Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 04/06/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη το σημερινό, αφού κάθε φορά που έχω ελεύθερο χρόνο, προτιμώ το πρωινό μου να το αφιερώνω σε εσάς, παρά στο κρεβάτι! Άλλωστε εμείς οι ετών 40 φεύγα, πλέον ξυπνάμε πουρνό-πουρνό!







Μια υπέροχη μέρα ξεκίνησε αστρολογικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου και ο Δίας από τους Ιχθύες, έχουν ήδη φτιάξει ένα απίστευτα ρομαντικό πρόγραμμα, σχεδόν για όλους! Κάποιοι παίρνουν λεφτά και κάποιοι νιώθουν τον έρωτα σα να είναι η πρώτη τους φορά! Ας ξεπεράσουμε τον ανάδρομο Ερμή, με ύφος παρακαλώ πολύ, γιατί είναι ανυπόφορος και ακατανόητος σε θέματα συμπεριφοράς! Οι τυχεροί της παρέας, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες! Λέτε να ξέχασα κανέναν;
Το στοιχείο του Νερού επιμένει, αλλά και της Γης! Ο έρωτας άμα θέλει είναι μπόλικος και φτάνει για όλους! Περισσεύει κιόλας, για τους δύσπιστους της παρέας!

Εντάξει συνήθως οι Παρασκευές είναι σκέτο θρίλερ, προκύπτουν θέματα απίστευτα, συνήθως εμφανίζονται τα φαντάσματα, αλλά τούτη τη φορά, μήπως να τη δούμε λίγο διαφορετικά τη δουλειά; Οι δεσμευμένοι βρείτε χρόνο για το ταίρι σας και οι ελεύθεροι βρείτε χρόνο για να κάνετε μια νέα γνωριμία! Όσο παίζει η εύνοια του σύμπαντος, δηλαδή ως τις 10/06 γιατί από τις 11/06 και μετά, αλλάζουν για λίγο τα δεδομένα.

φιλάκια..


Κριός
Πολύ μυστήριο κρύβει η σημερινή ημέρα για εσάς! Η Αφροδίτη και ο Δίας, βρίσκονται σε ιδιαίτερο mood και αυτό σας επηρεάζει θετικά! Ή που θα συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο στη δουλειά σας, ή που θα προκύψει μια γνωριμία, που θα σας αναστατώσει πολύ! Όσοι γυρεύετε περιπέτειες, με την ευχή του σύμπαντος λοιπόν! Από την άλλη είναι μια πολύ ωραία ημέρα, για να κλείσετε από νωρίς τους διακόπτες και να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο!

Ταύρος
Προτείνω να καθίσετε φρόνιμα γενικώς και να γίνετε αόρατοι! Σα να μην υπάρχετε! Μμμ δύσκολο αυτό, αλλά όσο πιο χαμηλό προφίλ κρατήσετε, τόσο το καλύτερο! Η Αφροδίτη και ο Δίας, έχουν στραμμένη αλλού τη προσοχή τους, όμως σας βοηθούν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, σιγά-σιγά και όσο μπορείτε με τον ανάδρομο Ερμή να μπαίνει εμπόδιο στα πάντα όλα! Βέβαια είναι μια πολύ ωραία μέρα για shopping therapy! Ασχοληθείτε εν ολίγοις με τη πάρτη σας και μόνο! Ανανεωθείτε από όλες τις απόψεις!

Δίδυμος
Σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα! Η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν ένα πεσκέσι για εσάς! Μη φαντάζεστε δράκους, αλλά παίζει να σας δώσουν κάτι χρήματα που σας οφείλουν ή ακόμα και ένα μπόνους για τον κόπο σας! Οπότε ντυθείτε ωραία απόψε και βγείτε έξω να σας δουν και να χαρούν! Από την άλλη αν σας κάνει κέφι, αν βρίσκεστε σε ρομαντικό mood, αν είστε ερωτευμένοι, να φτιάξετε μια όμορφη κατάσταση, κεριά, μουσικούλα, λιχουδίτσες για το πρόσωπο που σας αρέσει! Ψιτ, νηστικό αρκούδι δε χορεύει..! 

Καρκίνος
Φτου-φτου, φορέστε καμιά χάντρα γιατί είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας απογειώνει ερωτικά κυρίως και μη πω, γίνεστε άλλοι άνθρωποι! Εννοείται πως ο Δίας βάζει το χεράκι του, σπρώχνει πολύ τη κατάσταση, είστε και φουλ αντιδραστικοί στα παράξενα συναισθήματα, όμως βλέπω να φλέγεται το σύμπαν σας απόψε! Αν και είστε φρόνιμα παιδιά, σήμερα έχετε όρεξη για ζαβολιές, πειράγματα και πολύ φλερτ! Όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται.. αλλά προφανώς αυτό είναι το ζητούμενο!

Λέων
Είναι από εκείνες τις ημέρες που αποζητάτε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Περιμένετε από τους άλλους να σας δείξουν την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους, οπότε φαντάζομαι πως κάποια σκανδαλιά θα τη κάνετε! Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ ρομαντικούς και σα μικρά παιδιά, δηλαδή νιώθετε πως είναι η σειρά σας να σας κανακέψουν! Ωραία μέρα για να κυκλοφορήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Αναφέρομαι στους ελεύθερους και ωραίους, που μπορούν να φλερτάρουν άφοβα και δίχως συνέπειες!

Παρθένος
Μια υπέροχη μέρα σας ξημέρωσε, οπότε σας θέλω χαμογελαστούς και αισιόδοξους! Η Αφροδίτη και ο Δίας το έχουν βάλει αμέτι μουχαμέτι, να ερωτευτείτε παράφορα και να είναι αμοιβαίο όλο αυτό! Ξεχάστε το σπιτάκι σας οι ελεύθεροι Παρθένοι, ντυθείτε ωραία και αποδεχτείτε προτάσεις για βόλτες από εδώ και από εκεί! Έχει πολλά τυχερά η μέρα και μπόλικες εκπλήξεις σε ερωτικό επίπεδο! Μπορεί ακόμα να σας κάνουν και μια πρόταση γάμου και να ξετρελαθείτε από χαρά! Πικάντικη η νύχτα σας απόψε.. φλογερή!

Ζυγός
Μια μέρα γεμάτη από χαρωπές αταξίες! Πολύ φλερτ έχει το μενού, με άγνωστες υπάρξεις, με εκείνες που δεν επιτρέπονται τα πολλά χαμόγελα! Στο χώρο που κινείστε περισσότερο, οι πειρασμοί που θα προκύψουν είναι απίστευτοι και εσείς θα χρειαστεί να κρατήσετε τα μπόσικα, γιατί μπορεί να το τριήμερο να είναι φουλ ερωτικό, όμως μετά ποιος θα πληρώσει τη ζημιά; Η Αφροδίτη και ο Δίας στρέφουν τη προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικά! Από την άλλη όμως σας τεστάρουν πονηρά! Είστε εδώ ή αλλού;

Σκορπιός
Μεταξύ μας τώρα ήδη φλέγεστε ερωτικά και προσπαθείτε να το ξεπεράσετε, ή ακόμα να το προσπεράσετε το συναίσθημα αυτό και δε φεύγει με τίποτα ένα πράγμα! Σήμερα η Αφροδίτη και ο Δίας και τις επόμενες ημέρες, σας ξελογιάζουν και σας ξεσηκώνουν για να ζήσετε κάτι δυνατό! Μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το πουθενά, μπορεί να το γνωρίζετε ήδη! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, ο σκοπός είναι να βιώσετε ρομαντικές και αγαπησιάρικες καταστάσεις, να νιώσετε και εσείς λίγο ωραία!

Τοξότης
Είστε λίγο αλλού για αλλού, έχετε τα δίκια σας, ο Ποσειδώνας έχει καιρό τώρα τρελά κέφια και σας επηρεάζει απίστευτα πολύ! Εκεί που πάτε να βάλετε μια σειρά στις υποθέσεις σας, να οργανωθείτε, εκεί ξαφνικά χάνεστε στο πουθενά και όπως φαίνεται η στασιμότητα παραμένει! Το ευχάριστο είναι πως παίζει σήμερα, αύριο, μια από αυτές τις μέρες να λάβετε χρήματα από εκεί που δε το περιμένετε και να χαρείτε απίστευτα πολύ! Μετά ξεμπλοκάρετε, για λίγο και βρίσκετε το κουράγιο να το πάρετε πάλι από την αρχή!

Αιγόκερως
Που λέτε η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου είναι η αιτία που ξαφνικά τα συναισθήματά σας θα αλλάζουν μέρα με τη μέρα, προς το καλύτερο, αλλά δημιουργώντας απίστευτες απορίες! Όσοι έχετε έναν σύντροφο τον αγαπάτε περισσότερο και τον εκτιμάτε πιο πολύ, γιατί δεν είστε και οι πιο εύκολοι άνθρωποι του κόσμου! Σήμερα μπορεί να σας φλερτάρει μια ύπαρξη πολύ διαφορετική και να γοητευτείτε και να χαμογελάσετε επίσης! Ο Δίας από τους Ιχθύες φέρνει τύχη στα ερωτικά ζητήματα όμως βγάζει και παράπονο..

Υδροχόος
Μια υπέροχη μέρα μόλις σας ξημέρωσε, χρήματα σας δίνουν, στα ξαφνικά, γεμίζει το φασούλι και νιώθετε μια χαρά απίστευτα μεγάλη! Ως δώρο, για το πείσμα σας και την εργατικότητά σας! Ότι σας προσφέρουν να το δέχεστε και να μην είστε συνέχεια καχύποπτοι! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φέρνει στη ζωή σας το χρήμα, που προέρχεται από τη σκληρή δουλειά που ρίχνετε από μόνοι σας! Ο Δίας μπορεί να έφυγε από το ζώδιό σας, όμως η τύχη είναι κοντά σας! Λάμπετε εσείς και σας λατρεύουν όλοι! Αυτό δε θέλετε;;;

Ιχθύες
Προτείνω να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας, γιατί τα μηνυματάκια τα ερωτικά, δε θα σας αφήσουν γρι μυαλό! Τέρμα αφηρημένοι, είστε αλλού για αλλού και φταίνε οι διάφορες υπάρξεις που βολτάρουν μπροστά από τα μάτια σας, σας φλερτάρουν και εξιτάρουν τη φαντασία σας! Η Αφροδίτη και ο Δίας, έχουν σκοπό να σας αποτρελάνουν τις μέρες αυτές, οπότε φτιάξτε πλάνο, αγκαλιάστε τον σύντροφό σας και απογειωθείτε! Όσο για τους ελεύθερους και ωραίους, ακολουθήστε τη καρδιά σας και ότι προκύψει! Ζημιά δηλαδή!

magicfariel

Φωτογραφία από Adina Voicu από το Pixabay