Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ζώδια: Οι “Έρωτες” του Ιουνίου 2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έδωσα υπόσχεση, άργησα λίγο, αλλά ως απόλυτα πεισματάρα που είμαι η Ταυρίνα, τα κατάφερα! Ο Ιούνιος που λέτε, είναι ένας πολύ παράξενος μήνας κυρίως για τα ερωτικά μας τα ζητήματα!

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, γλυκαίνει κάπως τις σχέσεις και τις βελτιώνει, γιατί της αρέσει να υπάρχει αγάπη και γαλήνη μεταξύ μας! Όμως η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, παρέα με τον ανάδρομο Ερμής από τους Διδύμους μας ταξιδεύουν σε εκείνο το παρελθόν, που τόσο αρκετοί από εμάς εκεί έξω, θέλουμε να ξεχάσουμε!

Οπότε αν έχετε πιάσει τον εαυτό σας, να σκέφτεται εκείνα τα δυο μάτια, εκείνη την απίστευτα ρομαντική σχέση που είχατε κάποτε, δεν είναι τυχαίο! Βέβαια, αν κάτι έχει κάνει τον κύκλο του, το αφήνουμε ως έχει, δε ξύνουμε πληγές, κάτι που έχει τελειώσει, ίσως και να μην έχει να δώσει τίποτα άλλο, πέρα από όμορφες αναμνήσεις! 
Όμως, αν κάτι ξεκίνησε και έμεινε στη μέση, αξίζει να του ρίξουμε μια ματιά, ένα τηλεφώνημα, ένα μηνυματάκι, γιατί προφανώς αποζητά και αυτό να κάνει τον κύκλο του! Αλλιώς θα επιστρέφει και θα ξανά επιστρέφει και ποιος ο λόγος να βασανιζόμαστε;;; 

Στις 13/6 η Αφροδίτη με τον Ουρανό, σα να ταράζουν λίγο τα νερά, δηλαδή σπρώχνουν ακόμα και τους πιο δυσκίνητους να κάνουν κάτι, μπας και ο Έρωτας βρει προορισμό! Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, στις 21/6 φτιάχνει ένα απίστευτα ρομαντικό σκηνικό παρέα με την Αφροδίτη σχεδόν για όλους! Θεωρώ πως μέχρι και τις 23/6 θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, επιφυλακτικοί, αυθόρμητοι και γνήσιοι σε θέματα αγάπης!

Η Πανσέληνος στις 24/6 στον Αιγόκερω, είναι σχετικά όμορφη, όμως ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη την κάνουν άσχημη! Κλάματα μυρίζομαι και δράματα, άνευ λόγου και αιτίας! Όμως το θεϊκό της υπόθεσης είναι το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Άρη, στα Λιοντάρια στις 27/6 και 28/6! Εκεί θα δούμε πυροτεχνήματα στον ουρανό! Κερδίζει ο Έρωτας τις μέρες εκείνες! Τα πάθη! Η χημεία μεταξύ δυο προσώπων! Ξεχνάμε τα πάντα όλα! 

let it be..! φιλάκια.. 💘


Κριός 
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, μαζεύεστε στο σπιτάκι σας και φροντίζετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και στην οικογένειά σας! Ο Ιούνης είναι ο μήνας, προτιμάτε να βρείτε τις ισορροπίες με τους ανθρώπους που αγαπάτε πιο πολύ! Να βελτιωθεί το κλίμα εντός οικίας! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι, πως ερωτεύεστε το ταίρι σας ξανά από την αρχή και θυμάστε όσα σας δένουν! Βέβαια, όσο καλοκαιριάζει, οι επιθυμίες σας αλλάζουν. Ωραίο το σπίτι, όμως ωραίες και οι βόλτες από εδώ και από εκεί! Σα να έφτασε ξανά η εποχή, να φορέστε τα όμορφα τα ρούχα σας, να γίνετε λαμπεροί και άκρως αισθησιακοί! Ένα δώρο ίσως και μεγάλης αξίας, σας απογειώνει στους ουρανούς! Οι πιο δυνατές και άκρως ερωτικές μέρες του Ιούνη, είναι από τις 13/6 μέχρι και τις 21/6! Το μυστήριο ραντεβού της Αφροδίτης και του Άρη στα Λιοντάρια, στις 27/6 και στις 28/6, από τη μια σας κάνει τέρμα φλογερούς από την άλλη όμως, τα μουτράκια κάνουν ξανά την εμφάνισή τους! Ζηλίτσες.. λέει;;;

Ταύρος
Λυπάμαι, αλλά ο πρίγκιπας χάθηκε! Τον απήγαγε η Αφροδίτη, γιατί απλά ο Ιούνης δεν είναι και τόσο ερωτικός μήνας για εσάς! Βέβαια, σα να μη σας νοιάζει και τόσο, αφού προέχει η ψυχική σας υγεία, δηλαδή να είστε ήρεμοι, να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και φυσικά να μην υπάρχουν εντάσεις με τους τριγύρω! Όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν είναι δεδομένο, μπορεί ο πρίγκιπας να βρει τη δύναμη και το κουράγιο, να απελευθερωθεί και να τρέξει στην αγκαλιά σας, στα πολύ ξαφνικά! Μια απρόβλεπτη έκπληξη λοιπόν σας κρύβει το σύμπαν, ο Ουρανός και η Αφροδίτη, έχουν όρεξη για καλοκαιρινά, ερωτικά παιχνίδια! Από τις 13/6 μέχρι και τα τέλη του μήνα, μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από τα παλιά και ξαφνικά να ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές! Μπορεί όμως να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, στον δρόμο, τυχαία! Όμως η Πανσέληνος στις 24/6 και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα την ίδια ακριβώς ημέρα, φέρνουν μαύρα συννεφάκια στις σχέσεις σας! Μη ξεσπάτε σε ανθρώπους που δε φταίνε και όχι δεν είναι όλοι ίδιοι! Το ραντεβού της Αφροδίτης και του Άρη στα Λιοντάρια εκπληρώνει μια ερωτική σας επιθυμία!

Δίδυμος
Όσο ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας, μη προσμένετε να συμβούν θαύματα στον ερωτικό τομέα! Το χάος σας έχει βρει κανονικά, όμως αν κάνετε λίγο υπομονή και εστιάσετε σε θέματα σχέσεων όλο και κάτι θα ανακαλύψετε! Ο Ιούνης με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, φέρνει το χρήμα στη ζωή σας που τόσο το λατρεύετε και το shopping therapy που τόσο σας έχει λείψει! Και αυτό έρωτας μεγάλος είναι, είμαι σίγουρη! Όσοι έχετε έναν σύντροφο μέσα στη ζωή σας, είστε λίγο πιο τυχεροί από τους ελεύθερους! Το σύμπαν σας επιτρέπει να αράξετε και να περάσετε όμορφες στιγμές! Όμως οι μέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για νέες γνωριμίες! Ναι μεν αλλά! Ας υποθέσουμε πως έχετε τον χρόνο, να φλερτάρετε, να ψαχτείτε, να ανακαλύψετε ποιος είναι ιδανικός σύντροφος για εσάς! Από τις 27/6 και μετά, η Αφροδίτη γίνεται άκρως φλογερή από το ζώδιο του Λέων, οπότε τέλη του μήνα αποφασίζετε για το ποιος κάνει καλύτερο κλικ στη καρδιά σας!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί, ας υποθέσουμε πως είναι το ποδαρικό του φετινού καλοκαιριού! Ναι μεν το διάστημα αυτό θα έχετε έντονη την επιθυμία να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς, όμως ο απώτερος σκοπός σας, ας είναι το να τα βρείτε με τον σύντροφό σας, να γαληνέψει η σχέση σας, να φτιάξετε περισσότερες όμορφες στιγμές! Από διάθεση καλά τα πάμε! Ο Ερμής όμως ανάδρομος, σε συνδυασμό με το σύμπαν όλο, σας κάνει να φαντάζεστε δράκους! Πως ο σύντροφός σας δε σας αγαπάει, πως μπορεί να κοιτάζει αλλού, να έχετε αμφιβολίες και έτσι! Δίχως καμία αφορμή! Υπομονή, να έρθει στα ίσα του, μη ξεσπάσει τώρα το μπουρίνι, γιατί μετά χλωμό το βλέπω να προκύψουν λιακάδες άμεσα! Μη πιέζετε τις καταστάσεις και μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας, για πράγματα πού ήδη γνωρίζετε τις απαντήσεις! Η Αφροδίτη θα φύγει από το ζώδιό σας στα τέλη, καλύτερα να προετοιμαστείτε για summer mood.. παρά για γκρίνια mood.. ! Μη χωρίσετε καλοκαιριάτικο!!!

Λέων
Τα ευχάριστα νέα .. που λέει ο λόγος είναι η επίσκεψη του Άρη στο ζώδιό σας! Σήμερα θα τον ανταμώσετε κιόλας, αν δεν έχει ήδη συμβεί! Από τη μια θέλετε αγάπες και λουλούδια και παιχνιδάκια τρελά, από την άλλη δε θέλετε και τόσο! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας κάνει τσαλιμιές και σας βάζει σε μια διαδικασία μυστήρια τύπου να τα θέλετε όλα δικά σας, με αποδείξεις μάλιστα χειροπιαστές! Το αν ανταποδώσετε είναι ένα άλλο θέμα, γιατί το ζητούμενο είναι να σας έχουν σα βασιλιάδες! Χαμογελώ, αστρολογική η ψυχασθένεια, για αυτό αν δε σας βγει το όνειρο, δε θέλω γκρίνιες και μουτράκια, γιατί μόνοι σας προκαλείτε τις καταστάσεις, υπάρχουν και φορές που δε πετυχαίνει το γλυκό! Βέβαια από τις 13/6 και μετά θα σας βρει λίγο ο Ουρανός, που σημαίνει πως γίνεται απρόβλεπτη η συμπεριφορά σας! Αν νιώθετε ερωτευμένοι να το δείξετε με κάθε τρόπο! Αλλά στη σωστή στιγμή, έτσι; Θα κάνετε υπομονή να έρθει ο ανάδρομος Ερμής στα ίσα του και η Αφροδίτη στις 27/06 που θα μπει στο ζώδιό σας! Επεισοδιακό το φινάλε του Ιούνη, από ερωτικής άποψης, γιατί κάποιοι αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι! 

Παρθένος
Τι να ειπώ; Η Αφροδίτη από μόνη της κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια για να σας βοηθήσει σε ερωτικά ζητήματα, όμως με τον Δία ανάδρομο στους Ιχθύες, μπορεί μεν να περάσετε υπέροχες στιγμές, που κρατούν όμως λίγο! Όσοι έχετε ένα σύντροφο μέσα στη ζωή σας τις μέρες αυτές ίσως και να ταρακουνηθείτε λιγουλάκι, γιατί ξαφνικά σηκώνει μπαϊράκι και σας δείχνει έναν άλλον εαυτό! Ακόμα και ένα φλερτ αν υπάρχει, μπορεί να προκύψει μια παρόμοια περίπτωση και να μείνετε με πολλά ερωτηματικά στο κεφάλι! Σας μπερδεύουν και δε ξέρετε τι να πρώτο πιστέψετε! Στις 13/6 η Αφροδίτη με τον Ουρανό, σας χαρίζουν εκπλήξεις απρόβλεπτες, δηλαδή τις μέρες αυτές κάνετε λίγο τα στραβά τα μάτια και εστιάζετε στο συναίσθημα και στις απολαύσεις! Λίγο πριν γυρίσει ο Ποσειδώνας ανάδρομος, είστε φουλ ερωτικοί, τη βλέπετε ρομαντικά τη δουλειά και αν το επιτρέψετε ίσως και να ζήσετε έναν έρωτα καλοκαιρινό διαρκείας δώδεκα ημερών! Το φινάλε του Ιούνη πέφτετε από το ροζ το συννεφάκι.. και κλάμα η κυρία! 

Ζυγός
Ο Ιούνης χρυσά μου, όπως έχετε καταλάβει δεν είναι καθόλου ερωτικός μήνας για εσάς, γιατί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, αποζητά περισσότερο εργασία και χαρά, παρά ρομάνας και πέρα βρέχει! Υπάρχει τόση ένταση στη καθημερινότητά σας, που είτε υπάρχει σύντροφος, είτε ένα φλερτ, το μόνο που αποζητάτε είναι αγκαλιές, φιλιά και ηρεμία! Τη μουρμούρα την αποφεύγετε, όμως η απουσία σας τη φέρνει στη πόρτα σας! Από τις 13/6 και μετά, γίνεστε λίγο άτακτα παιδιά, αφού αυτά που επιθυμείτε για τον εαυτό σας, έχει να σας τα προσφέρει μια ψυχή, όμως με τι αντάλλαγμα;;; Μέχρι και τις 21/6 βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε με το ταίρι σας πράγματα από κοινού! Μπορεί να αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας, να αγοράσετε νέα έπιπλα, να φτιάξετε τη φωλίτσα σας για τον χειμώνα! Το νου σας, γιατί δε χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σας! Η Αφροδίτη σα να τρώει πόρτα από τον Πλούτωνα την ίδια μέρα που γίνεται πανσέληνος στον Αιγόκερω! Οπότε από τις 24/6 και μέχρι τα τέλη Ιουνίου έχει καλοκαιρινές ερωτικές μπόρες το μενού! 

Σκορπιός
Ένα ταξίδι στο παρελθόν το κάνετε όπως και να έχει! Φταίει σίγουρα ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους, φταίει και η Αφροδίτη η ερωτιάρα που δε σας αφήνει να ησυχάσετε με τίποτα! Το ανεκπλήρωτο πρέπει να εκπληρωθεί, γιατί αλλιώς το μυαλό σας θα τριγυρίζει για αιώνες στο ίδιο πρόσωπο με τις ίδιες απορίες! Ή που παίρνετε την απόφαση να το ζήσετε ή βάλτε μια ρημάδα τελεία, που να είμαι ειλικρινής, την επιλογή αυτήν δε σας την επιτρέπει το σύμπαν σε καμία περίπτωση! Αν έχετε σύντροφο και σας βρουν τέτοιες σκέψεις, τότε ωχ αμάν! Μη κάνετε συγκρίσεις με κάποιον πρώην, θα πέσετε σε μια απίστευτη παγίδα! Από τις 13/6 και μετά γίνεται πολύ έντονο το συναίσθημα αυτό, το μυαλό σας ταξιδεύει σε εκείνο το πρόσωπο που τόσο πολύ έχετε αγαπήσει και όπως φαίνεται ακόμα αγαπάτε! Τα συναισθήματα σας προς τα τέλη του Ιούνη, είναι κάπως συγχυσμένα γιατί από τη μια συνέρχεστε και βρίσκετε τα κατάλληλα τα λόγια και από την άλλη ο Πλούτωνας σας βοηθά να κάνετε μια βουτιά στο σκοτάδι!

Τοξότης
Και ξαφνικά γίνεστε κατάσκοποι μέσα στη σχέση σας! Ναι μεν η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας ταιριάζει κουτί, όμως ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, παρέα με το σύμπαν σας βάζουν σε σκέψεις περίεργες! Αν αδιαφορείτε για την σχέση σας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δε σημαίνει απαραίτητα πως ο σύντροφός σας αγαπάει αλλού! Απλά μπορεί να βρει δραστηριότητες για να καλύπτει τις μοναχικές τις ώρες! Πριν λοιπόν βγάλετε τα συμπεράσματά σας, ψαχτείτε πιο πολύ, γιατί έτσι θα ανακαλύψετε τη πηγή του προβλήματος στη σχέση σας! Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν, αφορά την τσέπη σας και όχι την καρδιά σας! Οπότε προτιμάτε οι εκπλήξεις να κρύβουν το χρήμα από πίσω, παρά τον έρωτα! Και εκεί που πάτε να παραδώσετε τα όπλα σε θέματα αισθηματικά, μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία που να σας ξυπνήσει και να σας ξεσηκώσει για περιπέτειες! Ευχάριστο το γεγονός για τους ελεύθερους και μόνο! Οι λοιποί φρόνιμα!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι ότι πρέπει για εσάς, από συναισθηματικής άποψης! Ξαφνικά γίνεστε γατούλες και θέλετε οπωσδήποτε να βελτιώσετε τη σχέση σας! Αρκετοί γυρεύετε για έναν μόνιμο σύντροφο, σκέφτεστε πως έφτασε η εποχή να αποκατασταθείτε! Τώρα που εσείς το πήρατε απόφαση, ίσως να μη το παίρνει κάποιος άλλος, οπότε θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί! Από τις 13/6 και μετά σας χτυπούν τα βέλη του έρωτα και σα να διαγράφετε τον παράξενο ψυχρό χαρακτήρα σας και είστε μέσα στα μέλια! Όσο εσείς είστε μέσα στη γλύκα, άλλο τόσο το ταίρι σας ή το φλερτ σας, είναι μέσα στη γκρίνια και στην απαισιοδοξία! Σα να αντιστράφηκαν οι ρόλοι και σα να μη σας αρέσει καθόλου αυτό! Το ερωτικό σας παρελθόν, εμφανίζεται πού και πού, μια που ο Ερμής έρχεται στα ίσα του στις 23/6 και μια που ο Πλούτωνας δίνει ρέστα στο ζώδιό σας, παρέα με την Πανσέληνο στις 24/6! Σα να μη γλυτώνετε από τα παράξενα γεγονότα του σύμπαντος!

Υδροχόος
Καλά, οπουδήποτε και αν βρίσκεται η Αφροδίτη, λεφτά σας φέρνει, εργασία και χαρά! Οπότε κάθε φορά που γράφω για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, γελώ, γιατί ίσως και καμία σχέση! Όμως από τη μια ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σας, από την άλλη ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, έχετε μια ερωτική ανησυχία για ένα πρόσωπο, γιατί αλλάζουν οι καιροί, καταρρίπτονται τα δεδομένα! Δε γίνεται συνέχεια να σας προσφέρουν το καλύτερο του εαυτού τους και εσείς το απόλυτο τίποτα! Δε γίνεται να φορτίζουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και εσείς να επιστρέφετε κάρβουνο! Οι διαπιστώσεις των ημερών άκρως ενοχλητικές και ίσως και για πρώτη φορά να θελήσετε να κάνετε κάτι για αυτό! Σα να ψάχνεστε σα τα μικρά τα παιδιά, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να πράξετε! Να δώσετε και εσείς το καλύτερο του εαυτού σας! Λίγη προσπάθεια θέλει και καλή διάθεση! Προς τα τέλη του Ιούνη παύετε να βλέπετε ροζ καρδούλες, μια η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και μια ο Πλούτωνας, τρέχετε και δε φτάνετε με τις δουλειές σας! Καμία τύχη λέμε!!!

Ιχθύες
Από τους πολύ τυχερούς της παρέα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο! Ακόμα και το σύμπαν κάνει τα στραβά τα μάτια στη περίπτωση τη δική σας, αφού σας θέλει φουλ ερωτευμένους και μέσα στο παιχνίδι 100%! Είτε είστε μονάχοι είτε έχετε σύντροφο, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του σύμπαντος τουλάχιστον μέχρι και τις 19/6, γιατί την επομένη γυρίζει ανάδρομος ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας και είναι και ο Ερμής ανάδρομος, οπότε μπορεί μέχρι τα τέλη του μήνα, να ανατρέψετε το σκηνικό και να έχουμε δράματα! Κάποιοι σμίγουν και κάποιοι χωρίζουν, το θέμα είναι τα γεγονότα που θα προκύψουν να τα αντιμετωπίσετε πολιτισμένα και όχι με τις γνωστές σας εξαφανίσεις! Από τις 13/6 και μετά ζείτε τον έρωτά σας, πετάτε στους ουρανούς και δε κατεβαίνετε από το συννεφάκι σας με τίποτα! Απίστευτα τυχερή ημέρα στις 21/6 η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σας προσφέρουν πολύ μαγικές στιγμές! Βέβαια το σκηνικό αλλάζει γιατί κάποιος δεν εκτιμά τα όσα αισθάνεστε.. Όλο ζαβολιές κάνετε!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Briam Cute από το Pixabay