Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Ζώδια: Οι Έρωτες του Αυγούστου 2021, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και πεσμένα τα κέφια, αν και νιώθω άκυρη στην παρούσα φάση, αποφάσισα να σας γράψω κάτι, περισσότερο για να ευθυμήσουμε, γιατί χανόμαστε, η αλήθεια είναι!

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο, της Παρθένου, βρίσκονται σε ένα ραντεβού διαρκείας, που σημαίνει πως τα ζώδια της Γης έχουν την τιμητική τους! Είναι η εποχή που επιτέλους βγαίνουν από τη χειμερία νάρκη που τους βρήκε, άργησε πολύ να συμβεί αυτό, οπότε ναι, ο Αύγουστος είναι ο μήνας που ο έρωτας επιστρέφει, δίνει όρεξη για ζωή, για παιχνίδια, για φλερτ και γιατί όχι ότι προκύψει και όπως! 
Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεύεστε αυτό το λίγο από όλα, όμως μέσα από πειρασμούς απίστευτους, θα πρέπει να κάνετε την επιλογή του καλύτερου συντρόφου! Πόσο δύσκολο είναι αυτό, μου λέτε; Καρκίνοι και Σκορπιοί, αν ηρεμήσετε ποτέ, θα σας το ανάψουν το πράσινο το φως, για όσα επιθυμείτε! 

Η Αφροδίτη από την άλλη έχει και άλλα ραντεβού κλεισμένα, με το ζόρι ίσως, αλλά ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι ας πούμε οι υποψήφιοι γαμπροί του καλοκαιριού, την φλερτάρουν απρόβλεπτα, της λένε ψεματάκια αθώα και μη, της δείχνουν το πάθος και το πού θα καταλήξει τούτη τη φορά! Καιρός να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι της..

Ο Αύγουστος λοιπόν, τις πρώτες δεκαπέντε μέρες είναι ιδανικός για φλερτ και παιχνίδια ερωτικά και μόλις η Αφροδίτη πάει στον Ζυγό, ίσως και να πέσει παντόφλα στους άτακτους της παρέας! Κάποιοι βέβαια, μπορεί να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας! Λέτε να φάμε κουφέτα;

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Stay safe.. 💕


Κριός
Ο Αύγουστος είναι αφιερωμένος στο φλερτ! Αποζητάτε επιβεβαίωση από τις διάφορες υπάρξεις που βρίσκονται τριγύρω σας! Μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά, όμως δεν υπόσχεστε τίποτα για εκείνο το αύριο! Βέβαια, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, αφού φτιάξετε το ψυχολογικό, στο τέλος θα επιλέξετε τον καλύτερο για παρτενέρ, οπότε πολλά τα test drive.. Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες είναι ιδανικές, για να βελτιώσετε το σώμα σας, τη φυσική σας κατάσταση, να γίνετε πιο λαμπεροί και όμορφοι! Όταν η Αφροδίτη μπει στο Ζυγό, τότε θα σας έρθουν και οι ερωτικές ορέξεις! Καταλήγουμε λοιπόν, πως προετοιμάζεστε, είτε για έναν νέο έρωτα που θα έρθει, είτε για να ομορφύνετε την σχέση σας! Μουτράκια τέλος, έτσι;

Ταύρος
Ο Αύγουστος είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς! Ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σας ανάβουν φωτιές μέσα στην καρδιά όπως και να έχει! Τα δεσμευμένα Ταυράκια βρίσκετε ξανά την διάθεσή σας, για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να επανέλθει το πάθος, ενώ τα αδέσμευτα αποζητάτε μια συντροφιά, που ναι μεν θα σας απογειώσει, αλλά και που θα μείνει και για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Φλερτάρετε σα πεταλουδίτσα, από εδώ και από εκεί, ο στόχος είναι να επανέλθουν η παιχνιδιάρικη διάθεση και τα χαμόγελα! Αρκετοί μπορεί να πάρετε την απόφαση ενός γάμου! Για τόσο πολύ λέμε! Μετά από καιρό, κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, είτε υπάρξει ανταπόκριση από το μέτωπο, είτε όχι! 

Δίδυμος
Ο Αύγουστος έχει σκοπό να σας κάνει να μπερδέψετε τα μπούτια σας, στον ερωτικό τομέα, φυσικά! Ένα πρόσωπο, μπορεί και δυο και τρία, από το περιβόητο παρελθόν σας, να επιστρέψει με σκοπό να σας διεκδικήσει, που σημαίνει πως μια αναστάτωση θα τη βιώσετε! Και εντάξει αν είστε μονάχοι, ελεύθερο το πεδίο για δράση, αλλά αν συνοδεύεστε, τότε ίσως να χάσετε και τον ύπνο σας! Οι μνηστήρες ας υποθέσουμε με το τσουβάλι.. χαχα! Από την άλλη βέβαια, είναι ιδανική περίοδος, για να ασχοληθείτε με το ταίρι σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να λύσετε τουλάχιστον τις μικρό διαφορές σας! Να αντιμετωπίσετε τα παραπονάκια του συντρόφου σας πιο γλυκά! Σε κάθε περίπτωση ο έρωτας σας λέει “hello, is it me you’re looking for?”

Καρκίνος
Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ γλυκός μήνας για εσάς, διώχνετε μακριά τα άγχη της καθημερινότητας και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στον σύντροφό σας! Μια ρομαντική διάθεση την έχετε, οπότε όπου και αν βρίσκεστε ο σκοπός σας είναι να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να αγαπήσετε, να μπει το νερό στο αυλάκι που λέμε! Υπομονή να επισκεφτεί η Αφροδίτη τον Ζυγό και μετά ποιος σας πιάνει; Οπότε μετά τις 15/08 θα γίνετε πολύ ερωτικά πλασματάκια! Μέρες καλοκαιρινές, οι προτάσεις για ταξιδάκια και νυχτερινές εξορμήσεις θα είναι αρκετές, οπότε και οι ελεύθεροι Καρκίνοι, να ελπίζετε σε μια νέα γνωριμία, που θα τραβήξει την προσοχή σας! Που θα σας γοητεύσει.. Φτιάξτε εσείς το ψυχολογικό και ας είναι για λίγο!

Λέων
Ο Αύγουστος αν και είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, φέτος δε θέλει να σας κάνει το σύμπαν κάποιοι δώρο, κυρίως στον ερωτικό τομέα! Βέβαια, δεν είναι απόλυτο αυτό, οπότε μήπως να διώξετε μακριά σκέψεις που έχουν να κάνουν με το χρήμα;;; Εμπόλεμη η κατάσταση, γιατί είναι τα γεγονότα τέτοια, που οι δεσμευμένοι της παρέας, τα θέλετε όλα δικά σας, σας ενοχλεί το κάθε τι και επαναστατείτε με άγαρμπο τρόπο! Το θέμα είναι να γίνει το δικό σας από εγωιστική άποψη, ή να κάνετε έναν συνδυασμό, μπας και ευχαριστηθείτε όλοι! Το νου σας σε θέματα χαρακτήρα και συμπεριφοράς, γιατί δεν είναι εποχές για μποσιλίκια! Ερωτικά καβγαδάκια λοιπόν για τα ζευγάρια! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, μήπως να κάνετε τον Ιππότη;

Παρθένος
Ο Αύγουστος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, λογικά και θεωρητικά είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς! Αν καταφέρετε να διώξετε μακριά τα άγχη της καθημερινότητας και να εστιάσετε στη σχέση σας, τότε κάτι όμορφο μπορεί να συμβεί! Για να σας αγαπήσουν ξανά θα χρειαστεί να διώξετε μακριά εκείνο το υφάκι το μυστήριο και να χαμογελάτε πιο συχνά! Να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να δείξετε το πόσο ρομαντικά πλασματάκια είστε κατά πολύ βάθος! Οι ελεύθεροι Παρθένοι, απολαύστε τις παρέες και τις εκδρομές και αν σας κάνει κέφι, που θα σας κάνει και τις νέες γνωριμίες! Ξεπεράστε πρόσωπα που σας χαλούν τη διάθεση και κάντε χώρο για εκείνους που σας τη φτιάχνουν! Τα δεδομένα τέλος!

Ζυγός
Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ άτακτος μήνας για εσάς! Μπορεί να αποζητάτε την ησυχία σας, όμως δε σας αφήνουν και τόσο! Μπορεί εσείς να μη κουνάτε το δαχτυλάκι σας, να όμως που το κουνάνε άλλοι για εσάς, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν ξαφνικά χωρίσετε και στα καπάκια σας φλερτάρουν αμέτρητες υπάρξεις! Κάποιοι διώχνετε μακριά ότι δε σας κάνει πια, όμως μπορεί να σας διώξουν κιόλας, επειδή κάτι τους τελείωσε! Σε καμία περίπτωση δε προλαβαίνετε να τα βάψετε μαύρα, αφού ο έρωτας έχει σκοπό να σας χορέψει στο ταψί, κάμποσες φορές και με διαφορετικές προσωπικότητες μάλιστα! Αταξίες μυρίζομαι, γιατί καλοκαιράκι είναι, οι πειρασμοί οσο να’ναι πιο φανεροί από το χειμώνα! Ένα φλερτ σας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Σκορπιός
Ο Αύγουστος είναι λίγο μυστήριος για εσάς, κάπως μπερδεμένος θα έλεγα, ίσως και φουλ ερωτικός! Φίλοι και γνωστοί αποζητούν την παρέα σας, οι προτάσεις για βόλτες και σουαρέ μπόλικες, οπότε αυτό που έχετε εσείς να κάνετε είναι να ακολουθήσετε και ότι προκύψει! Σας φλερτάρουν η αλήθεια είναι, όμως μέσα από αυτό το αθώο παιχνίδι, ίσως και να προκύψει κάτι, πιο γοητευτικό, πιο πονηρό, να πως δημιουργούνται τα μεγάλα τα πάθη! Η Αφροδίτη, ανεξάρτητα από πού βρίσκεται, βοηθά τους ελεύθερους Σκορπιούς να φτιάξουν το ψυχολογικό και να ανανεωθούν, όμως δε βοηθά τα ζευγαράκια. Αντιθέτως φέρνει πειρασμούς στο διάβα τους, ίσως για να τεστάρει το μέγεθος της αγάπης τους; Οπότε Σκορπιοί μου απολαύστε τα φιλικά και τα λέμε πιο μετά..!

Τοξότης
Ο Αύγουστος με την Αφροδίτη στην Παρθένο, σας θέλει εργασία και χαρά, όμως εσείς την προσπερνάτε τη Θεά με πολύ μεγάλη επιτυχία! Και να μην έχετε καμία διάθεση για ερωτικές περιπέτειες, θα τη βρείτε, γιατί οι διάφορες υπάρξεις από το παρελθόν και το παρόν, δε πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία! Πολύ φλερτ έχει το μενού των ημερών, σας ξεσηκώνουν για αταξίες και εντάξει αν είστε ελεύθεροι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος εκεί δα πέρα, τότε σκούρα τα πράγματα! Να θυμάστε πως όποιος κομήτης σκάσει από το παρελθόν, καλύτερα να πείτε ένα ηρωικό όχι, παρά να ανάψετε το πράσινο φως! Να κολακευτείτε από τη πέραση που έχετε, όμως να μη τα κάνετε αχταρμά, γιατί στο τέλος μόνοι σα το λεμόνι και λίγα λέω! Επιτρέπεται μόνο η φαντασία..!!!

Αιγόκερως
Ο Αύγουστος είναι ίσως ο μοναδικός μήνας ξεγνοιασιάς για εσάς! Χαλαρώνετε μέχρι εκεί που δε φτάνει, σε σημείο που αποζητούν την παρέα σας, είτε είναι φιλική, είτε ερωτική! Αποζητάτε την ελευθερία σας, θέλετε να ταξιδέψετε κάπου μακριά όπως και να έχει, δε σας νοιάζει αν συνοδεύεστε ή όχι, όπου και αν βρεθείτε σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα σας φλερτάρουν και που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό που κρύβετε μέσα σας! Υπομονή βέβαια, να περάσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 15/08 και μετά, για να συμβούν τα ερωτικά θαύματα, που τόσο δε πιστεύετε σε αυτά! Το απίστευτο της υπόθεσης είναι, να επιθυμήσετε διακοπές μόνοι, στη περίπτωση που υπάρχει σύντροφος! Εκεί Houston we’ve got problem!

Υδροχόος
Ο Αύγουστος είναι ο πιο μυστήριος μήνας για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Σα να ξεπερνάτε απόψεις μοναχικές, σα να αποζητάτε μια συντροφιά, σα να ξεσηκώνεστε για στιγμές φουλ ερωτικές, τρελές και αλλοπαρμένες! Εμφανίζονται παλιές αγάπες, που θέλουν να γλυκάνουν ξανά τη ζωή σας, εμφανίζονται νέες υπάρξεις, που θέλουν περιπέτειες και νύχτες φανταστικές, όλα στο πιάτο σας λοιπόν, την επιλογή για ακόμα μια φορά θα τη κάνετε εσείς, όμως με βάση ποια κριτήρια;;; Ιδού η απορία! Από τις 15/08 και μετά που η Αφροδίτη μπαίνει στον αέρινο Ζυγό, θα ανάψουν οι φλόγες μέσα στην καρδιά σας και το πώς θα πράξετε, κανείς ακόμα δε το γνωρίζει! Αν περνάτε καλά στη σχέση σας, ίσως και να κλείσετε ημερομηνία γάμου! Αν είστε ελεύθεροι; Ποιος σας πιάνει;;;

Ιχθύες
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που χαλαρώνετε και απολαμβάνετε τον σύντροφό σας, αν υπάρχει ή ακόμα και ένα νέο φλερτ, αν το επιθυμήσετε πολύ! Οι δεσμευμένοι έχετε όλη την καλή τη διάθεση, να ασχοληθείτε, να βελτιώσετε τη σχέση σας, να αγαπήσετε ξανά από την αρχή! Σας βλέπω λίγο σαν υπηρέτες του έρωτα, αφού το όχι φεύγει από το λεξιλόγιό σας, γιατί η υπέρτατη επιθυμία σας είναι να ικανοποιήσετε φουλ συναισθηματικά το ταίρι σας και όχι μόνο! Και εκεί που έχετε όλη την καλή τη διάθεση να είστε φρόνιμα και καλά παιδιά, τσουπ οι κομήτες πειρασμοί, σας αναστατώνουν, κυρίως από τα μέσα του μήνα και μετά, οπότε να σας πω σωτηρία καμιά; Από την άλλη βέβαια, να θυμίσω πως δεν έχουν όλοι τις ορέξεις σας, αλλά συνεχίζουν να σας αγαπούν!

magicfariel

Φωτογραφία από adamkontor από το Pixabay