Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, by MagicF’Ariel!

02/10 – 04/10/2021

Σκορπιός 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μέρες τώρα, να όμως που λίγο πριν φύγει, η επιθυμία της είναι να σας μείνει αξέχαστη! Από τη μια ο Δίας που τη μαλώνει επίτηδες, γιατί του αρέσει να τη βλέπει θυμωμένη, από την άλλη ο Πλούτωνας της δείχνει το πώς να τη σκαπουλάρει, στη μέση εσείς και να πως ανάβουν φωτιές σε ερωτικό επίπεδο! 


Φλέγεστε μέρες τώρα, όμως αυτές που διανύουμε είναι ιδανικές για σκηνικά αξέχαστα και ανεπανάληπτα! Μη μου πείτε πως δεν πήρατε μυρωδιά;
Η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, σας δίνουν την τέλεια αφορμή για να δείξετε την πραγματική πλευρά του εαυτού σας, είτε στον σύντροφό σας, είτε στο πρόσωπο που φλερτάρετε καιρό τώρα! Άτακτοι, κολάζετε τους τριγύρω, αποζητάτε συνεχώς την επιβεβαίωση και δε το βάζετε κάτω μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε! 
Κακά παιδιά, ο εγωισμός ταβάνι, αλλά εδώ είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα, βιωμάτων και απωθημένων, οπότε το νου σας, πού μοιράζετε χαμόγελα, αγάπες και λουλούδια, γιατί μετά θα αναρωτιέστε ποιος είναι ο τύπος με την καμπαρντίνα κάτω από το σπίτι σας, μες στα άγρια τα μεσάνυχτα! Τι σας λέω τώρα; Μην έχουμε τέτοια, αν και είστε τέρμα συνηθισμένοι στις κατασκοπείες και στις ίντριγκες! Μα γίνεται έρωτας δίχως τέτοια; 

Οπότε το ΣΚ αυτό είναι σίγουρα ένα τέτοιο επεισόδιο! Σας γλεντάει ο Πλούτωνας ο οποίος για λίγο σας αφήνει να κάνετε τα νάζια σας, αλλά έχει να πέσει κατραπακιά σε εκείνους τους Σκορπιούς που μόνο παίρνουν και δε δίνουν τίποτα! Σε εκείνους που προκαλούν δάκρυα στα μάτια των άλλων! Οπότε πριν παίξετε με μια ψυχή, για σκεφτείτε το ξανά! Η χαρά, η απόλαυση, η ικανοποίηση αφορά πάντα και τους δυο! Όχι μόνο τον εαυτό σας! 

Η αλήθεια είναι πως τα συναισθήματά σας είναι χαοτικά, αλλού αγαπάτε, αλλού κοιμάστε, άλλου είναι το μυαλό σας, αλλού το σώμα σας, μήπως να χαλαρώσετε λιγάκι και να ανοίξετε την ψυχή σας σε κάποιον έμπιστο; Να ακούσετε και μια άλλη γνώμη, γιατί τα πράγματα δεν είναι άσπρο – μαύρο! Ο Πλούτωνας το θέλει πολύ αυτό, γιατί θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ταράξουν και θα σας αναστατώσουν πολύ! 
Το ζητούμενο είναι να είστε με το πρόσωπο που νιώθετε πως γεμίζει με φως την καρδιά σας, τη ψυχή σας, το νου σας! Όχι με εκείνο που γεμίζει την τσέπη σας! Διαλέξτε και πάρτε, γιατί όπως λέω και ξανά λέω, όλα στη ζωή αυτή είναι επιλογές και συνέπειες! Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; 

Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη τονίζουν τα τηλεπαθητικά σας τα χαρίσματα, βλέπετε όνειρα πολλά τις μέρες αυτές που έχουν απίστευτη σημασία και νιώθετε κάτι πολύ δυνατό για ένα πρόσωπο που ίσως και να το έχετε διώξει μέσα από την ζωή σας πολλές φορές, να όμως που τελικά δε φεύγει με τίποτα! Ένα πρόσωπο που είναι βαθιά ριζωμένο μέσα σας, που έχετε απίστευτες αναμνήσεις, που βρισκόταν πάντα σε κάθε γωνιά, πώς αλλιώς να σας το γράψω, ένα παρελθόν, ένα παρόν και ένα μέλλον..! Οπότε μέχρι και τη Δευτέρα, το σύμπαν έχει σκοπό να σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία για να αποδείξετε πως τελικά ξέρετε τι σημαίνει αγάπη και ξέρετε και πώς να τη δώσετε .. μόνο σε εκείνο το πρόσωπο που την αξίζει αληθινά! Μη τα κάνετε μπάχαλο! 

φιλάκια 💋

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay