Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Τα Ζώδια των ημερών 19/07 – 25/07/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό έχω να στρωθώ και να γράψω, έχω και τις κλειστές μου, είναι και βραδάκι Κυριακής, γιατί όχι; Η εβδομάδα που ξεκινά, είναι από τις πιο χαρωπές του Ιούλη! Τέρμα καλοκαιρινή, αισιόδοξη, ερωτική, φλογερή, απρόβλεπτη, θα το ζήσουμε όπως φαίνεται και ας κρατήσει λίγο! 







Στις 20/07 ο Ερμής από τον Καρκίνο, παρέα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, στέλνουν πολύ ευχάριστα μηνύματα στον κόσμο! Μας ξεσηκώνουν, για βόλτες, ταξιδάκια, ακόμα και για μοιραίες συναντήσεις με εκείνο το πρόσωπο! 
Στις 22/07 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου, μια πολύ ζεστή επιρροή για θέματα αγάπης! Βέβαια, την ίδια μέρα τσακώνεται με τον Δία, της κόβει λίγο τα φτερά, που σημαίνει πως το μενού κρύβει ερωτικά καβγαδάκια! Όμως είναι προσωρινά, γιατί ο σκοπός της Αφροδίτης είναι να ερωτευτούμε τρελά και να ζήσουμε καταπληκτικές στιγμές!
Στις 23/07 ο Ήλιος μπαίνει στα Λιοντάρια! Έφτασε η εποχή των Λιονταριών! Αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, από όλες τις απόψεις! Υπάρχει ενθουσιασμός, χαρά, ξεσηκώματα για πλατσουρίσματα υπο το φως του Φεγγαριού! Είναι η εποχή που χαζεύουμε τα αστέρια και κάνουμε ευχές!
Στις 24/07 Πανσέληνος στον Υδροχόο! Αυτό και αν είναι ένα γεγονός από μόνο του! Ένα Φεγγάρι που θα μας πιάσει από τα μαλλιά και θα μας κάνει σβούρες! Μια ρουλέτα φαντάζομαι, κόκκινο ή μαύρο;;; χαχα.. είμαι και ολίγον άσχετη.. αλλά βλέπω ταινίες! Απρόβλεπτο το σύμπαν σα το χαρακτήρα του Υδροχόου! Κάποιοι ερωτεύονται παράφορα και κάποιοι γίνονται μπουχός!

Μια εβδομάδα λοιπόν, φουλ στα αστρολογικά τα γεγονότα, φουλ από συναισθήματα, φουλ από επιθυμίες! 

Ελάτε να το ζήσουμε.. τι λέτε; 😚

φιλάκια..


Κριός
Ο Ερμής από τον Καρκίνο, σα να φλερτάρει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και ξαφνικά τις μέρες αυτές, να σας έρθουν χρήματα που τα προσμένατε τόσο καιρό, με πολύ αγωνία! Μπορεί να μην είναι αυτά που είχατε φανταστεί, όμως είναι αρκετά για να σας κάνουν να χαμογελάσετε! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σας επηρεάζει έντονα και σας κάνει άτακτα παιδιά! Σας φλερτάρουν, σας διεκδικούν, κάποιο πρόσωπο αποζητά επίμονα τα φιλιά σας! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/07 είναι ένα γεγονός που σας απογειώνει ερωτικά και όχι μόνο! Φρόνιμα, σε όλα τα Κριάρια, γιατί οι αταξίες σας, συνήθως έχουν τραγικές συνέπειες! 

Ταύρος
Από τις πιο απρόβλεπτα ερωτικές ημέρες του Ιουλίου, ίσως να ανοίξουν οι ουρανοί και να εμφανιστούν όλες οι υπάρξεις μαζί και να μπλέξετε τα μπούτια σας! Η Αφροδίτη από την Παρθένο είναι μαγική και έχει σκοπό να σας θυμίσει το πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν είστε ερωτευμένοι! Καλά μη τρέξετε να ραφτείτε, ένα καλοκαιρινό φλερτ, φουλ στο πάθος που κατά πάσα πιθανότητα να σβήσει όπως ένα αστέρι στον ουρανό! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/07, είναι γεμάτη από εκπλήξεις, που από τη μια θα σας αφήσει ένα τρελό χαμόγελο και από την άλλη ίσως και χιλιάδες ερωτηματικά! Ζήστε το και αφήστε τη συνέχεια στο Κάρμα!

Δίδυμος
Ο Ερμής από τον Καρκίνο, φέρνει το χρήμα τις μέρες αυτές και ενθουσιάζεστε σα τα μικρά τα παιδιά και μετά από πολύ καιρό! Φροντίστε να τα κρύψετε σε ένα safe place, γιατί δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί! Το να τα ξοδέψετε σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί είναι μια άλλη υπόθεση, όμως μήπως να είστε εγκρατείς;;; Ο Ήλιος στα Λιοντάρια και η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 24/07, σας ξεσηκώνουν για καλοκαιρινές διακοπές, κάπου πολύ ωραία! Το νου σας γιατί η μεγάλη η ζωή μπορεί να σας ξεπαραδιάσει σε λίγες μερούλες! Η Αφροδίτη από την Παρθένο, βάζει εκείνους που σας γνωρίζουν να πατήσουν φρένο για εσάς! Μυρίζομαι μπαρούτι..!

Καρκίνος
Ο Ερμής από το ζώδιό σας, παρέα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σας ξεσηκώνουν για βόλτες και σας κάνουν ασυμμάζευτους! Δε θέλετε με τίποτα το σπίτι, ούτε καν τους ανθρώπους σας! Έξω να είστε να κάνετε νέες γνωριμίες και τι στον κόσμο όλο; Όμως η Αφροδίτη με τον Δία, σα να βάζουν κάποιον να σας μαλώσει, να σας συνεφέρει, κυρίως εσάς που έχετε υποχρεώσεις συζυγικές και οικογενειακές! Ο Ήλιος από τον Λέοντα παρέα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, στις 24/07 φανερώνουν το τι έχει μέσα το πορτοφόλι σας! Αν είναι γεμάτο όλα μια χαρά! Αν όμως το έχετε αδειάσει, έτσι από καπρίτσιο, τότε ένας χαμούλης στον ορίζοντα! 

Λέων 
Χρυσά μου, ζόρικη η εβδομάδα αυτή από όλες τις απόψεις! Ναι μεν ο Ερμής από τον Καρκίνο, φέρνει μαντάτα ευχάριστα για θέματα επαγγελματικά, όμως ανακαλύπτετε τόσους λόγους για να γκρινιάζετε non stop! Το γεγονός πως μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιό σας στις 22/07 σημαίνει πως ξεκινούν τα γενέθλιά σας από τη μια, από την άλλη όμως σας κάνει ντεντέκτιβ στη σχέση σας, στο σπίτι σας, στους ανθρώπους σας! Τούτη τη φορά μπορεί να ανακαλύψετε τίποτα δράκους και να ξεφύγει η κατάσταση! Πού πήγαν τα λεφτά οέο;;; Επιβάλλετε πράγματα που σας αρέσουν, όταν εσείς οι ίδιοι, δεν ανταποδίδετε το ίδιο! Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Παρθένος
Ο Ερμής από τον Καρκίνο σα να ξεμπλοκάρει μαγικά θέματα επικοινωνίας, οπότε τις μέρες αυτές θα σας στείλει μήνυμα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Θα υπάρξει επαφή και θα χαρείτε πάρα πολύ! Βέβαια, προσωρινό το θέμα, γιατί μια που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στις 22/07 και μια που τη μαλώνει ο Δίας, γεγονός που σας κάνει πιο ευαίσθητους από ποτέ! Ξεφεύγετε συναισθηματικά, ίσως να ζητήσετε περισσότερα από όσα μπορούν να σας δώσουν! Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια και η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/07, χαλούν πολύ τη διάθεσή σας, σας κάνουν να βλέπετε την ερωτική σας ζωή, μαύρη και άραχνη! Του λωλού;;; 

Ζυγός
Από τις πιο super εβδομάδες του Ιούλη! Ο Ερμής από τον Καρκίνο φέρνει πολύ ευχάριστα νέα για θέματα δουλειάς! Μπορεί μια σκέψη ξεχασμένη, ίσως και σκουριασμένη πια, να βρει σάρκα και οστά και ξαφνικά ένα όνειρό σας να βγει αληθινό! Η Αφροδίτη από την Παρθένο σα να βάζει τις λάθος λέξεις στο στόμα σας και αντί να φτιάχνουν τα πράγματα να προκύπτουν μικρές παρεξηγήσεις! Όμως ο Ήλιος από τα Λιοντάρια και η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/07, σα να σας απογειώνουν! Βρίσκεστε με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και φτιάχνετε το μέλλον σας! Αρκετοί παίρνετε την απόφαση του γάμου και ζείτε το όνειρο!

