Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, (27/09) είναι ένα πολύ μυστήριο αστρολογικό γεγονός!
Ο αναποφάσιστος Ζυγός, γίνεται διπλά αναποφάσιστος και το απολαμβάνει τέρμα αυτό! Αναρωτιέμαι τόση ώρα που γράφω, αν τελικά είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους στόχους και τα μεγαλεπήβολα σχέδια που κάνουμε για λίγο πριν τελειώσει το έτος! 

Μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο παρελθόν, να συναντήσουμε παλιούς γνωστούς, να έρθουμε σε επαφή με το χαρωπό, παιδικό στοιχείο, να δούμε με καθαρή ματιά το πια η πορεία και το τι έγινε και γιατί χάσαμε το δρόμο μας; Ποιες οι εμπειρίες που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια; Ποια η γνώση; 





Εδώ είναι η παγίδα η μεγάλη.. λέω η πονηρή Ταυρίνα! 

Το ταξίδι αυτό είναι ευχάριστο για όποιον έχει κάνει εκείνο το closer! Που έχει αντιμετωπίσει και ξεπεράσει τα λάθη του! Που έχει αποδεχτεί την αλήθεια! Δεν υπάρχει άλλη εκκρεμότητα, πώς να το γράψω αλλιώς!
Όμως για τη ψυχή εκείνη που απλά έκλεισε το σεντούκι και έριξε χρυσόσκονη στα μάτια, είναι οδυνηρό! Οτιδήποτε αιωρείται στον αέρα, χρόνια και χρόνια, απαιτεί τις απαντήσεις του, θέλει να μάθει, κάτι έχει ακόμα να δώσει και να πάρει! Εδώ είναι που λέμε, «ακούω φωνές»!

Έχω καταλήξει πως όλα είναι επιλογές και συνέπειες. Κάποιες είναι σωστές οδηγούν σε ένα όμορφο μονοπάτι και κάποιες είναι τόσο λανθασμένες, που πέφτουν πάντα πάνω σε έναν τοίχο! Το ζητούμενο είναι να μάθουμε το γιατί; Αιώνιο, ενοχλητικό γιατί; 
Με κάτι τέτοιο έχουμε να κάνουμε μέχρι και τις 18/10! Κάποιους μας βρίσκει στον ερωτικό τομέα, στις σχέσεις μας γενικότερα και κάποιους στον επαγγελματικό! Χρήμα μπαίνει και χρήμα βγαίνει, ας υπάρχει σοβαρή αιτία για αυτό, γιατί ο Ζυγός είναι σπάταλος, πόσο μάλλον με έναν ανάδρομο Ερμή! Πάνε τα μαδιά! Να το ξέρετε αυτό.. 

Και πολλά άλλα .. πάντως η μεγάλη έκπληξη θα συμβεί .. λίγο πριν ο Ερμής έρθει στα ίσα του! Μιλάμε για πολύ πάθος.. φλογερό το φινάλε του! 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Το διάστημα αυτό να αποφύγετε να τάξετε λαγούς με πετραχήλια στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, το πιο πιθανό και τα δυο συγχρόνως μάλιστα! Συνεπώς ξεχάστε για λίγο αποφάσεις τύπου, συγκατοίκησης, γάμου, αρραβώνων και τα σχετικά! Γκρίνια προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής στους ήδη δεσμευμένους, προφανώς θεματάκια άλυτα από το παρελθόν, σκάνε μύτη και σας αναστατώνουν πολύ! Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά, μιας που ο «σκάρτος» συνάδελφος, ποτέ δεν άλλαξε, αντιθέτως σας προκαλεί επίτηδες προβλήματα μεγάλα!

Ταύρος
Το διάστημα αυτό είναι κάπως μυστήριο, δηλαδή αν μπορούσατε να γίνετε αόρατοι θα ήταν πολύ super! Οτιδήποτε κανονίζετε ως δια μαγείας αναβάλλεται ή ακυρώνεται και όπως φαίνεται θα μείνετε αρκετές φορές με το στόμα ανοιχτό! Το νου σας γιατί παίζει να ξεμείνετε από κινητό, υπολογιστή, αμάξι, οπότε μήπως να οργανωθείτε τώρα που είναι ακόμα νωρίς; Save σε κάθε περίπτωση και ότι άλλο φαντάζεται ο νους σας! Προφανώς σας δίνετε η ευκαιρία να ασχοληθείτε με διάφορες υποθέσεις από το παρελθόν, να ρίξετε ένα βλέφαρο, να φτιάξετε ότι χρειάζεται και να κάνετε ένα πολύ δυνατό closer!

Δίδυμος
Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει φουρτούνες στην ερωτική σας τη ζωή! Καβγαδάκια και μπόλικα απωθημένα και το παρελθόν επιστρέφει για τα καλά! Ξαφνικά δε σας αρέσει άλλο πια ο σύντροφός σας, ξαφνικά θέλετε να μείνετε μόνοι, ξαφνικά όμως προτιμάτε τα φλερτ με νέες, άγνωστες υπάρξεις! Όσα παίρνει ο άνεμος, η ζωή σας όλη! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως επιστρέφει ένα πρόσωπο, που κάποτε υπήρχε έρωτας μεγάλος και αποζητά απαντήσεις και όχι μόνο! Η αναστάτωση που θα νιώσετε πολύ μεγάλη, όμως τούτη τη φορά θα πρέπει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και μέσα από την καρδιά! Αγαπάτε, ναι ή όχι;

Καρκίνος
Ένα οικογενειακό μπάχαλο προκαλεί το γεγονός, ξαφνικά άλλα λέει η Θειά μου, άλλα ακούνε τα αυτιά μου, οπότε καιρός να μάθετε ξένες γλώσσες! Κάτι σας ταρακουνά όμως και βάζετε μυαλό στα πολύ ξαφνικά, δηλαδή το σωστό θα γίνει ο κόσμος να γυρίσει τούμπα! Πολλές οι αναλαμπές του ανάδρομου Ερμή, κάπως έτσι θα είστε μέχρι και τις 18/10! Πάντως θα βρείτε πολλές φορές την κατάλληλη στιγμή για να τα πείτε έξω από τα δόντια, για να πατήσετε πόδι, για να διορθώσετε οτιδήποτε έχει χαλάσει! Είτε αφορά τα υλικά σας τα αγαθά, είτε τις συναισθηματικές σας τις υποθέσεις! Δε κολλάτε πουθενά!

Λέων
Χαοτικές οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας από εδώ και πέρα! Πολλά αυτά που έχετε ανάγκη να ξεστομίσετε, όμως με τον ανάδρομο Ερμή, δε βρίσκετε τις κατάλληλες τις λέξεις και οι έννοιες θα αλλάζουν, οπότε αντί να μοιράζετε αγάπη στους τριγύρω, θα κάνετε το εντελώς αντίθετο! Καιρός να ξεθάψετε εκείνο το σεντούκι από το παρελθόν και να ρίξετε μια ματιά, γιατί όσο να’ναι οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, δίνουν τις απαντήσεις στα τωρινά σας τα προβλήματα! Αποφύγετε τις διάφορες αγορές, αφού παίζει να σας βγουν ελλαττωματικές και ποιος σας ακούει μετά! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας το διάστημα αυτό! Από τη μια η προσωπική σας η ζωή, από την άλλη το πορτοφόλι σας, ζόρικα τα μαντάτα του ανάδρομου Ερμή! Τις μέρες αυτές θα δώσετε λεφτά, αλλά θα εισπράξετε κιόλας, που σημαίνει πως θα χρειαστεί να πληρώσετε λογαριασμούς ακόμα και ξεχασμένους από το σύμπαν το ίδιο! Αν σας μείνει κάτι στο τέλος, να το σπαταλήσετε, αλλά χλωμό το βλέπω! Το ερωτικό σας παρελθόν, μεγάλος βραχνάς, να όμως που συνέβη και πάει πέρασε! Και πάλι επιλογή σας είναι το απο εδώ και τώρα.! Σκεφτείτε το και μη μετανιώνετε για εκείνες τις στιγμές!

Ζυγός
Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, είναι το κερασάκι στη τούρτα! Κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν, αναμνήσεις, ιστορίες βάσανα και από τη μια νιώθετε υπέροχα, από την άλλη προβληματίζεστε για εκείνο το αύριο! Τι θα μείνει και τι θα φύγει τελικά; Μέχρι και τις 18/10 να καθίσετε φρόνιμα, να μη πάρετε καμία απόφαση ζωής, είτε αφορά τα ερωτικά σας, είτε τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Παίξτε με τις εικόνες, με τα συναισθήματα, τεστάρετε τον εαυτό σας, ονειρευτείτε το μέλλον σας και μετά τα σημάδια θα φανούν! Να θυμάστε πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, οπότε λάου-λάου..! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει!

Σκορπιός
Ότι καλύτερο το σκηνικό, γιατί βρίσκετε την ευκαιρία να κλειστείτε στον εαυτό σας και να του κάνετε τόσες πολλές ερωτήσεις, εκείνες που τόσο καιρό τις φοβόσασταν! Είστε έτοιμοι να πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας και επιτέλους να του αποκαλύψετε, τον έρωτά σας τον μεγάλο! Πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση, θα τη μελετήσετε στο αθόρυβο και στα πολύ σκοτεινά και κάποια στιγμή θα κάνετε την έκπληξη και θα είναι συγκλονιστική! Το ερωτικό σας παρελθόν είναι ακόμα ενεργό και όπως φαίνεται τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα! Αναρωτηθείτε σοβαρά γιατί συμβαίνει αυτό; Οι αποφάσεις σας συγκλονιστικές!

Τοξότης
Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, έχετε μια επιθυμία να εξαφανιστείτε από παντού, ακόμα και από τα τηλέφωνα! Να ξεχάσετε επίσης το πώς να στείλετε ένα sms! Το να κάνετε ένα ταξίδι σε μια εποχή μακρινή, σε εκείνη που μόνο η φυσική παρουσία υπήρχε, είναι τέρμα ιδανικό! Καιρός λοιπόν για μια εκδρομή, για συναντήσεις με άτομα που πολύ καιρό έχετε να δείτε! Να θυμηθείτε τα παλιά ακόμα και την παιδική σας ηλικία! Εντάσεις προκύπτουν στη δουλειά, τα λάθη αυξάνονται και ξαφνικά εκτίθεστε από το πουθενά! Προτιμήστε τη σιγή από τις εξάρσεις! Όλα παροδικά είναι και ξεπερνιούνται! Μην παραιτηθείτε, το νου σας!

Αιγόκερως
Καιρός να φτιάξετε ένα plan b και c μη πω, γιατί οι δουλειές σας θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα ο κόσμος να χαλάσει! Το διάστημα αυτό ο ανάδρομος Ερμής θα σας τα κάνει λίγο μπάχαλο στη δουλειά, όμως εσείς γνωρίζετε πολύ καλά από πρωτοβρόχια και κακοτοπιές! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, παίζει να κάνετε ένα παιδικό σας όνειρο αληθινό, να τολμήσετε να ασχοληθείτε με τη δουλειά των ονείρων σας! Κάνετε στροφή στην καριέρα σας και ότι προκύψει! Οι εποχή έχει καταρρίψει τα δεδομένα όλων, οπότε γιατί όχι να μη λειτουργήσετε και εσείς κάπως έτσι; Σας δίνετε η ευκαιρία να το καλοσκεφτείτε!

Υδροχόος
Με ανάδρομο Ερμή μπορείτε να κάνετε ότι σκέψεις θέλετε, όμως να τις ξεχάσετε τις πράξεις, γιατί κοστίζουν και σε χρήμα και σε συναίσθημα! Γνωρίζετε πολύ καλά το τι είναι εφικτό και τι όχι, οπότε κρατήστε τον ενθουσιασμό, αλλά για τη στιγμή που πρέπει! Μέχρι τις 18/10, μπορείτε να ταξιδέψετε σε άλλη γη και άλλα μέρη, να συναντήσετε τα φιλαράκια σας από τα παλιά, να ανανεωθείτε μέσα από διαφορετικές όμορφες εικόνες και μετά βλέπουμε! Το πείσμα και ο εγωισμός σας, ας είναι η κρυφή δύναμη για εκείνο το αργότερα! Καιρός λοιπόν να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας όπως εσείς ξέρετε!

Ιχθύες
Αυτός ο έρωτας δε σας αφήνει σε ησυχία με τίποτα! Ένα πρόσωπο από τα παλιά εμφανίζεται ξανά και θέλει ένα κομμάτι από την καρδιά σας! Θα κάνει τα πάντα για να μπει μέσα στη ζωή σας, οπότε ο πειρασμός θα έρθει και εσείς θα τον αντιμετωπίσετε..! Ο ανάδρομος Ερμής όμως φέρνει και οικονομικές σκοτούρες! Πριν ξεκινήσετε τις σπατάλες, πληρώστε τους λογαριασμούς σας και να κρατάτε τις αποδείξεις, γιατί το κουλό δεν αργεί να εμφανιστεί από το πουθενά! Τις μέρες αυτές δε πρέπει να ξανοιχτείτε σε άγνωστα μονοπάτια, γιατί υπάρχει απίστευτη αστάθεια στο σύμπαν! Μείνετε στα γνωστά για λίγο!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay