Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 05/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκανα μια παύση, αλλιώς τα υπολόγιζα, αλλιώς μου ήρθαν, αφού μπήκε καλοκαιράκι,
είχαμε και ΣΚ, η παραλιακή μου φώναξε.. «Δε θα έρθεις;;;» καταστροφή το ξωτικό!

Πρώτα ζω και μετά γράφω, γιατί εμπνέομαι από τους γύρω μου, από αυτά που συμβαίνουν, μπορώ καλύτερα έτσι να κατανοήσω τα σημάδια του σύμπαντος..



Και επειδή έχω καιρό να γράψω για τον Έρωτα, ας κάνω μια προσπάθεια να συνδεθώ, γιατί βρίσκομαι εκτός δικτύου!

Κάποιοι τον αποφεύγουν και πολύ καλά κάνουν, όμως έχω να σας πω, πως απλά είναι θέμα timing! Αν είναι να σου έρθει, θα έρθει και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.. Εντάξει δε γίνεται να παίρνουμε κάποιον στα σοβαρά όταν κάθε μήνα ερωτεύεται και διαφορετικό πρόσωπο, εκεί έχουμε να κάνουμε με ανώριμα παιδιαρίσματα! Όμως όταν συμβαίνει 1 στα 10 χρόνια, τότε είναι δυνατό! Δάγκωμα λαμαρίνας που λένε και στη πιάτσα! Είναι εκείνο το καρδιοχτύπι που σε στέλνει στο καρδιολόγο!

-Γιατί γιατρέ χτυπάει γρήγορα η καρδιά μου;;; Μόλις τον βλέπω! Μόλις ανταμώνω τα δυο του τα μάτια! Τι έχω;

και απαντά..

-Έρωτα έχεις.. έρωτα!


φιλάκια..


Κριός
Κάτι έχετε πάθει εσείς και το ταμείο είναι μείον καιρό τώρα, ανεξάρτητα από τα έσοδα που έχετε! Σήμερα λοιπόν, θα γίνετε γατούλες, θα νιαουρίσετε γλυκά, προκειμένου να σας προσφέρουν οι δικοί σας οι άνθρωποι τον οβολό τους, έτσι από τη καλή τους τη καρδιά! Μαζεύεστε στο σπιτάκι σας, προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας όπου χρειάζεται, αλλάζετε ύφος, γίνεστε πιο συνεργάσιμοι και ομιλητικοί! Να σας δω πόσο θα κρατήσει το θέατρο;;;

Ταύρος
Κάθε μέρα που περνά όλο και κάτι συμβαίνει που σας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Ο Ουρανός καλά κρατεί, ευτυχώς συνεργάζεται ομαλά με τον Ερμή, που σημαίνει πως τα μαντάτα τρέχουν, είναι απρόβλεπτα και συγκλονιστικά! Τα φιλαράκια σας, αποζητούν τη παρέα σας, τα λόγια σας, τις σκέψεις σας, είναι μέρες που θα χρειαστεί να προσφέρετε τον ώμο σας, για εκείνο το περιβόητο το κλάμα! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του, υπάρχει σχέδιο!

Δίδυμος
Μόνιμο το άγχος που έχετε για τα λεφτά, δε σας φτάνουν με τίποτα, αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας έχουν έρθει! Είναι από εκείνες τις μέρες που κλείνεστε στον εαυτό σας, αναπολείτε το χθες, τις στιγμές εκείνες, που θα μπορούσατε να πατήσετε φρένο σε κάποιες σπατάλες, κακώς μετανιώνετε, επιλογή σας ήταν, πάει και τελείωσε, η εμπειρία έμεινε και το συναίσθημα! Ψαχτείτε στα γνώριμα τα μέρη, επικοινωνήσετε με τα σωστά τα πρόσωπα!

Καρκίνος
Και ξαφνικά ξυπνάτε με την επιθυμία να πάτε ένα ταξιδάκι, μακριά από όλους, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε, γιατί πόσο πια στο τρέξιμο! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε δημόσιες σχέσεις, γιατί ας υποθέσουμε πως οι ουρανοί ανοίγουν και σας προφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικές και νέες δραστηριότητες! Από σήμερα μπορείτε να το παλέψετε περισσότερο και να έχετε άμεσα αποτελέσματα!

Λέων
Χρυσά μου παιδιά, ζόρικα τα πράγματα, σας σκάβουν τον λάκκο και ξέρετε και ποιοι! Διάφορα πρόσωπα σας πλησιάζουν, προκειμένου να μάθουν το τι σκέφτεστε όχι όμως με καλό σκοπό! Φροντίστε εσείς να πλησιάσετε μερικούς, αφορά τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε, να προσφέρετε κάτι με πολύ διακριτικό τρόπο, να ψαχτείτε για να μάθετε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες! Μην αφήνετε τίποτα για τελευταία στιγμή, ας είστε πιο πονηροί!

Παρθένος
Ανεξάρτητα από το τι σας συμβαίνει, καλό είναι να βγείτε από το καβούκι σας και να κοινωνικοποιηθείτε, γιατί κάτι πολύ όμορφο έρχεται, σίγουρα είναι ένα πρόσωπο που θα γλυκάνει κατά πολύ τη καρδιά σας! Ξέρετε ο έρωτας μια έρχεται και μια φεύγει, μια φέρνει χαρές και μια λύπες, όμως δεν είναι πάντα έτσι. Πάντα κάποιος ανοίγει το δρόμο, για να σας θυμίσει το πόσο όμορφη είναι η ζωή, αλλά όχι για να σας ρίξει στα πατώματα! Αποζητήστε τους φίλους σας!

Ζυγός
Και ξαφνικά σας έρχεται η επιθυμία να αλλάξετε δουλειά, ξεσηκώνεστε για κάτι νέο και πολύ διαφορετικό! Ως συνήθως ονειρεύεστε ένα μέλλον πολύ λαμπρό, όπου δε θα εργάζεστε πολλές ώρες, όμως το πορτοφόλι σας θα είναι πάντα γεμάτο! Έχετε και τον τρόπο να το πετυχαίνετε αυτό, για αυτό διαφέρετε και από τους άλλους! Σήμερα παίζει να μαλλιάσει η γλώσσα σας, πολλές οι συζητήσεις, ακούτε πράγματα που σας βάζουν σε σκέψεις παράξενες!

Σκορπιός
Είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από τα γνωστά, να πάτε σε ένα μέρος διαφορετικό, να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά! Κάποιος κάτι σας σφύριξε, σας ξεσήκωσε και βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα! Μια νέα επαγγελματική πρόταση;;; Σίγουρα έχει λεφτά η ιστορία! Όμως η αλλαγή μεγάλη. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;; Να εγκαταλείψετε ακόμα και το σπιτάκι σας;;; Τίποτα δεν είναι ρόδινο, μια κρύο και μια ζέστη, όμως καιρός να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας!

Τοξότης
Πάλι λεφτά ζητάτε από τους άλλους, να σας βοηθήσουν, για να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας! Ίσως να έχουν σκάσει όλα μαζί και να πνίγεστε μόνο με την ιδέα του τι και το πώς και γιατί τώρα; Να ξέρετε θα μπει μπροστά ο Θεός Άρης, δε ξέρω τι θα του πει, πάντως σήμερα παίζει να εμφανιστούν διάφορες ψυχές και να προτείνουν να σας βοηθήσουν να ξελασπώσετε! Εννοείται πως θα πρέπει να είναι πολύ δικοί σας άνθρωποι, αλλιώς κάτι μου βρωμάει..!

Αιγόκερως
Παράξενα μας το λέει το σύμπαν, σα να σας έβαλε στο μάτι, κυρίως τους δεσμευμένους της παρέας και να θέλει οπωσδήποτε να σας ταρακουνήσει! Μπορεί να είναι γλυκό το θέμα, μπορεί και πικρό, πάντως μια ανανέωση έρχεται γενικώς! Μπορεί ακόμα να σας προτείνει να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, έτσι να το φτιάξετε από την αρχή και κάπως έτσι να ξεκινήσει και η σχέση σας από την αρχή! Μπορεί όμως να σας πει και το αντίο! Όλα παίζουν!

Υδροχόος
Και επειδή έχετε τα νεύρα σας, να το ξέρετε το σώμα σας θα αντιδράσει με άσχημο τρόπο, που σημαίνει πως την επίσκεψη στο γιατρό θα τη κάνετε όπως και να έχει! Δε ξέρω αν θα πάτε σε καρδιολόγο ή ψυχολόγο ή και στα δυο, πάντως χρυσά μου, ή θα ηρεμήσετε για να ζήσετε καλύτερα ή να προσμένετε το μαντάτο, τύπου να κοιμάστε περισσότερο, να τρώτε πιο υγιεινά και να πείτε όχι στα γλυκά, στα ποτά και στα ξενύχτια!

Ιχθύες
Είστε μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια! Τα βλέπετε όλα ροζ και πραγματικά έχετε ανέβει πάνω στο συννεφάκι και βολτάρετε από εδώ και από εκεί! Αφηρημένοι μέχρι εκεί που δε φτάνει, κάνετε και λαθάκια, βρίσκεστε αλλού για αλλού! Να είναι ο Έρωτας που σας έχει βρει κατακούτελα; Να είναι το γεγονός που έφτασε πια καλοκαιράκι, ας πούμε πως το ξεσήκωμα είναι εποχιακό; Μοιράζετε καρδούλες, ακόμα και σε εκείνους που δε συμπαθείτε και τόσο..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από ralf21cn από το Pixabay