Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια: Νέα Σελήνη στην Παρθένο, by MagicF’Ariel!

07/09/2021

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με αφορμή τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που γίνεται τα ξημερώματα, πείσμωσα η Ταυρίνα και είπα να σας γράψω, μη χαθούμε, ακόμα δε βρεθήκαμε.. χαχα! Να’ναι καλά μια ψυχή που μου σχολιάζει με δυο απλές λεξούλες, «πιο συχνά»! Πεθαίνω στα γέλια, κάθε φορά! 

Συνήθως κάθε Νέα Σελήνη, προκαλεί νέες αρχές, ανοίγει τον δρόμο για κάτι καινούριο και αφορά κυρίως τις επαγγελματικές μας ανησυχίες! Μας λέει το περιβόητο go for it, όμως υπάρχει ένα but.. έτσι για τον πονοκέφαλο!



Οι πλανήτες που σιγοντάρουν στην υπόθεση, είναι ο ανάδρομος Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου, η Αφροδίτη από όπου και αν βρίσκεται και ο ανάδρομος Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου! Με λίγα λόγια καμία σωτηρία λέμε! Πολύ σκληρό το πλανητικό σκηνικό, για να μπορέσει η Νέα Σελήνη να στρώσει ένα δρόμο γεμάτο από ροδοπέταλα!

Οι επόμενες ημέρες είναι ζόρικες κατά βάση, γιατί θα χρειαστεί με σύνεση να διαχειριστούμε αυτά που έχουμε, ότι και αν σημαίνει αυτό, για να είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε προκύψει! Δε θέλει ενθουσιασμούς, απαιτεί πολύ σοβαρή σκέψη κυρίως στα νέα ξεκινήματα και προσαρμογή στα νέα δεδομένα! Ο Πλούτωνας θα επιτρέψει την πρόοδο και την εξέλιξη που επιθυμούν ο Ουρανός και ο Δίας, μόνο όταν είναι σίγουρος πως θα συμβεί κάτι το αναγεννησιακό! Ξεφύγαμε βραδιάτικο.. έτσι δεν είναι; 

Η ταπεινή άποψη μιας Ταυρίνας είναι.. πως.. 

Ο τολμών νικά!

Ένα ρίσκο είναι η ζωή! Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει!

Το «Αν» το γνωστό “If” είναι οδυνηρό σε κάθε περίπτωση! 

..και η ζωή συνεχίζεται..

καλό βράδυ! 💖


Κριός
Το διάστημα αυτό αποφασίζετε να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και γυμναστική! Έχετε έντονη την επιθυμία να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας, να διώξετε τα κιλά του καλοκαιριού. Η Νέα Σελήνη σας παροτρύνει να πάτε στους γιατρούς για τα κλασικά check up, να πάρετε βιταμίνες, να θωρακίσετε τον οργανισμό σας, γιατί πρέπει να είστε γεροί και δυνατοί, για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας! Άλλωστε χειμώνας έρχεται!

Ταύρος
Βρίσκετε το κουράγιο να κλείσετε τις πόρτες με το ερωτικό σας παρελθόν! Διώχνετε μακριά αγάπες που μια φορά και έναν καιρό άνθισαν αλλά ίσως ποτέ να μην ευοδώθηκαν! Η Νέα Σελήνη σας δίνει τη δύναμη να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες, να πείτε το ναι σε ένα φλερτ που ίσως και να προκύψει ο έρωτας της ζωής σας! Το γλυκό καλοκαιράκι συνεχίζεται για εσάς, ως διάθεση κυρίως, για αυτό απολαύστε το!

Δίδυμος
Ζόρικες οι επόμενες ημέρες, ίσως να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Το να μένετε στο ίδιο σπίτι από ανάγκη, είναι κάτι που θα αλλάξει, είτε γιατί δε συμμετέχετε στις υποχρεώσεις που υπάρχουν, είτε γιατί έχετε βολευτεί σε μια κατάσταση που ουσιαστικά δε σας ταιριάζει! Σας στριμώχνουν και σας ζητούν τα ρέστα και εσείς πρέπει να τα δώσετε! Η Νέα Σελήνη σας ξεβολεύει, σας αναστατώνει και σας δείχνει ένα νέο δρόμο!

Καρκίνος 
Από εδώ και πέρα βάζετε σε ύψιστη προτεραιότητα την καριέρα σας, που σημαίνει πως πρώτα έχει εργασία και χαρά και μετά όλα τα άλλα! Η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει για να αναλάβετε νέα καθήκοντα, με περισσότερα χρήματα και φυσικά πιο πολλές ώρες εργασίας! Δείχνετε με κάθε τρόπο πως σε όποιον αρέσει, ας σας ακολουθήσει, σε όποιον δεν αρέσει η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα! Το ύφος σας σκληρό αλλά τέρμα αληθινό! Μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος; 

Λέων
Πολλά τα έξοδα και πνίγεστε ως συνήθως σε μια κουταλιά με νερό! Από το να γυρεύετε μια έξτρα εργασία, προτιμήστε μια πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και όλα θα πάνε καλά! Η Νέα Σελήνη σας μεταμορφώνει σε πολύ καλά παιδιά, τέρμα τα ποτά και τα ξενύχτια, τέρμα οι λιχουδιές, από εδώ και πέρα θα προτιμήσετε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής! Μια ερωτική απογοήτευση ίσως και να την βιώσετε, αφού στα δύσκολα πέφτουν οι μάσκες και τότε έρχεται η έκπληξη!

Παρθένος
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Να μια καλή ευκαιρία να κλείσετε την πόρτα σε εκείνα τα πρόσωπα που σας κλέβουν το χαμόγελο καθημερινά! Καιρός για νέες γνωριμίες, για νέες δραστηριότητες, ακόμα και για ένα ταξιδάκι, ως πινελιά για το φινάλε του καλοκαιριού! Έχετε έντονα την επιθυμία να ανακατευτείτε με άγνωστες υπάρξεις που όσο να’ναι θα έχουν πολλά νέα πράγματα να μοιραστούν μαζί σας! Αν γυρεύετε για μια νέα εργασία οι μέρες αυτές είναι ιδανικές! Ψαχτείτε λίγο..! 

Ζυγός 
Μυστήρια πολύ η Νέα Σελήνη για την περίπτωσή σας! Ξαφνικά τις επόμενες ημέρες κάνετε κάτι σκέψεις πολύ σκοτεινές, φαντάζεστε πως όλοι θέλουν το κακό σας και τους βλέπετε με μισό μάτι! Νιώθετε πως κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, ίσως να είναι έτσι, ίσως όμως και όχι! Προφανώς οι ανασφάλειες που έχετε χτυπούν κόκκινο και καλό είναι να έχετε δίπλα σας θετικούς και αισιόδοξους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να τα ξεπεράσετε όλα αυτά!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να κάνετε εκείνο το περιβόητο delete στις σχέσεις σας! Κάποιοι έχουν αποδείξει την αξία τους, κάποιοι το πόσο σκάρτοι είναι! Μέσα από διάφορες αφορμές, βρίσκετε το κουράγιο για να γίνετε ακόμα μια φορά σκληροί και απόλυτοι στο περιβάλλον σας! Κάντε χώρο για νέες υπάρξεις, είτε φιλικές, είτε ερωτικές, ακόμα και επαγγελματικές! Πρώτα εσείς θα αποδεχτείτε την αλήθεια και μετά θα συμβούν τα θαύματα! Οργανωθείτε για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια!

Τοξότης
Επαγγελματικά τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες! Η Νέα Σελήνη σας προκαλεί μια αναστάτωση, ξαφνικά σας ζητούν τα απίστευτα και η έκπληξη πολύ μεγάλη! Πείτε ναι στις προκλήσεις, μόνο αν είστε έτοιμοι να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας! Αποφύγετε γκρίνιες, μουρμούρα και το τι συνέβη μια φορά και έναν καιρό! Σας δείχνουν το χάος που κάποτε προκαλέσατε και σας ζητούν να το φτιάξετε! Ή το πολεμάτε ή τρέχετε προς την έξοδο! 

Αιγόκερως
Παίρνετε πολύ τα πάνω σας και έχετε μια απίστευτη όρεξη να ανανεωθείτε και εσωτερικά και εξωτερικά! Σε αυτό βοηθά η Νέα Σελήνη, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε νέους μικρούς στόχους, να τους πετύχετε και μετά να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, κυρίως σε θέματα σχέσεων! Γίνεστε γλυκομίλητοι, συνεργάσιμοι, τούτη τη φορά εσείς μοιράζετε θετική ενέργεια στους γύρω σας! Ως συνήθως η πάρτη σας πάνω από όλα, αλλά το αξίζετε κιόλας!

Υδροχόος
Χρυσά μου ελπίζω να έχετε μαζέψει πέντε φράγκα στην άκρη, γιατί οι επόμενες ημέρες είναι εξοργιστικές από άποψη εξόδων! Ξαφνικά σας θυμούνται οι πάντες και σας ζητούν ότι τους οφείλετε και για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επόμενα σχέδιά σας, θα χρειαστεί να πληρώσετε τον λογαριασμό μέχρι τελευταίο σεντ! Μια αποκάλυψη εις βάρος σας από άτομο έμπιστο ίσως και να συμβεί και να σοκαριστείτε! Η Νέα Σελήνη σας θέλει με το χέρι βαθιά στην τσέπη!

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη θέλει οπωσδήποτε να σας μεταμορφώσει σε έναν καλύτερο άνθρωπο! Καλό είναι να ηρεμήσετε και να παύετε να αντιδράτε με άγαρμπο τρόπο σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν! Θα χρειαστεί τις μέρες αυτές να λειτουργήσετε με την τετράγωνη λογική και ας πληγώσετε μερικούς, γιατί πάνω από όλα το συμφέρον σας! Τις επιθυμίες σας εσείς θα τις πραγματοποιήσετε, για αυτό μην προσμένετε τίποτα από τους άλλους!

magicfariel

Φωτογραφία από _Vane_ από το Pixabay