Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26/06/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ελπίζω να σας βρίσκω σε κάποια παραλία, να πλατσουρίζετε στα καταγάλανα νερά, να ρεμβάζετε το απέραντο γαλάζιο! Εμείς του βουνού.. ή που κάνουμε ταξίδι ολόκληρο για λίγη θάλασσα, ή που βουτάμε σε διάφορες πισίνες, κρυμμένες κάτω από τα πεύκα! Ωραία είναι και τα δυο! Έχουν φάση.. Ψιτ παιδί, ένα κοκτέιλ παρακαλώ! 🍸😂





Ε λοιπόν βρήκε ο Ποσειδώνας καλοκαιριάτικο να γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθύες! Είναι φοβερό το σκηνικό αυτό, αν είσαι 15 χρονών ακόμα και 20 και βρίσκεσαι σε φάση απόλυτης αφασίας! Don’t worry, be happy! Πόσο ζηλεύω.. να είστε σίγουροι! Ο κόσμος καίγεται και οι βαρκούλες αρμενίζουν στο Αιγαίο! Ωραίες εποχές, αξεπέραστες! Να αυτά κάνει ο Ποσειδώνας, ξυπνά το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και ξαφνικά έχουμε όρεξη για ταξίδια, φλερτ, νυχτοπερπατήματα και ζαβολιές!

Συνεπώς όσοι αποζητάτε ένα καλοκαιρινό ζαμάν φου.. έχετε και την εύνοια του σύμπαντος! Όσοι αντιστέκεστε στον πειρασμό, σας το λέω, βασανίζεστε άδικα! Ο Ποσειδώνας θα νικήσει στο τέλος.. και το κάθε επεισόδιο πιο κουλό από το άλλο! Να για αυτά ζούμε.. το απίστευτο γέλιο που κάνουν τις στιγμές αξέχαστες! 

Αισιοδοξία.. πού τη βρήκα τόση;;; 😋

καλιές βουτιές.. 


Κριός
Η διάθεσή σας άκρως καλοκαιρινή, είναι ένα Σάββατο που το αφιερώνετε στους δικούς σας τους ανθρώπους και στο πώς να περάσετε όλοι πολύ όμορφα! Κάνετε διάφορες σκέψεις για το μέλλον και μια από αυτές, είναι μπας και πάτε σε ένα νέο σπιτάκι, πιο μεγάλο και πιο άνετο! Μια τέτοια αλλαγή είναι άκρως ανανεωτική, οπότε γιατί όχι; Καλά, προς το παρόν αγκαλιάστε τον σύντροφό σας και βουρ σε μια παραλία να αράξετε το κορμί σας! Το φλερτ έχει την τιμητική του, οπότε το ΣΚ αυτό, κρύβει εκπλήξεις φουλ ερωτικές!

Ταύρος
Απίστευτα ρομαντική η διάθεσή σας, αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, γυρεύετε τον έρωτα της ζωής σας, είστε έτοιμοι για όλα! Το Φεγγάρι μπορεί να πέρασε, όμως σας γέμισε με επιθυμίες πολύ μοναδικές! Μπορεί ξαφνικά να ονειρεύεστε νυφικά και εκκλησίες, όμως πριν φτάσετε εκεί, μήπως να ζήσετε τον έρωτά σας, να τσεκάρετε το ταίρι σας και βλέπετε για αργότερα το τι και το πώς! Προσπαθήστε να διώξετε μακριά τις εντάσεις, να ηρεμήσετε, να φτιάξετε ένα όμορφο πλάνο. Ένα μικρό ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να φτιάξετε κέφι!

Δίδυμος
Το σύμπαν επιμένει πως το πορτοφόλι σας γεμίζει τις μέρες αυτές! Υποψιάζομαι πως βλέπετε πολλά περισσότερα χρήματα στη τσέπη σας, από όσα υπολογίζατε και τρελαίνεστε από χαρά! Νιώθετε μετά από καιρό ανεξάρτητοι και ωραίοι και η συμπεριφορά σας ενοχλεί όσους σας βοήθησαν και σας συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες ημέρες! Το νου σας, γιατί όλα επιστρέφουν στη ζωή αυτή! Ευτυχώς που επεμβαίνει η Αφροδίτη και συνέρχεστε! Μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους σας! Αξίζει τον κόπο!

Καρκίνος
Βρίσκεστε ανάμεσα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον! Από τη μια δηλητηριάζετε τη ψυχή σας με τις σκέψεις που κάνετε, από την άλλη όμως νιώθετε πως όλα βαίνουν καλώς και πως τίποτα δεν είναι τυχαίο! Αγκαλιάστε το θετικό και αισιόδοξο σενάριο και τον σύντροφό σας αν υπάρχει και αφιερώστε την ημέρα στον έρωτα! Ένα όμορφο Σάββατο, πέρα για πέρα ρομαντικό, ζητήστε να σας φροντίσουν γλυκά, ανταποδώστε το ίδιο, πώς να σας το πω, φτιάξτε ατμόσφαιρα και ζήστε το όνειρο! Τα κακά πάει έφυγαν!

Λέων
Μέρα που βρήκατε να τρέξετε στους γιατρούς! Το σύμπαν φρόντισε να σας δημιουργήσει διάφορες υποψίες, νιώθετε πως κάτι δε πάει καλά, είστε έτοιμοι να κλειδαμπαρωθείτε μέσα σε ένα hospital, να φτιάξετε τα πάντα όλα! Για δέσιμο είστε στα σίγουρα, ψυχολογικό το θέμα, εντάξει αν δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό, τότε ποιος ο λόγος να είστε Σαββατιάτικο μέσα στη γκρίνια; Κανονίστε γιατί αύριο η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας, οπότε μπορείτε άφοβα να ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές και έρωτες υπό το φως του φεγγαριού!

Παρθένος 
Ξεχάστε τα πλάνα, μη σχεδιάσετε τίποτα για σήμερα! Καλό είναι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να αφήσετε το σύμπαν να σας βγάλει πρόγραμμα! Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύες, να ξέρετε πως οι μέρες σας από εδώ και πέρα θα είναι χαοτικές, για αυτό φροντίστε να το απολαύσετε κιόλας! Μιλάμε για καμία αντίσταση! Σήμερα προτιμήστε τις παρέες σας, τα φιλαράκια σας, σχέσεις που όρια δεν υπάρχουν, γιατί είναι Σάββατο, καλοκαιράκι και στη τελική why not? Αλλάζει το σκηνικό από αύριο..

Ζυγός
Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα για αρκετούς Ζυγούς εκεί έξω! Όποιος έχει την ευκαιρία να εργαστεί και να καλύψει τα σπασμένα, θα το κάνει και ας είναι καλοκαιράκι! Το ταμείο πρέπει να γεμίσει! Όμως και η ψυχή σας θέλετε πολύ να ηρεμήσει! Οπότε έχει εργασία και χαρά και καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή! Ένα Σάββατο που μπορεί να ακούσετε αρκετά μπράβο στη δουλειά σας και αρκετά παραπονάκια στο σπίτι! Κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει ως συνήθως! Τον Ιούλιο θα καλύψετε το κενό όπως και να έχει! 

Σκορπιός
Τι έγινε; Βρήκατε νέο αμόρε; Ζείτε τον έρωτά σας, στα γάργαρα θαλασσινά νερά; Φτου μη σας ματιάσω, όλο το σύμπαν φλέγεται για πάρτη σας! Ο Δίας σίγουρα έχει βάλει το χεράκι του, οπότε δε γλυτώνετε από τα βέλη του Έρωτα! Όλο και κάποια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, όλο και κάποια ύπαρξη υπάρχει εκεί έξω για εσάς! Ένα Σάββατο φανταστικό μπορώ να πω, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε μια παραλία.. η συνέχεια δική σας! Απολαύστε το, γιατί από αύριο αποκτάτε ένα μυστήριο υφάκι και γίνεστε λίγο γκρινιάρηδες!

Τοξότης
Ήρθαν τα λεφτά; Τα περιμένετε ακόμα; Σε τι φάση είστε; Πάντως ξεσηκωμένους σας βρίσκω, έτοιμους να ανοίξετε τα φτερά σας, θέλετε οπωσδήποτε να αγοράσετε κάτι, που θα βελτιώσει σίγουρα τη ζωή σας αργότερα! Ένα σπίτι; Ένα οικόπεδο; Ένα εργαλείο για τη δουλειά σας; Μια ευκαιρία που δε θέλετε με τίποτα να τη προσπεράσετε! Προβληματίζεστε όμως, γιατί μήπως βιάζεστε; Άκρως βασανιστικές σκέψεις για Σάββατο καλοκαιράκι.. Το Φεγγάρι φταίει για τις σκέψεις που κάνετε και ο Ποσειδώνας!

Αιγόκερως
Τι σκέφτεστε; Τι απασχολεί το μυαλουδάκι σας Σαββατιάτικο; Εντάξει είστε ακόμα υπό την επιρροή του Φεγγαριού, δεν ήταν και λίγο; Σήμερα είστε γατούλες! Ότι πουν οι άλλοι ! Δε θέλετε να χαλάσετε το χατίρι κανενός! Σπάνιο το φαινόμενο αυτό, οπότε αν είστε μέσα στις γλύκες υπάρχει αστρολογική αιτία! Αφήστε τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας να βγάλουν πρόγραμμα! Ας είστε η καλύτερη παρέα του κόσμου, έστω για λίγες ώρες! Η έκπληξη των ημερών ίσως να είναι ένα μαντάτο από το παρελθόν! Μια εκκρεμότητα ας πούμε.. που εννοείται πως θα τη καταφέρετε με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Υδροχόος
Είναι ένα πανέμορφο Σάββατο από όλες τις απόψεις, για αυτό καλά θα κάνετε να ξεπεράσετε τα σκοτάδια σας και να βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν! Η αλήθεια είναι πως μια απογειώνεστε από χαρά και ευτυχία και μια προσγειώνεστε ανώμαλα, έτσι επειδή το θέλουν οι σκέψεις σας! Τα έχετε δρομολογήσει όλα μια χαρά, μπορεί να σας δώσουν και κάτι λεφτά παραπάνω, οπότε να σου και το χαμόγελο! Ευτυχώς που η Αφροδίτη μπαίνει στα Λιοντάρια και αυτό σας μεταμορφώνει ως δια μαγείας σε φλογερούς εραστές!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Φουλ καλοκαιρινή διάθεση, σήμερα ίσως να ξεχάσετε να γυρίσετε στο σπίτι σας! Η ψυχή της παρέας, μεταδίδετε θετική ενέργεια στους πάντες, φτου φτου μη σας ματιάσω, γιατί τόση δα χαρά, είναι λίγο τρομαχτική! Η αλήθεια είναι πως σας έχει πιάσει από τα μαλλιά ο Ποσειδώνας, είναι και ανάδρομος στο ζώδιό σας, πού μυαλό για σκέψη;;; Το νου σας μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια, γιατί μόλις βγείτε από την ομίχλη θα πάθετε σοκ! Μη πιστεύετε κιόλας ότι σας λένε!

magicfariel

Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay