Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, by MagicF’Ariel!

02/10 – 04/10/2021 

Ταύρος 
Καλησπέρα στα Ταυράκια της παρέας! Κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου, αλλιώς μου βγήκε, οπότε τώρα που παίζει, είπα ας γράψω και ότι προκύψει.. Και ο κλήρος έπεσε σε εσάς,! 

Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες της ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού και η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε της συμβαίνει σας επηρεάζει άμεσα! Η «πικρή» αλήθεια είναι πως οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου έχετε την τιμητική σας, αν κάτι συμβεί στους υπόλοιπους, θα είναι ένα απρόβλεπτο θαύμα, ας πούμε ένα δωράκι από τον Ουρανό! 
Τις ημέρες αυτές, η Αφροδίτη τρώει πόρτα από τον Δία, που βρίσκεται ακόμα ανάδρομος στον Υδροχόο, όμως είναι ένα κόλπο αυτό! Την προκαλεί, για να την κάνει να αντιδράσει, να βγει από τα ρούχα της, να πάρει και εκείνος λίγο μάτι.. χαχα! Στο στοιχείο σας λοιπόν, μιας που κατά βάθος σας αρέσει να σας δείχνουν εκείνο το κόκκινο πανί, έτσι δεν είναι; Αναστατωμένοι είστε πιο όμορφοι, πιο λαμπεροί και πιο σέξι! Ατακτούληδες σας κάνει το γεγονός, είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, άνευ λόγου και αιτίας και εννοείται πως δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε με τίποτα! Ερωτευμένοι φουλ, είτε υπάρχει πρόσωπο, είτε δεν υπάρχει! Μα.. δε το προσέξατε; Τόση χαρά και ευτυχία νομίζω έχουμε καιρό πολύ να νιώσουμε! 
Οι πειρασμοί είναι πολλοί, το θέμα είναι στην προκειμένη την περίπτωση, θα ενδώσει ο ηθικός ο Ταύρος, ή θα κρατήσει στάση σοβαρή και μετρημένη; Τα φλέρτ έχουν την τιμητική τους και ξαφνικά δείχνετε μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σε ανθρώπους που σίγουρα αλλιώς σας ξέρουν! Και τι έγινε λέω! 

Και εκεί που όλα είναι χαρωπά, να σου και ο Πλούτωνας, ο οποίος είναι για λίγες μέρες ακόμα ανάδρομος στον Αιγόκερω! Μη δούμε φως στον ορίζοντα, τσουπ να πέσει το σκοτάδι! Μα έχει καλό σκοπό! Τις μέρες αυτές Ταυράκια μου γλυκά θα αποζητήσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον από τον σύντροφό σας, ακόμα και από το πρόσωπο που σας αρέσει! Θα γκρινιάξετε; Θα νιαουρίσετε; Θα στείλετε σήματα Μόρς; Με τον τρόπο σας θα ζητήσετε γλυκά να υποθέσω, να σας δείξουν το πώς αληθινά αισθάνονται για εσάς! Βέβαια, μπορεί να φουντώσουν και κάτι μοιραία πάθη και να ζήσετε το όνειρο! Μπόλικες οι συμπτώσεις, το σύμπαν έχει ανάψει το πράσινο το φως, σε αρκετούς Ταύρους εκεί έξω! Μήπως να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας λοιπόν, έτσι για το kind reminder που λέμε και εμείς οι γραφειάδες χαχα..! 

Ο Πλούτωνας μου είναι πολύ συμπαθής, γιατί είναι αναγεννησιακός! Ναι μεν καταστροφικός στο πέρασμά του, όμως μετά το σκοτάδι έρχεται το φως! Θέλει να βάζει μια τελεία σε οτιδήποτε δε προχωρά, τεστάρει πολύ τα συναισθήματά μας, μας φτάνει στα όριά μας και εκεί γίνεται ένα μπουμ και ή που όλα τελειώνουν ή που προχωράνε σε ένα νέο level πολύ συναρπαστικό! Είναι ζόρικος αλλά πολύ ξεκάθαρος.. χαρακτήρας! 
Οπότε μιας που έχει τα κέφια του και τα έχει και η Αφροδίτη, ας είναι το τριήμερο αυτό, φουλ ερωτικό, άκρως αποκαλυπτικό, απελευθερωτικό, λυτρωτικό για όλες τις Ταυρίσιες ψυχές εκεί έξω! Και μη νομίζετε πως θα ησυχάσετε αν η Αφροδίτη πάει στο ζώδιο του Τοξότη! Ένα φθινόπωρο γεμάτο από έρωτα και νάζια.. Αλλά ας μη προτρέχουμε.. σωστά;

Δείξτε πως υπάρχετε, με σεμνό και ταπεινό τρόπο.. και αφήστε το σύμπαν να παίξει μπάλα.. Ή που θα προκύψει ένα θαύμα.. ή τζίφος η υπόθεση! 

φιλάκια.. 💋

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay