Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 24/04/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το πρώτο ανοιξιάτικο μπουρίνι, τουλάχιστον για εμάς που ζούμε στην Αθήνα, το πρώτο πότισμα της φύσης! Υπάρχει πιο όμορφο από αυτό; Μαγικές οι σταγόνες του Ουρανού..!

Αστρολογικά τώρα, έχουμε θέμα μπόλικο να σχολιάσουμε εδώ πέρα! Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ουρανός, έχουν κρυφό ραντεβουδάκι και το φοβερό της υπόθεσης είναι πως και οι τρεις βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου!
Είναι φιλοξενούμενοι στο σπίτι της Αφροδίτης, έχουν περάσει μια υπέροχη νύχτα, μουσική, χορός, καλό κρασί, λιχουδιές και πολύ κουτσομπολιό, συνεπώς σήμερα φτιάχνουν το μαντάτο και το στέλνουν δίχως δεύτερη σκέψη!

Φαντάζει ιδανικό το σκηνικό όμως δεν είναι και τόσο! 




Δηλαδή η Αφροδίτη προτιμά τις αιώνιες δεσμεύσεις και ο Ουρανός τα φλερτ και τη καλοπέραση! Προκειμένου λοιπόν να γίνει το χατίρι και των δυο, θα προκύψουν απρόβλεπτες ερωτικές εκπλήξεις, που θα κρατήσουν όμως πολύ λίγο!

Για να δούμε λοιπόν.. θα χτυπήσει το ρημάδι το τηλέφωνο;;;;

φιλάκια.. 💋


Κριός
Μετά από αρκετό καιρό έχει shopping therapy το μενού της ημέρας! Ναι μεν γνωρίζετε πως θα πρέπει να είστε εγκρατείς, να όμως που ο Ερμής παρέα με τον Ουρανό, σας ξεπαραδιάζουν κανονικά! Πάει το κομπόδεμα λοιπόν, εξανεμίστηκε! Ο Ερμής όμως σας στέλνει ένα μαντάτο, χαρωπό μεν, όμως όπως φαίνεται, πάλι θα τρέξετε σα τους λωλούς, προκειμένου να διατηρήσετε το ευχάριστο της υπόθεσης! Καλά, αγοράστε και μια τούρτα καλού-κακού!

Ταύρος
Απρόβλεπτη ημέρα από ερωτικής άποψης! Έχετε απόψε ραντεβού και δε το γνωρίζετε ακόμα, με το πρόσωπο εκείνο που αγαπάτε πιο πολύ; Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, παρέα με τον Ερμή, έχουν φτιάξει σκηνικό για εσάς, που θα τρίβετε τα μάτια σας! Καλά, ξεχάστε τις αιώνιες δεσμεύσεις, προτεραιότητα έχει η καλοπέραση η δική σας! Πάθος, έρωτας, όμορφα λόγια, υπάρχει ζουμί στην υπόθεση και ας κρατήσει μόνο μια ημέρα! Ζήστε το σήμερα και βλέπουμε για το αύριο!

Δίδυμος
Που λέτε, ο Ερμής σας ρίχνει το μαντάτο κάτω από τη πόρτα, μη πως σας το βάζει κρυφά στη τσάντα σας, γιατί κανείς δε πρέπει να μάθει τι αφορά! Πεσμένα τα κέφια, ίσως και να μη θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Η δουλειά και το χρήμα είναι πονοκέφαλος μεγάλος και τούτη τη φορά δε θέλετε με τίποτα να πάτε με τον σταυρό στο χέρι, οπότε μυρίζομαι ζαβολιές, αταξίες και δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι! Μη πείτε κουβέντα σε κανέναν!

Καρκίνος
Σήμερα παίζει πολύ να σας κάνουν ένα δώρο και να ξετρελαθείτε από τη χαρά σας! Η Αφροδίτη και ο Ερμής έχουν τα κέφια τους και ο απώτερος σκοπός τους είναι κυρίως οι δεσμευμένοι να μονιάσουν και να αγαπηθούν περισσότερο! Ένας έρωτας μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά και να σας κοπούν τα γόνατα! Ένα φλερτ με εκείνο το πρόσωπο από τα παλιά, μπορεί να σας κάνει να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ! Δε θέλω ντροπές..!

Λέων
Ο Ερμής πουρνό-πουρνό σας έχει νέα! Ένα μεροκάματο! Λίγα χρήματα παραπάνω! Οπότε Σαββατιάτικο, τρέχετε και δε φτάνετε, γιατί καλό είναι να μπαλώσετε καμιά τρύπα! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι, άνευ προσωπικών υποχρεώσεων, αλλά αν υπάρχει οικογένεια, αν σας έχουν ανάγκη, εσείς πάλι θα τη κάνετε από τη πίσω πόρτα; Ο Ουρανός φυσικά φέρνει το απρόβλεπτο, οπότε κυνηγήστε το τυχερό που θα προκύψει, αλλά με μέτρο.. ας πούμε;;;

Παρθένος
Ας ξεκινήσω από το γεγονός πως τις μέρες αυτές δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε με τίποτα! Και επειδή οι σκέψεις σας είναι χαοτικές, γιατί όχι και τα γεγονότα; Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν σκοπό να μοιράσουν πολλές αγάπες και λουλούδια σήμερα! Οπότε γιατί όχι λίγο χουζούρεμα παραπάνω; Οι ξάπλες στον καναπέ είναι φουλ βολικές! Και τσουπ ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, μη πω χτύπησε το κουδούνι και εμφανίστηκε ο έρωτας! Να σας δω!

Ζυγός
Ίσως να είστε και οι μοναδικοί που θα λάβετε λεφτά, από το πουθενά, εξ ουρανού, έτσι φωνάζει το σύμπαν! Ο Ουρανός σας έχει έκπληξη μεγάλη και έχει φτιάξει φάκελο, τον έχει δώσει στον Ερμή και κάποια στιγμή θα χαρείτε πολύ μέσα στην ημέρα! Παλιά χρωστούμενα; Κάτι ξεχασμένα; Μη τρέξετε να τα κάνετε φτερό στον άνεμο, βάλτε τα στην άκρη σα να μην υπήρχαν! Η Αφροδίτη πέρα από την αγάπη, φέρνει μπόλικη οικονομική εύνοια, όταν θέλει!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σας τα κάνουν μαντάρα! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί επαγγελματικό, πάντως μια διαμάχη, μια διαφωνία, κάτι σαν απωθημένο, βγαίνει στη επιφάνεια και μπορεί ακόμα να χωρίσετε και τα τσανάκια σας! Κάποιος σας τη φυλάει ένα πράγμα, μπορεί όμως εσείς να το προκαλέσατε αυτό, γιατί κάποια στιγμή οι μάσκες πρέπει να πέσουν! Μέρα που το στόμα σας στάζει φαρμάκι και η καρδιά σας έχει χρώμα μαύρο! 

Τοξότης
Κάτι σας ξεσηκώνει εσάς, για κάτι το διαφορετικό! Καλά είναι η μέρα τέτοια, ο Ουρανός, η Αφροδίτη και ο Ερμής έχουν τα κέφια τους! Υπάρχει δόλος από πίσω, οπότε σήμερα επιτρέπεται να χαρείτε, να ενθουσιαστείτε, να κάνετε όνειρα, να αντλήσετε κάθε θετικό στοιχείο από όλα αυτά και από αύριο βλέπουμε! Εννοείται πως δε παίρνετε καμία βιαστική απόφαση, δε δίνετε τα χέρια με κανέναν! Κοιμηθείτε πιο πολύ και φάτε καλά! Βοηθά και ο καιρός..

Αιγόκερως
Κρατήστε μικρό καλάθι σε κάθε περίπτωση, ότι και αν σας λένε, ότι και αν σας τάζουν, γιατί είστε και υπερβολικοί από τη φύση σας, θα το τερματίσετε στη πορεία, οπότε ας είναι μικρή η ζημιά! Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν όλη τη καλή τη διάθεση να σας φτιάξουν όμορφες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας! Οπότε πάρτε το χαλαρά σήμερα και μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις! Η έκπληξη είναι ένας απρόβλεπτος έρωτας! Φορέστε τα καλά σας, οι ελεύθεροι!

Υδροχόος
Έχετε τα νεύρα σας είμαι σίγουρη για αυτό! Ο Ουρανός, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Ταύρο, σας έχουν δέσει τα χέρια και τα πόδια, θα κάνετε μπουμ σε λίγο! Μπορεί σήμερα να σας κάνουν ακόμα και προξενιό! Τραγικό; Οι φίλοι σας, οι δικοί σας οι άνθρωποι, σας ετοιμάζουν εκπλήξεις που θα σας ταράξουν από όλες τις απόψεις! Μπορεί όμως και εσείς να σπάσετε τις αλυσίδες, τα δεσμά και να κάνετε την ανατροπή! Τι φωνάζει η καρδιά σας;;;

Ιχθύες
Από τις πιο τρελές ημέρες του Απρίλη! Μέρα που μπορεί να σας συμβεί το οτιδήποτε, χαρωπό το γεγονός, όπως φαίνεται, οπότε αφεθείτε ελεύθεροι στη μαγεία του σύμπαντος και αφήστε τα πλάνα στην άκρη! Μια συνάντηση μοιραία; Ένα τηλεφώνημα παράξενο; Ο Ερμής σας στέλνει τα μαντάτα, το ένα μετά το άλλο και ο Ουρανός απλά σας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Καλά μη πάρετε καμιά πρωτοβουλία, γιατί το χάος, είναι παραδίπλα και προσμένει..!
 
magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay