Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ζώδια: Γυναίκα Ιχθύες με άντρα Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

Σαιξπηρικός ο έρωτάς τους..

Καλημέρα στα όμορφα ξωτικά της παρέας! Και μιας που μου απομένει λίγος χρόνος ακόμα, πριν επιστρέψω στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, αποφάσισα να γράψω για αυτό το αστρολογικό ζευγάρι, να εκπληρώσω την παραγγελιά μιας απίστευτα υπομονετικής ψυχής! 

Και μπαίνουμε στο ψητό, δε λέτε; 



Η γυναίκα Ιχθύες είναι μια πολύ παράξενη ύπαρξη! Ο χαρακτήρας της είναι ιδιόμορφος, είναι ευαίσθητη ψυχή και έχει έντονο το χάρισμα της διαίσθησης! Καλόκαρδη και άκρως συμπονετική, σε σημείο εκμετάλλευσης θα έλεγα, πέφτει από μόνη της σε παγίδες που πολλές φορές δε την αφορούν καν!
Καλλιτεχνική η φύση της, συνήθως πιάνουν τα χέρια της, είναι τέρμα ονειροπόλα και κάπως έτσι φτιάχνει έναν κόσμο φανταστικό, μπαίνει μέσα σε μια γυάλα και άντε μετά να βγάλεις άκρη μαζί της! Κάθε τι που συμβαίνει γύρω της, θεωρεί πως είναι εκείνη υπεύθυνη, νιώθει ενοχές και εκεί ξεκινά το πανηγύρι του απόλυτου παραλογισμού!
Έχει την εντύπωση πως θα σώσει τον κόσμο, η υπέρτατη αυταπάτη, η αιώνια βουτιά στο σκοτάδι, η αιτία που λέει συνεχώς μικρά αθώα ψεματάκια από εδώ και εκεί! Μα ούτε η ίδια δε γνωρίζει την αλήθεια πια! Η γυάλα με τα μαγικά χρυσόψαρα.. είναι ο δικός της ο παράδεισος!

Ο άντρας Σκορπιός, όπως έχω γράψει ανεπανάληπτες φορές, είναι ο μάγος της παρέας! Έχει το χάρισμα της τηλεπάθειας, της διαίσθησης, μια ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει τα πάντα όλα!

Είναι ψευτράκος από συνήθεια, γιατί του αρέσει να μπερδεύει τους ανθρώπους που είναι δίπλα του! Η αιτία είναι πως αποφεύγει να φανερώσει τα αληθινά του τα συναισθήματα, γιατί σε καμία περίπτωση δε θέλει να γνωρίζουν τα ευαίσθητα σημεία του!
Από τη μια συμπονετικός με τους πονεμένους ανθρώπους και από την άλλη σκληρός και βάναυσος με όλους τους υπόλοιπους! Το σκοτάδι είναι το αγαπημένο του μέρος, κρύβεται έτσι όπως θέλει, λαμπιρίζουν μόνο τα μάτια του! Άκρως γοητευτικό, κρύβει πολύ μυστήριο! Μήπως και ολίγον τρομαχτικό;

Ένα ζευγάρι όπως ο Ιχθύες με τον Σκορπιό, είναι απίστευτα ταιριαστό, υπάρχει χημεία, είναι απλά υπέροχο! 

Ως χαρακτήρες λοιπόν, λόγω των μαγικών τους χαρισμάτων, γνωρίζουν την αλήθεια μεταξύ τους, μια ματιά χιλιάδες λέξεις, αλλά προτιμούν τα ψεματάκια, γιατί είναι η φύση τους τέτοια και γιατί το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!
Υποφέρουν και οι δυο το ίδιο, νιώθουν ενοχές, συνήθως το περισσότερο βάρος το παίρνει η γυναίκα Ιχθύες, αλλά μόλις ξεκινά η κλάψα, ο άντρας Σκορπιός, πάντα φροντίζει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, με άγαρμπο τρόπο! Και πολύ κλάμα η κυρία και φωτιές ο Σκορπιός, ο ένας στη γυάλα του, ο άλλος στα σκοτάδια του, μέχρι να περάσει..! Μετά; Ήρθε και το πάθος!
Και για να έρθει το πάθος, κάποιος πάντα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα!

Η γυναίκα Ιχθύες είναι πιστή ως σύντροφος! Είναι ρομαντικιά και ζει για τον έρωτα! Συνήθως οι επιλογές της είναι η μια χειρότερη από την άλλη, γιατί όταν ερωτεύεται θεοποιεί τον σύντροφό της, φαντάζεται ιππότες και άλογα και μια ωραία μέρα, τζίφος η υπόθεση! Αν πληγωθεί, που είναι μέσα στο πρόγραμμα, ζει το δράμα της στο 100% και για να βάλει άλλον άντρα μέσα στη ζωή της, μπορεί να περάσουν χρόνια πολλά, ή να του ψήσει το ψάρι στα χείλη για να είναι σίγουρη πως δε θα την πατήσει ξανά! Μια ιδέα που ναι μεν αλλά! Και επειδή η φαντασία της καλπάζει, ονειρεύεται τα παραμύθια που της διάβαζαν μικρή, συνήθως ξεφεύγει από την πραγματικότητα, αποζητά από τον σύντροφό της τα πάντα όλα, γεγονός που φέρνει τη μια απογοήτευση μετά την άλλη! Ένας κοινός θνητός, τι να πρώτο κάμει, κοπελιά;;;

Ο άντρας Σκορπιός, είναι πιστός όσο είναι ερωτευμένος και έχει την αποκλειστικότητα! Λατρεύει το πάθος, την ένταση, τα παιχνίδια στο σκοτάδι, είναι ο τέλειος εραστής! (εννοείται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις). Σιχαίνεται την κλάψα και τη μουρμούρα, στοιχεία που τα έχει φουλ μια γυναίκα Ιχθύες, οπότε μόλις υπερφορτωθεί ψυχικά από τέτοιες συμπεριφορές, θα τη κάνει την κουτσουκέλα του! Πιστός – Άπιστος; 50% - 50%! Τα ψέματα στον έρωτα δεν υπάρχουν, οπότε εκεί υπάρχει ένα θεματάκι ακόμα! Εκείνος επιτρέπεται να τα λέει σε αφθονία, γιατί τα θεωρεί πάντα αθώα ενώ εκείνη όχι και τόσο!

Για να δούμε και το σπίτι τους πώς είναι;

Η γυναίκα Ιχθύες είναι όπως είπαμε μια πολύ παράξενη ύπαρξη! Στο σπίτι της θέλει ησυχία, γαλήνη και να έχει τα πάντα όλα! Επειδή είναι τέρμα σπάταλη, δε θα διστάσει να το γεμίσει με οτιδήποτε θεωρεί πως της είναι απαραίτητο, οπότε το βρίσκω υπερ φορτωμένο, γεμάτο από κρυψώνες, γεμάτο από πράγματα χρήσιμα και άχρηστα συγχρόνως! Μη της πεις να πετάξει κάτι, μπήκες black list στο πι και φι! Ρακοσυλλέκτρια εκλεπτυσμένη αναλόγως με το τι τσέπη έχει! Το χάος εν ολίγοις! Λατρεύει τα βιβλία, οπότε ίσως το μοναδικό μέρος που έχει μια σειρά είναι η βιβλιοθήκη της! Τα λοιπά σε κούτες, κρυμμένα από εδώ και εκεί, η έκπληξη η ίδια κάποια στιγμή στο μέλλον! Συνήθως είναι δούλα και κυρά, δηλαδή επειδή δε της αρέσει να της πειράζουν τα πράγματα, αναλαμβάνει όλο το έργο μόνη της και μετά σκούζει για αυτό! Ποιος έβγαλε ποτέ άκρη με μια γυναίκα Ιχθύες;;; 

Ο άντρας Σκορπιός στο θέμα του σπιτιού είναι άστατος πολύ! Του αρέσει να αλλάζει κατοικία, γιατί συνεχώς γυρεύει εκείνο το σπιτικό που θα αράξει για το υπόλοιπο της ζωής του! Είναι σπιτόγατος, αν και δε το δείχνει και τόσο! Το σπίτι του έχει τα πάντα όλα, είναι υπερ της τεχνολογίας, των gadgets, γουστάρει πολύ να βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις της εποχής και να νιώθει πως αυτά που έχει, θα αργήσουν πολύ οι άλλοι να τα αποκτήσουν! Του αρέσει η τάξη, η καθαριότητα και η απλότητα! Με μια πρώτη ματιά το σπίτι του δείχνει φτωχικό, αλλά σίγουρα είναι γεμάτο από ανεκτίμητους θησαυρούς! Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός έχει ένα μυστικό δωμάτιο, που μόνο εκείνος γνωρίζει για αυτό, μόνο εκείνος επιτρέπεται να βρίσκεται μέσα εκεί! Το δωμάτιο αυτό συνήθως έχει όλες τις ανέσεις, κρύβει εκεί πέρα τις μυστικές του δραστηριότητες, τα λάφυρά του, την ύπαρξή του την ίδια!

Πώς θα μπορούσαν να συνυπάρξουν μια γυναίκα Ιχθύες με έναν άντρα Σκορπιό στο ίδιο σπίτι;;; μμμμ εδώ έχουμε θεματάκια που λύνονται αν ο καθένας έχει το δικό του μυστικό δωμάτιο! Το ένα καλλιτεχνικό, χαοτικό, με πολλαπλές φευγάτες πινελιές και το άλλο σκοτεινό, μυστικιστικό, τακτοποιημένο στην πένα, με αμέτρητες κλειδαρότρυπες και κανένα κλειδί! 

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, οπότε καλό είναι κυρίως για τη γυναίκα Ιχθύες, να ξεχάσει τις πονηριές της! Όσο για τον άντρα Σκορπιό, έχει τσεκάρει σε ανύποπτο χρόνο τα πάντα όλα! Πρέπει να γνωρίζει! Το χάος και η ακαταστασία δεν αρέσουν στον Σκορπιό, να μια αφορμή για γκρίνια! Το μισό σπίτι έτσι και το μισό γιουβέτσι, αλλά ο καναπές και η τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων το κοινό τους το σημείο! Εκεί ξεχνούν και ξεπερνούν τις διαφορές τους!

Η γυναίκα Ιχθύες αποζητά το παραμύθι! Θέλει να το ζήσει στο απόλυτο. Φλερτ, ρομαντικές καταστάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες, κρυφές συναντήσεις, ραβασάκια ερωτικά, επιθυμεί οπωσδήποτε το happy end! 

Ο άντρας Σκορπιός αποζητά την περιπέτεια! Του αρέσουν τα δύσκολα, είναι πολύ ζηλιάρης, ποτέ δε φανερώνει τις προθέσεις του, είναι εγωιστής, διεκδικητικός και κατακτητής! Όσο υπάρχει πάθος, υπάρχει και ενδιαφέρον!

Τι θα πετύχουν αυτοί οι δυο;

Να ζήσουν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay