Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 06/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη μπορώ να πω, γιατί η Ταυρίνα είναι απρόβλεπτη και πόσο μου αρέσει αυτό, δε το φαντάζεστε!
Μου αρέσει να ξαφνιάζω τον κόσμο, να τον αναστατώνω, να τον κάνω να αναρωτιέται, τι έπαθα, πού βρίσκομαι, γιατί τέτοια ώρα;;; Συμβαίνουν και μικρά θαυματάκια πού και πού.. Πειράζει;;;





Αστρολογικά η μέρα δεν είναι και τόσο ωραία, οι πλανήτες από τη μια φέρνουν έναν εκνευρισμό και μια υπερβολή και από την άλλη προσπαθούν να μας σώσουν από τα χειρότερα!
*Ο Ποσειδώνας είναι άτιμος πλανήτης, ρίχνει κάθε μέρα μπόλικη στάχτη στα μάτια του κόσμου, μας κάνει και φανταζόμαστε δράκους, ιππότες, παλάτια και έρωτες παραμυθένιους!
*Η Αφροδίτη προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από τα βέλη του Άρη, μπορεί ο στόχος να μην είναι εκείνη, αλλά τα ερωτοχτυπημένα πλάσματά της!
*Ο Ήλιος από τους Διδύμους κρατά όλη την αισιοδοξία και τη χαρά του σύμπαντος! Ρίχνει φως εκεί που ρίχνει στάχτη ο Ποσειδώνας.. Η αλήθεια και το ψέμα μάχονται μεταξύ τους.. Πανικός έτσι;;; χαχα..

Τι να κάνουμε σήμερα;;;

Φρόνιμα λέω!

φιλάκια..


Κριός
Με τον Άρη να βρίσκεται στον Καρκίνο, να ξέρετε πως όλες τις μέρες του Ιούνη θα είστε πολύ νευρικοί και ο συναισθηματικός σας κόσμος έντονος! Συνεπώς γίνεστε υπερβολικοί και βλέπετε τα ζητήματά σας δίχως λογική, που σημαίνει πως οι σχέσεις σας για ακόμα μια φορά θα φτάσουν στα άκρα! Λόγια, παρεξηγήσεις, ζείτε το δράμα σας και εσείς. Προσπαθήστε να εκφραστείτε ελεύθερα σε εκείνους που σας καταλαβαίνουν, μπας και ηρεμήσετε λιγουλάκι. Οικογενειακά θέματα σας βασανίζουν!

Ταύρος
Η ημέρα είναι ιδανική για να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας! Ίσως να έχετε αφήσει πολλά για σήμερα, καλύτερα να είστε φουλ στις δραστηριότητες, παρά να σκέφτεστε τον έρωτα που δε λέει να έρθει με τίποτα! Αν ήρθε να μας το πείτε, να χαρούμε, πως η Αφροδίτη δεν έχει χάσει τη μαγεία της ακόμα! Μια μανία τύπου να αγοράσετε τα πάντα όλα την έχετε, όμως βαστάτε τα άλογα, ο Δίας σας ξεγελά με προσωρινές επιθυμίες, ίσως εντελώς ανούσιες επίσης! Αν σκέφτεστε να επενδύσετε για κάτι μελλοντικό αλλάζει το θέμα!

Δίδυμος
Μια πολύ παράξενη μέρα μόλις σας ξημέρωσε! Θα ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, τα ερωτικά σας τα ζητήματα και είστε έτοιμοι να μιλήσετε για τις αποφάσεις που έχετε πάρει! Κάποιος θα πληγωθεί, κάποιος θα χαρεί, πάντως θέλει κότσια αυτό που σκέφτεστε να κάνετε, αλλά η αλήθεια πρέπει να φανερωθεί όπως και να έχει! Ο Δίας που είναι ανάδρομος στον Τοξότη, φταίει για αυτή τη κατάσταση, σας έχει μαγέψει κανονικά! Χωρισμούς και δράματα μυρίζομαι καλοκαιριάτικο, αλλά πρώτη φορά είναι;;

Καρκίνος
Και ξαφνικά σας έχουν πιάσει αυτές οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και τα βλέπετε όλα μαύρα! Σα να βάζετε τον εαυτό σας στον τοίχο και να τον μαλώνετε, ανακαλύπτετε λάθη, αμφιβάλετε για τις ικανότητές σας, χειρότερα δε μπορείτε να τα κάνετε! Είναι και αστρολογικό το θέμα, από τη μια ο Άρης στο ζώδιό σας, που σας κάνει τσίτα ολέ, από την άλλη ο Ήλιος στους Διδύμους, χάνετε κάπως την επαφή με τη πραγματικότητα! Να έχετε κατά νου πως δεν είναι όλοι φίλοι σας και πως σας ζηλεύουν! Να είστε πονηροί!

Λέων
Καλό είναι όπου σας προσκαλέσουν να πάτε κυρίως αν αφορά τη δουλειά σας! Καλές δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί για να ανακαλύψετε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες μελλοντικά! Κάποιοι σας συμπαθούν, κάποιοι όχι και τόσο, αν σκέφτεστε να ζητήσετε μια αύξηση, ή να πάρετε μια προαγωγή, καλό είναι να πλησιάσετε τα κατάλληλα τα άτομα, να μιλήσετε ξεκάθαρα για τις επιθυμίες σας και να μη πιάνετε τον έναν και τον άλλον! Κατευθείαν στη πηγή! Η Αφροδίτη θέλει να πετύχετε εκείνο τον στόχο!

Παρθένος
Τα φαινόμενα απατούν και το σύμπαν πρόκειται να σας το αποδείξει αυτό με κάθε τρόπο! Από τη μια ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια, από την άλλη όμως τα γεγονότα σας ξυπνούν! Αντίθετες περιπτώσεις, όμως κάπως έτσι και εσείς θα ανακαλύψετε το τι αληθινά αποζητάτε από τους άλλους! Η μέρα είναι πολύ τυχερή, σήμερα μπορεί να εκπληρωθούν μικρές ή ακόμα και μεγάλες επιθυμίες και να ξετρελαθείτε από χαρά! Η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της και σας εκπλήσσει ευχάριστα!

Ζυγός
Και ξαφνικά μπορεί να γέμισε η τσέπη σας με χρήμα, ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, οπότε η διάθεσή σας φτιάχνει σιγά-σιγά και ξεσηκώνεστε για ταξιδάκια και απολαύσεις μυστήριες! Ο Ήλιος από τους Διδύμους, σας σώζει ένα πράγμα, γιατί αν πιάσουμε τους λοιπούς πλανήτες, τι να λέμε τώρα! Ας υποθέσουμε πως σήμερα τίποτα δε σας αγγίζει, πως αγκαλιάζετε τη χαρά και την αισιοδοξία και κανείς μα κανείς δε θα σας το αλλάξει αυτό.. Το νου σας ο Άρης είναι πονηρός! Φέρνει νευράκια στο λεπτό!

Σκορπιός
Ζόρικη η μέρα σας, δύσκολα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο! Έχετε τόσα πολλά μέσα στο μυαλό σας, που άλλα σας ρωτούν, άλλα απαντάτε, παρεξηγήστε και εύκολα, τραγικό το βρίσκω το σκηνικό! Η αλήθεια είναι πως ένα ζήτημα από το παρελθόν έσκασε μύτη και πάλι προβληματίζεστε για το πώς και το τι και πότε επιτέλους θα ηρεμήσετε και εσείς! Ως ανήσυχα πλασματάκια, μόνο όταν πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, δηλαδή αιώνιο το ζήτημα αυτό! Αλλαγές επαγγελματικές προκύπτουν!

Τοξότης
Μέρα ιδανική για να τα βάλετε όλα κάτω και να τα αντιμετωπίσετε μια και έξω! Αρκετοί θα εκτιμήσουν τη προσπάθεια αυτή, ίσως και να σας βοηθήσουν, πάντως αν πείτε μια γλυκιά κουβέντα σε κάποιον, μπορεί να ακούσετε και εσείς μερικές από αυτές και να φτιάξει πολύ η διάθεσή σας. Ζητήστε ένα συγγνώμη αν παραφερθήκατε τις προηγούμενες ημέρες, εξηγήστε τους λόγους που είστε δυσαρεστημένοι και στη τελική με τον Δία ανάδρομο στο ζώδιό σας, μη περιμένετε να συμβούν θαύματα! Ευκαιρίες όμως θα υπάρξουν!

Αιγόκερως
Άντε να σας το πω ξανά, ο Άρης από τον Καρκίνο σας έχει κάνει το νευρικό σύστημα ρετάλια! Υπερβολικοί ως συνήθως, γίνεστε ασυμμάζευτοι και σας ενοχλεί το παραμικρό! Ζόρικη η μέρα σας, να το ξέρετε αυτό, όλο και κάτι θα σας πει ο σύντροφός σας, όλο και κάτι θα κάνει πίσω από τη πλάτη σας που θα το ανακαλύψετε στη πορεία, παίζει να βγει το αγρίμι από μέσα σας και να κάνετε έναν μεγάλο χαμό! Βέβαια, ο ανάδρομος Δίας και η Αφροδίτη είναι η αιτία κάποιος από το παρελθόν να σας παρασύρει γλυκά και πολύ ερωτικά!

Υδροχόος
Μπορεί να είναι καλοκαιράκι τώρα πια, όμως οι δουλειές σας αργούν να πάρουν μπροστά και αυτό σας εκνευρίζει αφάνταστα! Ο Άρης από τον Καρκίνο σας τρελαίνει λίγο το μυαλό, βλέπετε και το χρήμα να εξαφανίζεται στο λεπτό, ότι χειρότερα για το ψυχικό σας τον κόσμο! Αρκετοί φτιάχνετε τη φωλίτσα σας, οπότε φροντίστε να την τελειοποιήσετε και να μη γκρινιάζετε γιατί μετά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, φροντίστε να είστε ετοιμόλογοι και έτοιμοι για δράση!

Ιχθύες
Ο κόσμος χάνεται από αστρολογικής άποψης και εσείς μες στη τρελή τη χαρά! Αυτό κάποιος να μου το εξηγήσει, ειλικρινά! Σας βολεύει τρελά ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, γιατί σας γεμίζει από φαντασία και δημιουργικότητα! Ο Άρης ακόμα βοηθά σε αυτό, οπότε με οτιδήποτε και αν καταπιάνεστε το κάνετε τέλειο και νιώθετε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας! Σήμερα είναι μια πολύ ερωτική μέρα, να φλερτάρετε με τη ψυχή σας οι ελεύθεροι και ωραίοι και οι δεσμευμένοι να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από JL G από το Pixabay