Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Δίδυμος, το Ζώδιο του μήνα Ιούνιος 2019 .. by MagicF’Ariel!

Αγαπητά μου Διδυμάκια, έδωσα υπόσχεση και έπρεπε να τη τηρήσω! Μπερδεμένα σας τα γράφω, είναι η διάθεσή μου τέτοια, όμως
μια άκρη θα τη βγάλετε, γιατί ξέρω πώς σκέφτεστε, σας αρέσουν τα μπερδεμένα.. χαχα! 






Επιτέλους Ιούνης, ο μήνας σας, επίσημα η έναρξη του καλοκαιριού! Υπάρχει πιο χαρωπό και αισιόδοξο γεγονός από αυτό; Νέα Σελήνη στις 03/06 στο ζώδιό σας! Που σημαίνει πως το Φεγγάρι έχει αδειάσει και ξεκινάει το γέμισμα ξανά από την αρχή, για να έρθει η μαγική Πανσέληνος, που για να είμαι ειλικρινής, σας πιάνει κανονικότατα αφού γίνεται στον Τοξότη.. στις 17/06!

Η γνώμη μου είναι.. πως υπάρχει κάτι πολύ μαγικό ανάμεσα από έναν Δίδυμο και έναν Τοξότη, έχουν το φευγιό μέσα τους.. επικοινωνούν εγκεφαλικά σε άλλη διάσταση..! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γοητευτούν ο ένας από τον άλλον.. Οι ματιές τους.. έχουν σπιρτάδα, μιλούν διαφορετικά..! 

Οπότε αρκετοί θα προτιμήσετε τα κομμωτήρια, τα ιδιαίτερα χτενίσματα, έτσι για την ανανέωση, το ψυχολογικό! Ξέρετε θα το κάνετε μπαμ και κάτω και μετά θα γελάμε όλοι μαζί..! Τα αυθόρμητα αρέσουν, βρίσκεται και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, οπότε γιατί όχι να μη κάνετε μια εντελώς «τρελή» έναρξη καλοκαιριού;;;

Βέβαια ο Ερμής από σήμερα 04/06 βρίσκεται στα Καρκινάκια της παρέας, μαζεύεστε πάλι, κλείνεστε στο καβούκι σας και γίνεστε οι τέλειοι κατάσκοποι! Συλλέγετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με τον πιο εύκολο τρόπο! Και δίχως να εκτίθεστε! Πολύ σημαντικό αυτό!

Τις πρώτες δέκα μέρες ασχολείστε με τη δουλειά σας. Είστε πολύ δημιουργικοί και έχετε φοβερές ιδέες! Μη ντρέπεστε να τις εκφράσετε, είναι το όπλο σας, για εκείνο το αύριο! Μπορεί να χρειαστεί να τρέξετε πολύ παραπάνω, όμως σίγουρα αξίζει το κόπο! Στη πορεία αρκετοί έρχεστε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας, τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη ζωή σας, γιατί αντιλαμβάνεστε μετά από πολύ καιρό, πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται!

Από τη μια ο Άρης από τον Καρκίνο, από την άλλη ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, ένας συνδυασμός που «σκοτώνει» αφού γίνεστε φαντασμένοι και ξοδεύετε το χρήμα για προσωπικές απολαύσεις, δίχως να πολυσκέφτεστε το μέλλον! Ας πούμε πως σας βοηθούν να ξεσπάσετε, να αντιδράσετε, να αποφορτιστείτε από κάθε τι δυσάρεστο που μπορεί να συνέβη το διάστημα που μας πέρασε! Ω ναι το ψυχολογικό θα το φτιάξετε, προσωρινό το συναίσθημα όμως, γιατί οι συνέπειες.. ίσως να μη σας αρέσουν και τόσο στη πορεία! Εκτός, αν υπάρχει εκείνη η χήνα με το χρυσό το αυγό.. Εκεί, έχετε και την ευχή μου.. !

Να’ναι καλά ο Κρόνος, που αν και είναι ανάδρομος, έχει τις καλές του και όπως και να έχει θα βρει τον τρόπο να σας συμμαζέψει, με περισσότερη δουλειά, πιο δύσκολους στόχους και με το χρήμα που θα έρθει και τόσο το λατρεύετε! Για να δούμε.. πόση η ζημιά που θα κάνετε μέχρι να συμβεί αυτό..! 

Τα ευχάριστα μαντάτα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Από τις 10/06 και μετά βελτιώνεται η διάθεσή σας, ξαφνικά ονειρεύεστε διακοπές και πολύ φλερτ στα μπαράκια, υπο το φως του φεγγαριού παρέα με όμορφες υπάρξεις! Πολλές οι τσάρκες, θα έρθει από μόνο του και εσείς απλά θα ακολουθήσετε..
Εννοείται πως οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχετε το προβάδισμα σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί άλλη η ζωή, άλλοι οι χρόνοι, άλλες οι προτεραιότητες! Όσον αφορά τους δεσμευμένους της παρέας, υπάρχει η προοπτική να νιώσετε πιο ωραία με τον σύντροφό σας, όμως υπάρχει και η περίπτωση αν κάτι δε πηγαίνει καλά, να ξεσπάσετε με έντονο και πολύ άγαρμπο τρόπο! Των άκρων θα είναι σίγουρα οι συναισθηματικές αντιδράσεις.. Ή πολύ έρωτα και πάθος, ή προς τα πού το λιμάνι.. το καράβι.. και άντε γεια!
Βέβαια, μπορεί να αγαπήσετε τόσο πολύ έναν άνθρωπο, που να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε και να προχωρήσετε χέρι-χέρι στη ζωή από εδώ και πέρα! Τα βέλη του Έρωτα κρύβουν τόσα όμορφα μυστικά.. αρκεί το timing να είναι σωστό! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, όλα να τα περιμένετε..

Και τσουπ φτάσαμε στη Πανσέληνο! Η καρδιά σας «πονάει» για πιο λόγο θα μάθουμε τις μέρες αυτές! Το Φεγγάρι σας κάνει υπερβολικά συναισθηματικούς, σας πιάνει το παράπονο και εκφράζετε όνειρα και επιθυμίες που ποτέ κανείς δε θα μπορούσε να πιστέψει πως έχετε εσείς.. Ξαφνιάζετε τους ανθρώπους που σας γνωρίζουν, αλλά έχω την εντύπωση πως πάλι δε ξεκαθαρίζετε το αν θέλετε να ανήκετε στους ελεύθερους ή στους δεσμευμένους της παρέας.. Η ζυγαριά δε λέει να σταθεί κάπου.. Αλίμονο λέω!

Και ο μήνας προχωρά έχουμε φτάσει εκεί γύρω στις 20/06 και μυαλό δε βάζετε με τίποτα! Σας μπαίνει μια ιδέα τρελή και αλλοπαρμένη, κάτι θέλετε να αποκτήσετε απεγνωσμένα, μπορεί να επενδύσετε στη δουλειά σας, να βάλετε το χέρι στη τσέπη, που σημαίνει πως δύσκολα θα κάνετε πίσω.. Ή τώρα ή ποτέ ένα πράγμα! Το νου σας όμως, γιατί όσο και αν είστε ξεσηκωμένοι, όσο και αν νιώθετε πως βρήκατε αυτό το κάτι το μαγικό, μπορεί να μην είναι και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ.. Αστρολογικά δηλαδή οι μέρες είναι περίεργες, πονηρές και ίσως και λίγο κάλπικες.. Αφήστε να περάσει το μπουρίνι, δηλαδή μετά τις 25/06 να κάνετε τις κινήσεις σας και αν είστε απολύτως σίγουροι!

Από τη μια η Αφροδίτη σας λέει να φτιάξετε βαλίτσα και να διακοπάρετε.. Να εξαφανιστείτε για να ηρεμήσετε και να βελτιωθεί η διάθεσή σας και εκεί που θα είστε με τις βαλίτσες στο χέρι, ίσως να τραβήξετε χειρόφρενο γιατί θέλετε να εργαστείτε λίγο ακόμα! Πού να το πούμε αυτό και ποιος να το πιστέψει;;;

Το φινάλε είναι ο Ερμής που πηγαίνει στα Λιονταράκια και ξαφνικά μεταμορφώνεστε σε πολύ λαμπερά και υπέροχα πλάσματα, αγκαλιάζετε τη φαντασία σας και είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας προς το όνειρο. Το «Εγώ» σας χτυπάει κόκκινο, αυτοθαυμάζεστε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε και εκείνο το περιβόητο καλάμι.. ε ναι.. παίζει να το καβαλήσετε και να έχουμε ατυχήματα στη πορεία! Καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές σας τις επιτυχίες, ή ακόμα και τις προσωπικές, γιατί έτσι θα γλιτώσετε από τους κακοπροαίρετους ανθρώπους! Αρκετοί γυρεύουν να μάθουν το ιστορικό σας και εννοείται πως σε μια ζωή, ένα παρελθόν, πάντα υπάρχουν λάθη και μελανά σημεία! Ο καθένας έχει τα μυστικούλια του, δικαίωμά του, δε χρειάζεται να γίνουν ανασκαφές.. γιατί μετά μπουρλότο!

Από τις 22/06 – 30/06 απογειώνεστε επαγγελματικά και νιώθετε πολύ μεγάλη ικανοποίηση!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου, καλή επιτυχία, να είστε αισιόδοξοι και όχι γκρινιάρηδες, να μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και από εκεί και δίχως προβολείς και φώτα εκτυφλωτικά να πετύχετε στόχους και όνειρα ζωής.. Μετά η λάμψη.. μη βιάζεστε!

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay