Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια: Το ταξίδι της Αφροδίτης στον Σκορπιό, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ώρες ατελείωτες γράφω για την Αφροδίτη και το ταξίδι της στον Σκορπιό και μπορώ να εξομολογηθώ, πως πέτυχε το αστρολογικό συμβάν, σε έναν από τους ωραιότερους μήνες του χρόνου, τον Σεπτέμβρη! (11/09)

Εντάξει, μπορεί στο σύμπαν να γίνεται της μουρλής το κάγκελο, νέα σεζόν με πόσους ανάδρομους πλανήτες, αλλά η δύναμη του Σκορπιού είναι τόσο δυνατή και αξεπέραστη, που δε πτοείται από τα εμπόδια που του βάζουν! Αντιθέτως του αρέσουν τα δύσκολα γιατί μετά η απόλαυση της νίκης είναι πιο σπουδαία και μεγάλη!

Ο Σεπτέμβρης λοιπόν, μπορεί να είναι ένας ζόρικος μήνας, όμως κρύβει πολύ ερωτισμό, μπόλικο ρομαντισμό, είναι η εποχή που έχουμε την επιθυμία να ζήσουμε ένα όμορφο όνειρο! Κάποιοι να αγαπήσουν το σύντροφό τους ξανά από την αρχή, κάποιοι να αποκτήσουν μια παρέα για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που μαζεύουν εμπειρίες, για να έχουν να μιλούν για αυτές, καλά, ήδη έφαγαν κόκκινη κάρτα! 😅..

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, επιθυμεί να υπάρχει και ο έρωτας στο πλάνο της ζωής μας! Δε τη νοιάζει η διάρκεια, αποζητά όμως το φλερτ, το παιχνίδι, τις πονηρές ματιές, τις αταξίες, τις σαρκικές απολαύσεις! Ο σκοπός της είναι να μας θυμίσει, πως καλές οι δουλειές, καλό και το χρήμα, ωραίο το κυνήγι του θησαυρού, αλλά δίχως έρωτα, τίποτα από όλα αυτά δεν έχουν νόημα! Αλλάζει μαγικά τις προτεραιότητές μας.. γιατί πεθαίνει για καυτά φιλιά στο λαιμό.. κάτω από τα αστέρια και το φεγγάρι το λαμπερό!
Το πάθος το διάστημα αυτό πρωταγωνιστεί σε κάθε περίπτωση! Παθιαζόμαστε με τη δουλειά μας, με το χρήμα, με το σώμα μας, με το «Εγώ» μας, όπως φαίνεται, όμως δε φτάνει μόνο αυτό! Ας παθιαστούμε και με τον σύντροφό μας.. και με το πρόσωπο που μας αρέσει.. με μια ανθρώπινη ψυχή, με ένα σώμα, με ένα μυαλό, γιατί η έμπνευση, η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία, τα όνειρα, πηγάζουν από την ανταλλαγή των όμορφων συναισθημάτων. Απο την αγάπη που νιώθουμε όταν την προσφέρουμε και μας την επιστρέφουν πάλι πίσω! Στην αρχή ο έρωτας, μετά η αγάπη και μετά τα θαύματα!

φιλάκια.. 💋


Κριός 
Ο Σεπτέμβρης από τις 11/09 και μέχρι τα τέλη του, σας μεταμορφώνει σε πολύ ερωτικά πλασματάκια! Ξαφνικά έχετε απίστευτη όρεξη για φλερτ, πονηρές ματιές και χαμόγελα! Σα να διώχνετε μακριά τα μαύρα σύννεφα, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας και αγκαλιάζετε το σύντροφό σας με μεγάλη θέρμη! Η φαντασία σας καλπάζει και ίσως να θελήσετε να μάθετε περισσότερα από το βιβλίο του Κάμα Σούτρα! Καιρός να πάρει το κρεβάτι σας φωτιά! Το νου σας στις 17/09 μη τα θέλετε όλα δικά σας! Αφήστε και κάποιον άλλον να πρωταγωνιστήσει στο παιχνίδι του έρωτα! Να έχετε στην άκρη του μυαλού σας, πως ο έρωτας θέλει και την τσέπη γεμάτη! Δηλαδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει! Οπότε γύρω στις 23/09 μπορεί να προκύψουν καβγαδάκια για θέματα χρημάτων και να σας το χαλάσουν για λίγο το όνειρο! Ο Ποσειδώνας φλερτάρει με την Αφροδίτη στα τέλη του μήνα, οπότε το φινάλε του μήνα σας βρίσκει μέσα στα μέλια και τις ρομαντζάδες! Απολαύστε το! 

Ταύρος 
Αν και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που το μενού έχει εργασία και χαρά, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, μπαίνει σφήνα στα σχέδιά σας και προσθέτει τις χαρές του έρωτα στο πρόγραμμα, με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο! Αρέσετε πολύ σε διάφορες υπάρξεις εκεί έξω και θα σας το δείξουν, να είστε σίγουροι για αυτό! Βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σας, παίρνετε τα πάνω σας και ξαφνικά οι επιθυμίες σας αλλάζουν! Γίνονται ιδιαίτερα ερωτικές και εσείς φωτιά που καίει! Οι δεσμευμένοι προτιμήστε εκεί γύρω στις 17/09, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας! Μη δίνετε αφορμές για καβγαδάκια! Μέρα φουλ στις ερωτικές εκπλήξεις είναι στις 19/09, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Εννοείται πως κρατάτε μικρό καλάθι σε κάθε περίπτωση, το ζείτε βέβαια, αλλά μη τρέξετε να αγοράσετε και νυφικό! Να αποφύγετε τα πείσματα στις 23/09, γιατί το φινάλε του μήνα, σας θέλει χέρι-χέρι με τον εκλεκτό της καρδιάς σας!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό προκαλεί πολύ μυστήριο στην περίπτωση τη δική σας! Μπορεί να είστε και οι πρωταγωνιστές των ημερών, μια ψυχή να σας κάνει πρόταση γάμου και να ξαφνιαστείτε ευχάριστα, ίσως και δυσάρεστα! Τουλάχιστον μέχρι τις 17/09 θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, να τεστάρετε τον εαυτό σας, κατά πόσο ερωτευμένοι είστε, κατά πόσο ικανοποιημένοι είστε από τη σχέση σας, τον σύντροφό σας, γιατί ξαφνικά σα να ξενερώνετε ένα πράγμα! Ως Δίδυμοι λοιπόν, η μια σας η πλευρά προτιμά τις ελευθερίες, τα παιχνίδια, τα φλερτ και τα πειράγματα μια διάφορες υπάρξεις και η άλλη σας πλευρά αποζητά μια μόνιμη σχέση, που θα αράξετε επιτέλους! Αν τα βρουν οι δυο σας πλευρές, τότε πρόκειται για θαύμα! Η Αφροδίτη όμως αφορά και το χρήμα! Από τις 20/09 και μετά η προσοχή σας στρέφεται στις επαγγελματικές σας τις δραστηριότητες και στα χρήματα που σας οφείλουν! Γκρινιάζετε για τα κεκτημένα σας και γίνεστε πολύ κακά παιδιά, προκειμένου να γίνει το δικό σας! Υπάρχει ελπίδα!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από σήμερα στον Σκορπιό, εννοείται πως σας επηρεάζει άμεσα, μη πω πως ο έρωτας θα σας χτυπήσει κατακούτελα κάποια στιγμή, τόσες μέρες έχει ο μήνας! Ξαφνικά θα φλέγεστε ένα πράμα, η φαντασία σας θα καλπάσει, οι επιθυμίες σας γίνονται πιο έντονες, σας έρχεται μια απίστευτη όρεξη για αγάπες και λουλούδια, ακόμα και για πιο wild καταστάσεις! Τυχεροί οι δεσμευμένοι της παρέας, υπέρ τυχερός ο σύντροφός σας, που θα τρίβει τα μάτια του! Είστε εσείς, ή κάποιοι άλλοι;;; Όσο για τους ελεύθερους Καρκίνους, θα κάνετε εμφάνιση στα στέκια σας, στις παρέες σας, στα γνώριμα τα μέρη, γιατί η όρεξη για φλερτ είναι απίστευτα μεγάλη! Πρέπει να ανταλλάξετε ματιές και χαμόγελα, γιατί πώς αλλιώς θα φτιάξει το ψυχολογικό; Βέβαια, γύρω στις 17/09 στραβώνει λίγο η Αφροδίτη, οπότε μπορεί εσείς να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, δεν είναι όμως οι άλλοι! Αν σας απορρίψουν μη τα βάψετε μαύρα! Από τις 20/09 και μετά όμως, το σύμπαν σας ξετρελαίνει συναισθηματικά, φλογεροί από κάθε άποψη, παίρνετε τις αποφάσεις σας και κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο πικάντικη, πιο μαγική, πιο φανταστική και ονειροπαρμένη!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φέρνει κάποιες σκοτούρες, αλλά θα τις προσπεράσετε με πολύ μεγάλη επιτυχία! Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός, πως βρίσκετε πάλι την όρεξη για να φλερτάρετε με το σύμπαν όλο! Αποζητάτε την επιβεβαίωση από διάφορες ψυχές, είτε έχετε σκοπό να πάτε παραπέρα, είτε όχι! Βέβαια αρκετά μοναχικά Λιοντάρια, γυρεύετε εκείνο το πρόσωπο που θα χουχουλιάσετε στο σπιτάκι σας τις κρύες ημέρες του χειμώνα! Αντιλαμβάνεστε οι δεσμευμένοι της παρέας, πως θα γίνετε τέρμα σπιτόγατοι το επόμενο διάστημα και ω ναι το μενού έχει πολλές αγάπες και λουλούδια! Βλέπω τις πρώτες είκοσι μέρες να έχετε όρεξη για σεργιάνι και τις υπόλοιπες να ετοιμάζετε τη φωλίτσα σας! Η Αφροδίτη έχει τις μαύρες της στις 17/09, ένα ερωτικό καβγαδάκι φέρνει τα μαύρα σύννεφα, αλλά στο χέρι σας είναι το αν θα κρατήσετε μούτρα για μέρες ή όχι! Η Αφροδίτη σας τρέχει κιόλας, γιατί η φωλίτσα σας, μπορεί να χρειάζεται μαστορέματα και ξαφνικά να πιάσετε το μυστρί! Τι θα πρώτο κάνετε; Μου λέτε;

Παρθένος
Το απρόβλεπτο είναι και το πιο ωραίο, να περιμένετε να συμβούν τα πάντα όλα μέσα στις ημέρες του Σεπτέμβρη με την Αφροδίτη στον Σκορπιό! Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως γίνεστε πιο μυστήριοι, πιο γοητευτικοί, περισσότερο αινιγματικοί και αυτό αρέσει! Σας φλερτάρουν με κάθε τρόπο, το απολαμβάνετε και το δείχνετε κιόλας! Φτιάξτε βαλιτσούλα, γιατί ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής είναι μέσα στο πρόγραμμα, ακόμα και για ένα ΣΚ! Από εκεί που δε το περιμένετε, από εκεί θα σας έρθει, ο έρωτας, για αυτόν μιλάμε τόση ώρα! Μέσα από παρέες, από διάφορες δραστηριότητες που έχετε, θα εμφανιστεί το μαναράκι που θα σας απογειώσει στα ξαφνικά! Τυχεροί οι δεσμευμένοι της παρέας, το κρεβάτι σας παίρνει φωτιά, είτε το επιδιώξετε, είτε όχι! Ενώ ο Κρόνος γίνεται πολύ αυστηρός με την Αφροδίτη στις 17/09, εσάς σας στρώνει το δρόμο με ροδοπέταλα και σας παροτρύνει να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα και να το απολαύσετε κιόλας! Προς τα τέλη του μήνα, ο έρωτας γίνεται πονηρός και σας μπλέκει σε περιπέτειες! Ποσειδώνας είναι αυτός..!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, φέρνει σκοτούρες οικονομικές! Τις αγάπες και τα λουλούδια τα προκαλούν ο Κρόνος και ο Δίας από τον Υδροχόο! Του λωλού μπορώ να πω, αλλά πάλι καλά που το σύμπαν σας θέλει φουλ ερωτευμένους και έτοιμους ή να κάνετε μια πρόταση γάμου ή να πείτε το περιβόητο ναι (yes I do!). Φροντίστε να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά, να πιάσετε το ταίρι σας αγκαζέ και να εξαφανιστείτε έστω για λίγες ημέρες! Ο Σεπτέμβρης ναι μεν ξεκίνησε με φθινοπωρινές διαθέσεις, αλλά κρύβει ακόμα το ζεστό καλοκαιράκι στην καρδιά του.. Γλυκό και φουλ ρομαντικό το σκηνικό! Τυχεροί λοιπόν όσοι έχετε έναν σύντροφο! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ναι μεν έχετε τη διάθεση για φλερτ και βόλτες από εδώ και από εκεί, να όμως που σας το χαλούν το όνειρο οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες! Η Αφροδίτη φωνάζει «τέρμα οι σπατάλες», μη χαλάτε ότι μαζέψατε με τόσο κόπο! Ίσως να χρειαστεί να επενδύσετε αργότερα σε ένα νέο project και να έρθετε σε δύσκολη θέση! Αποφύγετε να δανείσετε λεφτά. Με shopping therapy τελειώνει ο μήνας!

Σκορπιός 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μετά από πολύ καιρό! Τι ευτυχία είναι τούτη; Καιρός λοιπόν να νιώσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Ο Σεπτέμβρης είναι ιδανικός μήνας από όλες τις απόψεις, για να λάμψετε με την παρουσία σας οπουδήποτε βρεθείτε και σταθείτε! Γοητευτικοί, σαγηνευτικοί, ιδιαίτερα θερμοί, τις μέρες αυτές θα αποζητήσετε να ικανοποιήσετε τις μυστήριες ερωτικές σας επιθυμίες! Το θέμα είναι πως ξεσηκώνεστε για συναντήσεις με ανθρώπους που κανείς δε γνωρίζει πως υπάρχουν μέσα στη ζωή σας! Προτιμάτε να κάνετε το κομμάτι σας δίχως να μάθει κανείς τίποτα για αυτό! Είναι σίγουρα ερωτικό, ίσως να είναι και κάτι ιδιαίτερα προσωπικό, πού να εξηγείτε τώρα το πώς και το γιατί; Το διάστημα αυτό, αρκετοί Σκορπιοί ακολουθείτε την καρδιά σας, σας μαγεύει ένα πράγμα και προτιμάτε σχέσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Προσπαθήστε να φλερτάρετε τίμια γιατί στις 17/09 ο Κρόνος παρέα με την Αφροδίτη τεστάρουν τα συναισθήματά σας! Αν έχετε άλλες βλέψεις πλην του έρωτα και της αγάπης, δε θα σας βγει με τίποτα! Ο Ουρανός όμως ξεσκεπάζει την αλήθεια και συγκλονίζεστε με αυτήν! Το φινάλε του Σεπτέμβρη σας θέλει μέσα στις γλύκες και στα σορόπια! Απίστευτο;

Τοξότης
Καλέ, να είστε σίγουροι πως θα μπλέξετε τα μπούτια σας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό! Από τη μια είστε μαγκωμένοι και δεν έχετε καμία όρεξη για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια και από την άλλη έξω καρδιά και με μια απίστευτη διάθεση για βόλτες και νέες γνωριμίες! Η επιθυμία σας είναι να έρθετε σε επαφή με το άγνωστο, γιατί σας εμπνέει, σας ανανεώνει και φέρνει το χαμόγελο στα χείλη σας! Και εντάξει αν ανήκετε στους ελεύθερους και ωραίους της παρέας! Ζαβολιές μυρίζομαι, αταξίες και μυστικά! Το να μεταμορφωθείτε σε μια πεταλουδίτσα είναι πολύ όμορφο, αθώο επίσης, όμως όσο ανάλαφρα βλέπετε εσείς τη δουλειά, άλλο τόσο ανάλαφρα τη βλέπουν και οι επιλογές σας! Μην ελπίζετε για κανένα μεθαύριο! Καλό είναι τις μέρες αυτές, να κρύβετε την ευτυχία σας, να μη λέτε τα ερωτικά σας τα μυστικά σε κανέναν, γιατί όσα λιγότερα γνωρίζουν για εσάς, τόσο το καλύτερο! Γύρω στις 17/09 ο Κρόνος μαζί με την Αφροδίτη σας φέρνουν το «μήλο» εκείνο που έφαγε η Εύα και δε θέλει και πολύ να το δαγκώσετε! Μετά; Το χάος! Από τις 20/09 και μετά ξαφνικά φλέγεται η καρδιά σας και ξεφεύγετε συναισθηματικά! Ο Ποσειδώνας να ξέρετε έχει τον τελευταίο λόγο.. που είναι τέρμα γλυκανάλατος!

Αιγόκερως
Αν ήσασταν Στρουμφάκι, θα είχατε το όνομα του Γκρινιάρη! Τέτοια κάνει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε εσάς! Το ένα σας μυρίζει, το άλλο όχι και τόσο, νιώθετε ανικανοποίητοι από την ερωτική σας τη ζωή είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Μια ξεπερνάτε ότι σας βαραίνει τη ψυχή, μια τα θυμάστε ξανά και φτου πάλι από την αρχή! Τις μέρες αυτές του Σεπτέμβρη, το ρίχνετε στις βόλτες, παρέα με τα φιλαράκια σας και αφήνετε το θέμα του έρωτα στη τύχη του! Μπορεί να δείχνετε απρόθυμοι για αγάπες και λουλούδια, όμως προτιμάτε τις σαρκικές απολαύσεις! Που σημαίνει πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οι πράξεις έχουν μεγαλύτερο νόημα, άντε να δούμε ποιος θα βγάλει άκρη με εσάς! Ακόμα και έτσι αρέσετε πολύ, σε παράξενες υπάρξεις κυρίως, οπότε το παιχνίδι σας είναι μυστήριο και ακατάλληλο για ανηλίκους! Ο Κρόνος τεστάρει τα συναισθήματά σας, γύρω στις 17/09, ο λόγος που αγαπάτε είναι από καρδιάς, ή για το χρήμα; Και όσο οι μέρες περνούν αλλάζει το σκηνικό, αφού ο Ουρανός σας κάνει απρόβλεπτους πολύ και περίεργους επίσης! Θέλετε να ανακατευτείτε με το άγνωστο και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες!

Υδροχόος
Και τα νέα είναι πως ή παντρεύεστε και νοικοκυρεύεστε, ή που ακολουθείτε την καρδιά σας και ζείτε έναν έρωτα μεγάλο και τρανό! Διαλέξτε και πάρτε! Ναι, το ξέρουμε πως σε ύψιστη προτεραιότητα είναι τα επαγγελματικά σας, όμως υπάρχει και ο έρωτας, που όσο τον διώχνετε μακριά, άλλο τόσο σας γίνεται στενός κορσές! Βάζει ο Άρης το χεράκι του και ξαφνικά φλέγεστε από ερωτισμό, αποζητάτε τη σαρκική απόλαυση σε κάθε περίπτωση! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, ναι μεν σας θέλει φλογερούς εραστές, όμως σας θέλει και σκληρούς παίχτες στη δουλειά! Πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, πριν δώσετε τα χέρια, μπείτε σε ένα αεροπλάνο και εξαφανιστείτε! Ένα ταξιδάκι αναψυχής, είναι ότι πρέπει για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Πρώτα θα ξεκουραστεί το σώμα σας, μετά το μυαλό σας και μετά θα έρθουν οι απαντήσεις από μόνες τους! Γύρω στις 17/09 γυαλίζει λίγο το ματάκι σας, αφού κάποιες υποσχέσεις που σας έδωσαν, ίσως να ήταν λόγια του αέρα! Ο ανταγωνισμός και η ζήλεια, δε κρύβονται χρυσά μου! Μαζέψτε τα χρήματα που σας οφείλουν, μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη, για να είστε ανεξάρτητοι στις αποφάσεις που θα λάβετε! Κατά βάθος μη στηρίζεστε σε κανέναν!

Ιχθύες
Είστε οι πρωταγωνιστές σε μια από τις κλασικές ερωτικές ελληνικές ταινίες! Έρωτας, ίντριγκα, εντάσεις και φουλ σαρκικές απολαύσεις! Με ένα πρόσωπο εννοείται, μη πηγαίνει το μυαλό σας αλλού, να όμως που με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα το γράψετε και πάλι το σενάριο, να είστε σίγουροι για αυτό! Εκεί που αγαπιέστε φουλ, εκεί προκύπτει και το μίσος, πόσο κοντά είναι αυτά τα συναισθήματα! Δράματα, κλάματα, ιστορίες για αγρίους και μετά τσουπ αγκαλίτσες και φιλάκια! Του λωλού και πόσο σας ταιριάζει! Να αυτά δε μπορώ χαχα! Ο Κρόνος στις 17/09 σας κάνει κόνξες, θέλει να δει κατά πόσο σας αρέσει ο σύντροφός σας ή το νέο σας φλερτ! Εσείς θα ζητάτε διάφορα και οι άλλοι δε θα σας δίνουν τίποτα! Εξοργιστικό έτσι; Ο σκοπός δεν είναι να πέσετε στα πατώματα, αλλά να το παλέψετε! Μετά τις 20/09 σας κάνουν τα χατίρια και ξετρελαίνεστε από χαρά! Και κάπως έτσι γίνεστε άγαρμποι και ανώριμοι και αντί τα πράγματα να φτιάξουν, ίσως να σας βάλουν τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο! Κλασικοί Ιχθύες! Το φινάλε του μήνα όμως, η Αφροδίτη σας απογειώνει ερωτικά, ζείτε το όνειρο, που σημαίνει πως επιτέλους έρωτας και ξερό ψωμί!

magicfariel

Φωτογραφία από Lars Peter Witt από το Pixabay