Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια: Οι τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη 2021 by MagicF’Ariel!

28/10 – 31/10/2021 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ξέρω χαθήκαμε, αλλά μαγικά δε κάνω!🟍Θα ήθελα πολύ, αλλά σε μια άλλη εποχή, ίσως! Μεταξύ μας, μας τσάκισε λίγο ο Πλούτωνας, την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πάει αυτή μας πέρασε, ας ασχοληθούμε με το φινάλε του Οκτώβρη! 



Αν και άργησα λιγουλάκι, σήμερα 28/10 και αύριο 29/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, τα λέει χαρωπά με τον Δία από τον Υδροχόο, οπότε σκαρφίζονται ερωτικές ζαβολιές για όλους εμάς! Κάποιοι πιο λίγο, κάποιοι πιο πολύ, πάντως love is in the air! Μηνύματα ερωτικά μπορεί να σκάσουν μύτη από λεπτό σε λεπτό, κάποιος να βρεθεί σε στιγμή αδυναμίας στα ξαφνικά και να κάνει το θαύμα του! Βέβαια, υπάρχουν και οι super τυχεροί, όπως οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί που μπορούν να προχωρήσουν σε ένα πιο σπουδαίο level! Ας πούμε το γάμο! Άντε να φάμε κουφέτα από εσάς και τι στον κόσμο όλο;;;
Η Αφροδίτη και ο Δίας φέρνουν και το χρήμα, οπότε τέλος του μήνα, όλο και κάποιος θα δει περισσότερα λεφτά στο λογαριασμό του! Μοιράζουν δώρα τα χρυσά μου, που σίγουρα θα μας κάνουν να νιώσουμε πολύ όμορφα με τον εαυτό μας!

Στην άλλη γωνιά όμως, καραδοκεί ο Κρόνος από τον Υδροχόο, που έχει άγριες διαθέσεις, γιατί θεωρεί πως τα δώρα είναι πλεονεξία, πως δε γίνεται να ανταμειφτούμε όλοι το ίδιο και πως υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να το παλέψουν λίγο ακόμα! Πετσοκόβει τα φτερά μας, ο ενθουσιασμός πατώνει και παρέα με τον Ήλιο από τον Σκορπιό, έρχεται το σκοτάδι, σε αρκετά φιλόδοξα σχέδια! Είτε είναι ερωτικά, είτε επαγγελματικά, είτε οικονομικά!
Οπότε οι μέρες 30/10 και 31/10 είναι ζόρικες πολύ, αντίθετες επίσης, χάνονται όλα τα θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα με αποτέλεσμα αρκετοί από εμάς, να προτιμήσουμε τη μοναξιά μας! Μοναχικό, το ΣΚ αυτό! Πάει το καιρός για δυο, το πάτησε το τρένο!

Και τέλος μπαίνει ο Άρης στον Σκορπιό! Θα ταρακουνηθούμε γερά όλοι μας, γιατί βρίσκει το στοιχείο του ο Θεός του πολέμου και γίνεται τέρμα μάχιμος, αφού εκεί στους Ζυγούς, βαρέθηκε να μοιράζει εγκεφαλικά! Τώρα πια, δίνει ρέστα από την πρώτη κιόλας ημέρα! Κανείς δε παρατάει τα όπλα τόσο εύκολα, οπότε ο Άρης έχει σκοπό να κάνει ένα γερό boost σε όλους μας, γιατί ο σκοπός είναι η επιτυχία, η νίκη και τα λάφυρα! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι πρωταγωνιστές! Αντιλαμβάνεστε χρυσά μου, πως το ερωτικό θερμόμετρο σπάει, γίνεται σκόνη και θρύψαλα! Όμως σπάνε όλα τα θερμόμετρα και τα κοντέρ, γιατί το ρεζουμέ με τον Άρη από τον Σκορπιό, είναι να ξεπεράσουμε τα όριά μας και να πετύχουμε τους στόχους μας, all the way!

φιλάκια.. 💖


Κριός 
Ζόρικο το φινάλε του Οκτώβρη, όπως φαίνεται! Από τη μια χαρές και από την άλλη λύπες, σε κάθε περίπτωση θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας για παρέα! Όσο να’ναι σήμερα 28/10 και αύριο 29/10, είναι όμορφες μέρες, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν τρελά κέφια! Αλλάζουν οι παρέες σας, ενθουσιάζεστε από τους ανθρώπους που αληθινά είναι δίπλα σας! Και βέβαια να ανανεώσετε τον κύκλο σας, όμως πάντα με προσοχή, γιατί πολλοί οι «μασκοφόροι» εκεί έξω! Η Αφροδίτη επιμένει στα ερωτικά σκιρτήματα! Φουλ ερωτικό το διήμερο αυτό! Διεκδικήστε το πρόσωπο που σας αρέσει! Στις 30/10 ο Άρης φτάνει στο κατώφλι του Σκορπιού, σας θυμίζει το τι έχετε να πληρώσετε και ο Ήλιος την ίδια μέρα σας κάνει τέρμα τσιγκούνηδες! Δε δίνετε ούτε cent! Βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, παρέα με τους λογαριασμούς, πιάστε τεφτέρι, κάντε τις σημειώσεις σας, μπαίνετε πρώτο μέτωπο για να σώσετε τη κατάσταση, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι! Ο Άρης βάζει φωτιά στα μπατζάκια σας! Αν προσμένετε ένα μπόνους ή μια αύξηση, από τον άλλο μήνα μάλλον!

Ταύρος
Ταυράκια μου τι σας έχει βρει, ακόμα γυρεύω αμέτρητες απαντήσεις! Το τέλος του Οκτώβρη, είναι άκρως επεισοδιακό, κυρίως για τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου! Βέβαια, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, οπότε ας έχουμε όλοι το νου μας! Σήμερα 28/10 η Αφροδίτη έχει ορεξούλες, οπότε παρέα με τον Δία έχουν σκοπό να στείλουν ερωτικά μηνυματάκια, έτσι για το φλας! Δηλαδή εσείς μπορεί να το κάνετε καδρόνι και ο άλλος απλά ένα delete! Δε θα κρατήσει για πολύ, εν ολίγοις! Βασικά η Αφροδίτη γεμίζει τις τσέπες σας με χρήμα! Καιρός να λάβετε κάτι χρωστούμενα, μια αύξηση, ένα μπόνους! Η καριέρα σας προέχει και το μέλλον σας σε κάθε περίπτωση! Φορέστε μια μπλε χάντρα λοιπόν, γιατί ο Δίας μοιράζει απλόχερα τα δώρα του! Ο Κρόνος σας προστατεύει να το ξέρετε αυτό, οπότε μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να ξεκινήσετε τις σπατάλες από εδώ και από εκεί! Άρα και να γλυκό κοιτάξουν κάποιοι την τσέπη σας, θα φάνε πόρτα! Ο Άρης και ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σας αναστατώνουν, σας θυμώνουν, σας πεισμώνουν και τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν την τιμητική τους! Κάποιοι φτάνετε ακόμα και στον χωρισμό!

Δίδυμος
Ας υποθέσουμε πως ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, αφού το διήμερο 28/10 και 29/10 είναι αφιερωμένο στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Μπορεί ακόμα να σας κάνουν και μια πρόταση γάμου! Από όλα τα καλά έχει το μενού, φλερτ, παιχνίδια του έρωτα, λόγια αγάπης, συναισθήματα που γαληνεύουν τον ατίθασο χαρακτήρα σας! Ζήστε το όνειρο λοιπόν και μην γκρινιάζετε! Ο Δίας από τον Υδροχόο, σας βοηθά να βάλετε στόχους που έχετε τα φόντα να πραγματοποιήσετε! Εννοείται πως τεμπελιές δε παίζουν, ούτε φθηνές δικαιολογίες, μόνο τρεχάτε ποδαράκια μου! Ο Κρόνος σίγουρα σας σπρώχνει, στο να πάρετε τις αποφάσεις σας και πισωγύρισμα δεν έχει! Και μόλις μπαίνει ο Άρης στον Σκορπιό, μπουρλότο! Οπότε στις 30/10 και 31/10 σα να προκύπτει μέσα σας η μάχη μεταξύ καλού και κακού! Από τη μια ο Άρης από την άλλη ο Ήλιος, συναντιούνται στον Σκορπιό και εσείς βουτιά στο σκοτάδι! Αντίθετα συναισθήματα μέσα σε μόνο λίγες ημέρες! Προφανώς θα νικήσουν οι αληθινές προθέσεις που έχετε, απλά εσείς θα κάνετε την επιβεβαίωση!

Καρκίνος
Φανταστικά ερωτικό το διήμερο σήμερα 28/10 και αύριο, η Αφροδίτη και ο Δίας, σας μεταμορφώνουν σε υπέροχα πλάσματα ξανά, οπότε ωραίες ημέρες για να αγαπήσετε με το ταίρι σας, για να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, για να κάνετε ζαβολιές που πουθενά δε τις λέμε! Έχετε έντονα την επιθυμία να νιώσετε πως είστε μέσα στο παιχνίδι του έρωτα, πως αρέσετε πολύ, πως είστε ο καλύτερος σύντροφος ever! Μπράβο στο σύμπαν, μπράβο και σε εσάς αν ακολουθήσετε τα σημάδια του! Ο Δίας απαιτεί αλλαγές από εσάς, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας! Ο Κρόνος σας βάζει σε σκέψεις μυστήριες, τύπου να αγοράσετε ένα σπίτι, ένα αμάξι, ή ακόμα να πουλήσετε κάτι μεγάλης αξίας φυσικά, γιατί κάνετε σχέδια για το μέλλον! Πονοκέφαλος, τίποτα άλλο δε λέω! Μέσα στη τρελή τη χαρά, όμως στις 30/10 και 31/10 ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις, κάνετε απαισιόδοξα σενάρια και ξαφνικά δεν είστε σίγουροι για τίποτα! Και έρχεται στα καπάκια ο Άρης, να πατήσει πόδι, να σας πει με αγριοφωνάρες, πως δεν έχει πισωγυρίσματα! 

Λέων
Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη και ο Δίας και λίγο πριν ο Ποσειδώνας, σας έχουν γεμίσει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Νιώθετε και είστε σχεδόν σίγουροι, πως μπορείτε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα εδώ και τώρα και να προχωρήσετε παραπέρα, δίχως να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες! Ευτυχώς που οι μέρες 28/10 και 29/10 είναι υπέροχες όσων αφορά τη σχέση σας με το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας αρέσει! Φροντίστε να τις απολαύσετε γιατί έρχονται τυφώνες! Το να υποχωρείτε συνεχώς για να είναι όλα μέλι γάλα δεν είναι και ότι καλύτερο! Από τη μια ο Κρόνος μαζεύει τα λουριά και από την άλλη ο Άρης πια από τον Σκορπιό, σας κάνει επαναστάτες, αντιδραστικούς και πολύ πεισματάρηδες! Πατάτε πόδι στα θέλω σας, στις επιθυμίες σας και τα ερωτικά καβγαδάκια πρωταγωνιστούν για το φινάλε του Οκτώβρη! Ο Ήλιος παρέα με τον Κρόνο σας μπλοκάρουν συναισθηματικά και σας δείχνουν την απαισιόδοξη πλευρά της ζωής! Και εκεί εσείς θα πρέπει να διαβείτε το μονοπάτι σας!

Παρθένος
Με ερωτικά ραντεβουδάκια σας θέλει η Αφροδίτη σήμερα 28/10 και αύριο! Ωραίες ημέρες για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή για να φλερτάρετε άφοβα με το πρόσωπο που σας αρέσει! Οπότε φροντίστε να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει! Όλα τα καλά κρατάνε λίγο, οπότε ο Δίας αφού σας έκανε τη χάρη, ας του την κάνετε και εσείς! Μέρες που θα χρειαστεί να εργαστείτε λίγο παραπάνω, να αντιμετωπίστε τις εκκρεμότητές σας δίχως γκρίνιες και φυσικά να δείξετε τις καλύτερες προθέσεις! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας βοηθά στο να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με όμορφα συναισθήματα! Ο Κρόνος βέβαια σας περνά από κόσκινο! Σας ζορίζει! Θέλει να δει τις αντοχές σας! Οπότε ξαφνικά στις 30/10 και 31/10 τρέχετε και δε φτάνετε, είτε για προσωπικά ζητήματα, είτε για επαγγελματικά! Ο Ήλιος μόνο φως δε φέρνει στη ζωή σας εκείνες τις ημέρες, νιώθετε πως τσάμπα ο κόπος και είστε στο τσακ να τα παρατήσετε όλα! Ο Άρης βέβαια από τον Σκορπιό, σας πιάνει από το αυτί και σας μαλώνει! Θα πονέσει..!

Ζυγός
Το σύμπαν τις μέρες αυτές με την Αφροδίτη και τον Δία να δίνουν ρέστα, θα νιώσετε έντονα την επιθυμία να κάνετε μια πρόταση γάμου, ή να πείτε το περιβόητο ναι και να σου το μονόπετρο! Σήμερα και αύριο 29/10 φροντίστε να αφιερώσετε το χρόνο σας στο ταίρι σας, είναι μέρες που σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες! Η Αφροδίτη όπως και να έχει, θέλει να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται, ας είναι και οι φίλοι σας λοιπόν! Μπορεί να έχετε διάφορα νέα επαγγελματικά σχέδια κατά νου, όμως ο Κρόνος μπαίνει μπροστά και σας τη χαλά τη δουλειά! Κάθε εμπόδιο για καλό, την απογοήτευση όμως στις 30/10 και 31/10 δε θα τη γλυτώσετε! Και ξαφνικά σκάει ένα έξοδο τρελό, μια οφειλή ίσως απίστευτα ξεχασμένη και ένα σοκ το παθαίνετε, αφού πόσο πια; Ο Άρης από τον Σκορπιό, εμφανίζεται δυναμικά στη ζωή σας, αφού ξεσκεπάζει το χαλάκι και βρίσκει δράκους από κάτω! Πριν κάνετε οποιαδήποτε νέα κίνηση, θα πρέπει να έχετε ξεμπερδέψει από τις οφειλές εκείνες που σας έχουν γίνει αιώνιος βραχνάς! Το άγχος χτυπά κόκκινο!

Σκορπιός 
Όπως και να έχει τις μέρες αυτές κάποιο πεσκέσι θα λάβετε, από ένα πρόσωπο και θα χαρείτε πάρα πολύ! Είναι ερωτικό; Είναι φιλικό; Κάτι μυστήριο παίζει από την πλευρά του άλλου πάντα, οπότε καλοδεχούμενο, κανονίστε, μη ξινίσετε τα μούτρα σας! Η Αφροδίτη με τον Δία ίσως να σας αποκαλύψουν ένα πρόσωπο που θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί! Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας πιέζει αφόρητα στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις! Αρκετοί από εσάς θέλετε να αλλάξετε σπίτι, κάποιοι θέλετε να φύγετε μακριά, να κάνετε μια νέα αρχή μονάχοι σας και κάποιοι θέλετε να επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη! Η απόφαση σίγουρα πολύ δύσκολη! Ζόρικες πολύ οι τελευτές μέρες του Οκτώβρη, στις 30/10 και 31/10 από τη μια ο Ήλιος από το ζώδιό σας, σας ρίχνει στα πατώματα και μόνο απαισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον σας φέρνει στο μυαλό και από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σας, δε σας επιτρέπει κάτι τέτοιο! Νιώθετε μια απίστευτη ένταση, κάποιος σας σπρώχνει, σας πιέζει, ο στόχος, είναι στόχος, τέλος!

Τοξότης
Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες ημέρες της στο ζώδιό σας και παρέα με τον Δία κάνουν θαύματα και ας έφτασε τέλη του Οκτώβρη! Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας σήμερα 28/10 και αύριο, για να βελτιωθεί η σχέση σας και να ξεκινήσει ο νέος μήνας με όμορφες αναμνήσεις στο νου και στην καρδιά! Ακόμα και οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, σας ανανεώνουν και σας ηρεμούν! Λίγα χαμόγελα δε βλάπτουν! Ο Κρόνος όμως σας βάζει δύσκολα, σας θυμίζει με άγαρμπο τρόπο πως οι προσδοκίες πληγώνουν! Οπότε ξαφνικά διαπιστώνετε στις 30/10 και 31/10 πως αν δε μπείτε εσείς πρώτο μέτωπο στις σοβαρές οικογενειακές σας υποθέσεις, δε θα μπει κανείς άλλος και το πρόβλημα θα παραμείνει ως έχει! Από το να εξάπτεστε, καλύτερα να βοηθήσετε! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σας ρίχνει ψυχολογικά και δεν πρέπει! Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά! Αποζητήστε ένα χάδι, μια καλή κουβέντα, γιατί ο Άρης πλέον από τον Σκορπιό σας θέλει πολύ power! Και πολύ κουτσομπόληδες επίσης! Βγάζετε το χρυσό το φτυάρι!

Αιγόκερως
Όλα για το χρήμα! Μόνο αυτό σας ανεβάζει και σας κατεβάζει στο λεπτό! Η Αφροδίτη και ο Δίας, σας το προσφέρουν απλόχερα, δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο πάνω σε αυτό! Το αν έχετε υλιστικές απαιτήσεις και πρέπει να πατήσετε ένα φρένο για να συνέλθει το ταμείο σας, είναι άλλο θέμα και αυτό! Η Αφροδίτη σήμερα και αύριο 29/10, θέλει απελπισμένα να σας βοηθήσει, στο να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις επιθυμίες σας! Ένα δωράκι, μια υπόσχεση, ένα χέρι βοηθείας από μια ψυχή, είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη! Βέβαια ο Κρόνος από τον Υδροχόο και ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σας βάζουν απίστευτα εμπόδια! Πρέπει να συμμαζευτείτε, να σταματήσετε τις σπατάλες, τα λούσα, τα φρου φρου και αρώματα γιατί μόνο έτσι θα δείτε προκοπή! Ιδιαίτερα αν έχετε στόχους ζωής, ένα σπίτι, ένα αμάξι, ένα ταξίδι μακρινό! Μουτράκια έχει στις 30/10 και 31/10 γιατί ενώ γεμίζει το σακούλι, δεν επιτρέπεται να σπαταλήσετε ούτε 1 ευρώ! Πόσο τραγικό; Ο Άρης όμως από τον Σκορπιό σας επιφυλάσσει μια έκπληξη! Έχει τον τρόπο του και αυτός!

Υδροχόος
Και που λέτε το φινάλε του Οκτώβρη είναι άκρως ερωτικό, με την Αφροδίτη και τον Δία να χορεύουν ταγκό, με πολύ πάθος μπροστά στα μάτια σας! Καιρός να αγαπήσετε και εσείς λιγουλάκι και να το ζήσετε κιόλας! Όμως ο Δίας είναι στο ζώδιό σας, άρα έχετε εσείς σχέδια μεγάλα και τρανά και πρέπει οπωσδήποτε να σας βγουν, αλλιώς ποιος σας ακούει!? Το διήμερο 28/10 και 29/10 είναι φοβερό για τις προσωπικές σας τις υποθέσεις, το μυαλό σας όμως, το βασανίζει ο Κρόνος, που όσο να’ναι σας συνεφέρνει από τις ρομαντζάδες, αφού η δουλειά πάνω από όλα και η τσέπη σας φυσικά! Πάλι σας φωνάζει, πως για να κάνετε νέα βήματα θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιες πόρτες σε άτομα που σας βλάπτουν και που δε συμμερίζονται το όραμά σας! Μη λυπηθείτε κανέναν! Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, στις 30/10 και 31/10 σας κάνει παγοκολόνες, τίποτα δε σας αγγίζει, ευαισθησίες τέλος! Ο Άρης από τον Σκορπιό, ρίχνει λάδι στη φωτιά και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Παρέα με την μοναξιά σας, βράζετε στο ζουμί σας, αλλά έτσι είναι τα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις!

Ιχθύες
Όλος ο κόσμος ασχολείται με τα ερωτικά του τα ζητήματα και εσείς αλλού για αλλού! Και ενώ είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη, γεγονός που σας επηρεάζει άμεσα, δε θέλει παιχνιδάκια, γιατί τα κάνετε μπάχαλο κάθε φορά και έχουμε δράματα! Ο Ποσειδώνας προσπάθησε να σας ξεγελάσει, να σας ξεσηκώσει, όμως τζίφος η υπόθεση! Φρόνιμα και πάλι φρόνιμα, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Οι μέρες 28/10 και 29/10 είναι ιδανικές για θέματα καριέρας! Δηλαδή αργία, ξε αργία, πρέπει να δηλώσετε το παρόν, προκειμένου να προχωρήσουν οι στόχοι σας και να είστε συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα που έχετε φτιάξει! Ενώ το παίρνετε χαλαρά στην αρχή, ο Κρόνος με τον Ήλιο σας χαλούν απίστευτα τη διάθεση στις 30/10 και 31/10 και ξαφνικά σας κυριεύει το συναίσθημα της παραίτησης! Θέλετε να τρέξετε μακριά, να πάρετε τα βουνά, γιατί πόσο πια; Ότι του φανεί, του λωλό Στεφανή! Υπάρχει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα εμφανιστεί έτσι ξαφνικά, μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί μια ζαβολιά, ψυχραιμία! Ο Άρης σας φέρνει στα ίσα σας, τσακ μπαμ!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay