Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Οι «ευαίσθητες» ημέρες του Αιγόκερου, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα Αιγοκεράκια μου.. γλυκά! Ναι σε εσάς αναφέρομαι, μη κοιτάζετε τριγύρω! Από τη μια η Σελήνη στον Καρκίνο και από την άλλη η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο αύριο στις 10/07, ε τι άλλο θέλετε, για να είστε μες στις γλύκες και τους συναισθηματισμούς; 






Σα να το παίρνετε απόφαση, πως στη ζωή αυτή, δε μπορείτε να είστε μονάχοι, πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τελικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας επίσης! Διώχνετε μακριά όλα τα άσχημα τα συναισθήματα, τις καχυποψίες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κάνετε χώρο για εκείνους που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα, γαλήνια και πλημμυρίζουν τα πάντα γύρω σας με αισιοδοξία και χαρά!
Επειδή όμως σας έχουν συνηθίσει αλλιώς, μη ταράζεστε αν σας κοιτάζουν με παράξενο τρόπο, όλα θέλουν τον χρόνο τους δε λέτε;
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, τις μέρες αυτές, γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και ρομαντικοί και ίσως να κάνετε και μια ερωτική εξομολόγηση τούτη τη φορά! Συγκλονιστικό σε κάθε περίπτωση! Μμμμ σα να βλέπω κάποιες ψυχές να στέλνουν εκείνο το μελιστάλαχτο μηνυματάκι σε ώρες μυστήριες και ότι προκύψει! Βέβαια, έχουμε την Αφροδίτη και τον Κρόνο, που βάζουν φρένο στα ερωτικά σας τα ζητήματα και αν κάτι δεν είναι αμοιβαίο, τότε αντί να στάξει μέλι το στοματάκι σας, μπορεί να στάξει και λίγο φαρμάκι.. Ένα κοκτέιλ φαντάζομαι.. πολύχρωμο.. που να καπνίζει από επάνω.. Πικάντικο.. να καίει το χειλάκι.. και να το σβήνει το παγάκι..! Κάντε το εικόνα.. πωωωωωω! Ξέφυγα έτσι;;;

Ο Αιγόκερως από ότι γνωρίζω είναι το πιο σοβαρό ζώδιο που υπάρχει, πιστεύει στον έρωτα και δε πιστεύει κιόλας, γιατί πως αλλιώς θα προφυλαχτεί από τις κακοτοπιές. Όμως αν τη πατήσει ερωτικά, τότε το χάνουμε το κορμί πατριώτη, έστω για λίγο. Στην αρχή ντροπαλός, μετά κυνηγός και στο τέλος μπουχός..! Δύσκολο να κρατήσεις το ενδιαφέρον ενός Αιγόκερου!

Και επιστρέφουμε στο σήμερα, που καλό είναι να είστε ο εαυτός σας, να συγκρατηθείτε σε θέματα αυθορμητισμού, να ρίξετε το τυράκι και να προσμένετε υπομονετικά στο ακουστικό σας. Στείλτε ένα μήνυμα αγάπης, μέσα σε πέντε λέξεις. Τα κατεβατά κουράζουν και τρομάζουν!

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αύριο στις 10/07 στρέφει τη προσοχή σας στη πάρτη σας και στις ανάγκες που επιθυμείτε να καλύψετε! Οι δεσμευμένοι της παρέας να περιμένετε παραπονάκια. Δε γίνεται από τη μια να ρίχνετε ροδοπέταλα και από την άλλη να εξαφανίζεστε! Προσπαθήστε να φτιάξετε ένα πλάνο, που θα ικανοποιήσει και εσάς και τους άλλους!

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, να προσμένετε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο που σίγουρα θα σας ανάψει φωτιές και θα σας αναστατώσει ερωτικά! Μπορεί να προκύψει μια μοιραία συνάντηση, πεταλουδίτσες στο στομάχι και παντού καρδούλες! Το παρελθόν δε σας αφήνει σε ησυχία, όμως από κάπου βρίσκει φως και μπαίνει. Οπότε μέχρι και την Κυριακή, οι συναναστροφές σας και οι ειδήσεις που θα λάβετε, ίσως και να καθορίσουν το μέλλον σας! Κάποιος επιστρέφει; Κάποιος φεύγει; Κάποια νέα ύπαρξη εμφανίζεται; Who knows?

Πάμε και στο χρήματα που τόσο το λατρεύετε;

Και επειδή σας αρέσει να γνωρίζετε το ταμείο σας απέξω και ανακατωτά, τις μέρες αυτές θα φτιάξετε λίστα με το τι έχετε, ποιες οι ανάγκες που υπάρχουν, πώς θα καλύψετε τα πάντα όλα! Βασικά αν σας οφείλουν χρήματα, βρείτε τρόπο να τα μαζέψετε, να τα ζητήσετε, να σας τα φέρουν στο κατώφλι σας, γιατί δεν είστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Να επιστρέφουν τα μαδιά στη θέση τους, δε λέτε; Όμως κάποιο τυχερό παιχνίδι, έτσι για πλάκα, μπορεί να σας στείλει καλοκαιρινές διακοπές! Για να ψαχτείτε λίγο, γιατί το σύμπαν δε ξέρετε ποτέ, τι δώρα μαγικά σκοπεύει να σας κάνει; Ακόμα και αν σας οφείλουν χρήματα από μια παλιά σας εργασία, να σας τα δώσουν στα πολύ ξαφνικά! Αυτό και αν είναι μπόνους!!!

Πώς το λένε;

Ο βήχας, το χρήμα και ο έρωτας, δε κρύβονται με τίποτα! Για να σας δω.. λοιπόν!

φιλάκια πολλά.. 💋

magicfariel

Φωτογραφία από Anastasia Gepp από το Pixabay