Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Οι μέρες του Καρκίνου, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στα γλυκά τα Καρκινάκια της παρέας! Με αφορμή τη σημερινή Πανσέληνο στον Αιγόκερω και μιας που σας πιάνει μπαμ καρά μπαμ, ας δούμε το σύμπαν τι θέλει να πάθετε, μέρες που είναι.. 






Ως συνήθως κάνετε σκέψεις πολύ μυστήριες και εστιάζετε για ακόμα μια φορά στις σχέσεις σας, που κάποιες είναι πραγματικά όσα παίρνει ο άνεμος! Μπορεί να φαντάζεστε δράκους, μπορεί όμως να έχετε χειροπιαστές αποδείξεις, πάντως τις μέρες αυτές οι δεσμευμένοι της παρέας, προβληματίζεστε ιδιαίτερα για την πορεία της σχέσης σας!
Αν κάτι δε πηγαίνει καλά καιρό τώρα, με το φεγγάρι αυτό το βλέπετε ξεκάθαρα και νιώθετε πως κάτι πρέπει να κάνετε ή τώρα η ποτέ! Εσείς και οι αποφάσεις σας, που ξετρελαίνουν τον κόσμο όλο! Σε μια σχέση φταίνε πάντα και οι δυο, οπότε το ζητούμενο δεν είναι το προς τα πού θα γύρει η ζυγαριά, αλλά στην αποδοχή του οποιουδήποτε προβλήματος που ουσιαστικά κάνει κακό σε εσάς ή στον σύντροφό σας! Η αλήθεια είναι μια υπόθεση σπουδαία, οπότε το σύμπαν καθώς βλέπετε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να την αποκαλύψει, ανεξάρτητα από τις συνέπειες!

Ερωτικά καβγαδάκια μυρίζομαι, κλάματα και δράματα, γιατί θέλετε να έχετε πάντα δίκιο, να σας κάνουν τα χατίρια, δίχως όμως εσείς να ρίξετε νερό στο κρασί σας. Μια από τα ίδια σας λέω, το θέμα είναι να μη κάνετε σκηνή μόνο επειδή το Φεγγάρι το προστάζει, αλλά γιατί ο εσωτερικός σας κόσμος θέλει να ξεσπάσει, να εκφραστεί, να πει αλήθειες, να βρει ένα ρημάδο δίκιο στη ζωή αυτή!

Δε μας φτάνει το Φεγγάρι, έχουμε και το στράβωμα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που θα φέρει πολύ θυμό στη ψυχή σας, τα παράπονα γίνονται αμέτρητα και ξαφνικά αντί να βελτιωθεί το κλίμα, μοιάζει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να σας τη βγει με κόκκινο τις μέρες αυτές, δε φαντάζεται την αντίδρασή σας! Όταν κανείς δε γνωρίζει το τι αληθινά βιώνετε και αισθάνεστε για τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας, τη σχέση σας, καλό είναι να μην επεμβαίνει, σωστά; Μήπως να βγάλετε μια επίσης ανακοίνωση τύπου “Do not disturb”!

Το θέμα σε κάθε περίπτωση, δεν είναι να αποδέχεστε τις κατευθύνσεις και τις απόψεις των άλλων, όταν εκείνοι δε καταβάλουν καμία προσπάθεια για να σας αντιμετωπίσουν το ίδιο! Προφανώς εκεί παίζεται το παιχνίδι όλο, προφανώς πριν αστράψει το ματάκι σας, ας αξίζει τον κόπο!

Πριν λοιπόν μεταμορφωθείτε σε ένα μπουρίνι καλοκαιρινό, με αστραπές και βροντές, δώστε την ευκαιρία στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας καθημερινά, να σας δείξουν τις προθέσεις τους! Ανάψτε το πράσινο φως, αφήστε τους να σας πλησιάσουν, να σας ζητήσουν διάφορα και αφού λάβετε όλες τις αφορμές που γυρεύετε, μετά με επιχειρήματα και ψυχραιμία, ή που χαμογελάτε και τα ξεπερνάτε όλα μια και καλή, ή που ξεκινάτε σαν τον Δια να ρίχνετε κεραυνούς από εδώ και από εκεί! Δίκιο να έχετε πάνω από όλα και πολιτισμένες άνευ δακρύων συμπεριφορές! Εύκολο;;; Όχι και τόσο!

Ο Ερμής στα ίσια του πλέον, κάτι σχετικά χαρωπό, γιατί γυρίζει ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τους Ιχθύες, γεγονός που όσο να’ναι σας επηρεάζει άμεσα! Προσπαθήστε μέχρι ο Ιούνης να φτάσει στο τέλος του, να ρωτήσετε για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν, όχι υπό μορφή κουτσομπολιού, αλλά να σας διευκρινίσουν, να σας ξεκαθαρίσουν, την κάθε απορία σας, είτε για προσωπικά ζητήματα, είτε για επαγγελματικά!

Δε σας φτάνουν τα ερωτικά τα βάσανα που έχετε, δημιουργείτε και θεματάκια στη δουλειά σας, μπορεί να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, στα πολύ ξαφνικά! Αντιδράτε όταν έχουν ύφος, όταν το παίζουν ξερόλες και πετάτε ακατέργαστα διαμάντια πάνω στα νεύρα σας! Ο σκοπός είναι να υπάρχει καλή συνεργασία, όχι κόντρες και ανταγωνισμοί.

Ανεξάρτητα από την ένταση που παίζει στο σύμπαν, το πορτοφόλι σας μαγικά γεμίζει, που σημαίνει πως έχει shopping therapy τις μέρες αυτές! Εννοείται πως θα τρέξετε στα μαγαζιά, ρούχα, κρέμες, αρώματα, όμως μη ξοδέψετε έναν μισθό, πριν ακόμα τον λάβετε.. Λάου – λάου, τσούκου – τσούκου, θα έρθει το αύριο, don’t worry! Παίζει πολύ κάποιος να σας κάνει δώρο λεφτά, όχι τίποτα άλλο, μπας και σταματήσετε τη γκρίνια! 

Και μεταξύ μας τώρα, δεν έχει αγάπες και λουλούδια άλλο πια! Υπομονή, γιατί η Αφροδίτη ναι μεν στο ζώδιό σας, όμως διανύει τις τελευταίες ημέρες της εκεί, ψιλοβαρέθηκε τα ροζ τα συννεφάκια.. αγωνιά για εκείνα τα πάθη τα Λιονταρίσια! Ετοιμαστεί να νιώσετε τέρμα φλογεροί!

Πρώτα η μάχη!

Μετά το μπουρίνι! 

Στο τέλος το Ουράνιο τόξο! 

φιλάκια.. 

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay