Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 18/09/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται ο Σεπτέμβρης είναι ένας πολύ λωλός μήνας, ξεκίνησε άκρως φθινοπωρινός και το ΣΚ αυτό μας κάνει τη χάρη, να φορέσουμε τα μαγιό μας και να τρέξουμε στις παραλίες, μιας που η θάλασσα είναι πολύ ζεστή! Μμμμ προβληματίζομαι γιατί ήδη η κουβερτούλα βρίσκεται στο κρεβατάκι μου.. Πώς γίνεται τη μέρα τσιτσίδι και το βράδυ καλτσούλα; Να αυτά δε μπορώ!



Ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, που λέτε τις μέρες αυτές, άντε μέχρι και αύριο τα έχει βάλει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό που σημαίνει πως έχουμε δράματα στα ξαφνικά από το πουθενά! Η αγάπη και τα όμορφα συναισθήματα τρώνε πόρτα από τον Κρόνο και η Αφροδίτη κλαίει όλη την ημέρα! Ενώ θέλουμε να πούμε το Σ’αγαπώ, να στείλουμε ένα μήνυμα τύπου «πού είσαι; Όλα καλά;» δε το κάνουμε γιατί η σκέψη της απόρριψης είναι πολύ έντονη! Φοβόμαστε μήπως τελικά το όνειρο γίνει εφιάλτης! Και εντάξει είναι αστρολογικό το θέμα, όμως η Ταυρίνα έχει άλλη άποψη!

Ο Κρόνος μπορεί να είναι αυστηρός και ακριβοδίκαιος, όμως όταν πρόκειται για έναν έρωτα μεγάλο, για την αληθινή αγάπη, τότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αρνητικές σκέψεις! Τα γνήσια και αθώα συναισθήματα έχουν τόση δύναμη που ξεπερνούν τις πιο σκοτεινές επιρροές! Οπότε λέω, why not?

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ακούστε την καρδιά σας, τι προστάζει; Αυτό να κάνετε! Να επιμείνετε κιόλας, γιατί κανείς δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αληθινή αγάπη! Εκείνη την one and only!

φιλάκια.. 


Κριός
Ωραία μέρα για να το ρίξετε στις βόλτες από εδώ και από εκεί με τα φιλαράκια σας! Βέβαια, πριν συμβεί αυτό, φροντίστε να τελειώσετε με τις δουλειές του σπιτιού το συντομότερο δυνατόν, που σημαίνει πως αναθέτετε διάφορες αρμοδιότητες στους ανθρώπους σας, προκειμένου σήμερα να ικανοποιηθούν τα χατίρια όλων! Μπορεί όμως, να τη βγάλετε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο, να κουτσομπολέψετε τα πάντα όλα! Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να αποφύγετε το shopping therapy, γιατί οι σπατάλες απαγορεύονται δια ροπάλου! Λίγο από όλα, θέλει η ημέρα και χαμόγελα επίσης!

Ταύρος
Είναι από εκείνα τα Σάββατα, που ντύνεστε ωραία και νυχτοπερπατάτε, γιατί πώς θα σας δουν να σας καμαρώσουν; Το φλερτ έχει τη τιμητική του, τα χαμόγελα και οι πονηρές ματιές, όμως κατά βάθος δεν είναι αρκετά όλα αυτά, κυρίως για εσάς που αγαπάτε μια ψυχή εκεί έξω! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος, εμποδίζουν να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Λένε, όχι ακόμα! Υπομονή! Όμως βάζουν και το χεράκι τους για εκείνα τα ερωτικά καβγαδάκια και βλέπω κάποιος να κοιμάται στον καναπέ απόψε! Ίσως να είστε εσείς αυτοί! Θέλετε τόσο πολύ να πείτε το Σ’αγαπώ.. όμως το σύμπαν σας το απαγορεύει!

Δίδυμος
Μπορεί τα έξοδα να τρέχουν, να έχετε να καλύψετε χρηματικά τα πάντα όλα, όμως δε πτοείστε με τίποτα σήμερα. Είναι Σάββατο, καλοκαιράκι ακόμα, οπότε ποιος ο λόγος να χαλάσετε τη διάθεσή σας; Άλλωστε πρώτη φορά είναι; Ξαφνικά έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια και ίσως μετά από πολύ καιρό το στοματάκι σας να στάξει μέλι, γεγονός που θα ξαφνιάσει ευχάριστα τον σύντροφό σας ή το φλερτ σας! Αναλάβετε δράση για θέματα που σας απασχολούν και βρεθείτε πρώτο μέτωπο για να έρθουν άμεσα οι λύσεις! Τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα κατά βάθος! Ίσως λάβετε και ένα δώρο!

Καρκίνος
Για ακόμα μια φορά σας βασανίζουν θέματα που έχουν προκύψει κατά επανάληψη στο παρελθόν και γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα τα αντιμετωπίσετε τώρα πια! Προκειμένου να γίνει το δικό σας, μεταμορφώνεστε σε γατούλες, ανοίγετε πάλι τις ίδιες συζητήσεις, ξανά μανά από την αρχή, ακούτε πάλι τις ίδιες απαντήσεις και μετά μουτράκια! Για να σας κάνουν τα χατίρια ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τακτική, να γίνετε ακόμα πιο γατούλες, να δώσετε περισσότερα φιλάκια στον σύντροφό σας, μπας και γίνει κανά θαύμα! Κάποιος σας δίνει λεφτά, δανεικά; Δώρο; Τα βρίσκετε στο δρόμο; Τα τυχερά της ημέρας!

Λέων
Ότι και να σας πουν σήμερα, εσείς το χαβά σας! Πεισματάρηδες, ισχυρογνώμων, ξεροκέφαλοι, θα κάνετε τα πάντα για να σας μοιράσουν ευχές κάθε τύπου! Αν θέλετε να έχετε ένα ήρεμο Σάββατο, θα πρέπει να βρείτε την υπομονή να ακούσετε τους ανθρώπους σας, να δείξετε κατανόηση στις ανάγκες τους, να κάνετε και κανά βήμα προς τα πίσω, αλλιώς σας βλέπω να κάνετε παρέα με τον εαυτό σας και να βγάζετε καπνούς από τα αυτιά! Ιδανική ημέρα για να στείλετε ερωτικά μηνυματάκια, για να φλερτάρετε με το πρόσωπο που σας αρέσει, για να το μαγέψετε με τη Λιονταρίσια γοητεία σας! Διαλέξτε και πάρτε!

Παρθένος
Βασικά ξεκινήστε από το σπιτάκι σας, που χρειάζεται μια τάξη, μια καθαριότητα και ίσως να πρέπει να πετάξετε και πράγματα που έχουν αρνητική ενέργεια ή που σας θυμίζουν ένα παρελθόν που θέλετε οπωσδήποτε να ξεχάσετε! Καλά μη πεθάνετε από την κούραση, γιατί απόψε έχει νυχτοπερπατήματα! Ένα πρόσωπο μπαίνει μέσα στη ζωή σας με το έτσι θέλω, σας φλερτάρει επίμονα και προβλέπετε η βραδιά του Σαββάτου να είναι άκρως ερωτική και αισθησιακή επίσης! Να αγοράσετε σέξι εσώρουχα, θα τα χρειαστείτε, όμως μη σηκώσετε όλο το μαγαζί!

Ζυγός
Σάββατο σήμερα, ωραία μέρα για να ξεκουραστείτε, να βολτάρετε, να νυχτοπερπατήσετε, ή ακόμα και να ταξιδέψετε έτσι επειδή ακόμα είναι καλοκαιράκι. Όσοι εργάζεστε είστε μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα, γιατί διαπιστώνετε πως με το που γυρίζετε το κεφάλι από την άλλη, πάντα βρίσκουν τον τρόπο να σας τα κάνουν μαντάρα! Οπότε οι κακοκεφιές τέτοιου τύπου είναι στο μενού της ημέρας! Όμως το σύμπαν παρέα με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, σα να υπερνικούν τις κόνξες του Κρόνου και τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα, κυρίως για τα ερωτικά σας τα ζητήματα!

Σκορπιός
Μέρα που καλά θα κάνετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και τον παράξενο τον χαρακτήρα σας και να μιλήσετε έξω από τα δόντια εκεί που πρέπει! Αν κάποιος έχει τα φόντα να σας βοηθήσει σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί, να τον καλέσετε, να επικοινωνήσετε, να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας! Χρήμα σας δίνουν, είτε επειδή σας τα οφείλουν, είτε γιατί τα χρειάζεστε για να ξελασπώσετε! Οπότε αφού τακτοποιήσετε τα σοβαρά σας τα θέματα, ας βρείτε και λίγο χρόνο για τα ερωτικά σας! Αν αγαπάτε βρείτε τον τρόπο να το μάθει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στείλτε το περιστέρι..!

Τοξότης
Σήμερα θα μαλλιάσει η γλώσσα σας από το πολύ το μπούρου – μπούρου! Ξαφνικά έρχονται και σας βρίσκουν φίλοι και γνωστοί και τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα! Σας δίνουν λύσεις σε θέματα που καιρό σας απασχολούσαν, οπότε η χαρά που θα λάβετε πολύ μεγάλη! Όπως και να έχει το θέμα, αν υπάρχει σύντροφος μέσα στη ζωή σας, κοιτάξτε να του δώσετε σημασία, γιατί αλλιώς θα έχετε μουτράκια και γκρίνια! Ο σκοπός είναι να μοιραστείτε τη χαρά σας και να βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο! Ένα φλερτ μπορεί να μη σας βγει, αλλά δε θα σκάσετε κιόλας! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές..

Αιγόκερως
Σήμερα θα κάνετε ότι θέλετε εσείς και όχι ότι θέλουν οι άλλοι! Λεφτά βλέπετε στον λογαριασμό σας και έχετε μια επιθυμία να τα ξοδέψετε για πάρτη σας φυσικά! Και εντάξει αν είστε μόνοι στη ζωή αυτήν, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, θα προκαλέσετε γκρίνια και μουρμούρα, γιατί πολύ εγωιστική η συμπεριφορά σας! Το παιχνίδι τύπου ποιος έχει τον τελευταίο λόγο, θα το παίξετε για ακόμα μια φορά, θα νικήσετε ως συνήθως, αλλά σίγουρα στο τέλος δεν έχει τού φιλάκια, ούτε χαδάκια! Φροντίστε τον εαυτό σας, το σώμα σας, την εξωτερική σας την εμφάνιση, κάντε τα beaute σας.. Ηρεμήστε!

Υδροχόος
Είστε ξεσηκωμένοι για πολλά και διάφορα, όμως να ξέρετε πως για να συμβούν, θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη! Το σύμπαν φωνάζει μέρες τώρα, πως θα πρέπει να προφυλάξετε το πορτοφόλι σας από επενδύσεις που παίζει να μη σας βγουν! Επίσης υπάρχουν πολλά λαμόγια δίπλα σας που γυρεύουν την ευκαιρία να σας φάνε το κομπόδεμα! Οπότε το νου σας! Ότι κάνετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο να το μελετήσετε πολύ προσεχτικά και ας πληρώσει κάποιος άλλος τον λογαριασμό! Ερωτικά είστε τέρμα εγωιστές, δε κάνετε καμία προσπάθεια για να βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Ως συνήθως..

Ιχθύες
Ωραία μέρα για να αράξετε το κορμί σας στο κρεβάτι και να το σηκώσετε ας πούμε την Δευτέρα! Τεμπελιές έχει το πρόγραμμα, οπότε αν έχετε κανονίσει διάφορα για σήμερα, να τα ακυρώσετε, όχι τίποτα άλλο για να μη σας ζαλίζουν στα τηλέφωνα και στη μουρμούρα! Και ο καναπές ωραίος είναι, όμως η μέρα είναι άκρως καλοκαιρινή, για αυτό ξεπεράσετε το τεμπελίκι, βάλτε μαγιό και βουρ στην παραλία! Και εκεί μπορείτε να ξεκουραστείτε, να ρίξετε έναν υπνάκο! Κρύβει μπόλικο ρομαντισμό η ημέρα, οπότε μήπως να το παίξετε γατούλες και να το ρίξετε στα γλυκόλογα;; Φιλάκια θέλετε; Ναι ή όχι;

magicfariel

Φωτογραφία από Nos Nguyen από το Pixabay