχετε όρεξη για τρελούς τσακωμούς! Το νου σας, γιατί άκρη δε θα βγάλετε και παίζει να ξεπεράσετε τα όρια και να διαταράξετε σχέσεις ζωής! Με το παραμικρό αρπάζεστε, οπότε καλύτερα να εξαφανιστείτε από παντού, παρά να σκαλίζετε διάφορες υποθέσεις, είτε ερωτικές, είτε φιλικές! Αύριο με το που ξυπνήσετε, βράστε βαλεριάνα και κλείστε τα τηλέφωνα! Άφαντοι λέμε..!

Παρθένος
Ένα ΣΚ πολύ μυστήριο, τύπου πού πάτε από εδώ και πέρα και αν πρέπει να έχετε δίπλα σας κάποιους ανθρώπους ή όχι; Υπαρξιακά τα θεματάκια σας, φταίει ο Άρης για αυτό και το σύμπαν όλο! Χαοτικές οι σκέψεις σας, νιώθετε πως επιβάλλεται να κάνετε μια προσωπική επανάσταση, μπας και στρώσει λίγο το πράγμα! Κάποιοι μπορεί να πάρετε άδεια από τη σημαία και να εξαφανιστείτε σε ένα νησί! Όπως φαίνεται, δεν είστε ο εαυτός σας και ίσα που κρατιέστε για να μη τα κάνετε όλα μπάχαλο! Μη δίνετε σημασία, απλά!

Ζυγός
Σα να σας χαλούν τα σχέδια το ΣΚ αυτό και με τον Άρη θυμωμένο, δε θέλει και πολύ να βγείτε εκτός εαυτού! Ακόμα και το θέμα των διακοπών είναι για εσάς ένα βάσανο, γιατί άλλα θέλουν οι άλλοι, άλλα εσείς, άντε να βγάλετε άκρη! Αρκετοί προσμένετε με αγωνία να εισπράξετε ότι σας οφείλουν, να όμως που ίσως και να σας ζητήσουν να πληρώσετε έναν άσχετο λογαριασμό! Ο Ουρανός ανατρέπει τα σχέδιά σας και ο Άρης ρίχνει λάδι στη φωτιά, οπότε καλύτερα να αφήσετε να εκτεθούν οι ξένοι πρώτα και μετά εσείς! Its show time!

Σκορπιός
Βουτιά στο σκοτάδι το ΣΚ αυτό, άντε να πω στις θάλασσες τις σκοτεινές! Ο Άρης έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία και νιώθετε πως όλοι σας ενοχλούν, σας στρεσάρουν και δεν έχουν καμία όρεξη να κατανοήσουν τις δικές σας τις ανάγκες! Και βόλτα να πάτε, θα κάνετε παρέα με τον εαυτό σας, σίγουρα δε θα σας πάρουν κουβέντα! Ή μήπως θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και άντε γεια; Μια επιθυμία τύπου να δραπετεύσετε από τα πάντα όλα την έχετε, αλλά πριν γίνει αυτό θα το στάξετε το Σκορπίσιο το φαρμάκι σας! Danger λοιπόν!

Τοξότης
Το ΣΚ αυτό προσοχή στο τιμόνι, γιατί έχετε τόσα πολλά μέσα στο μυαλό σας, που αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Ο Ουρανός σας ανατρέπει το πρόγραμμα και ο Άρης σας θέλει πολύ θυμωμένους! Κάποιοι επαναστατείτε στα εμπόδια, θέλετε να γίνει το δικό σας αμέτι μουχαμέτι! Τέτοιες ενέργειες σίγουρα έχουν συνέπειες τραγικές, για αυτό το νου σας, διακοπές ή δουλειά; Ερώτημα απίστευτο για τις μέρες μας; Γίνεστε φουλ καταπιεστικοί και αυτό προκαλεί εντάσεις ακόμα και με τον σύντροφό σας!

Αιγόκερως 
Ενώ προσπαθείτε να κάνετε οικονομία, διαπιστώνετε πως οι τριγύρω κάνουν σπατάλες και εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ! Το ΣΚ αυτό έχει τρελό shopping therapy, παίζει να ξεφύγετε εντελώς, για να αποδείξετε με τη σειρά σας, πως και εσείς μπορείτε να γίνετε σκορποχώρι! Ο Άρης με τον Ουρανό είναι η αιτία, που θολώνει το μυαλό σας και ξεσπάτε σα τα μικρά τα παιδιά! Συνεπώς, τις μέρες αυτές, το σπίτι σας γίνεται παιδική χαρά, ο καθένας το βιολί του και εσείς από τη μια να ανεβάζετε πίεση και από την άλλη να τη κατεβάζετε!

Υδροχόος
Απίστευτη κούραση έχει το ΣΚ αυτό, σα να μη θέλετε άλλο να αγωνιστείτε, σα να θέλετε να τους αφήσετε όλους στην ησυχία τους, εννοώ να ρίξετε το φαρμάκι σας και να τους αφήσετε μονάχους να δουν τη γλύκα! Έχετε αποδείξει τη δυναμική σας, το πόσο έμπειροι είστε, ο λόγος σας είναι σοβαρός και μετράει, οπότε όποιος σας αμφισβητεί, κακό το κεφαλιού του! Μια εξαφάνιση τριγυρνά συνεχώς στο μυαλό σας, όμως η παρουσία σας είναι απαραίτητη και σε θέματα συντροφικότητας και σε θέματα επαγγελματικά!

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως είστε σε αναμμένα κάρβουνα! Γυρεύετε αφορμές για να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Σίγουρα θα σας τις δώσουν, γιατί κανείς δεν είναι στα καλά του, το ερώτημα είναι, αξίζει τον κόπο;;; Ο Άρης σας θέλει πολύ θυμωμένους και αν κάτι δε πηγαίνει καλά, είστε έτοιμοι να το διώξετε μακριά! Αρκετοί σκέφτεστε να εξαφανιστείτε από τη δουλειά σας, ή ακόμα να πείτε και ένα αντίο στον σύντροφό σας! Ο Ουρανός θολώνει πολύ τις σκέψεις σας, για αυτό αφήστε να φύγουν τα μπουρίνια και μετά κάνετε τις κινήσεις σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Dina Dee από το Pixabay