Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Τα Ζώδια των ημερών, 18/10 – 24/10/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ παράξενη εβδομάδα ξεκινά από αύριο, σχεδόν για όλο τον κόσμο, μιας που τα αστρολογικά γεγονότα, είναι αμέτρητα και ποικίλα! 




Στις 20/10 έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, γεμίζει το φεγγάρι, έχουμε πει τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, βρισκόμαστε σε μια παραζάλη και τα σημάδια θα φανούν έντονα, θέλουμε, δε θέλουμε!

Ο Ερμής είναι μέσα στη τρελή τη χαρά, όπου να’ναι έρχεται στα ίσα του, δυο μερούλες έμειναν, οπότε έχει τη διάθεση να το διασκεδάσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη! Οπότε ξαφνικά μέχρι και τις 20/10, το κλίμα γίνεται ανάλαφρο, χαρωπό, παιχνιδιάρικο, μια ευχάριστη ανάσα, πριν το μπουρίνι! Μη μας πέσουν όλα μαζί και πάθουμε τίποτα! (Ευνοούνται οι Τοξότες και οι Ιχθύες)

Ο Άρης στον Ζυγό, είναι τσίτα το αγόρι, καταβάλει διπλή προσπάθεια για να διατηρήσει την ενέργεια που έχει, για να μας κάνει να τρέξουμε πολύ παραπάνω, να το παλέψουμε, γιατί πώς αλλιώς θα εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας; Οι δύσκολοι στόχοι, όταν επιτευχθούν, φέρνουν ένα απίστευτο συναίσθημα ευτυχίας! Ο Δίας από τον Υδροχόο, έρχεται και αυτός στα ίσα του, οπότε παρέα με τον Άρη, συνεργάζονται ομαλά και βοηθούν όποιον πραγματικά το έχει ανάγκη! Τα όνειρα του κόσμου πρέπει να πραγματοποιηθούν!

Και εκεί που είναι όλοι οι Θεοί ανέμελοι, προσηλωμένοι στους στόχους τους, έχουν χαράξει πορεία, σκάει μύτη ο Πλούτωνας, super θυμωμένος και εξαγριωμένος, φέρνει το χάος, το σκοτάδι, την καταστροφή! Ρίχνει μπόλικα μαύρα σύννεφα στον Ήλιο, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ζυγού, στήνει καρτέρι στον Άρη, έχει εξηγήσεις να του δώσει! Και κάπως έτσι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας αυτής! Όλα στα κόκκινα και ότι θέλει ας βρέξει! Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά λέμε τώρα!
Το «Εγώ» για ακόμα μια φορά σε πρώτο πλάνο και ο καθένας το δρόμο του! Οι απαιτήσεις παράλογες και αρκετοί θα επιδιώξουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο κάθε τι! Ότι βασίζετε σε γερές βάσεις, θα έχει μέλλον, οτιδήποτε άλλο απλά θα σβήσει από τον χάρτη! Δύσκολη η μάχη που θα δώσουμε, μπορεί αρκετοί από εμάς να έχουμε την εύνοια του Δία, σίγουρα νέοι στόχοι θα πέσουν στο τραπέζι μας, ο Πλούτωνας όμως δε θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση τις εύκολες τις καταστάσεις, αντιθέτως θα κάνει το έργο τόσο ζόρικο, για να φανεί κυρίως η αξία μας, το ήθος μας, η επιμονή μας στο όνειρο! Σχέσεις ζωής φτάνουν στο τέλος τους, γιατί κανείς δε μπορεί να ανεχτεί το «Εγώ» του άλλου! Τα όρια ξεπερνιούνται και οι συμπεριφορές ένα πολύ κακό όνειρο! Τι θα απομείνει για την επόμενη ημέρα; Η αλήθεια!

Ποιος είναι έτοιμος για την αλήθεια; 😏

καλή μας εβδομάδα! 


Κριός 
Είστε οι guest star της εβδομάδας αυτής, μιας που η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας, στις 20/10! Πολλές οι εκπλήξεις και καλές και κακές, για αυτό θα χρειαστεί να κρατήσετε χαμηλό προφίλ σε κάθε περίπτωση! Ο Άρης από τον Ζυγό, σας ανάβει φωτιές! Ερωτικές; Οικονομικές; Σίγουρα σας αναστατώνει πολύ με τα καμώματά του! Τον βλέπει ο Πλούτωνας και ζηλεύει, μπαίνει στην παρέα και κάπως έτσι έχετε μια φλόγα μέσα στην καρδιά, που για να σβήσει θα πρέπει να ξεσπάσει με ένα πάθος, με καυτά φιλιά, βάλτε και λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει! Οι αταξίες σας στα κόκκινα! Ο Δίας από τον Υδροχόο, σας βοηθά να επιτύχετε έναν αρκετά δύσκολο στόχο στη δουλειά σας. Κρατήστε όλη τη χαρά για πάρτη σας, μη παρασυρθείτε από επαίνους και κολακείες! Ο Ήλιος μπαίνοντας στο ζώδιο του Σκορπιού, σας χτυπά καμπανάκι για τους λογαριασμούς που έχετε να πληρώσετε μέχρι τα τέλη του μήνα! Θα κουδουνίσει λίγο ο εγκέφαλος! Εν ολίγοις την εβδομάδα αυτή, θα βρίσκεστε σε μια παραζάλη, γεμάτη από έντονα συναισθήματα, ευτυχίας, λύπης και θυμού! Διαχειριστείτε τα σεμνά και ταπεινά.. αν και χλωμό το βρίσκω..!

Ταύρος
Είναι τέτοιο στο σύμπαν, που το μενού των ημερών έχει κυρίως εργασία, χαρά και ανταμοιβές μεγάλες και τρανές! Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό, βάζει την υπογραφή της στην καριέρα σας, οπότε ναι μεν υπάρχει άγχος και τρέξιμο πολύ, όμως όχι δίχως αιτία! Ο Δίας από τον Υδροχόο, φέρνει νέες ιδέες στο νου σας, τις μοιράζεστε και εντυπωσιάζετε άτομα που έχουν όλα τα φόντα να σας βοηθήσουν να ανεβείτε εκείνες τις πολυπόθητες τις σκάλες της επιτυχίας! Πρωταγωνιστές των ημερών είναι ο Άρης και ο Πλούτωνας. Σα να ζηλεύουν ο ένας τον άλλον, σας να θέλουν να δείξουν το ποιος είναι ο πιο δυνατός, είναι μάχιμο το πεδίο, οπότε φουντώνουν οι φιλοδοξίες σας, οι επιθυμίες σας, τα όνειρά σας πρέπει να πραγματοποιηθούν, αμέτι μουχαμέτι! Ο Ερμής στα ίσα του πλέον, βοηθά στο να ράψετε το στοματάκι σας και να πεινάσετε λιγουλάκι, μπας και χάσετε κανά κιλό! Με απλά λόγια η εβδομάδα τούτη, έχει σπίτι, δουλειά και το νηστικό αρκούδι που δε χορεύει! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, εμφανίζει χαρίσματα που έχετε, ο κρυφός άσος στο μανίκι σας! Μακριά από ίντριγκες, καυγάδες και οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας! 

Δίδυμος
Το χαρμόσυνο νέο είναι ο Ερμής που επιτέλους έρχεται στα ίσα του, που σημαίνει πως την εβδομάδα αυτή, βρίσκετε τον εαυτό σας, συνέρχεστε ένα πράγμα! Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό, σας ξεσηκώνει για βόλτες, σουαρέ και δημόσιες σχέσεις! Εννοείται πως καμιά σας συναναστροφή δεν είναι τυχαία! Ο Δίας από τον Υδροχόο, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, που σημαίνει πως ένα ταξιδάκι που είχατε κατά νου, μπορεί να γίνει αληθινό! Όμως, ο Άρης και ο Πλούτωνας σας τα κάνουν μπάχαλο, στην περίπτωση που οφείλετε χρήματα δεξιά και αριστερά! Δεν έχει να πάτε πουθενά αν δεν εξοφλήσετε τους πάντες! Από την άλλη βέβαια, σας κάνουν τέρμα ανταγωνιστικούς στη δουλειά σας, μπορεί να πατήσετε επί πτωμάτων για να πετύχετε τους στόχους σας, που σημαίνει πως συγχρόνως θα χρειαστεί να αποδείξετε έμπρακτα την αξία σας, για να δέσει το γλυκό! Ως δια μαγείας βρίσκετε τον τρόπο να στρέψετε την προσοχή αξιόλογων ατόμων επάνω σας, όμως μη καβαλήσετε το καλάμι ακόμα! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό είναι εκείνη η ψιθυριστή φωνή που σας ζητάει να δείξετε ενδιαφέρον σε θέματα υγείας!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα! Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω, ειλικρινά δε ξέρω! Αν και δε μου αρέσει να καταστροφολογώ, το σύμπαν θα με αναγκάσει από όλες τις απόψεις! Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10, είναι το κερασάκι στην τούρτα! Η λέξη μπουρλότο είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτή που θα ξαμολήσετε! Δουλειά ή σπίτι; Και τα δυο μαζί ξαφνικά δε γίνονται, οπότε πιέζεστε τόσο πολύ, οι αντιδράσεις σας μοναδικές! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, ρίχνει λάδι στη φωτιά! Η εβδομάδα των παθών, αφού όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν στη Ρώμη, αλλά σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων μέσα από ξεσπάσματα μοναδικά και σίγουρα πολύ αξεπέραστα! Ο Πλούτωνας φταίει για πολλά κακά που σας έχουν βρει, κάνει τα αδύνατα – δυνατά, να δείτε αλήθειες που πονούν κατάματα και να τις αντιμετωπίσετε, μια και έξω! Once and for all! Μια σχέση ζωής, μπορεί να φτάσει στο τέλος της, μιας που κανείς δε ρίχνει νερό στο κρασί του τις μέρες αυτές! Το θέμα σας είναι ποιος θα έχει το πάνω χέρι! Κακό πράγμα ο εγωισμός..! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σας ενθαρρύνει, λίγη αισιοδοξία δε βλάπτει! 

Λέων 
Η αλήθεια είναι πως από τη ζοχάδα του Άρη κανείς δε ξεφεύγει, οπότε τα νευράκια που έχετε, η ένταση που νιώθετε οφείλεται στον πολεμοχαρή Θεό, που έχει απίστευτα κεφάκια τις μέρες αυτές! Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σίγουρα σας στρεσάρει απίστευτα πολύ, «ή ταν, ή επί τας» και ο Ο νοών νοείτω! Πολύ αρχαίο έπεσε και ανησυχώ! Η Πανσέληνος στις 20/10 σας κάνει πολυέξοδους! Νιώθετε έντονα την ανάγκη να γεμίσετε εκείνους που αγαπάτε με δωράκια! Πολύ όμορφο αυτό, αλλά φοβάμαι πως ο μήνας δε βγαίνει χρυσά μου! Όλη αυτή τη χαρά και την αισιοδοξία σας τη μοιράζουν ο Ερμής και η Αφροδίτη, να όμως που δε θα κρατήσει για πολύ! Ο Πλούτωνας έχει άγριες διαθέσεις και από τις 22/10 και μετά αλλάζει το σκηνικό! Πάνε οι καλές σας οι προθέσεις, τις πάτησε το τρένο! Οικογενειακά θέματα και πάλι στο τραπέζι, ζητούν άμεσα τις λύσεις τους! Θα χρειαστεί να παραμερίσετε για λίγο τις προσωπικές σας τις στιγμές και να εστιάσετε στο all together! Ο Δίας από τον Υδροχόο, σας ξελογιάζει ερωτικά! Ένας πειρασμός, που σίγουρα θα τεστάρει την ύπαρξή σας ολόκληρη! Οι συνέπειες ίσως και πολύ τραγικές για τα άτακτα Λιοντάρια!

Παρθένος
Η εβδομάδα αυτή σίγουρα είναι του λωλού, δε σας αγγίζει όσο τους άλλους, αλλά όσο να’ναι κάτι θα σας πάρει ξώφαλτσα! Ο Άρης από τον Ζυγό σας μουρλαίνει το μυαλό και ξαφνικά αποκτάτε επιθυμίες υλιστικές και πανάκριβες! Μια το ένα και μια το άλλο, ένα shopping therapy είναι ότι πρέπει, όμως όχι για όλες τις τσέπες! Και επειδή οι επιθυμίες δεν έχουν όρια, η ζημιά θα γίνει και μετά θα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς! Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό, ρίχνει λάδι στη φωτιά και προκαλεί εντάσεις άνευ προηγουμένου στη δουλειά σας! Από τη μια ζητάτε επιπλέον χρήματα και από την άλλη θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με τέτοιον τρόπο, που να μην εκτεθείτε στα μάτια εκείνων που σίγουρα δεν πρέπει! Ο Δίας από τον Υδροχόο, προσπαθεί να κρατήσει τα μπόσικα, όμως θα πρέπει να βοηθήσετε και εσείς σε αυτό! Ναι μεν ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, όμως με επιχειρήματα και διάλογο! Ο Πλούτωνας στις 22/10, έχει άσχημες διαθέσεις, για αυτό το νου σας στο τιμόνι, στις σκάλες, στα extreme sports! Ο Ήλιος στον Σκορπιό, έστω για λίγες μέρες, σας «φορτώνει» με αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον!

Ζυγός 
Την εβδομάδα αυτή, ο Ερμής έρχεται στα ίσα του, επιτέλους γιατί σας έχει μεταμορφώσει σε μια διχασμένη προσωπικότητα, άκρως ενοχλητική! Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό, σας εξαγριώνει ένα πράγμα και εκεί που ήσασταν μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια, ξαφνικά μπορεί να γίνετε αγρίμια και να στάζετε φαρμάκι όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε! Το φεγγάρι σας κάνει υπερβολικούς, νευρικούς, εγωιστές και προκλητικούς επίσης! Δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, γεγονός που μπορεί να κλονίσει τη σχέση σας, ακόμα και αν ζείτε έναν έρωτα μεγάλο! Το νου σας, γιατί κατά βάθος δεν αξίζει να χωρίσετε επειδή ο Άρης έχει καταστροφικές διαθέσεις! Βρίσκεται και στο ζώδιό σας, ωχ αμάν! Μέρες δύσκολες, μιας που ο Πλούτωνας τεστάρει με κάθε τρόπο σχέσεις ζωής, τις ταρακουνά με σκοπό φυσικά να φτιάξει πολύ γερές βάσεις! Ή ανεμοσκορπίσματα! Ευτυχώς που σας αποσπά την προσοχή ο Δίας από τον Υδροχόο που σας θυμίζει την καριέρα σας και τους νέους στόχους που έχετε βάλει! Από τη μια είστε έτοιμοι για όλα, από την άλλη τρέμετε μήπως την πατήσετε! Ένα μικρό shopping therapy, είναι ότι πρέπει για να συνέλθετε! 

Σκορπιός
Μπορεί ο Ερμής να έρχεται στα ίσα του την εβδομάδα αυτή, όμως αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα για εσάς! Σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας, τα υπαρξιακά σας και αποζητάτε απαντήσεις που θα σας ξαφνιάσουν και θα σας αναστατώσουν πολύ! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, γιατί οι αντιδράσεις σας εξοργιστικές και άντε να βρείτε το δίκιο σας μετά! Υπάρχει και άλλος τρόπος να πάρετε το αίμα σας πίσω! Ο Δίας από τον Υδροχόο, σας δείχνει πως τα προβλήματα που έχετε, προέρχονται από το σπίτι σας και τα οικογενειακά σας τα πρόσωπα! Εκεί θα εστιάσετε, εκεί βρείτε λύσεις, εκεί θα δώσετε τη μάχη σας! Ο Άρης και ο Πλούτωνας σας μεταμορφώνουν σε ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί, αφού τα νέα τρέχουν, θα ακούσετε ψέματα πολλά, η παραπληροφόρηση πηγαίνει σύννεφο και επειδή πάντα κρύβεται μια μικρή δόση αλήθειας σε όλα αυτά, τα πιστεύετε και μπουμ το ηφαίστειο! Εννοείται πως η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 βοηθά πολύ σε αυτό το συναισθηματικό ξέσπασμα! Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά! Το νου σας γιατί προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας!

Τοξότης 
Είστε από εκείνους που δε πρέπει να έχετε κάποιο παράπονο, γιατί δόξα να έχει όλα βαίνουν καλώς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ανεξάρτητα του αν ο Ερμής είναι ανάδρομος ή όχι, τις μέρες αυτές έχει τα κέφια του και παρέα με την Αφροδίτη μοιράζουν θετική ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά σε εσάς τα Τοξοτάκια, από το πουθενά! Βρίσκετε ξαφνικά την όρεξη να ξεπορτίσετε, βόλτες, επισκέψεις, διοργανώνετε και εσείς ένα σουαρέ, πάντως φίλοι και καλή παρέα να υπάρχει, επικοινωνία, απόψεις χαρωπές και τι στον κόσμο όλο; Η Πανσέληνος στις 20/10 στον Κριό, σας ομορφαίνει, σας κάνει μυστήρια γοητευτικούς, σας αποζητούν, νιώθετε απίστευτη ζεστασιά! Ακόμα και ο Δίας από τον Υδροχόο, θέλει να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να μονιάσετε, γιατί δε γίνεται να είστε με όλους τσακωμένοι! Ο Άρης και ο Πλούτωνας, δε σας αφήνουν να το απολαύσετε αυτό, σκέψεις από το παρελθόν σας στοιχειώνουν, υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν! Ο Ήλιος μπαίνοντας στον Σκορπιό, μόνο φως δε φέρνει, αντιθέτως σα να σκοτεινιάζει το σύμπαν σας. Το παρελθόν είναι το αιώνιο φάντασμα της ψυχής! 

Αιγόκερως
Αν και στο σύμπαν γίνεται της μουρλής το κάγκελο, εσείς τη βγάζετε λάδι! Η εβδομάδα που ξεκινά είναι φουλ στην ένταση, στην υπερβολή, όλα στα κόκκινα, από τη μια η Πανσέληνος στον Κριό, από την άλλη ο Άρης με τον Πλούτωνα, μέχρι να φτάσει το ΣΚ, θα πείτε πολλές φορές ωχ αμάν, αλί και τρις αλί, γιατί πολλά τα απρόοπτα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε! Βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα, ίσως να ξεσπάσετε σε προσωπικό επίπεδο, άνευ λόγου και αιτίας! Το νου σας λοιπόν, τα ερωτικά καβγαδάκια να έχουν μια σοβαρή αιτία! Αντιθέτως ας φέρουν το πάθος, ας πάρει η κρεβατοκάμαρα φωτιά! Ο Ερμής έρχεται στα ίσα του και τα μηνύματα που θα λάβετε αισιόδοξα πολύ! Η επαγγελματική σας πορεία έχει μέλλον και το πορτοφόλι γεμίζει! Παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση, δε το παλέψατε άδικα! Ο Ερμής παρέα με τον Δία, σας γλυκό κοιτάζουν και τα δώρα τους είναι super μαγικά! Ο Ήλιος πια στον Σκορπιό, σας βάζει να ξεσκονίσετε την ατζέντα σας και να επικοινωνήσετε με εκείνες τις υπάρξεις, που έχουν να σας προσφέρουν κατά βάθος τις «υπηρεσίες» τους! Βέβαια, μακριά από τα οικογενειακά σας τα πρόσωπα. Κάνει τζιζζζ..!

Υδροχόος
Πάντα πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις, ταξιδεύετε κάπου μακριά, να διώξετε την αρνητική ενέργεια, να εμπνευστείτε από οτιδήποτε μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή! Οπότε αν δεν έχετε ήδη εξαφανιστεί κάπου στα ξένα, θα το κάνετε τούτη την εβδομάδα! Αλλιώς, έχετε τον ασυμμάζευτο, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά πως κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστρέψετε στη βάση σας και να εκπληρώσετε έναν ακόμα δύσκολο στόχο! Ο Ερμής πλέον στα ίσα του, η αιτία που έχετε τάσεις φυγής, να όμως που ο Άρης σας αλλάζει τα πλάνα! Μοιρασμένους στα δυο σας θέλει το σύμπαν, από τη μια μέσα στην τρελή τη χαρά και στη δημιουργικότητα και από την άλλη βουτιά στο σκοτάδι και στην απαισιοδοξία! Ο Δίας από το ζώδιό σας σε κάθε περίπτωση σιγοντάρει στο να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, όσο δύσκολο και αν είναι, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που υπάρχουν! Ψυχολογικό πόλεμο σας κάνει το σύμπαν, προφανώς ο Πλούτωνας, θέλει να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, να ξεκινήσετε ένα project εκ νέου, μακριά από ένα παρελθόν που σας στοιχειώνει κάθε φορά! Ο Ήλιος στον Σκορπιό, σας σοβαρεύει, επιβάλλεται να πραγματοποιήσετε ένα ακόμα επαγγελματικό σας όνειρο! 

Ιχθύες 
Ξαφνιάζομαι με την περίπτωση τη δική σας, αφού την εβδομάδα αυτή, είναι σα να μην υπάρχετε για το σύμπαν! Ναι μεν γίνεται ο πανικός ο ίδιος, σίγουρα θα σας μεταδώσουν την υπερένταση που νιώθουν οι τριγύρω, θα σας χαλάσουν πολλές φορές τη διάθεση, αλλά χρησιμοποιείτε την τακτική μπενάκης – βγενάκης και επιστρέφετε στον φανταστικό, χαρωπό σας τον κόσμο! Βέβαια, η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10, σας δείχνει με άσχημο τρόπο, πως το πορτοφόλι σας είναι άδειο, ενώ θα μπορούσε να είχε κάτι μέσα, αν κάνατε καλύτερο κουμάντο! Λεφτά περιμένετε από εδώ και από εκεί, αλλά ίσως να αργήσουν λίγο ακόμα, οπότε η φαντασία κάνει κακό μερικές φορές, οριακά βγαίνει για ακόμα μια φορά ο μήνας! Έχετε και τον Ποσειδώνα κατσικωμένο στο σβέρκο σας, ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια και εκεί που πάει να στρώσει κάτι, τζίφος η υπόθεση! Βάζει και το χεράκι του ο Ερμής, μήπως να ασχοληθείτε καλύτερα με τα ερωτικά σας τα ζητήματα που έχουν πικάντικη γεύση τις μέρες αυτές; Ο Ήλιος στον Σκορπιό, σας κάνει πολύ δυνατούς παίχτες και δε το βάζετε κάτω ο κόσμος να χαλάσει! Έχετε τη διάθεση να φτάσετε κορυφή!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay