Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια: Οι μέρες του Νοέμβρη 2021, με τον Άρη στον Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελευταία ημέρα του Οκτώβρη, ο Άρης βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Σκορπιού και προετοιμάζεται μπορώ να πω, γυαλίζει την πανοπλία του, πρέπει να αστροκοπά στη μάχη που θα δώσει! 

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Και του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου! Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι αποκτούν τέτοια δύναμη που θεωρούν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στις μέρες μας, καλή διάθεση να υπάρχει! Και οι Καρκίνοι με τους Ιχθύες, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Οπότε ο Άρης από τη μια τα ζώδια της Γης τα στέλνει αδιάβαστα και από την άλλη αφήνει κάποιους να πάρουν μια γλυκιά ανάσα! Πώς αλλιώς θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στο σύμπαν και στη ζωή αυτή;;;

Οι μέρες όμως του Νοέμβρη, είναι γεμάτες από έντονα συναισθήματα! Υπάρχει εκνευρισμός, εκείνη η αδικαιολόγητη ζοχάδα, προκύπτουν ζήλειες από το πουθενά και ο εγωισμός στα κόκκινα! Τα θέλουμε όλα δικά μας, με τον τρόπο μας, δίχως καν να ζητήσουμε μια δεύτερη γνώμη! Οπότε θα τις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό ή θετικό!
Το καλό είναι πως ο έρωτας, τα πάθη, θα φουντώσουν και κάποιος εκεί έξω θα γίνει ο κυνηγός και κάποιος το θήραμα! Ο Άρης βρίσκεται στο στοιχείο του! Μάχιμος παντού και πολύ υπερήφανος για τα καμώματά του! Κυρίως τα ερωτικά! 

Την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη θα τη περάσουμε κάπως χαλαρά, όμως στις 11/11 ο Άρης με τον Κρόνο ή που ρίχνουν ένα τρελό τσακωμό, ή που συμμαχούν ενάντια σε οτιδήποτε δε πρέπει να προχωρήσει! Μπλοκάρουν τα πάντα όλα, που σημαίνει πως κυρίως τα ζώδια της Γης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά ακόμα και όταν κατεβαίνουν τις σκάλες! Αν κάτι δε βγαίνει εκείνες τις ημέρες, δε πειράζει, είναι μια καλή ευκαιρία για ένα διπλό τσεκάρισμα! Ο επιμένων σίγουρα δε νικά, για αυτό δεν υπάρχει λόγος για πείσματα και εγωισμούς! Κάτι λέει το σύμπαν! Ας το ακούσουμε! 

Δε προλαβαίνουμε να πάρουμε μια ανάσα, τσουπ σκάει μύτη ο Ουρανός, στις 17/11 που ρίχνει στην κυριολεξία μπουρλότο, στις σχέσεις, κάθε τύπου! Απρόβλεπτη εκείνη η ημέρα, θα πρότεινα να αποφύγουμε ακόμα και το τιμόνι, γιατί πολλά κουλά μπορούν να συμβούν! Ταρακουνιέται το σύμπαν κανονικά και οι εκπλήξεις πολύ μοναδικές και αξέχαστες επίσης! Τα παρατράγουδα που θα προκαλέσει ο Άρης αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα! Φέρνει μεν την καταστροφή, προφανώς για να μην ευδοκιμήσει κάτι που θα φέρει την αποτυχία αργότερα!
Αρκετοί εκεί έξω, είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους, όμως οι εποχή είναι τόσο αβέβαιη, που τελικά το να προσμείνουμε για λίγο στο ακουστικό μας, δεν είναι και άσχημη ιδέα! Είναι φανταστικό μετά από τόσο κάρβουνο, να υπάρχουν φιλοδοξίες, νέοι στόχοι και όραμα, αυτό σημαίνει πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και θέλει προσοχή! Άλλο το συναίσθημα και άλλο η τετράγωνη λογική! Ας παίξουμε σκάκι λοιπόν! Δύσκολο παιχνίδι έτσι;; Πολύ δύσκολο!

Και μιας που ο Άρης με τα φιλαράκια του μας ξετινάζουν ψυχολογικά, εμφανίζεται ο Ποσειδώνας, στις 29/11 για να μας γλυκάνει λίγο την καρδιά! Στάχτη στα μάτια λέω! Όμως επειδή η ελπίδα ξανά λέω πεθαίνει τελευταία, όλο και κάποιος θα κάνει το θαύμα του! 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Ο Άρης από τον Σκορπιό μόνο αναστάτωση και αναμπουμπούλα μπορεί να φέρει στη ζωή σας αλλά τούτη τη φορά και το κάτι της παραπάνω! Το σύμπαν είναι τέτοιο, πολύ θυμωμένο θα έλεγα, που σας μεταφέρει απίστευτα συναισθήματα, ο Νοέμβρης προφανώς είναι ο μήνας που θα ξεσπάσετε, θα αντιδράσετε, θα αστράψει το ματάκι σας! Ότι μαζεύατε μέσα σας τους προηγούμενους μήνες, θα το εκφράσετε με κάθε τρόπο, γεγονός που θα ταράξει κάπως τις σχέσεις σας! Το σε όποιον αρέσει, θα το πείτε πολλές φορές και ας μείνετε μονάχοι! Το χρήμα είναι ένας βραχνάς για εσάς, προφανώς από όλες τις απόψεις! Ε λοιπόν ο Άρης σας φοράει τον μπερέ του λογιστή, ερευνάτε τα πάντα όλα και ανακαλύπτετε δράκους φυσικά! Προφανώς οι πληροφορίες που θα αντλήσετε είναι too much, οπότε από τη μια δείχνετε το πιο σκληρό πρόσωπο που έχετε και από την άλλη παίζει να το ρίξετε στο shopping therapy, τινάζοντας τη μπάνκα στον αέρα! Το ερωτικό σας παρελθόν σας ενοχλεί, κάτι σας λείπει, κάτι ποθείτε, σας ζαλίζει λίγο το μυαλό, ας ελπίσουμε με την καλή την έννοια! Ειδάλλως μπουρλότο!!! 

Ταύρος
Ταυράκια μου, με τον Άρη στον Σκορπιό μη προσμένετε τη γνωστή, ηρεμία, τάξη και ασφάλεια, για τις ημέρες του Νοέμβρη! Σας χτυπά μπαμ καραμπάμ το γεγονός, οπότε η ένταση και τα νευράκια να ξέρετε θα σας κάνουν παρέα ολημερίς και ολονοιχτίς! Η αλήθεια είναι πως σας μπλοκάρει ενεργειακά ο Άρης, δηλαδή σα να σας πιάνει στον ύπνο κάθε φορά και εσείς από τη μια χαμένοι στο υπερπέραν και από την άλλη μαινόμενοι Ταύροι! Καλό είναι λοιπόν το διάστημα αυτό, όταν προκύπτει κάτι κουλό, να εξαφανίζεστε για λίγο, να παίρνετε βαθιές ανάσες, να επεξεργάζεστε πρώτα τα δεδομένα και μετά αν χρειαστεί να αντιδράτε! Ναι μεν σας έχουν κουράσει οι ίδιες συμπεριφορές και νοοτροπίες, ναι μεν έφτασε ο καιρός να κλείσετε κάμποσες πόρτες, όμως όλα αυτά μπορούν να γίνουν με όμορφο τρόπο και όχι φορώντας πανοπλία και όποιον πάρει ο Χάρος! Αν και ο Άρης αυτό θέλει, αυτό θα καταφέρει γιατί έχει βοήθεια από τον Κρόνο και τον Ουρανό! Οπότε γυαλίστε και την πανοπλία σας καλού-κακού! Το θερμόμετρο ανεβαίνει ερωτικά, γίνονται πιο μυστήριες οι επιθυμίες σας.. και ο Άρης θέλει να κάνετε κάτι και για αυτό!

Δίδυμος
Μεταξύ μας τώρα το έχετε μεγάλη ανάγκη αυτό το αστρολογικό το γεγονός, γιατί αρκετά ρουχλιάσατε! Ο Άρης από τον Σκορπιό, σας δίνει δύναμη, λάμψη, αυτοπεποίθηση και σας κάνει πολύ δυνατούς παίχτες! Βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή αυτή, οπότε σίγουρα θα ξεσκεπάσει κάτι, έτσι για την αναστάτωση! Και όπως φαίνεται και στον γιατρό θα πάτε για προληπτικούς λόγους ή ακόμα και για μια μικρή ενόχληση και δίαιτα θα ξεκινήσετε στα ξαφνικά! Από τη μια σας δίνει ότι έχετε ονειρευτεί σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως, από την άλλη όμως σας θέλει σένιους! Οπότε ο Νοέμβρης ξεκινά με ζόρικους στόχους στο καθημερινό σας το πρόγραμμα! Δε σας φοβάμαι εσάς, λίγο χρόνο θέλετε και θα τα καταφέρετε μια χαρά! Το γεγονός πως σας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας, δεν αρέσει σε όλους! Οπότε να κοιτάζετε πισώπλατα πιο συχνά, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας σαμποτάρουν! Θα σας προκαλέσουν επίσης και θα χρειαστεί με διπλωματικό τρόπο να ξεφύγετε δίχως να εκτεθείτε! Δύσκολο το σενάριο αυτό, αλλά όχι ακατόρθωτο! Προτιμήστε τη σιγή σε κάθε περίπτωση! Να ξεκουράζεστε πιο συχνά και αφήστε και κανέναν άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα!

Καρκίνος
Άντε και για να μη το έχουμε για μυστικό, ο Άρης από τον Σκορπιό, σας μεταμορφώνει σε υπέροχα πλάσματα όχι όλες τις φορές, αλλά τις περισσότερες! Ε λοιπόν καλύτερα να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας και να εξαφανιστείτε, παρά να ξεκινήσετε τις κόνξες τύπου μια το ένα και μια το άλλο, γιατί μετά ο χαμούλης! Έχετε απίστευτη ανάγκη να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας, να χουχουλιάσετε στο σπίτι, αγκαλίτσες και φιλάκια, επιβάλλεται να φουντώσει το πάθος ξανά! Όμως έχετε και τον ασυμμάζευτο, οι βόλτες από εδώ και εκεί, είναι ψυχοθεραπευτικές! Βέβαια, ο Άρης σας κάνει μπόσικους πολύ! Ναι μεν αλλά! Άρα μπορεί να γίνετε και οι κυνηγοί του έρωτα, Νοέμβρη μήνα! Σίγουρα όμως θα γίνετε οι ενοχλητικοί της παρέας, αφού ξαφνικά σας εκνευρίζουν οι πάντες και αποφεύγετε τις συναναστροφές με υφάκι κιόλας! Πάντα κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει στη ζωή αυτή! Βρίσκετε αφορμές για να τσακώνεστε και να στάζετε το φαρμάκι σας! Αν θέλετε να κάνετε εντύπωση, ή να δείξετε έντονα την παρουσία σας, επιλέξτε μια νορμάλ τακτική! Όσο εξάπτεστε, ξεφεύγει η κατάσταση και γίνεστε δυσάρεστοι στο περιβάλλον σας! 

Λέων
Του Κουτρούλη ο γάμος και λίγα λέω! Ο Άρης από τον Σκορπιό σας ανάβει φωτιές και σας κάνει πυρ και μανία! Ο Νοέμβρης είναι ένας καθοριστικός μήνας για εσάς, ίσως και καταστροφικός, αλλά να ξέρετε μέσα από τις στάχτες, όλο και κάποιο βλαστάρι ξεπηδά! Αρκετά Λιοντάρια καιρό τώρα γυρεύετε απαντήσεις, για το ένα και το άλλο και γιατί συνεχώς τα προβλήματά σας είναι τα ίδια και τα ίδια! Ο Άρης λοιπόν, λέει πάντα την αλήθεια, οπότε βρίσκετε την άκρη του νήματος και διαπιστώνετε πως δίπλα σας υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι που πρέπει να φύγουν! Κάθε φορά καταλήγετε στο ίδιο το συμπέρασμα όμως τώρα είναι αλλιώς! Ο Κρόνος και ο Ουρανός δε πρόκειται να σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί! Μάχιμο το πεδίο σε οικογενειακό επίπεδο, όποιος φταίει για τα λάθη του και τις πληγές σας θα πληρώσει! Θυμωμένοι, απογοητευμένοι, ξαφνιασμένοι, ή που θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους, ή που δε θα ησυχάσετε ποτέ! Οι προσωπικές σας υποθέσεις, επηρεάζουν τη δουλειά σας και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό! Φροντίστε μη ξεμείνετε και από τα δυο.. δηλαδή από σύντροφο και δουλειά! Φουντώνει η χρυσαφένια χαίτη σας!

Παρθένος
Πολύ δυναμικούς σας κάνει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού! Σας μοιράζει ιδέες για το πώς μπορεί η δουλειά σας να γίνει καλύτερη! Και εσείς θέλετε πολύ να ακολουθήσετε και δε σας αφήνουν οι συνθήκες τριγύρω! Και η νοοτροπία των ανθρώπων επίσης! Αρκετοί δίχως να ρωτήσετε καν, αγκαλιάζετε τον Άρη, τις ιδέες του και μπαίνετε στην πράξη, γεγονός που θα φέρει εντάσεις και πολύ μουρμούρα! Και επειδή καιρό καταπιέζεστε, κάνετε ένα μπουμ, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα και οι παρεξηγήσεις, η μια μετά την άλλη! Ανεξάρτητα λοιπόν, από το πόσο δίκιο έχετε ή όχι, τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοέμβρη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί αντί να λάβετε μια αύξηση, μη σας δείξουν την πόρτα! Αντί να σας θαυμάσουν για τις ιδέες σας, μη σας μαλώσουν κιόλας! Δεν είναι όλοι θετικοί αποδέκτες της προόδου! Εννοείται πως δε το βάζετε με τίποτα κάτω, επιμένετε, πεισμώνετε σα τα μικρά τα παιδιά, να έχετε όμως και δεκαπέντε επιχειρήματα στο τσεπάκι! Ο Άρης σας βοηθά να ξεσπάσετε, να ξεδώσετε, να καθαρίσετε τη ψυχή σας από δυσάρεστα συναισθήματα, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα βρείτε κατανόηση από κάπου!

Ζυγός
Πολυέξοδα πλασματάκια μου, ο Άρης από τον Σκορπιό έφτασε για να μαζέψει λίγο τα λουριά, γιατί πολύ έχετε ξεσαλώσει τελευταία! Μια που κοιτάζει το πορτοφόλι σας και μια που ρίχνει καβούρια μέσα, γιατί ενώ χρωστάτε από εδώ και εκεί, εσείς συνεχίζετε να απολαμβάνετε τη μεγάλη τη ζωή και δεν είναι καθόλου σωστό αυτό! Ελπίζω να έχετε κάνει τον λογαριασμό, να έχετε μοιράσει τα τσανάκια σας, να έχετε εισπράξει οτιδήποτε σας οφείλουν, γιατί αλλιώς από τη μια θα τρέχετε για να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και από την άλλη να πληρώσετε τα σπασμένα γενικώς! Σας ταρακουνά ο Άρης για τα καλά, σας θυμίζει τα λάθη σας και σας μαλώνει που ποτέ δε βάζετε μυαλό! Εντάσεις προκύπτουν με αγαπημένα σας πρόσωπα, με συνεργάτες, ακόμα και με εργοδότες! Άλλα σχέδια έχετε κάνει για το μέλλον, άλλα προκύπτουν και τελικά ο Άρης σας βοηθά να διαπιστώσετε κάποιες απώλειες που δε θα σας αρέσουν καθόλου! Ασυμμάζευτη η κατάσταση, δε μένει φράγκο στην άκρη ούτε για λεπτό! Αρκετοί παίζει να βάλετε δικηγόρο στη μέση, προκειμένου να βρείτε το δίκιο σας! Είναι θέμα γοήτρου, μη σας πιάσουν και κότσο! 

Σκορπιός
Τι να λέμε τώρα! Ο Άρης στο ζώδιό σας, ένα «υπέροχο» αστρολογικό γεγονός, γυαλίστε την πανοπλία σας, να τρώτε καλό πρωινό, γιατί νιώθετε και πολύ ατρόμητοι, άκρως επικίνδυνο αυτό! Στο στοιχείο του ο Άρης, σας προσφέρει απλόχερα τα χαρίσματά του, οπότε τη βλέπετε και πολύ super man τη δουλειά και ξεφεύγετε εντελώς! Ναι μεν αγωνιάτε καιρό τώρα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα που έχετε, ναι ίσως να έφτασε και ο καιρός, όμως δίχως να πατήσετε επί πτωμάτων! Βέβαια, θα χρειαστεί να το κάνετε και αυτό, γιατί η μάχη είναι μάχη και πάντα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες! Αναφέρομαι κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ο Άρης σας θέλει έτοιμους για όλα, δε θέλετε και πολύ εσείς, οπότε ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας, έντονος, η υπερβολή ζει και βασιλεύει όπως και η αλαζονεία σας! Και επειδή το μυαλό σας θα είναι συνεχώς αλλού για αλλού, αδυνατείτε να δείτε τις ανάγκες των ανθρώπων σας, της οικογένειάς σας και δίχως να το καταλάβετε, μπουρλότο και εκεί! Μαγέψτε τους με το βλέμμα σας! Ξέρετε εσείς! Σε καμία περίπτωση μη πάτε να το παίξετε θύμα, ή πρώτο μέτωπο ή καθόλου!

Τοξότης
Και που λέτε ο Άρης από τον Σκορπιό έχει σκοπό να σας χορέψει στο ταψί κανονικά! Σας δημιουργεί απίστευτες χαοτικές σκέψεις, σκάνε όλα στο μυαλό σας, νιώθετε πως βάλλεστε από παντού και το άγχος στα κόκκινα! Παίζει να χάσετε ακόμα και τον ύπνο σας! Οπότε προτείνω ή βιταμίνες με μαγνήσιο και τα σχετικά ή βότανα για τσάι! Η ανασφάλεια επιστρέφει και δε ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε! Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, καλή ιδέα είναι τις ημέρες του Νοέμβρη να αράξετε στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας, ή όποιον άλλον έχετε και οι στιγμές αυτές, να είναι όμορφες και χαλαρωτικές! Ο Άρης όμως ξεσκεπάζει το χαλάκι και βγαίνουν ακόμα δράκοι από εκεί κάτω! Τι εκκρεμότητες έχετε αφήσει από το παρελθόν, που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε άμεσα; Όσο το καθυστερείτε, άλλο τόσο ψυχοφθόρο! Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε κρατάτε τις ισορροπίες, γιατί υπάρχουν επαγγελματικές απαιτήσεις που σας θέλουν εκεί και όχι αλλού για αλλού! Επεισοδιακές οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη, γιατί ξαφνικά σας ζητούν τα απίστευτα και ξαφνικά αν δε προσέξετε, μπορεί να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Και δε το θέλουμε αυτό! Να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά, κάνουν κακό!

Αιγόκερως
Φτου φτου φορέστε καμιά χάντρα γιατί ο Άρης από τον Σκορπιό σας κάνει τόσο καλό, πού να το πείτε και ποιος να το πιστέψει;;; Ετοιμάστε και τα συνολάκια σας, γιατί έχει πολύ βόλτα και αμέτρητα σουαρέ το μενού των ημερών! Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις, είτε με εκείνα τα πρόσωπα που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν επαγγελματικά, είτε με τα άλλα τα πρόσωπα που μπορείτε να κάνετε τις ζαβολιές σας άφοβα! Αρκετές προσκλήσεις για έξω από το σπίτι φυσικά, θα σας ξεσηκώσουν, οπότε μην αντισταθείτε στο σύμπαν! Βέβαια τα πολλά τα σούρτα φέρτα φέρνουν και παρεξηγήσεις! Γιατί εσείς μπορεί να είστε μια χαρά, αλλά δεν είναι όλοι οι άλλοι! Οπότε όσο να’ναι οι σχέσεις σας έχουν μια γεύση άκρως πικάντικη! Είναι και το κλίμα τέτοιο! Επαγγελματικά αναγνωρίζεται η αξία σας, πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και σας προτιμούν σε κάθε περίπτωση! Από τη μια νιώθετε απίστευτη χαρά, από την άλλη δε σας αρέσουν και τόσο οι γλύκες και να έχετε κόσμο στα πόδια σας, ούτε τα τηλεφωνήματα φυσικά! Αρκετές φορές θα βγάλετε καπνούς από τα αυτιά, αλλά έτσι είναι εκεί ψηλά!

Υδροχόος
Είστε έτοιμοι για το διάστημα ή όχι; Με τον Άρη στον Σκορπιό, να είστε σίγουροι πως το ταξίδι αυτό θα γίνει, όπως και να έχει! Οι φιλοδοξίες σας σε πρώτο πλάνο, τα έχετε σχεδιάσει όλα εσείς και πρέπει να γίνουν έτσι ακριβώς όπως τα θέλετε! Από τη μια το σύμπαν σας ανάβει το πράσινο το φως, από την άλλη όμως το κόκκινο! Εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι μέσα στο Νοέμβρη, δηλαδή κατά πόσο θα καταφέρετε να διαχειριστείτε τα ζητήματα που θα προκύψουν με ψυχραιμία και λογική! Κάποια υπόσχεση που σας έδωσαν, παίζει να μη την τηρήσουν και να πάθετε σοκ! Όσο εσείς φλέγεστε άλλο τόσο δε φλέγονται οι άλλοι! Ή που θα εξαφανιστείτε στο σκοτεινό σας το δωμάτιο, ή που θα δείξετε το χειρότερό σας εαυτό και θα εκτεθείτε! Φροντίστε να έχετε plan b και ανθρώπους δίπλα σας που κατανοούν την αγωνία σας για το μέλλον! Και μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα, προκύπτουν οικογενειακά ζητήματα σοβαρά, που θα χρειαστούν σίγουρα την παρουσία σας! Κάποιοι Υδροχόοι πετυχαίνετε τους στόχους σας, κάποιοι αντιμετωπίζετε απίστευτα εμπόδια! Το νου σας γιατί οι εμμονές σας, σας ρίχνουν στο κρεβάτι τέζα!

Ιχθύες
Και φυσικά όταν ο κόσμος χάνεται, εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Ο Άρης στον Σκορπιό, είναι ότι χρειάζεστε για να ανεβείτε ψυχολογικά, να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και να πραγματοποιήσετε επιθυμίες που καιρό σας βασανίζουν γλυκά τη ψυχή! Ο Νοέμβρης είναι γεμάτος από βόλτες και ταξιδάκια για εσάς, ξεχάστε το σπιτάκι σας, υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα εκεί έξω για να συναντήσετε! Κάτι μεταπτώσεις θα τις έχετε, γιατί όσο να’ναι θα θέλατε να έχετε δίπλα σας κάποιες ψυχές που μια φορά και έναν καιρό, περνούσατε υπέροχα! Έτσι είναι το παρελθόν, μια μας γλυκαίνει τις σκέψεις, μια μας τις πικραίνει! Σίγουρα κάποια εμπόδια θα προκύψουν και κάποιες αναποδιές, μιας που ο Κρόνος και ο Ουρανός, φτιάχνουν ένα πολύ εκρηκτικό κοκτέιλ, αλλά εσείς σα ψαράκια τα προσπερνάτε γιατί ή έχετε το χάρισμα της ευελιξίας, ή δε το έχετε! Ωραίος μήνας για να μαζέψετε πέντε φράγκα στην άκρη, πώς θα γίνει αυτό το θαύμα, να μας το πείτε και εμάς! Ο Άρης ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας, αποζητάτε ζαβολιές και περιπέτειες που φέρνουν σίγουρα δυνατές συγκινήσεις! Τα δάκρυα είναι σίγουρα, είτε χαράς, είτε λύπης!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay