Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Οι μέρες του Υδροχόου, by MagicF’Ariel!

Και συνεχίζω με το 3ο αγαπημένο μου ζώδιο, γιατί πρώτα οι αδυναμίες και μετά οι λοιποί! Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν τον καιρό αυτόν, σας επηρεάζει άμεσα, θετικά και κάπως αρνητικά! Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιό σας παρέα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, έχουν τη τιμητική τους, συνεπώς «τα ζόρικα» πρωταγωνιστούν, όπως και να έχει! 
Αυτό το αστρολογικό γεγονός, τονίζει τον απρόβλεπτο, εκρηκτικό χαρακτήρα σας, σας κάνει απότομους και απόλυτους, πολύ κακά παιδιά! 

Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι, πως πάλι βρίσκεστε κάτι χιλιόμετρα μπροστά από τους άλλους και πάλι τρέχουν να σας φτάσουν, δίχως να έχουν κατανοήσει καν τον λόγο! Πάλι το μυαλό σας κάνει απίστευτα σενάρια, οι πρωτότυπες και εντελώς διαφορετικές ιδέες, μπορούν να σας απογειώσουν στους Ουρανούς, όμως χρειάζεστε και παρέα σε αυτό! Τη βοήθεια εκείνων που κατανοούν και καλύπτουν τις ανάγκες σας, δίχως να σας βασανίζουν με τα πώς και τα γιατί;;; Τούτη τη φορά, δε κάνετε πίσω και δε συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο, γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή αυτή, το έχετε αποδείξει άλλωστε χιλιάδες φορές!

Ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη σήμερα έχουν πολύ καλή διάθεση και μέχρι και τις 23/06 το κλίμα γλυκαίνει! Επιστρέφει και ο Ερμής στα ίσα του, κάτι φτιάχνει στο σύμπαν, έστω και για λίγο! Σα να σας ηρεμεί το γεγονός, οπότε τις μέρες αυτές, κάνετε λίγο πίσω, συμβιβάζεστε για καλό σκοπό, λέτε εκείνο το «δε βαριέσαι», γιατί ποιος ο λόγος να τσακώνεστε ολημερίς και ολονυχτίς .. Αλλιώς να σας το πω, στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Γιατί να χαλάτε τη ζαχαρένια σας, όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων το τι και το πώς! Τριήμερο, ευκαιρία για χαλαρές καταστάσεις και από βδομάδα ξέρω – ξέρω, αστραπές και βροντές ξανά!
Που λέτε ο Ποσειδώνας η αλήθεια είναι πως σας κάνει κάπως παραπονιάρηδες, γιατί θυμάστε επιθυμίες που είχατε θάψει, γίνεστε λίγο πλεονέκτες, γιατί αν κοντοσταθείτε λίγο και κοιτάξετε γύρω σας, θα δείτε πως μια χαρά τα έχετε καταφέρει ως τώρα! Και στη τελική δεν είναι κακό να ονειρεύεστε και να θέλετε περισσότερα, αλλά αγάλι – αγάλι όχι όλα μαζί μια και έξω!

Αν και το σύμπαν σας θέλει να ασχολείστε με θέματα σπιτιού και οικογένειας, εσείς για ακόμα μια φορά θα το ξεγελάσετε και θα ξεπορτίσετε με τις παρέες σας, είτε για διασκέδαση, είτε για λόγους επαγγελματικούς! Ο ανάδρομος Δίας από τους Ιχθύες, μαζί με τον Ποσειδώνα, σας έχουν σε μόνιμη ζαλάδα τις μέρες αυτές! Εκεί που είστε σίγουροι για κάτι, ξαφνικά δεν είστε και φυσικά είναι μια αιτία που είστε νευρικοί και ευέξαπτοι! Φροντίστε μέχρι και τις 23/06 να πατήσετε φρένο, να μη ζητάτε παράλογα πράγματα από τους άλλους και να μη βάζετε το χέρι στη τσέπη! Ας έρθει ο Ερμής στα ίσα του, για να δείτε με πιο καθαρή σκέψη, τα νέα επαγγελματικά βήματα που τόσο πολύ θέλετε να τα προχωρήσετε και να πάρουν σάρκα και οστά! Υπομονή!

Οπότε μέχρι τότε μήπως να διακοπάρετε; Να ασχοληθείτε με τον Έρωτα; Να φλερτάρετε σα να μην υπάρχει αύριο; Ο σκοπός είναι να είστε με εκείνους τους ανθρώπους, που νιώθετε άνετα, που σας κάνουν να χαμογελάτε, που σας βοηθούν να ξεχαστείτε έστω για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας! Αν είναι να ταξιδεύει το μυαλό σας αλλού, μη μπείτε στον κόπο, να συναναστραφείτε με αδιάφορες υπάρξεις, προκειμένου να ξεχάσετε τον πόνο σας, γιατί σας βλέπω να τη χαλάτε το κέφι σας, άνευ λόγου και αιτίας! Εκτός αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να κάνετε κάτι για αυτό!
Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για ερωτικές περιπέτειες και θαύματα που μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε και μόνο οι δικοί σας, μπορούν να τα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως! Εννοείται πως αν φτιάξετε ένα υπέροχο σκηνικό στο σπίτι, μια όμορφη κατάσταση, θα μπορούσατε να προσκαλέσετε ακόμα και τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει και να μοιράσετε εκπλήξεις και πυροτεχνήματα φτιάχνοντας πολύ μαγικές στιγμές και αναμνήσεις! 

Από βδομάδα ο Πλούτωνας περιμένει στη γωνία την Αφροδίτη, που σημαίνει πως το σκοτάδι επιστρέφει στις σχέσεις, το μυστήριο και το πάθος! Ακόμα και εκείνες τις ημέρες, αν το θελήσετε, μπορεί να ζήσετε έναν έρωτα ανεπανάληπτο! 

Ξέρω.. ξέρω.. τώρα έχει εργασία και χαρά!
Λίγο από όλα σας απαντώ!

φιλάκια..

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Сергей Катышкин από το Pixabay