Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια: Το μαγικό Φεγγάρι του Σεπτέμβρη 2021, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αγαπώ πολύ το Φεγγάρι, κάθε φορά με μαγεύει, οπότε από χθες βασανίζομαι, ήθελα πολύ να γράψω κάτι. Πανσέληνος στα ρομαντικά ψαράκια μας, στους Ιχθύες, (21/09) τέλος Σεπτεμβρίου, λίγο πριν μπούμε στην καρδιά του φθινοπώρου. Πολύ ρομαντικό το βρίσκω, τριγυρνά και η Θεά Αφροδίτη στον Σκορπιό, ερωτικές ζαβολιές μυρίζομαι.. τουλάχιστον για μέχρι τα τέλη του μήνα!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! Και αν κάποιος έχει μπόλικα από αυτά τα ζώδια στον αστρολογικό του τον χάρτη, ποιος τη χάρη του! Θα το νιώσει το φεγγάρι στο απόλυτο! 

Η αλήθεια είναι πως το Φεγγάρι αυτό, για να κάνει τα μαγικά του, για να είναι δυνατό, συνεργάζεται με τον Ερμή που βρίσκεται στον Ζυγό και ετοιμάζεται να πεισμώσει και να θυμώσει (ανάδρομος) και να μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Όμως έχουμε ακόμα οχτώ μερούλες. Μετά δε ξέρω. Θα δείξει..
Βέβαια, ο Δίας που βρίσκεται στον Υδροχόο, αν και είναι ανάδρομος, έχει σκοπό να βοηθήσει αόρατα τον Ερμή και τα μαντάτα να είναι χαρωπά και αισιόδοξα για πολύ κόσμο εκεί έξω!

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν, πως μπορεί να προκύψει μια χαρωπή είδηση για ένα ζήτημα που κάποιοι το θεωρούσαν τελειωμένο. Να εμφανιστεί η ελπίδα ξανά είτε αφορά κάτι συναισθηματικό, είτε κάτι επαγγελματικό. Η ευκαιρία θα προκύψει σε κάποιους, γιατί ίσως να είχαν δίκιο κατά βάθος, μια φορά και έναν καιρό και το timing είναι πια σωστό, οπότε τι θα κάνει εσύ και εγώ;

Το Φεγγάρι όμως θέλει και τον Άρη στο παιχνίδι, που βρίσκεται επίσης στον Ζυγό! Είναι μέρες που θα δώσουμε το καλύτερο του εαυτού μας, όπου χρειάζεται!
Ωραία μας τα λέει το σύμπαν, όμως όταν ο Πλούτωνας παίζει μπάλα, οι υπόλοιποι σιωπούν! Για αυτό θα χρειαστεί να είμαστε μετριόφρων, ταπεινοί, συνεργάσιμοι και αν είναι να έρθει κάτι καλύτερο, καλοδεχούμενο! Η τιμιότητα και το ήθος πάνω από όλα! 

Εγώ ξέρετε τι λέω; Love is in the air..  💘

φιλάκια..

Κριός
Το Φεγγάρι αυτό σας κλείνει στον εαυτό σας και δε γνωρίζει κανείς το πώς νιώθετε και αν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο μπουμ! Οι επόμενες ημέρες είναι αφιερωμένες στη δουλειά σας. Η τελειομανία σας έχει χτυπήσει κόκκινο, γεγονός που σας στρεσάρει πολύ! 

Ταύρος
Το Φεγγάρι αυτό σας υπενθυμίζει το πόσο ωραία είναι η νυχτερινή ζωή, τα φλερτ και τα καμώματα! Τέτοιες επιθυμίες θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσετε, γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι στη δουλειά και στο πως θα είστε τύπος και υπογραμμός! Μεγάλο το δίλλημα!

Δίδυμος
Το Φεγγάρι αυτό φέρνει καβγαδάκια εντός οικείας! Το μυαλό σας είναι στη δουλειά, στο πώς θα προχωρήσετε και θα βελτιωθείτε γενικότερα. Οι λύσεις που θα βρείτε, καλό θα ήταν να είναι αποδεκτές από τους άλλους και όχι να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο..!

Καρκίνος
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει πολύ γλυκούς, στάζετε μέλι ένα πράγμα! Σα να ηρεμείτε, σα να τη βλέπετε αλλιώς τη δουλειά, πάνω από όλα ηρεμία και χαμόγελα! Αρκετοί έχετε μυστήριες ορεξούλες, θα εκπλαγεί ευχάριστα ο σύντροφός σας τις επόμενες ημέρες!

Λέων
Το Φεγγάρι αυτό σας τρελαίνει το μυαλό κυρίως με θέματα οικονομικά! Από τη μια θέλετε να ξεχυθείτε στην αγορά και να κάνετε ένα τρελό shopping therapy και από την άλλη κάποιες οφειλές σας λένε stop! Μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρια, κλασικά πράγματα!

Παρθένος 
Το Φεγγάρι αυτό θέλει ερωτικά δράματα! Ή που κάποιες σχέσεις θα γίνουν πιο δυνατές ή που θα τραβήξει ο καθένας το δρόμο του! Απόλυτες απόψεις, όμως το ζητούμενο είναι η προσωπική σας ευτυχία. Εκφράζετε τις επιθυμίες σας με κάθε ειλικρίνεια και ότι προκύψει! 

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό σας σκανδαλίζει το μυαλό και νιώθετε πως είστε σε αναμμένα κάρβουνα για μια ζαβολιά που πρέπει να γίνει, μόνο τότε θα ηρεμήσετε! Παίρνει φωτιά το κρεβάτι σας όμως κάτι σας προβληματίζει. Αφηρημένοι, προτιμάτε τις ταξιδιάρικες τις σκέψεις..

Σκορπιός
Το Φεγγάρι αυτό σας τα δίνει όλα στο πιάτο έτοιμα, όμως εσείς θα πρέπει να διαλέξτε ένα από αυτό. Δουλειά ή προσωπική ζωή; Συνήθως δεν υπάρχει χρόνος και για τα δυο, όμως ξεσηκώνεστε, έχετε τη διάθεση να ερωτοτροπήσετε Σκορπίσια και όποιος τσιμπήσει..!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό σας θέλει πιο πολύ στο σπίτι, να είστε κοντά με τους δικούς σας και όλοι μαζί να φτιάξετε μια όμορφη και ζεστή καθημερινότητα! Το θέμα είναι πως θέλετε καριέρα ή οικογένεια; Και τα δυο μαζί πως μπορείτε να τα κρατήσετε σε μια ισορροπία! Ζόρικα..

Αιγόκερως
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα παρά με οτιδήποτε άλλο! Να όμως που η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας ανεβάζει θερμοκρασία και έχετε όρεξη για ρομαντζάδες και φλερτ μυστήρια! Να λέτε την αλήθεια!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει να ονειρεύεστε μεγαλεία που κοστίζουν ακριβά! Προστατέψτε τα χρήματά σας και μη τα σκορπάτε από εδώ και από εκεί! Γράψτε σε ένα χαρτί τις σκέψεις σας, κάντε μαθηματικές πράξεις, δείτε την αλήθεια κατάματα και μετά αποφασίστε!

Ιχθύες
Το Φεγγάρι αυτό φέρνει στην επιφάνεια όλα τα υπαρξιακά θέματα που έχετε και είστε αλλού για αλλού! Ερωτικά θέματα σας ζαλίζουν το μυαλό, από τη μια τα συναισθήματά σας, από την άλλη η λογική, μπάχαλο η κατάσταση. Να πάρετε τις σωστές αποφάσεις τούτη τη φορά!

magicfariel

Φωτογραφία από _Vane_ από το Pixabay