Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ζώδια: Ποσειδώνια η Πανσέληνος στον Τοξότη, by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απόψε είναι η πρώτη καλοκαιρινή βραδιά, με ένα Φεγγάρι λαμπερό εκεί ψηλά στον ουρανό, έτοιμο να κλείσει έναν ακόμα κύκλο!

Πανσέληνος στον Τοξότη, αύριο 26/05 και μια έκλειψη Σελήνης πολύ σπουδαία όπως φαίνεται! 





Δυνατά τα γεγονότα που θα προκύψουν, δυνατά και τα συναισθήματά μας, όλα στα κόκκινα, γιατί; Όλο το σύμπαν χορεύει στους ρυθμούς του Ποσειδώνα, μια ο Άρης κάνει τη φιγούρα του και μια η Αφροδίτη του κλείνει πονηρά το μάτι! Όλα φαντάζουν τέλεια, ιδανικά, ονειρεμένα, όμως δεν είναι και τόσο! 
Το παρελθόν είναι συνήθως εκείνο που στοιχειώνει το μυαλό μας και τη ψυχή μας και συνήθως μας πηγαίνει πίσω, ενώ εμείς θα πρέπει να προχωράμε μπροστά! Οπότε έρχεται το Φεγγάρι αυτό, για να μας θυμίσει ποια πόρτα πρέπει επιτέλους να κλειδώσουμε μια και καλή! Είναι επαγγελματικό; Είναι ερωτικό; Σίγουρα αφορά τις σχέσεις μας με τον κόσμο!

Που λέτε ο κρυφός πρωταγωνιστής των ημερών είναι ο Δίας από τους Ιχθύες! Αυτός κινεί τα νήματα, οπότε τίποτα δεν είναι έτσι όπως δείχνει! Από τη μια γίνεται πολύ κακός, άτακτος και ζαβολιάρης και από την άλλη δίνει εκείνη τη μαγική ευκαιρία στις ερωτευμένες υπάρξεις, να ζήσουν το όνειρο, το αληθινό!

Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε αυτές τις μέρες, είναι έναν απολογισμό της ζωής μας! Το έχω ξανά πει, ωραία είναι να έχεις καλή δουλειά, λεφτά, όμορφο σπίτι, αλλά όχι παρέα με τη μοναξιά! Παρέα με εκείνη τη ψυχή που ήταν πάντα δίπλα σου, που πίστεψε σε εσένα, που σε βοήθησε να αγκαλιάσεις την αισιοδοξία και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου! 

Παρέα.. με εκείνους που το αξίζουν αληθινά! 

Η αγάπη .. κρύβει όλη τη δύναμη του κόσμου.. 

φιλάκια.. 


Κριός 
Ένα χαρωπό γεγονός κατά βάθος, ας υποθέσουμε πως με το φεγγάρι αυτό, το σύμπαν μαγικά σας κάνει να τη δείτε τη δουλειά, από μια εντελώς διαφορετική γωνία! Όταν μπαίνουμε και λίγο στη θέση του άλλου, αναθεωρούμε τις απόψεις μας, γιατί όπως φαίνεται ο καθένας έχει τα ζόρια του στη ζωή αυτήν! Ότι νιώθετε να το λέτε, να είναι φωναχτές οι σκέψεις σας, γιατί έτσι θα ακουστούν και θα πραγματοποιηθούν! Σε όσους έχετε δώσει δεύτερη ευκαιρία, να επανορθώσουν, γιατί ουδείς τέλειος, έφτασε η εποχή να βγάλετε το πόρισμα, τύπου το άξιζαν ή όχι; Οπότε τέλος καλά, όλα καλά!

Ταύρος
Ένα τρελό Φεγγάρι που θα σας βάλει σε απίστευτες διαδικασίες! Καιρός λοιπόν να πατήσετε πόδι, να μπείτε μπροστά, να κινήσετε γη και ουρανό, προκειμένου στόχοι ζωής να πραγματοποιηθούν! Εννοείται πως θα βάλετε το χέρι στην τσέπη, όμως αν είναι για καλό σκοπό, γιατί όχι; Αντλείτε μια μαγική δύναμη από το σύμπαν, γίνεστε πιο ανεξάρτητοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, οπότε έφτασε η στιγμή να το εκμεταλλευτείτε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Η μαγική νεράιδα είναι από επάνω σας και θα σας προστατέψει όπως και να έχει! Η αλλαγή σελίδας πώς θα συμβεί, μου λέτε;

Δίδυμος
Πάλι αλλάζετε κατεύθυνση στη ζωή σας, τι θα γίνει με τη πάρτη σας;;; Το αναρωτιέστε και εσείς αυτό;; Όσο μεγαλώνετε διαπιστώνετε πως τα πράγματα αλλάζουν, οπότε γιατί όχι και οι απόψεις σας πάνω σε θέματα ζωής! Το Φεγγάρι αυτό σας τρελαίνει το μυαλό και λίγα λέω, οπότε ξαφνικά μπορεί να ξεκινήσετε να συναναστρέφεστε με άτομα που παλιά δε θα δίνατε καμιά σημασία! Αρκετοί σοβαρεύεστε και μπαίνετε στον ίσιο δρόμο, δηλαδή μια καλύτερη δουλειά, ένα πιο ωραίο σπίτι, ίσως να θελήσετε να παντρευτείτε κιόλας, γιατί όχι λοιπόν; Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Ποσειδώνα, πραγματικά σας κάνουν να ονειρεύεστε δράκους! 

Καρκίνος 
Κάτι υπαρξιακά σας πιάνουν με το Φεγγάρι αυτό, οπότε βλέπω να σας πιάνουν τα κλάματα τις μέρες αυτές με το παραμικρό! Νευράκια έχει το μενού, γιατί κάνετε εκείνη την άκρως ενοχλητική συζήτηση με τον εαυτό σας, τύπου όλα εντάξει; Υπάρχει κάτι που δε σας ταιριάζει πια; Είστε χαρούμενοι από όσα έχετε καταφέρει ως σήμερα; Ζόρικη η φάση, γιατί θα πρέπει να πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας κυρίως! Τις μέρες αυτές στα ξαφνικά μπορεί να γίνετε υποχόνδριοι, να απολυμαίνετε οτιδήποτε εμφανίζεται στο διάβα σας, οπότε προβλέπεται να γίνετε οι ενοχλητικοί της παρέας! Με μέτρο πάνω από όλα!

Λέων 
Σας πιάνει το Φεγγάρι αυτό, ξώφαλτσα βέβαια, αλλά δεν έχει καμία σημασία! Σε πρώτη φάση σας δείχνει τι δε πήγε σωστά, τι κάνατε λάθος, φανερώνει απρόβλεπτα τα πάντα όλα, είτε σας αρέσει, είτε όχι! Οπότε αν ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά, φιλικά, έχουν κολλήσει εδώ και καιρό στην ίδια θέση, κάποιος λόγος θα υπάρχει! Έχετε εκκρεμότητες που αιωρούνται στον αγέρα! Μαγικά λοιπόν, θα σας έρθουν οι απαντήσεις που γυρεύετε, οι λύσεις που αποζητάτε και τα επιχειρήματα φυσικά που χρειάζεστε για να σας κάνουν όλοι το χατίρι! Φαντάζομαι τις μέρες αυτές θα πάρετε το βραβείο Oscar! 

Παρθένος
Ετοιμαστείτε να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν! Να βιώσετε συναισθήματα που είχατε την εντύπωση πως τα είχατε ξεπεράσει! Από τη μια το Φεγγάρι, από την άλλη ο Άρης και η Αφροδίτη.. και ο Ερμής που θα γυρίσει ανάδρομος τέλος του μήνα, να ξέρετε δε το γλιτώνετε με τίποτα το κουλό! Κάτι σας κρατάει πίσω, δε σας αφήνει να αλλάξετε σελίδα και είναι οικογενειακό και έντονα συναισθηματικό! Το γεγονός πως αρκετοί κρύβεστε πίσω από τη δουλειά σας, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν θέματα στη προσωπική σας τη ζωή! Οπότε ένας πρώην μπορεί να εμφανιστεί, ή ακόμα και ένα φάντασμα!

Ζυγός 
Χαοτικές οι μέρες αυτές και άκρως εκνευριστικές! Μπορεί εσείς να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να επικοινωνήσετε σε βάθος και να υπάρξει αμοιβαία κατανόηση, να όμως που δεν είναι όλοι στη φάση τη δική σας! Γίνεται και χαμούλης στο σύμπαν, οπότε έχει πολλά νευράκια τις μέρες αυτές! Γύρισε και ο Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο, όσο να’ναι έχετε τα βάσανά σας! Βασικά θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός, μπορεί να σας κουνήσουν και το δάχτυλο και οι παρεξηγήσεις και τα δράματα να είναι ακραία! Οπότε μήπως να εξαφανιστείτε από τα κοινά; Μέχρι να κοπάσει το Φεγγάρι;;;

Σκορπιός
Χρυσά μου και εσείς ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο παρελθόν, δε νομίζω να είναι ευχάριστο, όμως θα είναι απελευθερωτικό! Καιρός να κλείσετε εκείνη τη πόρτα που είναι το μέγα εμπόδιο στην εξέλιξή σας! Κάποιο πρόσωπο ναι σας πλήγωσε μια φορά και έναν καιρό, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πάντα έτσι θα συμβαίνει! Παθήματα, μαθήματα and life goes on! Καιρός να κοιτάξετε τη πάρτη σας, το συμφέρον σας και τη τσέπη σας! Κάποιες πόρτες ίσως και να ανοίξουν με τη βοήθεια του Φεγγαριού, για αυτό σας είστε πιο προσιτοί, πιο ανοιχτόμυαλοι και πιο Σκορπιοί! Το χρήμα σας δείχνει κάτι διαφορετικό..!?

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό συμβαίνει στο ζώδιό σας και εσείς και αν βρίσκεστε στο επίκεντρο του σύμπαντος! Επειδή είστε υπερβολικά συναισθηματικοί τις μέρες αυτές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε τα αυτιά σας σε ασυναρτησίες και φυσικά να μην αντιδράσετε! Μη τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς γιατί μόνο κακό μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας! Παρατηρήστε σε κάθε περίπτωση των παραλογισμό των άλλων και έτσι θα καταλάβετε το τι παίζει τριγύρω! Μείνετε έξω από τον χορό, για να χορέψετε αργότερα! Ο Ποσειδώνας έχει τρελαθεί με τον Άρη και την Αφροδίτη και φτιάχνουν το τέλειο παραμύθι για εσάς! Μη το χάψετε, λέμε! 

Αιγόκερως
Κακό το Φεγγάρι αυτό, να φύγει και να μη ξανά έρθει! Δε θέλω να σας τρομάξω, όμως μπορεί ξαφνικά να μάθετε πράματα και θάματα και να σας πέσει το σαγόνι! Προφανώς αν κάτι δε πηγαίνει καλά, είτε στη δουλειά, είτε στον έρωτα, είναι γιατί κάποιος σας πλέκει το εγκώμιο και δε φαντάζεστε καν, δε πηγαίνει στο μυαλό σας! Εννοείται πως θα το αντιμετωπίσετε και αυτό, αλλά όσο να’ναι η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη! Το Φεγγάρι αυτό θα σας δείξει με κάθε τρόπο, τα λάθη σας, θα σας μαλώσει κιόλας, προφανώς η σελίδα θα αλλάξει όταν ξεπεράσετε τον Αιγοκερίσιο εαυτό σας! Υπομονή!

Υδροχόος 
Φορέστε μια μπλε χάντρα γιατί είστε από τους πολύ τυχερούς της παρέας! Το μυαλό σας κόβει και εννοείται πως η έναρξη της σεζόν σας έχει βρει πανέτοιμους, οπότε ήδη έχετε εντυπωσιάσει πολλές ψυχές εκεί έξω! Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται ξαφνικά, το Φεγγάρι αυτό, μη πω πως σας στρώνει και το κόκκινο χαλί! Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάτι επιπλέον, διπλό το project φέτος, πιο δύσκολο, όμως και πιο ωραίο! Και αφού όλα είναι στη θέση τους, γιατί όχι και ο έρωτας να μη κάνει εμφάνιση στη ζωή σας έτσι στα ξαφνικά! Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σας, επιμένει για μια πολύ μεγάλη αγάπη.. που δε πρέπει να πάει στράφι..

Ιχθύες
Το Φεγγάρι αυτό σας βαρά κατακούτελα και έχει σκοπό να σας αναστατώσει τέρμα και για επαγγελματικά ζητήματα και για ερωτικά! Βασικά οτιδήποτε σας πνίγει πρέπει να το διώξετε μακριά, οπότε γίνεστε υπερβολικά ασυμβίβαστοι, αντιδραστικοί και επαναστατικοί, πάει ο Ποσειδώνας σας πηγαίνει τρελό περίπατο τις μέρες αυτές! Ανοίγετε όλα τα φύλλα στο τραπέζι, ακόμα και τα πιο κρυφά και τα πιο μυστικά και δίνετε τρελή μάχη, προκειμένου να απαλλαγείτε από σχέσεις που σας βαραίνουν τη ψυχή! Το φως του Φεγγαριού είναι πολύ δυνατό και καμία στάχτη του Ποσειδώνα δε σας σώνει!

magicfariel

Φωτογραφία από ĐÔ NGUYỄN από το Pixabay