Σκορπιός
Μυστήρια η εβδομάδα αυτή, πολλά τα μαντάτα τα οποία θα χρειαστεί να τα φιλτράρετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας πάνω σε θέματα επαγγελματικά! Αν αποζητάτε μια έξοδο και μια νέα αρχή, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις! Ένα shopping therapy είναι ότι πρέπει για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας και τον εαυτό σας τον ίδιο! Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια ρίχνει φως στις υποθέσεις σας! Οτιδήποτε σας ενοχλεί, δε σας κάνει πια, δε σας ταιριάζει, πρέπει να φύγει! Η Πανσέληνος από τον Υδροχόο στις 24/07 πρόκειται να σας πιέσει για απαντήσεις! Η Αφροδίτη σας κάνει πικρόχολους και απαιτητικούς!

Τοξότης
Μέρες γεμάτες από κόσμο και φίλους που δε θα σας αφήσουν σε ησυχία! Ευχάριστο το γεγονός, αφού ξεχνάτε τα βάσανά σας για λίγο! Η Αφροδίτη από την Παρθένο όμως σας κάνει καχύποπτους πολύ, αφού κάνετε κάτι σενάρια τύπου, μήπως θέλουν κάτι άλλο από εσάς; Μήπως κάποιος θέλει να σας δαγκώσει; Όμως ο Ήλιος από τα Λιοντάρια και η Πανσέληνος από τον Υδροχόο στις 24/07 σας ξεσηκώνουν για διακοπές, για ταξιδάκια, για ανέμελες στιγμές! Οπότε μην αντιστέκεστε στο σύμπαν και στις χαρές του, μαζέψτε θετική ενέργεια και αισιοδοξία και αφήστε το σύμπαν να κάνει κουμάντο για λίγο! Its summer..!

Αιγόκερως
Ας ξεκινήσουν από το γεγονός πως γίνεστε πολύ κακά παιδιά τις μέρες αυτές και σπάταλα επίσης! Το αν έχετε πέντε φράγκα παραπάνω στην τσέπη δε σημαίνει πως πρέπει οι άλλοι να το γνωρίζουν! Ο Ερμής από τον Καρκίνο και η Αφροδίτη από την Παρθένο σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς και απίστευτα εκδηλωτικούς! Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί δεν έχετε συνηθίσει τον κόσμο στις αγάπες και στα λουλούδια! Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια και η Πανσέληνος από τον Υδροχόο στις 24/07 σας ντύνουν ωραία εκείνες τις ημέρες, φοράτε τα λαμπερά σας τα κοσμήματα και τα ακριβά σας τα αρώματα και το παίζετε πολύ μεγάλη ιστορία!

Υδροχόος
Από τη μια το χρήμα, από την άλλη ο έρωτας και το ζητούμενο είναι οι σχέσεις σας! Έντονη εβδομάδα, ο συναισθηματικός σας ο κόσμος στα κόκκινα, ίσως να γίνετε υπερβολικοί, ίσως και τέρμα αντιπαθητικοί, μα φεγγάρι είναι αυτό, μας φτάνει το γεγονός πως γίνεται Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 24/07! Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια φέρνει ερωτικά καβγαδάκια, ίσως και χωρισμούς! Όμως μπορεί στα ξαφνικά διάφορες αποκαλύψεις να σας ενώσουν με τον σύντροφό σας! Η αλήθεια είναι προτιμότερη σε κάθε περίπτωση! Τα λέτε πολύ με τον εαυτό σας! Φροντίστε να κάνετε τις σωστές τις ερωτήσεις! Η Αφροδίτη μόνο τα λεφτά φέρνει στο νου σας!

Ιχθύες
Ευτυχώς που ο Ερμής από τον Καρκίνο σας ηρεμεί, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, βάζετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Ερωτικά όμως δε το έχετε με τίποτα, πάλι τρώγεστε με τα ρούχα σας, το παίζετε αιώνιο θύμα, έχει πολύ θεατρική παράσταση το θέμα! Μπορεί εσείς να θέλετε να μπείτε σε καλοκαιρινό mood, όμως ο Ήλιος από τα Λιοντάρια δε σας αφήνει και τόσο! Η Πανσέληνος που γίνεται στους Υδροχόους στις 24/07, ίσως και να σας ρίξει τέζα στο κρεβάτι! Βγαίνει όλη η κούραση των ημερών και αποζητάτε την ηρεμία σας και τη μοναξιά σας! Αποζητάτε τη φροντίδα των ανθρώπων σας και τούτη τη φορά δε σας τη δίνουν! Ψυχραιμία!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay