Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Το Σύμπαν προστάζει.. το «Μακριά και Αγαπημένοι» by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζόρικες οι πρώτες ημέρες του Ιούλη, η Αφροδίτη τα έχει βρει μπαστούνια με τον Κρόνο και τον Ουρανό! Ο Έρωτας έχει χρώμα μαύρο! Και οι αντιδράσεις πιο απρόβλεπτες από ποτέ! 





Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται στα Λιοντάρια, γεγονός που προκαλεί έντονα πάθη, έρωτες φλογερούς, ματιές που καίνε, να όμως που όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, σα να τρώνε πόρτα από το σύμπαν όλο!
Ο ανάδρομος Κρόνος από τον Υδροχόο, έχει φάει χοντρό σκάλωμα μαζί της, προφανώς προσπάθησε να της εξηγήσει, μα εκείνη τσίνησε, γιατί πόσο πια; Έφτασε καλοκαιράκι! Πότε θα συμβούν εκείνα τα μοιραία; Μουτράκια λοιπόν η Θεά Αφροδίτη, πείσματα και κλάματα, γιατί για ακόμα μια φορά, δε την αφήνουν να φτιάξει το έργο της, εκείνο με το happy end!

Συνεπώς Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε ένα βάρος μέσα στην καρδιά, ο ένας σας βρωμάει, ο άλλος σας ξινίζει, από τη μια ξέρετε τι θέλετε, από την άλλη όχι και τόσο! Υπάρχει μια μελαγχολία, ξαφνικά τα γιατί γίνονται αμέτρητα και πολύ πεσμένα τα κέφια!

Το «Μακριά και Αγαπημένοι» είναι η μοναδική ατάκα που μου έρχεται στο μυαλό, γιατί πραγματικά έτσι νιώθω η Ταυρίνα! Καλύτερα να σε Αγαπώ.. και ας είναι από μακριά! Είναι προτιμότερο να ξεχάσω το άρωμά σου! Θα επιλέξω να λησμονήσω τα μάτια σου! Ξέρεις πού είμαι! Ξέρεις ποια είμαι! Προφανώς ακόμα ονειρεύομαι εκείνο το όνειρο που ποτέ δε θα βγει αληθινό! Είμαι αποφασισμένη όμως να το τερματίσω! Ναι από μακριά.. και φουλ ερωτευμένη! Θα το μάθει ποτέ κανείς; Μπα!
Ο δικός μου ο μονόλογος, η καθημερινή προσωπική μου συνομιλία, η τιμωρία μου, το ξερό μου το κεφάλι! Φταίω! Τέρμα τα αστεία!

Ο Κρόνος είτε είναι στα ίσα του, είτε ανάδρομος, είναι πάντα αυστηρός! Πετσοκόβει δεσμούς αιώνιους, πετσοκόβει αγάπες μεγάλες και τρανές, πετσοκόβει το ψέμα, τη ψευδαίσθηση! Λέει όμως πάντα την αλήθεια! Μια αλήθεια που πόσο πονάει, πόσο; Δε χρειάζεται κάποιος να μου την πει, μου την ψιθυρίζει ο Κρόνος όλη την ημέρα και τη νύχτα επίσης! Κρόνε ηρέμησε.. έχεις γίνει εφιάλτης!

Και εδώ εμφανίζεται ο Ουρανός!

Το «Εγώ» χτυπάει στα κόκκινα! Μας θέλει επαναστάτες, απρόβλεπτους, αντιδραστικούς, πρέπει να γίνει το δικό μας αμέτι μουχαμέτι! Και η Αφροδίτη κάπου στη μέση, σαστισμένη, προδομένη, απογοητευμένη, γιατί ο έρωτας, ναι μεν θέλει πείσματα, όμως όταν ο απώτερος σκοπός του, είναι να σμίξουν δυο καρδιές και όχι ο ένας να είναι στον βορά και ο άλλος στον νότο!
Το παρελθόν βρίσκεται πάντα κάπου τριγύρω, δεν εξαφανίζεται, αντιθέτως είναι αυτό που προκαλεί απίστευτα εμπόδια στο παρόν και στο μέλλον! Τίποτα δε ξεπερνιέται, απλά θάβεται και ξεχνιέται με τον χρόνο, αλλά μόλις κάτι συμβεί, τσουπ εμφανίζεται για να μας θυμίσει τι;

Τα θηρία καλά κοιμούνται, θέλουν κόπο για να ηρεμήσουν, για να αποπροσανατολιστούν! Ποιος ο λόγος λοιπόν, να ξυπνήσουν, μου λέτε; Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, γιατί έτσι ίσως να είναι πολύ καλύτερα! Ίσως έτσι τα θηρία να μη ξυπνήσουν ποτέ ξανά!

φιλάκια..


Ταύρος
Καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια τουλάχιστον μέχρι η Αφροδίτη να μπει στους Παρθένους! Που σημαίνει πως από τις 22/07 και μετά μπορείτε να ελπίζετε σε έναν καλοκαιρινό έρωτα, ή στο να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στον σύντροφό σας! Ο Κρόνος στρέφει την προσοχή σας, στην εργασία σας, δηλαδή σας απασχολεί με άλλου είδους γεγονότα, γιατί ακόμα προφανώς δεν είστε έτοιμοι ψυχολογικά, για συγκινήσεις κυρίως ερωτικές! Οπότε βαστάτε γερά και ότι είναι να γίνει, θα γίνει, υπο μορφή έκπληξης!

Λέων
Είστε από τα ζώδια που βάλλονται περισσότερο, από το σύμπαν! Με την Αφροδίτη ντυμένη στα μαύρα, ίσως να βάψετε και εσείς τις κουρτίνες μαύρες, στο χρώμα που μισούσε ή μισεί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ξαφνικά να ξαμολήσετε ένα χωρίζουμε και να πάθουμε σοκ! Έχετε και τον Άρη στο ζώδιό σας, ρίχνει λάδι στη φωτιά, οπότε δύσκολο να σας βαστήξουμε! Οτιδήποτε σας ενοχλεί στο σύντροφό σας, το λέτε έξω από τα δόντια, γίνεστε ασυγκράτητοι και πικρόχολοι! Υπομονή να φτάσει ο μήνας στις 15/07!

Σκορπιός
Εσείς ανήκετε σε εκείνους που το «Μακριά και καθόλου αγαπημένοι» παίζει πολύ! Σα να είστε μέσα σε ένα καζάνι που βράζει, οτιδήποτε νιώθετε είναι έντονο, είστε υπερβολικοί και τα ξεσπάσματά σας αδικαιολόγητα, κυρίως για όσους δε γνωρίζουν το τι συμβαίνει μέσα σας! Από τη μια τέρμα εγωιστές, προτιμάτε να αγαπάτε στο αθόρυβο! Από την άλλη όμως πονάτε και είναι μυστικό μεγάλο! Μπορεί να είστε τέρμα δημιουργικοί, γιατί πάντοτε ξεσπάτε στην εργασία σας, όμως μήπως να σκεφτείτε να κάνετε την έκπληξη;;;

Υδροχόος
Εννοείται πως δεν είστε καν σε φάση για αγάπες και λουλούδια, περισσότερο γυρεύετε κατανόηση τις μέρες αυτές και πολύ δύσκολο να τη βρείτε, οπότε είστε δύστροπα πλασματάκια και πολύ ιδιότροπα! Τα βάζετε με όλο τον κόσμο γύρω σας, φταίνε οι πάντες επειδή κάτι δε σας βγαίνει, κάτι σας βρωμάει; Απολαύστε αυτά που σας συμβαίνουν και βελτιωθείτε μέσα από αυτά, γιατί σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε! Το τέλειο εσείς το φτιάχνετε πάντα, οπότε μη προσμένετε θαύματα από τους άλλους! Η καρδιά σας τι σας λέει;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay