Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 28/08/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου, δόξα να έχει, είναι άκρως καλοκαιρινό και οι βουτιές στις θάλασσες έχουν την τιμητική τους!

Ένα απρόβλεπτο Σάββατο, αφού ο ανάδρομος Ουρανός παίζει μπάλα από το ζώδιο του Ταύρου! Δε μας φτάνει αυτό, έχουμε και τον ανάδρομο Κρόνο που σκούζει από το ζώδιο του Υδροχόου! Και το κερασάκι της τούρτας είναι ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, που προσπαθεί να κρατήσει τα μπόσικα, τις ισορροπίες, για να μη γίνει της μουρλής το κάγκελο! Γελάω, γιατί και οι τρεις είναι πολύ δυνατοί παίχτες, πάντα κερδίζουν τους στόχους τους, τίποτα δε τους ξεφεύγει, άρα η μέρα κρύβει απίστευτες συγκινήσεις! 



Θεωρώ πως με τέτοιο αστρολογικό τοπίο, ο εγωισμός μας χτυπάει στα κόκκινα, τα πείσματα του κόσμου γίνονται αμέτρητα και το τσεκούρι του ακριβοδίκαιου Κρόνου πετσοκόβει τους παραλογισμούς μας στο πι και φι!

✦Αν θέλεις κάτι, ζήτα το με ωραίο τρόπο. Η απάντηση μπορεί να είναι θετική, μπορεί και αρνητική. Αποδέξου την και προχώρα αναλόγως! Την επόμενη φορά το σενάριο σίγουρα θα είναι λίγο διαφορετικό!

✦Ωραίο το shopping therapy, αλλά αν το έχεις κάνει δυο και τρεις φορές μέσα στον Αύγουστο, επειδή υπάρχουν οι εκπτώσεις, ξανά σκέψου τις ανάγκες σου και βάστα χρυσό μου.. Σου λείπει κάτι; Μήπως τα έχεις όλα και με το παραπάνω;

✦Ο έρωτας είναι ζόρικη υπόθεση! Ο καθένας από εμάς αγαπά με τον τρόπο του, οπότε μήπως να αποδεχτούμε την αλήθεια έτσι όπως είναι με τη διαφορετικότητά του; Άλλωστε τα ίδια και τα ίδια, έχουν κατάληξη βαρετή.. δε λες;

Εν ολίγοις, κάποιες επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν και κάποιες όχι. Δε πειράζει, μια σου και μια μου.. Το μυστικό κρύβεται στην όμορφη επικοινωνία. 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Μέρα κάπως παράξενη, αφού αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα! Ο Ουρανός μπορεί τις μέρες αυτές να σας έδωσε κάποια χρήματα, όμως εσείς φροντίσατε να τα σπαταλήσετε μέχρι εκεί που δε πάει! Οπότε αν κάνετε μια ερώτηση υπολοίπου, μη ξαφνιαστείτε με το νούμερο που θα αντικρίσετε! Πάνε τα μαδιά, να ήταν και άλλα! Ξεχνάτε λοιπόν το shopping therapy, ακόμα και το supermarket! Αποφύγετε να ξεσπάσετε στους ανθρώπους σας και κυρίως στον σύντροφό σας! Επιτρέψτε ελευθερίες που θα ανανεώσουν τη σχέση σας! 

Ταύρος
Έχετε τόσα πράγματα μέσα στο μυαλό σας για σήμερα, που δε ξέρετε από πού να το πιάσετε και πού να το αφήσετε! Το σενάριο τύπου να αράξετε και να τεμπελιάσετε δε παίζει με τίποτα! Βέβαια ο Ουρανός που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας, σας σπρώχνει στο να αλλάξετε τακτική, ιδέες, ύφος, σας θέλει επαναστάτες, γιατί το νόμισμα έχει δυο όψεις και πρέπει να γνωρίσετε και τη μια και την άλλη! Ωραία μέρα για να αφήσετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε όμορφες καταστάσεις, να σας βγάλουν ένα αυθόρμητο πρόγραμμα, γιατί μόνο έτσι θα χαμογελάσετε στα ξαφνικά!

Δίδυμος
Και ενώ έχετε τακτοποιήσει τα πάντα όλα, ξαφνικά σας ζητούν τα απίστευτα, γιατί κάποιος έχει αφήσει εκκρεμότητες, κάποιος δεν έχει κάνει σωστά τη δουλειά του! Αποφύγετε να σπαταλήσετε το χρόνο σας σε καυγάδες και ιστορίες για αγρίους, αντιθέτως φροντίστε να κάνετε τον πυροσβέστη και τα εύσημα όλα δικά σας! Αν έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, κρατήστε τα εκεί και ξεχάστε για λίγο τη μεγάλη τη ζωή, γιατί δε ξέρετε το τι σας ξημερώνει μεθαύριο! Ωραία μέρα για να αράξετε με τα φιλαράκια σας! Αφήστε το κυνήγι του έρωτα για κάποια άλλη στιγμή! Ηρεμία..

Καρκίνος
Κατά πάσα πιθανότητα να μη σας βγαίνουν όλα αυτά που έχετε κατά νου, γεγονός που θα σας στρεσάρει, θα σας εκνευρίσει και θα σας κάνει πολύ γκρινιάρηδες! Καλά, δεν είναι η πρώτη φορά, οπότε φτιάξτε ένα plan b και προχωρήστε αναλόγως! Βγάλτε και λίγο το χέρι από την τσέπη, γιατί έχετε ξεπαραδιαστεί τον τελευταίο καιρό! Οι υποχρεώσεις δε τελειώνουν, αλλά και εσείς μη δημιουργείτε νέες γιατί μετά θα χάσετε την μπάλα εντελώς! Όσοι έχετε έναν σύντροφο, φροντίστε να είστε τρυφεροί, γλυκομίλητοι και ρομαντικοί. Δείξτε κατανόηση και αποφύγετε τις εντάσεις!

Λέων
Μέρα που σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας το πείσμα και θέλετε οπωσδήποτε να γίνει το δικό σας! Να όμως που δε θα σας αφήσουν και τόσο και βλέπω να βγάζετε καπνούς από τα αυτιά! Θα χρειαστεί να ρίξετε νερό στο κρασί σας, γιατί αφορούν και άλλα πρόσωπα οι υποθέσεις σας, οπότε προτιμότερο είναι να συνεργαστείτε, παρά να το παίξετε αρχηγοί! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, γιατί άλλα φαντάζεστε για σήμερα και άλλα σας δείχνουν! Ακόμα μια ενοχλητική έκπληξη για τον συναισθηματικό σας τον κόσμο! Δε σας κάνουν τη χάρη, μήπως να εξαφανιστείτε;

Παρθένος
Σήμερα βγαίνει το παιδί που κρύβετε μέσα σας και αφήνετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό! Πολύ καλή η διάθεσή σας, έχετε όρεξη για παιχνίδια, πάντα είστε ανταγωνιστικοί, άρα όλο και κάποιον θα ενοχλήσετε με τη συμπεριφορά σας! Ωραία μέρα για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, ίσως να σας αγαπούν περισσότερο όταν είστε ανέμελοι και χαρωποί, οπότε μήπως να δώσετε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας αρέσει;; Δώστε για να λάβετε, οπότε κάντε το πρώτο βήμα εσείς και ίσως απόψε να προκύψει ένα super ερωτικό ραντεβουδάκι!

Ζυγός
Κατασκοπευτική η διάθεσή σας, είστε καχύποπτοι πολύ, με εκείνους που σας δείχνουν μια όμορφη συμπεριφορά, ενώ παλαιότερα σας έβλεπαν με μισό μάτι! Το μυαλό σας ταξιδεύει στο παρελθόν και στο παρόν και διαπιστώνετε αντίθετα συναισθήματα από παράξενους ανθρώπους! Θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας, δε ξέρω κατά πόσο θα σας αφήσουν! Η αλήθεια που γυρεύετε βρίσκεται κάπου στη μέση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα βάψετε μαύρα! Κάποιος σας στριμώχνει, σας οργανώνει, πρώτα πληρώνετε τα χρέη σας και μετά τα λοιπά!

Σκορπιός
Ο εγωισμός σας χτυπά στα κόκκινα και γίνεστε σήμερα απρόβλεπτοι, σκληροί, επιθετικοί και απόλυτοι με ανθρώπους που σας αγαπούν! Το σύμπαν φταίει για αυτό, δε ξέρω τι θα κάνετε, να ηρεμήσετε σε πρώτη φάση και σε δεύτερη μήπως να πάρετε τα βουνά; Δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο στη ζωή αυτή και οι άνθρωποι γύρω σας δεν είναι ρομπότ! Ούτε το σ’αγαπώ δε μπορείτε να ξεστομίσετε σήμερα, ούτε καν να το δείξετε! Καταπιεστικοί και άκρως ενοχλητικοί φροντίζετε να χαλάσετε το κέφι ακόμα και των φίλων σας. Κάτι δε σας αρέσει και πρέπει να το πείτε έξω από τα δόντια!

Τοξότης
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι συνεχώς στο μυαλό σας και θέλετε οπωσδήποτε να ανοίξετε τα φτερά σας και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να υπάρχουν δίπλα σας δυνατοί παίχτες και αξιόλογοι συνεργάτες! Φροντίστε σήμερα να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να προτείνετε τις ιδέες σας, να χωθείτε μέσα στη φάση και όλα θα γίνουν στον καιρό τους! Και επειδή είναι Σάββατο, μήπως καλύτερα να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας;; Να βελτιώσετε τη σχέση σας, να αγαπήσετε περισσότερο; Αφηρημένοι η αλήθεια είναι, μήπως να πάτε μια μακρινή βόλτα;

Αιγόκερως
Βάλτε τις κάρτες σας στην άκρη, κρύψτε το πορτοφόλι σας, προστατέψτε τα υπάρχοντά σας, γιατί δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί! Ελπίζω να έχετε συρτάρι με κλειδαριά, οπότε να είστε σίγουροι πως κανείς δε θα βάλει χέρι στην περιουσία σας! Ωραία μέρα για να αφήσετε το ταίρι σας να σας πλησιάσει, να σας εντυπωσιάσει, να σας δείξει την αγάπη του! Το κουλό είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως αν έχετε καλή παρέα δίπλα σας, το αντιμετωπίζετε πιο ανάλαφρα! Καθίστε λίγο φρόνιμα, μη σπαταλάτε το χρήμα από εδώ και εκεί. Σας λείπει κάτι και δε το ξέρουμε; Οικονομία!

Υδροχόος
Μπορεί η τσέπη σας να έχει γεμίσει από χρήμα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό! Εννοείται πως τα θέλετε όλα δικά σας και με τον τρόπο σας, γεγονός που δεν αρέσει και τόσο στους άλλους! Εντάσεις και καβγαδάκια έχει το μενού, εσείς τα προκαλείστε, γιατί το συναίσθημα του ανικανοποίητου ζει και βασιλεύει μέσα σας! Ακόμα και στα ερωτικά σας, θα πρέπει να την δείτε αλλιώς τη δουλειά, γιατί ο καθένας αγαπάει με τον τρόπο του και σας δίνει ότι του επιτρέπετε συνήθως και στο παραπάνω εσείς εξαφανίζεστε και άντε να βγει κάποια άκρη! Ξεπεράστε τον εγωισμό σας μια φορά!

Ιχθύες
Οι σκέψεις σας είναι αμέτρητες και θέλετε μια το ένα και μια το άλλο σα τα μικρά τα παιδιά και φυσικά δε δέχεστε το όχι ως απάντηση από κανέναν! Άσπρο σας λένε, μαύρο απαντάτε, οπότε εντάσεις σίγουρα θα υπάρξουν, αλλά μόλις σας δώσουν το γλειφιτζούρι σας, μέσα στα χαμόγελα εσείς! Να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και να αφήσετε τις κόνξες, το μια άλλη φορά δε παίζει και τόσο! Μη φαντάζεστε δράκους, κανείς δε θέλει το κακό σας, οπότε αν προκύψουν εμπόδια στα σχέδιά σας, σκεφτείτε το κάθε εμπόδιο για καλό! Λίγο φλερτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

magicfariel

Φωτογραφία από Mystic Art Design από το Pixabay