Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Οι μυστήριες ημέρες των Ιχθύων, by MagicF’Ariel..!

Ψαράκια μου γλυκά και όμορφα, είστε μια κατηγορία από μόνοι σας, το ξέρετε αυτό πιστεύω;;; Βασανίζεστε για επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα τις μέρες αυτές, το ένα φτιάχνει και το άλλο χαλάει και εναλλάξ και σταματημό δεν έχει, οπότε για ακόμα μια φορά είστε κάπως του λωλού! 





Η πίεση των ημερών σας κάνει και φέρεστε με άσχημο τρόπο στους ανθρώπους σας και δε πρέπει, γιατί συνήθως στις δύσκολες στιγμές, φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας του καθενός, οπότε καταλαβαίνετε, πως το σύμπαν σας τεστάρει και δεν αστειεύεται τούτη τη φορά! Απότομοι, άγαρμποι, βγάζετε μια χολή, ίσως άνευ λόγου και αιτίας, που ίσως και να έχει τραγικές συνέπειες, είτε στα ερωτικά σας, είτε στα επαγγελματικά σας! Κοιτάξτε μη βρεθείτε σα τη καλαμιά στον κάμπο, καλοκαιριάτικο, με άδειες τσέπες, από ένα καπρίτσιο! 
Τα νεύρα συνήθως τα προκαλεί η δουλειά, που όπως και να έχει τα πηγαίνετε μια βόλτα στο σπίτι, γεγονός που χαλάει κάθε ρομαντική ατμόσφαιρα!

Το νου σας λοιπόν, να είστε συγκρατημένοι, σοβαροί, συνεπείς και τυπικοί, με τις υποχρεώσεις σας και τους συνεργάτες σας, γιατί όλοι κουρασμένοι είμαστε τις μέρες αυτές, όλοι αγωνιούμε για τις περιβόητες καλοκαιρινές διακοπές, οπότε ποιος ο λόγος η δουλειά σας, να μετατραπεί σε πεδίο μάχης;;; Ναι μεν έχετε τον Δία στο ζώδιό σας, είναι όμως ανάδρομος και όσο να’ναι, από τη μια μοιράζει τύχη, από την άλλη την παίρνει πάλι πίσω! Υπομονή μέχρι τα τέλη του μήνα που θα φύγει, έχει αλλού να επιστρέψει!

Αρκετά με τις δουλειές και τα βάσανα, ας χαλαρώσουμε λιγάκι με τα ερωτικά που τόσο μας αρέσουν!

Σήμερα και αύριο λοιπόν, οι μέρες είναι ιδανικές για να τα βρείτε με τον σύντροφό σας, για να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή, για να φλερτάρετε δίχως αύριο, για να ζήσετε στιγμές φουλ στο πάθος! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που έγινε το Σάββατο που μας πέρασε, είναι πολύ μαγική για τη περίπτωση τη δική σας, σα να σας δίνει μια ακόμα ευκαιρία για να φτιάξετε ότι χάλασε, ή για να βρείτε ότι γυρεύετε! Αύριο δε, είναι η τέλεια ημέρα για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση! Να πείτε το τι αληθινά νιώθετε στο πρόσωπο που σας αρέσει, ή ακόμα και στο ταίρι σας, γιατί με τόσες ιδιοτροπίες που έχετε, ίσως να έχει ξεχάσει τη λέξη Σ’αγαπώ! Βέβαια, το νου σας, σε δυο ο μονόλογος είναι βαρετός. Αφήστε και την άλλη πλευρά να σας πει το Σ’αγαπώ, αφού σας κάνει γλυκά παραπονάκια. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Αν βγείτε μπαρότσαρκα, μη μαζέψετε στο σπίτι σας τη Σάρα και τη Μάρα, γιατί μπορεί ακόμα να σας ληστέψουν και στον ύπνο σας! Έχετε μια τάση να επιλέγετε τους χειρότερους συντρόφους, ακόμα και για μια νύχτα! Τι σας λέω τώρα; Έλξη και χημεία να υπάρχει και τι στον κόσμο όλο;;;

Οπότε την εβδομάδα αυτή που ήδη διανύουμε, υπάρχει η προοπτική να πάνε όλα καλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Όμως επειδή έχετε παράξενο χαρακτήρα, τα θέλετε όλα όπως τα φαντάζεστε ή τα ονειρεύεστε, θα βγείτε λίγο από τα ρούχα σας και δε θα βρείτε πουθενά το δίκιο σας, για ζητήματα που μπορούν να λυθούν με όμορφο τρόπο!

Πάντως όσο και αν γκρινιάζετε εσείς, συνεχίζουν να ανοίγουν οι ουρανοί, δεν έχει καμία σημασία αν τα σύννεφα δείχνουν πως δε θα φύγουν, πάντα φεύγουν και μετά κάνετε την υπέρτατη έκπληξη σε όλους!

Άρα μήπως να ξεπεράσετε για λίγο τον εγωισμό σας, να παίξετε ομαδικά και να είστε ειλικρινείς με εκείνους που κατανοούν το πνεύμα σας, γιατί υπάρχουν αρκετοί που δε σας αντέχουν ούτε λεπτό! Για κάποιους άλλους όμως είστε αξιολάτρευτες προσωπικότητες. Έτσι πάνε αυτά!

Μια εβδομάδα φουλ στο σασπένς!

φιλάκια..

magicfariel

Φωτογραφία από StudioX10 από το Pixabay