Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Οι χαρωπές ημέρες του Ζυγού, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα στους Ζυγούς της παρέας! Ας μπούμε στη ψητό, δε λέτε; Βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα, από τη μια τα προσωπικά σας τα ζητήματα, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, ως Ζυγοί που είστε, θα πρέπει να ζυγιάσετε τις καταστάσεις και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, όχι τίποτα άλλο, δεν είναι μέρες για να τσακώνεστε, ούτε με τον σύντροφό σας, ούτε με τους συνεργάτες σας! Όλα θα γίνουν, την ώρα που πρέπει, αρκεί να έχετε υπομονή και ψυχραιμία! 

Η Αφροδίτη φταίει που συνεχώς τσακώνεται με τον Κρόνο και τον Ουρανό γεγονός που σας προκαλεί υπερένταση και πολλά νευράκια! Ότι και αν σας λένε, να το φιλτράρεται, γιατί η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση! Όταν υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, μη φλυαρείτε ακατάπαυστα, λίγα και καλά!

Έχετε την εντύπωση πως σας έχουν φορτώσει με ένα σκασμό υποχρεώσεις και πως εσείς θα τις αντιμετωπίσετε, προφανώς δίχως τη βοήθεια των άλλων! Αυτό από τη μια είναι καλό, γιατί δείχνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, από την άλλη σας πέφτει λίγο βαρύ, γιατί ή το παιχνίδι παίζεται ομαδικά ή όχι!
Όταν πρόκειται για επαγγελματικά ζητήματα, καλύτερα να το πάρετε προσωπικά το θέμα γιατί μετά τα εύσημα θα είναι ατομικά! Αφού μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά πράγματα μαζί, είναι χάρισμα αυτό, ας πάρετε και το έπαθλο, ότι και αν σημαίνει αυτό!
Η αλήθεια είναι πως οι μέρες αυτές, είναι πολύ τυχερές σε θέματα εργασιακά και καριέρας, σας δείχνουν το πόσο απαραίτητοι είστε, σας προτιμούν ως συνεργάτες και εννοείται πως κάποια στιγμή θα πάρετε και ένα μπόνους παραγωγικότητας! Ναι μεν έχετε πολλές υποχρεώσεις, τρέχετε και δε φτάνετε, όμως είναι μια καλή ευκαιρία, να έρθετε σε επαφή με εκείνα τα άτομα που έχουν όλα τα φόντα για να σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον! Οπότε ξεχάστε τα ουφ τα αχ και τα βαχ και προτιμήστε τα άμεσα αποτελέσματα και τις άριστες δημόσιες σχέσεις!

Ερωτικά να είμαι ειλικρινής, οι ελεύθεροι Ζυγοί έχετε την τιμητική σας! Το διάστημα αυτό, με την Αφροδίτη στα Λιοντάρια, μπορείτε να φλερτάρετε, να βολτάρετε, να παίξετε με τη φωτιά και αν καείτε, τι πειράζει; Μια βουτιά στη θάλασσα είναι αρκετή για να σβήσετε την καψάδα, λέμε τώρα! Οι προσκλήσεις για έξω πέφτουν βροχή, ίσως να έχετε και τον ασυμμάζευτο μετά από τόση κλεισούρα, λογικά είστε η ψυχή της παρέας!
Η Αφροδίτη στη περίπτωση τη δική σας γίνεται άτακτη πολύ, που σημαίνει πως αν συνοδεύεστε, φρόνιμα, γιατί πολύ παίζει το ματάκι σας και εντάξει αν μένετε στο οφθαλμόλουτρο, αλλά αν τολμήσετε να κάνετε αταξίες, ο Κρόνος θα σας τιμωρήσει με τον πιο βάναυσο τρόπο! Πρώτα προκύπτουν τα πονηρά χαμόγελα και μετά τα δράματα! Αποζητάτε κάτι τέτοιο καλοκαιριάτικα;

Και που λέτε αύριο η Αφροδίτη και ο Άρης ίσως και να έχουν κρυφό ερωτικό ραντεβουδάκι, που σημαίνει πως μπορεί στα ξαφνικά να νιώσετε να φλέγεστε ολόκληροι από έρωτα και πάθος, έτσι από μονάχοι σας και να προκύψει και ένα πρόσωπο από το πουθενά και να γίνει ο χαμός! Κάτι το φανταστικό παίζει να ζήσετε, κάτι το αξέχαστο, στο χέρι σας είναι ή και δεν είναι.. για αυτό που λέμε crazy summer love! Με την ευχή μου να ειπώ;
Μυρίζομαι ιστορίες για αγρίους, λαμπεροί και ενθουσιώδεις, με φουλ όρεξη για παιχνίδια κάτω από το Φεγγάρι! Όμως το νου σας, γιατί άλλο να είστε ελεύθεροι και άλλο δεσμευμένοι! Να ξεσηκωθείτε για όμορφες καταστάσεις, όμως δίχως να πληγώσετε κάποιο πρόσωπο! Κάθε πράξη έχει συνέπειες! Και να θυμάστε, ο Κρόνος πάντα βλέπει.. και πόσο μάλλον τώρα που βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο!

Μια από τις πιο όμορφες εβδομάδες του Ιούλη! Είστε σίγουρα οι τυχεροί της παρέας, οπότε good luck!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay