Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Τα Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος 2021, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Κάλιο αργά παρά ποτέ, επιτέλους μάζεψα τα μυαλά μου, στρώθηκα και μετά από ώρες ατελείωτες βουαλά!
Η αλήθεια είναι πως έχω ξεμείνει από έμπνευση, αφού ο έρωτας με εμπνέει στο απόλυτο και να είστε σίγουροι πως τον γυρεύω με το τηλεσκόπιο και τζίφος η υπόθεση! Τραγικό αυτό για την ύπαρξη μιας Ταυρίνας! 



Σεπτέμβριος, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, έφερε και τα συννεφάκια, έφερε και τη δροσούλα, θα έρθουν και οι βροχούλες, να πως αποκτάμε ξανά ρομαντική διάθεση! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως έχουμε πέντε πλανήτες ανάδρομους και έρχεται και έκτος, η έκτη αίσθηση που λέμε, θα το βιώσουμε το θέμα και αστρολογικά!

Ο Κρόνος και ο Δίας ανάδρομος στον Υδροχόο!
Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο!
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες!
Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω!
Και ο Ερμής στα τέλη του Σεπτέμβρη ανάδρομος στον Ζυγό!

Να παίξουμε ένα τυχερό παιχνίδι, γιατί όπως φαίνεται θα μας έρθει η έκπληξη από εκεί που δε τη περιμένουμε! Ή που θα γίνουμε τέρμα πλούσιοι ή τέρμα φτωχοί! Ή που θα ανατραπεί το σκηνικό θετικά ή που θα φτάσουμε πάτο! Συναισθηματικά; Επαγγελματικά; Οικονομικά; Καμία σταθερότητα στο σύμπαν! Όλα αλλάζουν και γυρεύουμε με αγωνία το γιατί;

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 11/09 και μετά, που σημαίνει πως ο έρωτας λατρεύει το μαύρο το χρώμα, λατρεύει το δράμα, τα κρυφά πάθη, τις απιστίες, τις σαρκικές απολαύσεις! Ένα αστρολογικό και άκρως ερωτικό μυθιστόρημα θα γραφτεί εκ νέου, για να αποκτήσει η ζωή μας άλλο νόημα! Το θέμα είναι η καρδιά να χτυπήσει δυνατά, να νιώσουμε τα γόνατα να τρέμουν, να χάσουμε τη λαλιά μας, οι ματιές να βγάζουν φλόγες και να πούμε το Σ’Αγαπώ σε εκείνη την ύπαρξη που θα ανταποδώσει το παραμύθι, γιατί στο κάτω-κάτω, όλοι αξίζουμε λίγη από την αίγλη της Σταχτοπούτας!

Άμα είναι έτσι.. χαλάλι οι πίκρες.. που φάγαμε.. με το έτσι θέλω!

φιλάκια.. 


Κριός
Ζόρικος ο Σεπτέμβρης για εσάς, από όλες τις απόψεις! Αρκετές φορές θα νιώσετε πως ενώ καταβάλετε απίστευτες προσπάθειες για να είναι όλα τέλεια, κατά βάθος μια τρύπα στο νερό, γεγονός άκρως εκνευριστικό και απογοητευτικό επίσης! Ο Άρης έχει σκοπό να ξεσκεπάσει τα πάντα όλα, στα επαγγελματικά και ερωτικά σας τα ζητήματα! Η αλήθεια θα φανεί, σε κάθε περίπτωση και θα ταρακουνήσει γερά εσάς, τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας! Πρώτα σας τα παρουσιάζουν πολύ ωραία, μετά όμως διαπιστώνετε πως απλά σας χρυσώνουν το χάπι! Κυρίως στη δουλειά σας, να κρατάτε μικρό καλάθι και ότι και αν σας τάζουν, εσείς βράχος στις απόψεις σας! Το σκάρτο ποτέ δε θα φτιάξει! Φορτώνεστε με περισσότερες υποχρεώσεις προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά σας, όμως η λύση σίγουρα δεν είναι αυτή! Το νου σας γιατί προς τα τέλη του μήνα ξεκινά ανάδρομος Ερμής, δηλαδή το σύμπαν ρίχνει λάδι στη φωτιά, που σημαίνει πως κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ακόμα και αν η ερμηνεία είναι ένας χωρισμός, ένα αντίο, ένα γεια χαραντάν! 

Ταύρος
Ανάλαφρος ο Σεπτέμβρης για εσάς! Βρίσκεστε ακόμα σε mood καλοκαιριού, η δροσούλα είναι ότι πρέπει για να κοιμηθείτε περισσότερο, για να ντυθείτε ωραία και να βολτάρετε, για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, δίχως να ενοχλείστε από τους καύσωνες, που πάει πέρασαν! Η Αφροδίτη στις 11/09 στον Σκορπιό, μια ευχάριστη και άκρως ερωτική επιρροή, οπότε μπορείτε να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας, ή ακόμα να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Υπάρχει ελπίδα Ταυράκια μου γλυκά! Ο Άρης φυσικά ως συνήθως, έχει περίεργες διαθέσεις, οπότε λέω, να μαζέψετε τα μυαλά σας, να οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί έχει σκοπό να σας τα κάνει μπάχαλο! Όλα στον αέρα, με νέες επιπρόσθετες ευθύνες, οπότε μη σας πιάσει στον ύπνο! Να είστε πονηροί και στα νύχια που λέμε..! Μη ξεχνάτε πως ο Ουρανός είναι ανάδρομος και κατσικωμένος στο ζώδιό σας και το απρόβλεπτο πλέον.. λογικά έχει γίνει τρόπος ζωής! Το φινάλε του μήνα άκρως και επικίνδυνα ερωτικό.. που ίσως φέρει ακόμα και ένα χωρισμό!

Δίδυμος
Ο Σεπτέμβρης δείχνει ξεκάθαρα το πόσο διχασμένη προσωπικότητα είστε! Καλά δεν είναι νέο αυτό, αλλά μια ο Άρης, μια ο Ποσειδώνας και μια ο Ερμής, να είστε σίγουροι πως βοηθούν πολύ σε αυτό! Από τη μια αγαπάτε τους ανθρώπους σας, αποζητάτε την παρέα τους, από την άλλη δε τους αγαπάτε και πολύ και τους αποφεύγετε! Του λωλού! Ο Ερμής αν και τέρμα ζαλισμένος, σας βοηθά με ένα απίστευτο μαγικό τρόπο! Άνθρωποι που σας λένε ψέματα αποκαλύπτονται και άνθρωποι που έχουν καλές προθέσεις και θέλουν να σας βοηθήσουν φανερώνονται επίσημα! Διαλέξτε πλευρά, εκφράστε τις επιθυμίες σας, βάλτε νέους στόχους, κατασταλάξτε επιτέλους κάπου, γιατί το σύμπαν θέλει πολύ να σας στρώσει έναν δρόμο με ροδοπέταλα! Αυτά δε συμβαίνουν κάθε μέρα, για αυτό προετοιμαστείτε από τώρα για αυτά που θα έρθουν το επόμενο διάστημα! Γάμος στα ξαφνικά; Δουλειά στα ξένα; Αμέτρητες οι εκπλήξεις του φθινοπώρου. Αποφύγετε το φλερτ εντός εργασίας, γιατί πάντα στο τέλος κάποιος φεύγει. Μην είστε εσείς! Το νου σας!

Καρκίνος
Μυστήριος ο Σεπτέμβρης για εσάς, το σύμπαν έχει σκοπό να σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια και να προβληματιστείτε πολύ για την πορεία της ζωής σας! Ενώ στην αρχή του μήνα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, βόλτες με τα φιλαράκια, συζητήσεις από εδώ και από εκεί, ξαφνικά αλλάζει το σκηνικό, γιατί ο Ερμής έχει σχέδιο! Το ταμείο είναι μείον ή αδειάζει με γοργούς ρυθμούς, που σημαίνει πως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε αναλόγως, να σώσετε ότι μπορείτε ή ακόμα να προβείτε σε ενέργειες πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες! Περιουσιακά ζητήματα σας στρεσάρουν απίστευτα και πρέπει να τα διαχειριστείτε άμεσα προκειμένου να μη χάσετε τον ύπνο σας! Φταίτε, δε φταίτε, τις λύσεις εσείς θα χρειαστεί να τις βρείτε και να επιμείνετε σε αυτές, ανεξάρτητα από τις απόψεις του συντρόφου σας και της οικογένειάς σας! Όλα τα έχει η Μαριορή ο φερετζές της λείπει, δηλαδή η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας θέλει φουλ στον έρωτα και στο πάθος! Η επιθυμία του έρωτα γίνεται έντονη, που σημαίνει αγκαλιές, φιλιά, πάθος.. και λίγο δράμα! Ταινία του Χόλυγουντ η ζωή σας!

Λέων
Λιονταράκια μου τρελά και αλλοπαρμένα ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας πολύ μυστήριος για εσάς! Στην περίπτωση τη δική σας ισχύει το «όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα», οπότε αν σας προτείνουν μια νέα εργασία με περισσότερα χρήματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ψαχτείτε μέχρι εκεί που δε φτάνει, γιατί κρίμα είναι να χάσετε τη δουλειά σας, για φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες! Το να φτιάξετε μια οικογενειακή επιχείρηση είναι ίσως το χειρότερο σενάριο! Ο Άρης και ο Ερμής έχουν ορεξούλες, ρίχνουν λάδι στη φωτιά και προκαλούν ξεσπάσματα άνευ προηγουμένου, γιατί απλά δε μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν, διαπιστώνετε πως δε συμμερίζονται τον ενθουσιασμό σας και γενικά τρώτε πόρτα στις παιδικές σας φανταστικές επιθυμίες! Αρκετοί θέλετε να πάρετε τα βουνά, να εξαφανιστείτε από παντού, να χωρίσετε, να γίνετε φαντάσματα, να όμως που το σύμπαν δε θα σας κάνει καμία τέτοια χάρη! Πείτε ένα ευχαριστώ για όλα τα καλά που έχετε και παλέψτε για να τα διατηρήσετε!

Παρθένος
Μυστήριος ο Σεπτέμβρης για εσάς, αφού ο Ποσειδώνας έχει ορεξούλες και ρίχνει μπόλικη στάχτη στα ματάκια σας! Τα χρήματα μια που έρχονται και μια που φεύγουν, που σημαίνει πως ότι και αν κάνετε θα είστε άφραγκοι για πολλές μέρες ακόμα! Αν λοιπόν δεν έχετε κάνει καλό κουμάντο, τότε πολύ ζόρικα τα πράγματα για εσάς! Και πέντε φράγκα να έχετε στην άκρη, θα τα ξοδέψετε γιατί ξαφνικά οι επιθυμίες σας είναι αμέτρητες και σας πιάνει και μια παραζάλη τύπου μια ζωή την έχετε, δε πειράζει! Μπορεί να έχετε γενέθλια τον μήνα αυτόν, όμως αυτό δε σημαίνει πως είστε άτρωτοι, ούτε πως τα δώρα που θα λάβετε μπόλικα, ίσως και χρηματικά! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φέρνει τον έρωτα στη ζωή σας, που σημαίνει πως νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν, ή κάποια γνωστή ύπαρξη να αποκαλύψει τα συναισθήματά του και να νιώσετε πως αρέσετε πολύ! Να θυμίσω πως το νηστικό αρκούδι δε χορεύει, οπότε προσπαθήστε να είστε ισορροπημένοι για να μπορέσετε να απολαύσετε τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν! Ο Άρης σας δίνει πίκρα, η Αφροδίτη μπόλικη γλύκα!

Ζυγός
Ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, γιατί είτε η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, είτε μετά στον Σκορπιό, εσείς βγαίνετε κερδισμένοι κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Έναν γάμο μυρίζομαι για αρκετούς από εσάς εκεί έξω! Σας κάνουν την πρόταση; Την κάνετε εσείς; Πάντως κουφέτα θα φάμε σε κάθε περίπτωση! Ο Άρης είναι ένα βάσανο μεγάλο, αλλά τούτη τη φορά σας δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση και σας κάνει τέρμα αποφασιστικούς για τις επιλογές σας! Οπότε όπως φαίνεται δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, ούτε καν τον Ερμή που προς τα τέλη του μήνα γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας! Δε πιστεύω να αλλάξετε γνώμη για θέματα ερωτικά και επαγγελματικά, γιατί έτσι θα πέσετε από μόνοι σας στην παγίδα που εσείς θα φτιάξετε με πολύ μεγάλη ευκολία! Κάποιοι μπορεί να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, γιατί το έχετε μεγάλη ανάγκη πριν έρθουν οι κρύες μέρες του χειμώνα! Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που σας δείχνει το τι πρόκειται να ξημερώσει αύριο, μεθαύριο, οπότε μη μένετε και εσείς με σταυρωμένα τα χέρια! Κουνήστε το δαχτυλάκι σας!

Σκορπιός
Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που μοιράζει αμέτρητες ανησυχίες σε εσάς και σας βάζει σε μυστήρια διαδικασία! Φοράτε τα μαύρα σας γυαλιά, την καμπαρντίνα σας και γίνεστε οι κατάσκοποι της παρέας! Ο Ερμής και ο Άρης φταίνε για όλα, οπότε ανεξάρτητα από το τι σκοπεύετε να κάνετε, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό είναι να μη γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό! Ως συνήθως ζηλεύουν τις επιτυχίες σας, οπότε καλό είναι να εξαφανιστείτε τις μέρες αυτές, να δουλέψετε μονάχοι τους στόχους και τα όνειρά σας και να κλείσετε ακόμα και τα τηλέφωνα αν χρειαστεί! Το νου σας, γιατί ακόμα και τα φιλαράκια σας, μπορεί να θελήσουν να σας σκάψουν τον λάκκο και να σας χώσουν μέσα, γιατί οι ιδέες σας αρέσουν και θεωρούν πως μπορούν να τις πραγματοποιήσουν για τον εαυτό τους! Νομίζουν! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια ωραία αφορμή, για να δώσετε λίγη παραπάνω σημασία στον έρωτα! Το μενού λοιπόν έχει, μια ερωτική περιπέτεια με ημερομηνία λήξης φυσικά! Ζήστε την εμπειρία και όσα πάνε και όσα έρθουν!

Τοξότης
Ζόρικος ο Σεπτέμβρης για εσάς, προκύπτουν δυσκολίες απρόβλεπτες στον επαγγελματικό τομέα! Μπορεί να έχετε δώσει τα χέρια, μπορεί να έχετε υπογράψει συμφωνίες, μπορεί να έχετε δουλέψει πάνω σε ένα νέο project, όμως κάποιος δίνει εντολή να πατήσετε φρένο, που σημαίνει πως τσάμπα ο κόπος; Το σκηνικό είναι απογοητευτικό, εξοργιστικό και όντως θα τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας! Ο Άρης προφανώς θέλει να δει κατά πόσο πολύ αγαπάτε τη δουλειά σας, αν είστε πιστοί σε αυτή και αν έχετε τη διάθεση να το παλέψετε μέχρι εκεί που δε πάει! Καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια, η Αφροδίτη ας πούμε πέρασε και δε σας ακούμπησε καθόλου! Δε πειράζει, ο σκοπός είναι να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα και να μπει το νερό στο αυλάκι, γιατί η δουλειά πάνω από όλα και το μέλλον σας! Ο Ερμής προς τα τέλη του μήνα γυρίζει ανάδρομος που σημαίνει, πως ξαφνικά πολλά ήταν λόγια του αέρα, τσάμπα τραβήξατε μεγάλη στεναχώρια, όλα προχωράνε κανονικά σα να μη συνέβη τίποτα! Και μετά ο ζουρλομανδύας!

Αιγόκερως
Μια που μπήκε Σεπτέμβρης, μια που τα κεφάλια μέσα! Πάει το καλοκαιράκι αυτό ήταν, να ήταν και άλλο, αλλά από εδώ και πέρα έχει εργασία και χαρά ή μήπως παραζάλη! Είστε οι εργασιομανείς της παρέας, οπότε η νέα σεζόν, έχει νέους στόχους, ακόμα πιο δύσκολους και εσείς στο κυνήγι της επιτυχίας! Η επιστροφή στα γνωστά είναι κάπως απογοητευτική γιατί ξεκινάτε πάλι από την αρχή, να μπει το νερό στο αυλάκι, να κλείσετε εκκρεμότητες για να μπορέσετε να πάτε στο επόμενο level! Μη περιμένετε θαύματα από τους άλλους, γνωρίζετε πολύ καλά πως εσείς έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα πάντα όλα, οπότε γίνεστε και οι σκληροί της παρέας, διώχνετε μακριά κάθε σκέψη για εκείνο το «δε βαριέσαι βρε αδερφέ»! Ο Ερμής σας τα κάνει λίγο μούτι, αφού γυρίζει ανάδρομος στα τέλη του μήνα, οπότε πατάει ένα τρελό φρένο στα φιλόδοξα σχέδιά σας και σας ανεβάζει πυρετό κανονικά! Οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν, πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, για αυτό και εσείς προσαρμοστείτε και παίξτε το τρελίτσα μέχρι εκεί που σας παίρνει! Καλέ ο έρωτας πού πήγε;

Υδροχόος
Πιο καλή η μοναξιά και ακόμα καλύτερη η κορυφή σε επαγγελματικό επίπεδο! Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που σας θέλει φουλ απορροφημένους με τη δουλειά σας! Θέλετε οπωσδήποτε να είστε μέσα στο παιχνίδι, να είστε Νο1, οι καλύτεροι και να κάνετε ένα εκθαμβωτικό restart για τη νέα σεζόν και για την τελευταία του έτους! Όλα θα τα καταφέρετε με πολύ μεγάλη επιτυχία, αρκεί να κάνετε δημόσιες σχέσεις, αρκεί να είστε αγαπητοί στο περιβάλλον σας! Πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις, μπείτε σε ένα αεροπλάνο και εξαφανιστείτε, γιατί πρέπει να ξεκουραστεί ο εγκέφαλό σας, να ανανεωθείτε μέσα από διαφορετικές εικόνες, να εμπνευστείτε από κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί έτσι θα γεμίσετε το ρεζερβουάρ σας με μπόλικη θετική ενέργεια και φαντασία! Ο Κρόνος βέβαια, βάζει τρικλοποδιές σε πλάνα δοκιμασμένα, σε σχέδια που έχουν υλοποιηθεί κατά επανάληψη τα προηγούμενα έτη, γιατί κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία! Πώς άλλωστε θα σκαρφιστείτε κάτι πρωτότυπο και πολύ διαφορετικό; Δημόσιες σχέσεις λοιπόν με πρόσωπα που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν!

Ιχθύες 
Ο Σεπτέμβρης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς! Ερωτικά θέματα σας βασανίζουν, από την μια θέλετε να είστε ελεύθεροι, ωραίοι και μοιραίοι και από την άλλη καλά θα ήταν να υπήρχε ένας σύντροφος μέσα στη ζωή σας! Άντε να δούμε.. ποιος θα τρελαθεί στο τέλος! Ο Άρης είναι ο λόγος που νιώθετε έτσι, δηλαδή σας πιέζει να πάρετε τις αποφάσεις σας, να τις τηρήσετε κιόλας και να μη κάνετε πίσω με τίποτα, κυρίως εσείς που έχετε βασανιστεί με θέματα χωρισμού! Βαστάτε γερά, γιατί άμα το γυαλί ραγίσει μετά δε ξανά κολλά! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 11/09 και μετά, που σημαίνει πως μια γνωριμία μπορεί να προκύψει στα ξαφνικά και να νιώσετε ερωτευμένοι ξανά μετά από πολύ καιρό! Οπότε μη βιάζεστε να δεχτείτε πίσω κάποιον που διώξατε προχθές! Το φινάλε του μήνα άκρως επεισοδιακό, από τη μια η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, από την άλλη ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, σίγουρα θα μπερδέψετε τα μπούτια σας και μετά οι συνέπειες των πράξεών σας! Όχι στα πισωγυρίσματα, ναι στα ξεκάθαρα αντίο! Omg!

magicfariel

Φωτογραφία από Anatoly777 από το Pixabay