Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 26/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως θα έχετε καταλάβει και από μόνοι σας, οι μέρες είναι
τρελές και αλλοπαρμένες και με άλλες προθέσεις ξεκινάμε και αλλού καταλήγουμε, ας το πάρουμε απόφαση πως όλα είναι μες στο πρόγραμμα, έτσι είναι η ζωή, όπως πάνε και όπως έρθουν..!







Θα σας πω μια ιστοριούλα, από αυτές που προκαλούν έντονα συναισθήματα, να όμως που έχω την ανάγκη να εκφραστώ ελεύθερα και ότι προκύψει! Το θέμα δεν είναι ο γάμος! Το θέμα είναι η συντροφικότητα! Δε καταλαβαίνω γιατί οι ερωτικές οι σχέσεις πρέπει να καλουπώνονται! Να οριοθετούνται! Ποιος ο λόγος;;; Αφού το για πάντα μαζί, στην εποχή μας, δεν υφίσταται! Πολύ σπάνιο! Και εντάξει όποιος θέλει να κάνει οικογένεια! Αλλά όποιος δε θέλει, γιατί να πιέζεται από τη μαμά και τον μπαμπά, τύπου «πότε θα σε δούμε νυφούλα»;;;;

Η ρημάδα δε το σκέφτηκα, να πάω να φορέσω ένα νυφικό, να με βγάλω φωτογραφία, να τους τη κορνιζώσω σε πλήρη μεγέθυνση μπας και ξελυσσάξουν! Χαχα.. Και επειδή μπορώ να κράζω ατελείωτα τη πίεση που ασκούν οι τριγύρω προκειμένου το κορίτσι να γίνει νύφη και το αγόρι γαμπρός.. το ζητούμενο είναι η αγάπη, ο έρωτας, η συντροφικότητα, η ευτυχία, η καλή επικοινωνία!

Να λέω είναι ο άνθρωπός μου και να στάζω μέλι..

Να λέει είναι το κορίτσι μου και να κοκκινίζουν τα μαγουλάκια..

Να με πιάνει από το χέρι και να με προσέχει!

Να τον φιλώ μέσα στη νύχτα, για να δει όνειρο γλυκό.. δίχως να με βλέπει..

..η απλή ..λιτή αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων..

φιλάκια..


Κριός
Καλό είναι τις μέρες αυτές να κλείσετε τα αυτιά σας σε διάφορα κουτσομπολιά, γιατί ο σκοπός είναι να θολώσουν τις σκέψεις σας και να ενεργήσετε λανθασμένα σε διάφορες υποθέσεις που σας αφορούν! Δεν είναι όλοι φίλοι και δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις! Καιρός να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα με πολύ ψύχραιμο τρόπο δίχως εντάσεις και υπερβολές!

Ταύρος
Πιο καλή η μοναξιά είναι ένα τραγούδι και αυτό, που το ζείτε στο απόλυτο τις μέρες αυτές! Πεσμένα τα κέφια, δε θέλετε να σας ενοχλούν, οι σκέψεις σας αμέτρητες, τα χαμόγελα με το σταγονόμετρο! Όταν η μέρα φτάσει κάπου στη μέση ευτυχώς αλλάζει το σκηνικό, ένα χάδι αισιοδοξίας, σας δίνει την όρεξη για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν πολύ!

Δίδυμος
Οι ανησυχίες σας για ένα θέμα υγείας, ήταν προσωρινές, όλα αντιμετωπίζονται και τα νέα είναι ευχάριστα! Ας το πάθημα σας γίνει μάθημα και ας αλλάξετε τρόπο ζωής και ας οι ρυθμοί σας πέσουν για λίγο καιρό, γιατί πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο! Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, για αυτό κόψτε μερικούς, μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί, σας ζηλεύουν!

Καρκίνος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς, σας χαλούν τα σχέδια και τρελαίνεστε κανονικά! Δε χρειάζεται να ξεγυμνώστε προκειμένου να πετύχετε διάφορους στόχους που έχετε! Επίσης σε θέματα επαγγελματικά ακόμα και ερωτικά με το ζόρι δουλειά δε γίνεται! Σταματήστε να γίνεστε συνεχώς χαλί για να σας πατήσουν, κόψτε μερικές παροχές από εδώ και εκεί! Επιλέξτε τη παρέα σας με άλλα κριτήρια!

Λέων
Μια μέρα που παίζει να τα σηκώσετε τα μανίκια στη δουλειά, να βάλετε μερικούς στη θέση τους, να υψώσετε και τη φωνή και ο κακός ο χαμός! Μη περιμένετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν, ούτε να σας κατανοήσουν και αν έχουν μάθει και λίγα από τα μυστικά σας, τότε να το ξέρετε πως το κάνουν επίτηδες έτσι επειδή η ζήλια είναι κακό πράγμα! Ψυχραιμία!

Παρθένος
Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, αφού είναι περίοδος που αρκετοί τρέχετε και δε φτάνετε, υπάρχουν προθεσμίες, ακόμα και το δευτερόλεπτο που περνά μετράει! Εννοείται πως κανείς δεν έχει τη διάθεση τη δική σας, ούτε τη ταχύτητα φυσικά και αυτό σας βγάζει από τα ρούχα σας κανονικά! Επειδή όμως υπάρχει η Θεία Δίκη, όλο και κάποιος θα σας βοηθήσει να ξελασπώσετε!

Ζυγός
Καλό είναι τις μέρες αυτές να πάρετε μια άδεια, με σκοπό φυσικά να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας! Δώστε βάση στη προσωπική σας τη ζωή γιατί δίχως τον έρωτα πού πάτε;;; Αν δε καταφέρετε κάτι τέτοιο, τότε μοιράστε το χρόνο σας σωστά και κατεβάστε τα ρολά όσο πιο νωρίς γίνεται! Ιδανική μέρα για relax, για ποτάκι, για βολτούλες, για όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!

Σκορπιός
Πολύ φλερτάρετε τώρα τελευταία, έχει γεμίσει ο τόπος από μαναράκια και ίσως και να τα έχετε κάνει ολίγον μπάχαλο! Καλό είναι να μείνετε λιγάκι μονάχοι, να σκεφτείτε, να αναρωτηθείτε και στη τελική να ρίξετε και έναν κλήρο, τύπου πιο πρόσωπο είναι το ιδανικότερο για να βρίσκεται δίπλα σας! Κοιτάξτε τον εαυτό σας, ένα τσεκ απ πού και πού χρειάζεται!

Τοξότης
Και μόλις κάνετε να γυρίσετε τη πλάτη να και τα μαχαιρώματα, από τους δικούς σας τους ανθρώπους, να και οι εκπλήξεις που φέρνουν εντάσεις! Μπορεί εσείς να έχετε άλλες προτεραιότητες τον καιρό αυτόν, να όμως που οι άλλοι βρίσκουν τον χρόνο για να ανακατεύονται στη προσωπική σας τη ζωή! Σήμερα κάντε ένα ντου από παντού και νωρίς στο σπίτι! Πιάστε τους στα πράσα!

Αιγόκερως
Κλείστε τις πόρτες που οδηγούν στο παρελθόν, γιατί διάφορα θέματα εξακολουθούν να σας πληγώνουν! Διώξτε το παλιό και κάντε χώρο για το καινούριο! Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνατότητες που έχετε και μη φοβάστε να καταρρίψετε το δεδομένο! Όποιος ρισκάρει, ελπίζει για ένα αύριο πολύ καλύτερο! Όποιος μένει στάσιμος, απλά βαλτώνει και βαριέται!

Υδροχόος
Έχετε πολλά και διάφορα μέσα στο μυαλό σας, δεν είστε ακόμα έτοιμοι για να προχωρήσετε στο επόμενο το βήμα, για αυτό καλό είναι να είστε φρόνιμοι και ψύχραιμοι πάνω από όλα. Μη βιάζεστε όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει! Διώξτε μακριά οικογενειακές σκοτούρες, ανθρώπους που δε σας κατανοούν και στη τελική μονάχοι σας τα καταφέρνετε καλύτερα! Πότε θα ερωτευτείτε εσείς;;;

Ιχθύες
Ερωτικά τα έχετε κάνει μπάχαλο, γιατί αλλού αγαπάτε, αλλού φλερτάρετε, μονάχοι κοιμάστε τα βράδια, μα πώς το καταφέρατε αυτό ξανά, να μας το πείτε! Αλλάξτε σελίδα, αλλάξτε συνήθειες, διώξτε μακριά τους τοξικούς ανθρώπους και βάλτε μια ρημάδα τελεία! Η μέρα είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις, για επαφές με εκείνους που σας κάνουν να χαμογελάτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Deflyne Coppens από το Pixabay