Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια την ημερών 01/07 – 03/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή θα εξαφανιστώ για λίγες μερούλες, σκέφτηκα να μη σας αφήσω έτσι..! Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο
δροσερό το αεράκι, που είναι πολύ ευχάριστο και άκρως ανανεωτικό.. Να πως φτιάχνουμε θετική ενέργεια από απλά καθημερινά πράγματα ή θαύματα, ας το πάρει ο καθένας όπως θέλει! 



Δυνατό το ποδαρικό του Ιούλη από αστρολογική άποψη, ο Άρης ταξιδεύει στα Λιοντάρια, η Έκλειψη Ηλίου στα Καρκινάκια, από βδομάδα θα γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος, τα πιάσαμε τα λεφτά μας καλοκαιριάτικο!

Ο Άρης στα Λιοντάρια είναι ένας συνδυασμός αχτύπητος και πολύ ταιριαστός! Αν πιάσουμε τον χαρακτήρα ενός Λέοντα, είναι υπερήφανος, φαντασμένος, αισιόδοξος, υπερόπτης, αλαζόνας, ο τέλειος θεατρίνος, το πιο κακομαθημένο παιδί της παρέας! Και ξαφνικά ένας τέτοιος χαρακτήρας, θα συναναστραφεί με τον Θεό του πολέμου και μας βλέπω να δίνουμε μάχες μεγάλες και τρανές για πολλές μέρες ακόμα! Προτείνω οι συμπεριφορές του κόσμου να είναι όσο πιο όμορφες γίνεται, γιατί ο ανταγωνισμός πάντα πονάει, κυρίως τον χαμένο της υπόθεσης..!

Η Έκλειψη Ηλίου στα Καρκινάκια, χτυπάει κατευθείαν μέσα στη ψυχή, στο μυαλό, οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα! Κάθε συναίσθημα που υπάρχει, όμορφο και μη, βγαίνει στην επιφάνεια και προκαλεί μεγάλες αλλαγές σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Κάποιοι ερωτεύονται παράφορα και ζουν το όνειρο έστω και για λίγο και κάποιοι λένε το μεγάλο το αντίο! Το φαινόμενο αυτό είναι ανανεωτικό από όλες τις απόψεις, μας επηρεάζει για αρκετό χρονικό διάστημα, ότι βασίζεται στην αληθινή αγάπη δεν έχει να φοβάται τίποτα, ότι όμως υπάρχει έτσι για να υπάρχει.. ε δε θα υπάρξει στο τέλος! Ακόμα και οι σχέσεις θέλουν το σπρωξιματάκι τους από το σύμπαν!

Αγωνιούμε για την Αφροδίτη στο Καρκίνο.. αλλά έχει ακόμα μέλλον.. ο Έρωτας βρίσκεται σε αναμονή.. για τους περισσότερους από εμάς εκεί έξω..

Τα Ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Και οι λοιποί μη χαίρεστε.. όλοι στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε.. όλη τη πρώτη εβδομάδα του Ιούλη.. και τη δεύτερη μη σας πω.. χαχα!

..και σιγοτραγουδώ η Ταυρίνα.. “..don’t worry about a thing, cause every little thing is gonna be all right..”

φιλάκια..


Κριός
Η 1η του μήνα ξεκινά πολύ δυναμικά και αισιόδοξα για εσάς! Κάνετε πλάνα για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, βάζετε νέους στόχους! Όμως το σύμπαν με την Έκλειψη Ηλίου, έχει άλλα κατά νου για τη περίπτωση τη δική σας. Θα χρειαστεί να ξεχάσετε τις πολύωρες δραστηριότητες που έχετε και να εστιάσετε στο σπιτάκι σας και στις ανάγκες του! Με άγαρμπο τρόπο στις 2/7 πέφτουν πάλι στο τραπέζι σας, θέματα άλυτα, ζόρικα που μόνο το κέφι σας χαλούν! Αν δε το διαχειριστείτε σωστά όλο αυτό, να ξέρετε στις 3/7 ξεσπάει ένα μπουρίνι, να μην ήταν και άλλο! Το νου σας φτάνετε στα άκρα!

Ταύρος
Η 1η του μήνα σας καλωσορίζει με σκέψεις βαθιές που έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας! Ένα ξεκαθάρισμα επιβάλλεται να γίνει, μόνο και μόνο από θέμα ενέργειας. Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 έχει σκοπό να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, να ταρακουνήσει λίγο τα νερά, γιατί καιρός είναι να μάθετε αλήθειες για κάποιες ψυχές και να αντιμετωπίστε καταστάσεις που μέχρι πρότινος δε δίνατε καμία σημασία! Οικογενειακά θεματάκια προκύπτουν στις 3/7, προσπαθούν να σας επιβληθούν, κάτι το οποίο δε το αποδέχεστε με τίποτα! Ψυχραιμία..

Δίδυμος
Η 1η του μήνα φέρνει μαντάτα στη πόρτα σας που σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Κάτι μαθαίνετε και ανεβάζετε πίεση κανονικά και ξεσπάτε με τρόπο πολύ παράξενο! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 σας ωθεί στο να κάνετε ένα τρελό shopping therapy, έτσι επειδή το αξίζετε, έτσι επειδή τούτη τη φορά έχετε τη δυνατότητα, ή ακόμα και για να δειχτείτε σε μερικούς, επειδή υπάρχει λόγος! Πολύ τρέξιμο στις 3/7, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να πάρετε ανάσα ούτε για ένα λεπτό! Το νου σας στο τιμόνι, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει.. και δε το θέλουμε αυτό! Ζητήστε τα λεφτά σας!

Καρκίνος
Η 1η του μήνα έχει έναν αέρα πολύ μαγικό για εσάς, ονειρεύεστε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε, προκειμένου να ανανεωθείτε σε προσωπικό επίπεδο! Φαντάζεστε ένα πολύ ροζ μέλλον, σίγουρα υπολογίζετε δίχως τον ξενοδόχο! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 που γίνεται στο ζώδιό σας, σας τρελαίνει το μυαλό, γιατί έρχεται όλο σας το είναι σε απόλυτη σύγκρουση με τη πραγματικότητα! Από τη μια οι ερωτικές σας οι επιλογές που ίσως και να μην ήταν και τόσο ιδανικές, από την άλλη η διαχείριση των χρημάτων σας, αυτά είναι αρκετά για να ξεσπάσετε και να αντιδράσετε αναλόγως! Σας πιάνουν εκείνες οι ψυχολογικές οι μεταπτώσεις στις 3/7! Ένα μαντίλι στη κυρία!

Λέων
Η 1η του μήνα σας λέει ένα πολύ τρελό hello, με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σας! Μια ένταση θα τη νιώσετε με το καλημέρα που λέμε! Γίνεστε οι καλύτεροι ηθοποιοί ever, αφού το τόσο το κάνετε, άλλο τόσο και το δείχνετε με κάθε τρόπο! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 σας ρίχνει ολίγον στα πατώματα! Γίνεστε αντικοινωνικοί, μελαγχολικοί και ξαφνικά κατά φαντασία ασθενείς! Συνεπώς οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, βασανίζονται αφού δε ξέρουν πώς να σας φτιάξουν το κέφι. Πραγματικά όλα στα κόκκινα! Να ξεχάσετε τις παράνομες δραστηριότητες στις 3/7 γιατί σας πιάνουν και εκτίθεστε!

Παρθένος
Η 1η του μήνα ξεκινά πολύ μυστήρια για εσάς, αφού σας πιάνει μια μυστικοπάθεια και ξαφνικά δε θέλετε να γνωρίζει κανείς τίποτα για τη ζωή σας και τις σχέσεις σας! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 είναι ευτυχώς ένα αισιόδοξο γεγονός που φέρνει νέους ανθρώπους στο διάβα σας, με σκοπό να σας ανανεώσουν, μέσα από νέα ενδιαφέρονται και διαφορετικές καταστάσεις! Ένα ξεκαθάρισμα θα χρειαστεί να το κάνετε, γιατί είναι προτιμότερο το λίγοι και καλοί, παρά η Σάρα, η Μάρα και το κακό το συναπάντημα! Γίνεστε υπερβολικοί στις 3/7, ενοχλείστε από τα πάντα όλα! Ψυχραιμία!

Ζυγός
Η 1η του μήνα είναι αρκετά ανέμελη για εσάς, χαρωπή και αισιόδοξη, μπαίνετε σε καλοκαιρινό mood και οι βόλτες έχουν τη τιμητική τους! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 σας προσγειώνει λίγο ανώμαλα, αφού προκύπτουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε άμεσα! Η καριέρα σας πάνω από όλα, οπότε μη πτοείστε αν κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν ξανά από την αρχή! Βγαίνουν τα πλάνα στις 3/7, να το ξεχάσετε το σπιτάκι σας από εδώ και πέρα, τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν τη τιμητική τους! Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας!

Σκορπιός
Η 1η του μήνα έχω την εντύπωση πως θα είναι πολύ ζόρικη κυρίως σε επαγγελματικά θέματα! Ενοχλείστε καιρό τώρα από πολλά και διάφορα και κάτι μπορεί να συμβεί και να τα τινάξετε όλα στον αέρα! Σίγουρα έχετε κάτι άλλο κατά νου, υπάρχει εναλλακτική, οπότε η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 στρέφει τη προσοχή σας σε κάτι πολύ καλύτερο! Να ενθουσιαστείτε και να χαρείτε, αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο άμεσο, θα αντέξετε με τα λίγα;;; Εντάσεις προκύπτουν στις 3/7 δε θα ξεμπερδέψετε και τόσο εύκολα από όλα αυτά που επιθυμείτε τόσο να ξεφύγετε! Δώστε τη μάχη σας και το κούτελο καθαρό!

Τοξότης
Η 1η του μήνα σας βρίσκει με πολύ χαρωπή και καλοκαιρινή διάθεση, μπορεί κιόλας να μπείτε σε διαδικασία να κανονίσετε τις διακοπές σας, να κλείσετε τα εισιτήρια σας, να καπαρώσετε μια θέση στο παράδεισο! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 σας προσγειώνει κάπως ανώμαλα, αφού διαπιστώνετε πως φράγκα δε παίζουν και τόσο για τις επιθυμίες που έχετε και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα σας γιατί κάποιος δεν έκανε οικονομία! Φροντίστε στις 3/7 να αφιερώσετε χρόνο στα φιλαράκια σας, σε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σίγουρα θα μπορέσουν να σας καθησυχάσουν!

Αιγόκερως
Η 1η του μήνα είναι από εκείνες τις μέρες που γίνεστε ένα με τον τραπεζικό σας τον λογαριασμό, κάνετε τα κουμάντα σας, οργανώνεστε γιατί απλά δε σας αρέσουν οι εκπλήξεις! Ένα μαντάτο σας αναστατώνει, κάτι που θα σας κάνει να βάλετε το χέρι μέσα στη τσέπη, έτσι πιο βαθιά! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 φέρνει στην επιφάνεια θέματα ερωτικά, συντροφικότητας, παράπονα επίσης, ξαφνικά νιώθετε πολύ μονάχοι γιατί κανείς δε κατανοεί τις ανησυχίες σας και τον τρόπο που λειτουργείτε! Κάποιος θα κοιμηθεί στο καναπέ εν ολίγοις! Μην είστε απόλυτοι στις 3/7, αποδεχτείτε και μια διαφορετική άποψη!

Υδροχόος
Η 1η του μήνα σας κρατά ακόμα χαρωπούς, ανέμελους και ξένοιαστους αφού κατά βάθος είστε οι τυχεροί της παρέας, αλλά όχι για πολύ ακόμα! Κάντε τις τελευταίες δημόσιες σχέσεις που πρέπει, να σας δουν να σας χαρούν, γιατί αλλάζουν οι καιροί! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 φέρνει ερωτικές αναμπουμπούλες! Οι δεσμευμένοι ξαφνικά αποζητάτε τις ελευθερίες σας και ο Άρης από τα Λιοντάρια ρίχνει λάδι στη φωτιά κανονικότατα! Εντάσεις, λόγια, παράξενα συναισθήματα που ναι μεν βγαίνουν αυθόρμητα, όμως σίγουρα φέρνουν και εκείνες τις συνέπειες! Να πάτε σε ένα γιατρό στις 3/7, γιατί υγεία σας προέχει.. όσο για τα ερωτικά σας.. τα ζητήματα, κάνει συννεφιά!

Ιχθύες
Η 1η του μήνα σας θέλει σε μια παραλία, να αράζετε το κορμί σας, να πίνετε το κοκτέιλ σας και όλα μια χαρά! Είστε φουλ μέσα στη καλοκαιρινή τη διάθεση, όμως όσο να’ναι οι επιλογές σας και ο τρόπος ζωής που κάνετε, προκαλεί αντιδράσεις και ζόρικα συναισθήματα σε κάποιες ψυχές, οπότε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και αυτό! Η Έκλειψη Ηλίου στις 2/7 σας απογειώνει ένα πράγμα και αρκετοί κάνετε εκείνο το μπαμ, λέτε εκείνο το αντίο και εξαφανίζεστε για τα καλά. Προέχει ο έρωτας για αρκετά Ψαράκια εκεί έξω, πού τώρα όρεξη για δουλειές και υποχρεώσεις;;; Στις 3/7 να πάτε και εσείς στον γιατρό.. σε παθολόγο; Σε ψυχολόγο; Και στα δυο;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay