Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 19/06/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τι έχω τραβήξει μέχρι τούτη την στιγμή, δε λέγεται! Η φασαρία σε όλο της το μεγαλείο, πρωί Σαββάτου, γιατί απλά ο καθένας με το βιολί του! Φορτωμένη η Ταυρίνα, δε λέτε;;;

Αστρολογικά η μέρα είναι πολύ αεράτη, χαρωπή και καλοκαιρινή μπορώ να πω! Αν και παίζουν μπάλα ο ανάδρομος Κρόνος από τον Υδροχόο και ο ανάδρομος Ερμής από τον Δίδυμο, το φιλί της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού, είναι η αιτία που οι ενέργειες του σύμπαντος είναι μαγικά όμορφες στα ξαφνικά!
Φαντάζομαι λοιπόν, πως οι δυο αυτοί πλανήτες έχουν όρεξη για ξεκούραση, χαλάρωση και επιτρέπουν τα καλοκαιρινά φλερτ έστω για λίγο!

Πονηρό το σύμπαν, από τη μια μοιράζει χαρές και γλέντια και από την άλλη προσμένει με αγωνία ο Πλούτωνας να φέρει τα μαύρα σύννεφα ξανά! Για αυτό λοιπόν, αν ξαφνικά στη παραλία μας βρει το μπουρίνι μην απορήσετε! Είναι στο πρόγραμμα και αυτό!

Αν και έχω ανεβάσει πίεση, κάνω μπουμ σε δευτερόλεπτο, προτείνω να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες! Αν κάτι μας ενοχλεί παίρνουμε για λίγο τα βουνά και τα λαγκάδια και επιστρέφουμε πιο ήρεμοι! Αν όλα βαίνουν καλώς, απλά περνάμε ωραία και στη τελική τριήμερο μπροστά μας! Ας το απολαύσουμε! 

φιλάκια.. 


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας! Η οικογένειά σας, έχει ύψιστη προτεραιότητα και ο σύντροφός σας φυσικά! Σήμερα ξεχάστε το «Εγώ» σας, σειρά σας να θρέψετε το «Εγώ» των ανθρώπων σας. Να τους στηρίξετε, να πείτε έναν καλό λόγο, να προσφέρετε το καλύτερο του εαυτού σας! Θα μπορούσε να είναι μια ερωτική ημέρα, ρομαντική επίσης, αν κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Εννοώ, πως δεν υπάρχει λόγος να θυμάστε το τι συνέβη μια φορά και έναν καιρό! Αποφύγετε λοιπόν στενάχωρες συζητήσεις, γιατί το κλίμα μπορεί να στραβώσει σε χρόνο ντε τε! Από την άλλη βέβαια, ας έχετε στην άκρη του μυαλού σας, πως αν ακούσετε κάποιο πικρόχολο σχόλιο, να το προσπεράσετε σα να παρακούσατε ένα πράγμα!

Ταύρος
Ένα μυστήριο Σάββατο σας ξημέρωσε, ένα από τα ίδια σκέφτεστε, αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, έχετε φουλ πρόγραμμα και δε σας αρέσει καθόλου! Αν τα αφήσατε όλα για σήμερα, κακό το κεφαλιού σας, για αυτό τρέξτε τώρα που είναι πρωί, για να αράξετε αργότερα! Αναβολές άλλες δε παίρνουν τα θέματά σας! Είστε κάπως ξεσηκωμένοι για καλοκαιρινές περιπέτειες και κάποιοι από εσάς εκεί έξω, γυρεύετε τον έρωτα της ζωής σας, γιατί έφτασε ο καιρός να ζευγαρώσετε και εσείς! Ευχάριστες οι ανησυχίες αυτές, όμως ας έχετε το νου σας, γιατί οι υπάρξεις που κυκλοφορούν εκεί έξω, δεν είναι όλες και τόσο αθώες! Το να πάτε μια βόλτα, για ένα κοκτέιλ, δεν είναι άσχημη ιδέα, ούτε το να φλερτάρετε! Όμως μη δώσετε το τηλέφωνό σας κάπου και μετά γκρινιάζετε γιατί σας ενοχλεί!

Δίδυμος
Μπορεί σήμερα να θέλετε να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, όμως υποψιάζομαι πως θέλετε να κρυφτείτε από τους πάντες, γιατί; Έφτασε η μέρα να πληρώσετε τον λογαριασμό! Αν έχετε τάξει να τακτοποιήσετε σήμερα τις οφειλές σας, καλό είναι να δώσετε κάτι κάπου και να αφήσετε τις μαλαγανιές! Απαντήστε στα τηλέφωνα και πείτε τουλάχιστον την αλήθεια, όχι τίποτα άλλο για να σταματήσουν να σας ενοχλούν! Σας μαλώνουν φίλοι και γνωστοί για την κάκιστη διαχείριση που κάνετε και όσο να’ναι αυτά που σας λένε δε σας αρέσουν και τόσο! Και επειδή είναι τριήμερο κατά βάθος, επιλέξτε μια άγνωστη παρέα, εξαφανιστείτε σε ένα εξοχικό κάπου μακριά και ηρεμήστε κάνοντας συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων! Τα προβληματάκια σας προσμένουν από βδομάδα!

Καρκίνος
Ζόρικη η ημέρα σας, από όπου και αν το πιάσουμε το θέμα, τα νευράκια έχουν την τιμητική τους! Είναι από εκείνες τις μέρες, που άλλα έχετε σχεδιάσει και άλλα προκύπτουν και ταράζεστε, γιατί πρέπει να αποδείξετε σε όλους πως είστε βράχος! Γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί με τους ανθρώπους σας, κυρίως όμως με τον σύντροφό σας! Ζητάτε συγκεκριμένα πράγματα μέσα από γκρίνια πάντα και ως συνήθως χάνετε το δίκιο σας! Το παράξενο είναι πως και ο σύντροφός σας βρίσκεται στην ίδια φάση, οπότε αν καταφέρετε να βγάλετε την ημέρα στο αθόρυβο, πάρτε με τηλέφωνο! Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και λογικοί, κατανοητοί επίσης και στη τελική τα γλυκόλογα και τα νιαουρίσματα έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση από τα γαβγίσματα Σαββατιάτικο!

Λέων
Πω πω λίστα που έχετε φτιάξει για σήμερα! Δουλειές και πάλι δουλειές, είναι τόσα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, που ξεχνάτε πως είναι Σάββατο και κάποιοι θέλουν να ξεκουραστούν, να βολτάρουν, να χαλαρώσουν! Ξεκινάτε την ημέρα σας με απίστευτη φούρια, γκρίνια, ένταση, τύπου έχετε τόσα να κάνετε, οπότε ας μη σας ενοχλήσει κανείς! Βασικά πατήστε φρένο, γιατί δε γίνεται συνέχεια να ικανοποιείτε τα προσωπικά σας τα ζητήματα, κυρίως όταν υπάρχουν και άλλοι μέσα στο έργο της ζωής σας! Ο σύντροφός σας ας πούμε, μπορεί να έχει άλλα σχέδια κατά νου και εσείς με τη συμπεριφορά σας να τον ξενερώνετε τέρμα! Βρείτε τα κάπου στη μέση γιατί δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να υπάρχουν μουτράκια μέσα στο τριήμερο! Ότι του φανεί του λωλό Στεφανή! Ως συνήθως..

Παρθένος
Πολύ ζόρικη η μέρα σας σήμερα, μιας που είστε φουλ εκνευρισμένοι και τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα! Κλειδαμπαρώνεστε στο σπίτι σας, δεν αφήνετε ούτε τον ήλιο να μπει μέσα! Μπόσικοι γίνεστε με αιτία η αλήθεια είναι, όμως ξεσπάτε σε πρόσωπα που δε φταίνε! Οπότε έχετε εσείς τα δικά σας, οι άλλοι δε γνωρίζουν τίποτα και ενώ αποζητούν την παρέα σας, εσείς τους αποπαίρνετε γιατί νιώθετε πιεσμένοι μόνο από τις σκέψεις που κάνετε! Βέβαια, παίζει να δείτε κάτι στα social media, ας πούμε το πρόσωπο που σας αρέσει με μια άλλη ύπαρξη και να ανεβάσετε πυρετό! Τα αθώα φλερτ δεν αποκαλύπτουν πάντα τα μυστικά τους, ούτε τάζουν λαγούς με πετραχήλια, οπότε άδικα η αναστάτωση! Κάτι πάντως σας στεναχωρεί και άντε μετά να σκάσετε χαμόγελο! Το καλημέρα του Πλούτωνα!

Ζυγός
Και σήμερα ως δια μαγείας, οι άνθρωποί σας, θα σας βοηθήσουν στις δουλειές του σπιτιού! Φασίνα εσείς; Φασίνα και οι άλλοι! Όλοι μαζί μπορείτε μια χαρά να φέρετε το σπίτι τούμπα, να του κάνετε μια γενική καθαριότητα, να του αλλάξετε ακόμα και ντεκόρ σε χρόνο ντε τε! Καλά μη πάρετε φόρα και ξεκινήσετε να ζητάτε τα απίστευτα, γιατί ο σκοπός είναι να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα και να πάτε βόλτα! Καλά, μη τάξετε τη βόλτα, γιατί μετά έχει φαί και ύπνο! Νιώθετε υπέροχα, γιατί η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και φλερτάρει με τον Κρόνο και τον Ερμή, οπότε αεράτη η διάθεση του σύμπαντος, αισιόδοξη και θετική! Και στα ξαφνικά μπορεί να σας έρθει ένα μήνυμα από κάποιον πρώην! Ή από μια νέα γνωριμία που προέκυψε στα ξαφνικά! Σήμερα δηλαδή μπορεί να σας φλερτάρει ένα πρόσωπο και να σας αφήσει παγωτό! Εντάξει συλλέξτε τις πληροφορίες με προσοχή!

Σκορπιός
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως σίγουρα δεν έχετε καμία όρεξη για συναναστροφές και συναντήσεις! Έχετε τόσα θέματα να αντιμετωπίσετε, υπάρχουν τόσες εκκρεμότητες, που σήμερα θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε εκείνη τη ρημάδα τη τελεία, οπότε κλείνετε ακόμα και το τηλέφωνο! Μπορεί να κλειδαμπαρωθείτε στο αγαπημένο σας δωμάτιο, σκοτεινός ο χώρος και να φτιάξετε τα απίστευτα, αρκεί να μη σας ενοχλήσει κανείς! Ο Πλούτωνας ξεκινά την επίδρασή του και σας πιάνει νταν! Σκληροί, ξινοί, λιγομίλητοι, αντικοινωνικοί, δεν αστειεύεστε με κανέναν! Πώς το καταφέρνετε αυτό, σε μέρες που ο κόσμος χαλαρώνει και αποζητά όμορφη παρέα και στιγμές, να μας το πείτε! Ερωτικά βράζετε με το ζουμί σας, γιατί ξέρετε τι θέλετε, ποιον θέλετε, όμως βάζετε απαγορευτικό ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό! Μια ζέστη και μια κρύο.. άντε να σας πλησιάσει άνθρωπος!

Τοξότης 
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε καμία όρεξη για τίποτα σήμερα, να όμως που το πρόγραμμά σας είναι φουλ! Έχετε δουλειές μπόλικες και πρέπει να ανταπεξέλθετε σε αυτές, οπότε ζητάτε τη βοήθεια των ανθρώπων σας, για να καταφέρετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα να αράξετε και εσείς! Πολύ κόσμο συναντάτε, ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά σας φίλοι και γνωστοί, ακόμα και άτομα που ίσως βλέπετε και για πρώτη φορά, οπότε από τη μια πρέπει να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις και από την άλλη να κρατήσετε τα μπόσικα προκειμένου να βγουν οι υποχρεώσεις σας! Αν υπάρχει σύντροφος στο προσκήνιο είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, οπότε εκνευρίζεστε κάποια στιγμή, γιατί νιώθετε πως όλα περνούν από τα χέρια σας! Καλά, πάρτε το και εσείς αλλιώς, τα απολύτως απαραίτητα και μετά και εσείς στη κοσμάρα σας! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ταβέρνες!

Αιγόκερως
Μπορεί εσείς να έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα, να όμως που υπάρχουν κάτι μικρά εμπόδια στο διάβα σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τρελαθείτε κιόλας! Όλα θα γίνουν στο τέλος, έτσι όπως εσείς τα επιθυμείτε! Επειδή είστε και παράξενοι άνθρωποι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να γίνετε οι αρχηγοί, να δώσετε κατευθύνσεις, να αναλάβετε τα ηνία για να γίνουν οι δουλειές σωστά! Ερωτικά ή που όλα βαίνουν καλώς, ή που δε τραβούν πουθενά! Μην επιμένετε σε σχέσεις που υπάρχουν μόνο στη φαντασία σας! Συνεπώς, φροντίστε να είστε με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας θέλουν στην παρέα τους! Μέρα που ίσως ανακαλύψετε την αλήθεια για ένα πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας! Μια απογοήτευση σας περιμένει, γιατί τελικά τα φαινόμενα σχεδόν πάντα απατούν! Ξεπεράστε το γρήγορα!

Υδροχόος
Φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο! Έφτασε ίσως το πρώτο τριήμερο που νιώθετε πραγματικά ελεύθεροι, να πάτε όπου θέλετε και να κάνετε ότι σας αρέσει χρόνια τώρα! Εντάξει, από τη μια νιώθετε τρισευτυχισμένοι που επιστρέφετε στις παλιές καλές σας συνήθειες, από την άλλη όμως έχετε και κάτι ενδοιασμούς! Το μυαλό σας κάνει καλές σκέψεις και κακές, αλλά έτσι επειδή θέλετε πάντα να υπάρχει και ένα κακό σενάριο! Ωραία ημέρα για δημόσιες σχέσεις, για να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε, για να θυμηθείτε λίγο τα παλιά, να νιώσετε και εσείς τέρμα Υδροχόοι! Το κλίμα σας το φτιάχνουν ο Κρόνος και ο Ερμής και δεν έχει καμία σημασία το αν είναι ανάδρομοι! Εντάξει το εργασία και χαρά δε φεύγει με τίποτα και για να πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει να τρέξετε όλοι μαζί και όχι μόνο εσείς! Στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι σε κάθε περίπτωση!

Ιχθύες
Του λωλού η μέρα από όλες τις απόψεις! Σήμερα τσακώνεστε με τους μισούς και με τους άλλους μισούς αγαπιέστε! Εκφραστικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει, οπότε σε αρκετές περιπτώσεις πετάτε ακατέργαστα διαμάντια και αφήνετε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό! Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί κάποιοι σας ανοίγουν την πόρτα και κάποιοι σας τη κλείνουν κατάμουτρα! Πάντως κάποιοι έχουν σκοπό να κατανοήσουν την παράξενη συμπεριφορά σας, να σας βοηθήσουν κιόλας και να σας σταθούν σε μια δύσκολη περίπτωση! Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι, όχι φωνακλάδες και στη τελική να ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας, γιατί έτσι θα νιώσετε και εσείς ωραία! Ωραία ημέρα για να συγχωρέσετε κάποιον, για να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά! Ερωτικά παραπονάκια είναι στο πρόγραμμα της ημέρας.. Κάτι δε κάνετε σωστά!

magicfariel

Φωτογραφία από Anastasia Gepp από το Pixabay