Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ζώδια: Πανσέληνος στον Υδροχόο by MagicF’Ariel!

22/08/2021

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο μου λείψατε, πόσο; Πανσέληνος στον Υδροχόο, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα! Ω μοντιέ! Είναι όντως μεγάλος ο πονοκέφαλος, την πρώτη φορά έπεσα στα πατώματα, τη δεύτερη είμαι φουλ κρυωμένη, τέζα στο κρεβάτι η κυρία! Πόσο με αγαπάει το Φεγγάρι αυτό, δε λέγεται.. χαχα! 




Όμως δε πτοούμαι η Ταυρίνα, στρώθηκα πουρνό-πουρνό, να γράψω, μιας που αγαπώ τους Υδροχόους και οτιδήποτε αστρολογικό τους επηρεάζει!

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την τιμητική σας όλον τον Αύγουστο όπως φαίνεται μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη! Το Φεγγάρι αυτό είναι αισιόδοξο, είναι φουλ στη θετική ενέργεια, απαιτεί αλλαγές μοναδικές και με τη βοήθεια του Κρόνου, απόλυτα ξεκαθαρίσματα! Δε γλυτώνει κανείς από αυτό, οπότε επαναστατική η διάθεση του κόσμου, για ένα καλύτερο αύριο, ανεξάρτητα από τις θυσίες που πρέπει να κάνει, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό!

Το παρελθόν πάντα μας ακολουθεί, είναι άκρως βασανιστικό, όμως μας θυμίζει κάθε λίγο και λιγάκι, τα παθήματα που έγιναν μαθήματα, για να φροντίσουμε να ακολουθήσουμε ένα διαφορετικό μονοπάτι και να παλέψουμε με άλλη δυναμική, διαφορετικές ιδέες από τις συνηθισμένες! Πόσο εύκολα τα γράφω και πόσο δύσκολο είναι στην πραγματικότητα! Από κάπου όμως πρέπει να κάνουμε την αρχή δε λέτε;

Δίας, Κρόνος, Ουρανός, ανάδρομοι οι δυο στον Υδροχόο και ο ένας στον Ταύρο! Η αλήθεια ήδη φαίνεται, είναι ξάστερη, συνήθως ενοχλεί, δεν αρέσει και τόσο, οπότε την αποδεχόμαστε και πάμε παραπέρα! Απρόβλεπτο το διάστημα αυτό από όλες τις απόψεις, οπότε παρέα με την Πανσέληνο αυτή, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, να ακούσουμε με προσοχή την καρδιά μας, να δώσουμε σημασία στη διαίσθησή μας, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει, να παλέψουμε για μια πιο όμορφη ζωή…

With or without you.. 😘

φιλάκια.. 


Κριός
Το διάστημα αυτό πολλά ευχάριστα μπορούν να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα! Έχετε παλέψει για αυτά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαφνιαστείτε και τόσο! Όπως φαίνεται, παίζει πολύ να ανανεωθεί η ομάδα σας, δηλαδή να σας φέρουν νέους συνεργάτες, με περισσότερες γνώσεις για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, έτσι όπως πρέπει! Προφανώς το ζητήσατε με τον τρόπο σας, γιατί είναι άδικο μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά, σε εποχές που οι απαιτήσεις είναι αμέτρητες και πολύ σοβαρές, για να αιωρείται εκείνο το «δε βαριέσαι»! Το Φεγγάρι βοηθά να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και εσείς να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αποφύγετε να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες!

Ταύρος
Από σήμερα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, τη βλέπετε πολύ διαφορετικά τη δουλειά και παίρνετε αποφάσεις ολίγον extreme! Το Φεγγάρι σας βοηθά να αλλάξετε προτεραιότητες, να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ηρεμούν και σας φτιάχνουν πολύ τη διάθεση! Ανεξάρτητα λοιπόν, από τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς, εσείς θα ακολουθήσετε τη ρότα σας και σε όποιον αρέσει! Ναι μεν αλλά! Η έκπληξη των ημερών ίσως να είναι μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά σας! Αρκετοί Ταύροι λοιπόν, ξεγλιστράτε από τα γνωστά και αγκαλιάζετε τα άγνωστα, πάντα για καλό σκοπό! Δίχως υφάκι, έτσι;

Δίδυμος
Επαναστατικούς πολύ σας κάνει το Φεγγάρι αυτό, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Ότι και αν σας λένε οι άλλοι, εσείς θα κάνετε το δικό σας, γιατί προέχει η δική σας ηρεμία και ευτυχία επίσης! Εγωιστικό μεν για κάποιες ψυχές, άκρως απολαυστικό για εσάς! Το διάστημα αυτό θα καταπιαστείτε με αμέτρητες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και ξαφνικά δε θα έχετε χρόνο για τίποτα άλλο! Αρκετοί Δίδυμοι, μπαίνετε σε διαδικασία να προετοιμάσετε το σπιτάκι σας για το χειμώνα που έρχεται! Αλλαγές επιδιώκετε, οπότε μυρίζομαι μαστορέματα πολύ παράξενα! Διώχνετε μακριά όσους σας στεναχωρούν και επιδιώκετε ένα ταξιδάκι αρχές Σεπτέμβρη..! Ένας ευχάριστος χαμούλης..!

Καρκίνος
Ζόρικο το Φεγγάρι αυτό, από τη μια σας θέλει αισιόδοξους και θετικούς σε νέες προτάσεις και συνεργασίες, από την άλλη σας βάζει τρικλοποδιές και αν έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, ξαφνικά να λιγοστέψουν, άνευ λόγου και αιτίας! Αν οφείλετε χρήματα δεξιά και αριστερά, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα σας τα ζητήσουν, ίσως και με άσχημο τρόπο! Από την άλλη μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο ως σωτήρας και να σας μπλέξει ακόμα χειρότερα! Ας πούμε όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα, για αυτό φρόνιμα! Μυστήριες οι μέρες αυτές, ξεσκεπάζονται θέματα οικονομικά, επιβάλλεται να βρείτε άμεσες λύσεις για να μπει μια ρημάδα τελεία! Το νου σας στις συναλλαγές σας, στο πορτοφόλι σας, σε μακροχέρηδες κτλ κτλ..!

Λέων
Εννοείται πως η Πανσέληνος αυτή, σας χτυπάει κατά κούτελα και ότι θέλει ας προκύψει! Μπα, έχετε σχέδιο εσείς, αν το plan a δε σας βγήκε, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο plan b! Τέρμα αισιόδοξοι, αυτό το βρίσκω άκρως επικίνδυνο, αλλά σα Λιοντάρια που είστε, θα τη βρείτε την άκρη σας εσείς! Ως δια μαγείας το Φεγγάρι σας φορτίζει με απίστευτη θετική ενέργεια, οπότε τουλάχιστον για τις δυο επόμενες εβδομάδες, θα δείξετε το καλύτερο του εαυτού σας και στο σπίτι και στη δουλειά! Ίσως να μη χαλάσετε χατίρι σε κανέναν, βέβαια, για ρίξτε μερικά καβουράκια στις τσέπες σας, γιατί το χρήμα φοράει φτερά και πετά! Μήπως να επιδιώξετε εκείνα τα αμοιβαία; Δηλαδή, ας σας προσφέρουν έστω και τα μισά από όσα προσφέρετε απλόχερα.. Λέω!

Παρθένος
Πανσέληνος λίγο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας και με τον Άρη στο ζώδιό σας! OMG λέω, γιατί τα αστρολογικά γεγονότα σας ξεσηκώνουν για τολμηρές πράξεις, που ναι μεν σας ξαφνιάζουν πολύ, όμως σας αρέσουν άλλο τόσο! Κάτι πετάτε στην άκρη, κάνετε χώρο για το καινούριο, στη βράση κολλάει το σίδερο, οπότε ο τολμών νικά και λέτε στον κόσμο έχε γεια! Το σύμπαν λοιπόν έχει σκοπό να σας ανταμείψει και με το παραπάνω! Είναι συναισθηματικό, είναι ερωτικό, είναι απελευθερωτικό, οπότε τις μέρες αυτές το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έχει σκοπό να σας εκπλήξει ευχάριστα! Φροντίστε να το ζήσετε και να ξεπεράσετε τις φοβίες σας και φυσικά να μην είστε καχύποπτοι! Συνήθως μετά τη μπόρα εμφανίζεται το πιο τέλειο ουράνιο τόξο!

Ζυγός
Φορέστε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι και μη τη βγάλετε από επάνω σας τουλάχιστον για τις επόμενες δυο εβδομάδες! Από τη μια η Πανσέληνος στον Υδροχόο και από την άλλη η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φτιάχνουν ένα super ερωτικό κοκτέιλ και όπως φαίνεται θα ζήσετε και εσείς έναν φλογερό καλοκαιρινό έρωτα στο τσακ παρά τσακ! Ξεπερνάτε τις ανασφάλειές σας και αποφασίζετε να κάνετε ένα refresh στον κύκλο σας, γιατί ο σκοπός είναι να είστε εσείς ευτυχισμένοι και όχι οι άλλοι! Ιδανικές ημέρες για ένα ταξιδάκι αναψυχής, μακριά από τους πάντες και τα πάντα, με σκοπό είτε να ξεκουραστείτε, είτε να ξεσαλώσετε με άγνωστες υπάρξεις! Καλά μην ισοπεδώσετε τα πάντα όλα επειδή το Φεγγάρι τρελάθηκε.. Το νου σας!

Σκορπιός
Αλλαγές μεγάλες και τρανές θέλει το Φεγγάρι αυτό, τις απαιτεί κιόλας οπότε προσδεθείτε γερά και απογειωθείτε δίχως να το βασανίσετε και πολύ το θέμα! Αρκετοί γυρεύετε μια νέα δουλειά, ένα καλύτερο μέλλον, που σημαίνει πως παίζει τις μέρες αυτές να σας τη δώσουν την ευκαιρία, όμως θα χρειαστεί κάτι να θυσιάσετε! Από τη μια ενθουσιάζεστε, από την άλλη προβληματίζεστε, ιδιαίτερα αν χρειαστεί να φτιάξετε βαλιτσούλα και να αλλάξετε ακόμα και τόπο κατοικίας! Όπως και να έχει βάλτε τα κάτω, δείτε το όνειρο, επεξεργαστείτε λίγο το παρελθόν σας, πάρτε τις αποφάσεις σας και αν αξίζει τον κόπο, ένα ντου από παντού, μπορεί να σας κάνει αργότερα πολύ ευτυχισμένους! Καιρό έχει το σύμπαν να σας δώσει μια ευκαιρία φοβερή, οπότε τι το σκέφτεστε;

Τοξότης
Από τους πολύ τυχερούς της παρέας, μήπως να αγοράσετε ένα χρηματοκιβώτιο;;; Υπερβολές, το ξέρω, όμως από σήμερα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ανοίγουν οι ουρανοί και μαζεύετε πολύ χρήμα, από εκεί που δε το περιμένετε! Ναι μεν έχετε εργαστεί σκληρά, έχετε κοπιάσει ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα, όμως έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείτε για αυτό! Βέβαια, είναι οι μέρες τέτοιες που θα μαλώσετε όποιον κάνει λάθη κατά επανάληψη και θα επιβραβεύσετε εκείνους που έμαθαν από αυτά και βελτιώθηκαν και ως άνθρωποι και ως συνεργάτες! Σκληροί ακόμα και με εσάς τους ίδιους, αφού από εδώ και πέρα κάθε κίνηση επιβάλλεται να είναι σωστά μελετημένη και να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα! Το νου σας σε ψεματάκια..

Αιγόκερως
Φτου φτου μη σας μιατιάσω, εσείς καλύτερα να ανοίξετε μια τραπεζική θυρίδα, γιατί το χρήμα έρχεται και είναι μπόλικο! Το Φεγγάρι αυτό, παρέα με το σύμπαν σας απογειώνουν επαγγελματικά και οικονομικά! Είστε οι μοναδικοί που θα ακούσετε πολλά μπράβο για το έργο σας, για τον τρόπο που κινείστε και αντιμετωπίζετε τα θηρία σε καθημερινή βάση! Αύξηση; Μπόνους; Το χρήμα να έρχεται στα χέρια σας και τι στον κόσμο όλο; Γεμίζει ο παράς, γεμίζει και η καρδιά σας από συναισθήματα, οπότε ξεπερνάτε τα ταμπού σας και διεκδικείτε τον έρωτα με διαφορετικό τρόπο από τα δικά σας τα δεδομένα! Τούτη τη φορά αποφεύγετε τα σίγουρα και προτιμάτε τα outsider γιατί ένας τζόγος είναι η ζωή, παίζετε και ή χάνετε ή κερδίζετε! Μόνο εσείς!

Υδροχόος
Τι να πρώτο γράψω για την περίπτωση τη δική σας! Δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιό σας, το πιάσατε το νόημα ή όχι;;; Με τη βοήθεια του Κρόνου, το ξεκαθάρισμα δε το αποφεύγετε με τίποτα! Αφορά κυρίως την προσωπική σας τη ζωή και μετά όλες τις άλλες τις σχέσεις σας! Διώχνετε μακριά άτομα που δε τα θέλετε καθόλου μέσα στη ζωή σας και ακολουθείτε την καρδιά σας! Τούτη τη φορά είστε απόλυτοι, ανένδοτοι, γιατί πόσο θα ικανοποιείτε τις ορέξεις των άλλων; Η ζωή είναι μικρή, η αληθινή αγάπη δυσεύρετη και καιρός να επιλέξετε την απλότητα, την ηρεμία και τη γαλήνη, παρά τα φρουφρού, τα αρώματα και τις μεταξωτές κορδέλες! Τα γεγονότα είναι τέτοια, που από μόνα τους θα σας δείξουν το μονοπάτι εκείνο το μαγικό, αρκεί να το επιλέξετε, δίχως κανέναν δισταγμό.. Το έχετε ή όχι;

Ιχθύες
Κλείνεστε κάπως στον εαυτό σας με το Φεγγάρι αυτό, αλλά κάνετε και πράγματα για τον εαυτό σας, είτε αρέσουν στους άλλους, είτε όχι! Σιγά-σιγά μαζεύεστε και ξέρετε πολύ καλά το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις από εδώ και πέρα! Νιώθετε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε τα ερωτικά σας! Πολύ τέλειο μου φαντάζει, οπότε υποψιάζομαι πως θα σοκάρετε πολύ κόσμο για ακόμα μια φορά! Η Πανσέληνος σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, εκείνες που θα σας προσφέρουν μια καλύτερη ζωή! Καλμάρει το άγχος σας και σας καθοδηγεί στο μονοπάτι το σωστό! Οπότε ξεχάστε τα πισωγυρίσματα και ετοιμαστείτε για να ανοίξετε τα φτερά σας! Δίχως φόβο!

magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay