Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 18/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αυτός ο Ιούνης δε λέει να στρώσει με τίποτα! Είχαμε λίγες αγάπες και λουλούδια στην αρχή, αλλά όπως
φαίνεται από τις 22/06 και μετά θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά για πόσο δε ξέρω, αφού η έκπληξη που έρχεται είναι ένας ανάδρομος Ερμής, τουλάχιστον! Καλά, δε θα ταραχτούμε από τώρα, απλά μέσα στον Ιούλιο εμπόδια; Είναι δυνατόν; Μα γιατί;




Σήμερα το σύμπαν δίνει ρέστα! Ο Άρης, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Ερμής, έχω την εντύπωση πως τσακώνονται, λογομαχούν, προκαλούν εντάσεις παντού! Ο Ποσειδώνας κάτι πάει να κάνει, ρίχνει εκεί σύννεφο τρελό, θολούρα, στάχτη, ότι έχει και δεν έχει, μπας και ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά νομίζω τζίφος η υπόθεση!
Οπότε μήπως να αποφύγουμε τις πολλές τις συζητήσεις κυρίως με πρόσωπα που δε ταιριάζουν και τόσο οι απόψεις μας; Μήπως να αφήσουμε κάποιους να πουν το πόνο τους, έτσι για το ψυχολογικό, δίχως να αντιδράσουμε, σα τα μικρά τα παιδιά;


Μήπως ένα «Σε αγαπώ» .. λύνει όλα τα κακά του κόσμου;;;


φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ παράξενη και ζόρικη συγχρόνως! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που προκαλεί εντάσεις, αμέτρητες συζητήσεις και λογομαχίες! Στο χέρι σας είναι να μη φτάσετε στα άκρα, να κάνετε πίσω και να ρίξετε και λίγο νερό στο κρασί σας! Είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό, όλο και κάτι θα συμβεί που θα σας βγάλει από τα ρούχα σας. Ψυχραιμία, κάτι αλλάζει!

Ταύρος
Κάτι μπορεί να συμβεί σήμερα και να στεναχωρηθείτε πολύ! Το σύμπαν δεν έχει τα κέφια του και μοιράζει μαντάτα όχι και τόσο χαρωπά! Για ακόμα μια φορά σας πιάνουν οι εγωισμοί και τα πείσματα και αποκτάτε υφάκι, αλλά ίσως και να το περιμένατε οπότε δε χρειάζεται να στάξετε το φαρμάκι σας, ούτε να κάνετε μεγάλο χαμό! Είτε έχετε δίκιο, είτε όχι, κάντε τη πάπια! Δεν αξίζει τον κόπο!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θέλετε να πάτε στα μαγαζιά και να κάνετε ένα τρελό shopping therapy, σε σημείο τέτοιο που να μην έχετε ούτε για τσίχλες αύριο, μεθαύριο! Αν καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις τολμηρές επιθυμίες σας, θα σωθείτε από τα χειρότερα! Πάρτε μαζί έναν δικό σας άνθρωπο για να σας συμμαζέψει σε περίπτωση που ξεφύγετε εντελώς!

Καρκίνος
Σήμερα χρυσά μου ο Άρης έχει τρελαθεί εντελώς, με αποτέλεσμα να είστε μέσα στα νευράκια και να σας ενοχλεί το κάθε τι! Φαντάζεστε επίσης και διάφορα, χαλάτε τη ζαχαρένια σας και κάθε τι που πέφτει στην αντίληψή σας, το βλέπετε ύποπτο και οι σκέψεις που κάνετε μόνο ευχάριστες δεν είναι! Όλο και κάποιος θα σας ταρακουνήσει, θα σας ξυπνήσει, γιατί δεν έχετε δίκιο!

Λέων
Κάπου έχετε μπλέξει εσείς, κακές παρέες να το πω; Πονηρές ερωτικές αταξίες; Είναι μέρες τώρα που κάνετε ζουζουνιές, έτσι για το χαβαλέ, να όμως που οι τριγύρω περιμένουν πώς και πώς για να σας κακολογήσουν και να διαδώσουν φήμες εξωπραγματικές ! Για φρόνιμα και να λέτε μόνο την αλήθεια γιατί πάντα σας πιάνουν και εκτίθεστε! Προτιμήστε το σπιτάκι σας είναι πιο safe!

Παρθένος
Μέρα που τους στριμώχνετε όλους στη γωνία, τους βάζετε τιμωρία και στο ένα πόδι! Δε γίνεται εσείς να τρέχετε πανικόβλητοι για τα πάντα όλα και οι λοιποί να βρίσκονται στο χαλαρό! Εντάσεις θα υπάρξουν, θα το στάξετε το φαρμάκι σας, όμως ο σκοπός δεν είναι αυτός, αλλά η καλή συνεργασία, η κατανόηση και η ομαδικότητα. Γυαλίζει το ματάκι σας και δε κάνετε πίσω με τίποτα! 

Ζυγός
Σήμερα χρυσά μου πάρτε ένα ταξί καλύτερα, βαδίστε περισσότερο, όπως και να έχει αποφύγετε το τιμόνι, γιατί θα είστε αφηρημένοι πολύ και μπορεί να σας συμβεί το οτιδήποτε! Αποφύγετε να μιλάτε πολλές ώρες στο κινητό, καλύτερα το τετ α τετ, γιατί άλλος ο προορισμός, άλλη η κατάληξη! Αν δε σας κάνουν τα χατίρια μην επιμένετε, η μέρα είναι πολύ ζαβή για εγωισμούς και πείσματα!

Σκορπιός
Έχετε πάρει κάτι αποφάσεις εσείς, πολύ μεγάλες και τρανές μη πω πως και οι ίδιοι φοβάστε τον εαυτό σας, αλλά ο τολμών νικά για αυτό θα τη κάνετε την έκπληξη και ότι προκύψει! Γίνεστε ιδιαίτερα εκφραστικοί, επικοινωνιακοί, ξαφνιάζετε τον συνομιλητή σας, μπορεί να τον γοητέψετε επίσης, πάντως ακούτε τη καρδούλα σας και κινείστε αναλόγως! Με υπογλώσσια το κοινό σας!

Τοξότης
Καλά μετά από τριήμερο δε πιστεύω να θελήσετε να μετρήσετε τα κουκιά σας! Πάνε τα φράγκα εξανεμίστηκαν, ιδιαίτερα αν πήγατε μια εκδρομούλα, ή το ρίξατε έξω παραπάνω από τα συνηθισμένα! Μη μετανιώνετε για τις όμορφες στιγμές που περάσατε, πάρτε το απόφαση πως μέχρι ο μήνας να βγει, τρεις και εξήντα! Αποφύγετε τις συναλλαγές και οι λογαριασμοί σας πληρωθούν λίγο αργότερα!

Αιγόκερως
Από τη μια ο Άρης από την άλλη ο Κρόνος, σας βλέπω να τραβάτε τις κοτσίδες σας μέρες που είναι! Σας εκνευρίζουν οι πάντες, είστε και ότι θυμάστε χαίρεστε, δεν αφήνετε κανέναν να κάνει ότι του αρέσει, γίνεστε αυστηροί και απόλυτοι και φυσικά πόσο πια;;; Εντάσεις έχει το μενού, λογομαχίες και έξαλλες καταστάσεις, αν δε κάνετε πίσω! Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Από τη μια τα επαγγελματικά σας από την άλλη τα ερωτικά σας, ναι είστε γεμάτοι άνθρωποι, φουλ στα ενδιαφέρονται και τις περιπέτειες! Λίγο μπερδεμένους σας βρίσκω, εκεί που πάτε να ρίξετε τη δυναμική σας στη δουλειά, τσουπ σκάει και ο έρωτας και σας αποσυντονίζει! Μη χαλιέστε με καυγάδες και ιστορίες για αγρίους! Αποδεχτείτε τη πραγματικότητα και δράστε αναλόγως!

Ιχθύες
Σήμερα θα τις ρίξετε τις μπηχτές σας και όποιος πληγωθεί! Χαμόγελα εσείς, δράματα οι άλλοι, έτσι πάει συνήθως! Αγκαλιάστε εκείνους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν και μην είστε απόλυτοι επειδή δε σας κάνουν τα χατίρια! Διώξτε μακριά τους τοξικούς ανθρώπους, μια κουβέντα και μια ματιά είναι αρκετή για να τρομάξουν! Όμως μη τους βάζετε όλους στο ίδιο το καλάθι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Christine Engelhardt από το Pixabay